2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım inşallah döner ama bence doktorunu dinle ALLAH korusun ters bir durum olursa ne gerek var. Doktorun amacı bebeği sağlıkla dışarı çıkarmak yönteme takılmaması çok normal bence sen de takılma. Benim ablam çok zorladı o istiyor diye doktor da çok zorladı bebek sıkıntıya girdi anne karnında acil sezeryana aldılar kaka yapmış meğer 5 dakika daha geç girseydi sezeryana sonucları daha farklı olacaktı kakasını yemeden aldı başka bir doktor sağolsun. Önemli olan sağlıklı olması ben doktor olsam ben de riske atmazdım bütün sıkıntıyı çekip sezeryana alınmak daha kötü bence bir de acil sezeryana aldıklarında genel anestezi yapıyorlar o da çok sıkıntı

Canım sen kendin için daha iyi bilirsin ama ben mutlaka pansuman öneriyorum. Çook çok pişman oldum ben yapmadığıma. Doktor önermese bile yeni dikişler atıldıktan sonra ben yapacağım.

Ped yüzünden yanma bende iki gündür vardı. Acaba tahriş olup pişik mi oldu diye düşündüm. Pedi çıkardım artık, pamuklu ağız mendillerinden koydum. Senin yöntemde güzelmiş canım.

Bana kabız olup ıkınma dedi. Kuru temiz tut yeter, dışkı bulaştırma yaraya çok iyi temizle dedi. Madecassol krem verdi, onu sürüyorum. Sana krem falan vermedi mi canım? Dikişler kuruyup düşmeye yakın batma yapıyor herhalde. İnşallah kurtuluruz bir an önce ya

Pişik kremi mi sürsen acaba

Benimkide yerini sevdi galiba bazen sertleşiyor onun dışında bişey yok
Aklıma geldi valla. Bebişin kremi olur mu ki? Dalin markası ama bilemedim. Saf kantaron yağı da var. Hamileyken pişik olmuştum bir kez çok iyi gelmişti. Ama şimdi açık yara var. Sürsem sıkıntı olur mu bilemedim.

Yok canım sadece d vitamini yazmış. Hergun günde 1 defa 4 damla şeklinde

Hayirli olsun canim cok da erken degil 39 haftalik olmuş maşallah ALLAH analı babalı büyütsün

Yara için silverdin olmazmı

Ben daha hiçbir hediyelik hazirlamadim
Evet perine masajı benim de biraz canımı acıttı, zaten tek elimle yapabiliyorum ben sonrasında da nerdeyse tüm gün hafif hassasiyet oldu . Ama yapa yapa alışır diye düşünüyorum. Sürekli pilates topunda açılma hareketleri yapıyorum ben de yarınki nst kagidimin dümdüz olacağına eminim ama

Ben baya zorlanmaya başladım bugün hep yattım son 1 hafta psikolojisine girdim galiba
Valla ben hareketli olmaya çalışıyorum canım yürüyorum, pilates yapıyorum falan ama yine de son bir hafta gibi gelmiyor bana. Sanki 40 i dolduracak gibi hissediyorum

Penye Varya atlet kumaşı iyi olur pamuklu derken içinde naylon olmasında teri çekiyorsa olabilir

Valla ben hareketli olmaya çalışıyorum canım yürüyorum, pilates yapıyorum falan ama yine de son bir hafta gibi gelmiyor bana. Sanki 40 i dolduracak gibi hissediyorum
Bnde baya hareketliyim hergün yürüyüş ve merdiven de çıkıyorum ama hiç tık yok 39+5olıyoz bu gece itibariyle üstelik doktor çatı kemiğin dar ve aşağıda dedi o beni çok korkutuyor

Reactions: The
Kızlar benim dışım ağrıyor ya sağlam diş ama sizce neyden oluyor çok uzluyorum ne yapmam gerekiyor bebeğim iki defa kustu çok üzülüyorum resmen nöbet bekliyorum sanki sürekli kuscak gibi su an bile agliyoruminsallah bebeğime birşey olmaz

Canım ben tecrübesiz biriyim ama etrafımdaki bebeklerin çoğu kusuyor kusması çok normal içini ferah tut iki kere kusmayla hiçbşy olmaz kendi canına bak ağlama üzülme

Canım ben tecrübesiz biriyim ama etrafımdaki bebeklerin çoğu kusuyor kusması çok normal içini ferah tut iki kere kusmayla hiçbşy olmaz kendi canına bak ağlama üzülme
Öyle mi dersin çok korkuyorum ya okadar yorgunum ki düşünmekten uyuamıyorum bile bende çok tecrübesizim bakamıyorum diye çok uzluyorum babamlardayim anem sağolsun çok iyi ilgileniyor ama tek başkan kalsam.bakabilirmiyim korkusu var bende hep bide dikişlerim moralimi bozuyor bide üstüne dişim ağrımaya başladı daha çok etkilendimtesekur ederim içimi rahatlatin canim❣

Canım benim ilk çocukta kusma çok oluyordu reflü yatağı almıştım baya rahatlamıştı çocuk. Şimdi ikinci de doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum yine kusma oluyor ama biraz daha kendini kurtarıyor. Gece mutlaka yan yatır. Bir süre sonra düzelecek inşallah

Alım canım ya yarın sağlık ocagina gidicem topuk kanı için bi sorim onlar ne diyor bi şekilde eczaneden alıp yapim ne olur ne olmaz

Iyu yapmisin canim çok daha rahat edersin bence bende o şekilde yapmaya çalışyorum pedler rahatsız ediyor çok

Bana da dedi sıvı şeyler çok tüket bu güne kadar afedersin iki defa lavaboya çıktım oda ishal olmuştum nedense kabız olan biriyim hep çok şükür o rada sansim vardi kaysi hosafi içiyorum bende kabız olmamak için zaten korkudan yapamiyorumdabana krem de vermedi sadece bi ilaç ağrı kesici verdi ay inşallah kuruordur sende bende biran önce kurtuluruz tüm arakadaşlar çok çekmez inşalalh

Kedilervekitaplar canım kaşınma dikişlerin iyiye gittiğini gösteriyormuş. Ped çok kaşındırıyor ama molpedin yeşil pamuklu serisinde ben çok rahat ediyorum diğerleri kaşınma yapıyor. Belki sendende işe yarar

Alicam canım bende inşallah ise yarar yan yatırıyorum çok tesekur ederim inşallah düzelir boğazına kalıcak diye korkuyorum çok tesekur ederim

Dikişler için duştan sonra saç kurutmayla kurut dedi doktorum.kuru tutmak lazım Batikondan bir şişe suya biraz döküp onu wc de kullanabilirsiniz.

Alicam canım bende inşallah ise yarar yan yatırıyorum çok tesekur ederim inşallah düzelir boğazına kalıcak diye korkuyorum çok tesekur ederim
Bizde sürekli başındayız ilk çocukta ağlıyordum aynen:) bunda sakinim elimden geldiğince dikkat ediyorum sende kötü nir şey düşünme hep böyle devam etmeyecek Allah’ın izniyle sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…