- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sağlıcakla inşallah canımŞimdi geldim eve . Sancim var yine a açılma ya da kisalma yok şükür iki hafta daha sabretcem insallah
Benim de bugun kontrol var .sanci arada oluyor ama karnim baya yukarıdabenim yaİyi aksamlar bugun kontrolüm vardı nst filan girdim sancı hiçbısey yok . Bebeğin kalp atısları 160 180 arası olduğu için doktor tedbir amaclı yarın tekrar nst istedi . Bebeğin kilosu 3800 den 3600 e düşmüş zayıflamıs . Doktor demişti zaten zayıflar diye . Ctesi tam 40 hafta oluyo ozamanda gideceğim artık bebeğin gelmesi kaldı sağlıkla inşallah
Benim ilk doğumumda normaldi batikonu sprey şişeye koyup sıkıp kuruluyordum hiç sorun yasamamıştımDikişler için duştan sonra saç kurutmayla kurut dedi doktorum.kuru tutmak lazım Batikondan bir şişe suya biraz döküp onu wc de kullanabilirsiniz.
Özel canım.. Kadın başıma normalci çıktıDevlet hastanesi mi canım özelde isteğe bağlı yapıyorlar genelde bir kılıfına uydurup
Tesekur ederim canım allah senden razı olsun içim rahataldi biraz ben ilk olduğu için tecrübem yokBizde sürekli başındayız ilk çocukta ağlıyordum aynen:) bunda sakinim elimden geldiğince dikkat ediyorum sende kötü nir şey düşünme hep böyle devam etmeyecek Allah’ın izniyle sabır
Hemşireler daha ïyi bilir canım. Doğum oldumu bu arada?Bilgiler icin saol cnm. Kahve icmeye ne zaman basliyoruz peki?
Ins cok.guzel gecer cnm. Hayirli haberlerini bekliyoruz
Dogum persembe olcak ins cnm. Doktora korseyi sordum ben. Hicbir ise yaramiyor dedi. Almadim ben de o oyle diyinceHemşireler daha ïyi bilir canım. Doğum oldumu bu arada?
Kizlar gece sıcak bir duş aldım daha dustayken kanama başladı, çıktım yoğun bir kanamam var. 3 tane ped değiştirdim şuan.. sıcak sudan mi oldu yoksa bugün anneme ev işlerinde biraz yardım ettim, ayakta kaldım kanama mi yapti ay çok korktum şuanda(
Sezeryan dikisimdeki bandi 7. Gün aç dedi doktor. Açtım çok şükür birşey gözükmüyor ters giden fakat dikişin üstünde bir bombelik. Bu karın nasıl düzelecek bilemedim. Sezeryan olanlar doktorunuz size korse önerdi mi? Bana önermesi çünkü rahim 1 ayda ancak kuculurmus, korse takarsak rahmin doğal akışında küçülmesini engeller sıkıştırırmışız.
Allah senden de razı olsun.Tesekur ederim canım allah senden razı olsun içim rahataldi biraz ben ilk olduğu için tecrübem yok
Iki doğum şekli içinde mı geçerli acabaDogum persembe olcak ins cnm. Doktora korseyi sordum ben. Hicbir ise yaramiyor dedi. Almadim ben de o oyle diyince
Hadi inşallah herşey gönlüne göre olur. Ameliyattan sonra bir kaç saat biraz bekliyorsun, üşümek geçiyor, anestezinin etkisi geçiyor, karnın çok aç oluyor yemek yiyorsun zaten akabinde hemen. Ondan sonra tüm gayret sende, 2 günde toparlarsinDogum persembe olcak ins cnm. Doktora korseyi sordum ben. Hicbir ise yaramiyor dedi. Almadim ben de o oyle diyince
Valla ben artık naparsan yap bebek istediği zamanda gelir diye düşünmeye başladım yaBnde baya hareketliyim hergün yürüyüş ve merdiven de çıkıyorum ama hiç tık yok 39+5olıyoz bu gece itibariyle üstelik doktor çatı kemiğin dar ve aşağıda dedi o beni çok korkutuyor
Bence hiçbir işe yaramama ihtimali yok diye düşünüyorum. Yararlıdır zararlıdır orasını bilemem ama içerdeki kanın vs cikmasinda karnı bağlamak ve korse çok etkili diye düşünüyorum. Çevremde bunun örneğini de fazlasıyla gördüm doğum yapanlardaDogum persembe olcak ins cnm. Doktora korseyi sordum ben. Hicbir ise yaramiyor dedi. Almadim ben de o oyle diyince
Csnim bebekler çok üşür kansızlar elinden geldiğince sicsk tut giydircmidesini usutmesin çorapları her daim ayağında olsn , az kusuyorsa belki gazdan dolayıdırKızlar benim dışım ağrıyor ya sağlam diş ama sizce neyden oluyor çok uzluyorumne yapmam gerekiyor bebeğim iki defa kustu çok üzülüyorum resmen nöbet bekliyorum sanki sürekli kuscak gibi su an bile agliyoruminsallah bebeğime birşey olmaz
Canım normal doğumumda korse taktım karnım inceldi sarkma gitti ama şimdi bu sezeryen oldu ya korse denedim olmadı ağrı yapıyordu ama kanamam da oluyordu o yani güzel ben yine korktum karnımı sıkıyor iç dikişler açılır mı dusuncesine girdimHemşireler daha ïyi bilir canım. Doğum oldumu bu arada?
Kizlar gece sıcak bir duş aldım daha dustayken kanama başladı, çıktım yoğun bir kanamam var. 3 tane ped değiştirdim şuan.. sıcak sudan mi oldu yoksa bugün anneme ev işlerinde biraz yardım ettim, ayakta kaldım kanama mi yapti ay çok korktum şuanda(
Sezeryan dikisimdeki bandi 7. Gün aç dedi doktor. Açtım çok şükür birşey gözükmüyor ters giden fakat dikişin üstünde bir bombelik. Bu karın nasıl düzelecek bilemedim. Sezeryan olanlar doktorunuz size korse önerdi mi? Bana önermesi çünkü rahim 1 ayda ancak kuculurmus, korse takarsak rahmin doğal akışında küçülmesini engeller sıkıştırırmışız.
O naisl kız ben dayanamıyom korseyeIki doğum şekli içinde mı geçerli acabaçünkü ben korweyle yatıp kalkiyorumda
Ay tamda ondan kullanıyordum canım ya, sonra orkide geçtim bir türlü dikiş tutturamadım. 9 ay kullanmayınca unutmuşum pedleriKedilervekitaplar canım kaşınma dikişlerin iyiye gittiğini gösteriyormuş. Ped çok kaşındırıyor ama molpedin yeşil pamuklu serisinde ben çok rahat ediyorum diğerleri kaşınma yapıyor. Belki sendende işe yarar
Bende seviniyordum ay ne güzel kabız olmadım diyeAlım canım ya yarın sağlık ocagina gidicem topuk kanı için bi sorim onlar ne diyor bi şekilde eczaneden alıp yapim ne olur ne olmaz
Iyu yapmisin canim çok daha rahat edersin bence bende o şekilde yapmaya çalışyorum pedler rahatsız ediyor çok
Bana da dedi sıvı şeyler çok tüket bu güne kadar afedersin iki defa lavaboya çıktım oda ishal olmuştum nedense kabız olan biriyim hep çok şükür o rada sansim vardi kaysi hosafi içiyorum bende kabız olmamak için zaten korkudan yapamiyorumdabana krem de vermedi sadece bi ilaç ağrı kesici verdi ay inşallah kuruordur sende bende biran önce kurtuluruz tüm arakadaşlar çok çekmez inşalalh
Atlet kumaşı gibi canım yumuşacık. Bebeklere kullandığımız ağız mendili. Rahatlattı biraz beni çok şükür.Penye Varya atlet kumaşı iyi olur pamuklu derken içinde naylon olmasında teri çekiyorsa olabilir
Kesinlikle katılıyorumValla ben artık naparsan yap bebek istediği zamanda gelir diye düşünmeye başladım yahiçbir şey yapmayanlarin erken gelebiliyor, çok hareketlilerinki geç gelebiliyor falan. Yani tamamen nasip, bebek ne zaman isterse
Dogum sekliyle alakali bisey demedi cnmIki doğum şekli içinde mı geçerli acabaçünkü ben korweyle yatıp kalkiyorumda
Ins cnmHadi inşallah herşey gönlüne göre olur. Ameliyattan sonra bir kaç saat biraz bekliyorsun, üşümek geçiyor, anestezinin etkisi geçiyor, karnın çok aç oluyor yemek yiyorsun zaten akabinde hemen. Ondan sonra tüm gayret sende, 2 günde toparlarsin
Wala doktorun soyledigi bi. Kapitalizmin oyunlari dedi hatta. Sen ii gelcene inaniyosan kullan tabiBence hiçbir işe yaramama ihtimali yok diye düşünüyorum. Yararlıdır zararlıdır orasını bilemem ama içerdeki kanın vs cikmasinda karnı bağlamak ve korse çok etkili diye düşünüyorum. Çevremde bunun örneğini de fazlasıyla gördüm doğum yapanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?