2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de bugun kontrol var .sanci arada oluyor ama karnim baya yukarıdabenim ya

Dikişler için duştan sonra saç kurutmayla kurut dedi doktorum.kuru tutmak lazım Batikondan bir şişe suya biraz döküp onu wc de kullanabilirsiniz.
Benim ilk doğumumda normaldi batikonu sprey şişeye koyup sıkıp kuruluyordum hiç sorun yasamamıştım

Bizde sürekli başındayız ilk çocukta ağlıyordum aynen:) bunda sakinim elimden geldiğince dikkat ediyorum sende kötü nir şey düşünme hep böyle devam etmeyecek Allah’ın izniyle sabır
Tesekur ederim canım allah senden razı olsun içim rahataldi biraz ben ilk olduğu için tecrübem yok

Kızlar catlatma iğnesi vuruldm bugün 9. Gün kanda hamilelik baktirdim 8 çıktı sizce dogrumudur iğne etkisi varmidir

Bilgiler icin saol cnm. Kahve icmeye ne zaman basliyoruz peki?

Ins cok.guzel gecer cnm. Hayirli haberlerini bekliyoruz
Hemşireler daha ïyi bilir canım. Doğum oldumu bu arada?

Kizlar gece sıcak bir duş aldım daha dustayken kanama başladı, çıktım yoğun bir kanamam var. 3 tane ped değiştirdim şuan.. sıcak sudan mi oldu yoksa bugün anneme ev işlerinde biraz yardım ettim, ayakta kaldım kanama mi yapti ay çok korktum şuanda (

Sezeryan dikisimdeki bandi 7. Gün aç dedi doktor. Açtım çok şükür birşey gözükmüyor ters giden fakat dikişin üstünde bir bombelik. Bu karın nasıl düzelecek bilemedim. Sezeryan olanlar doktorunuz size korse önerdi mi? Bana önermesi çünkü rahim 1 ayda ancak kuculurmus, korse takarsak rahmin doğal akışında küçülmesini engeller sıkıştırırmışız.

Bugum 7. Gün kontrolü vardı oglusumun, doktor dediki - sezeryan olan veya olacaklari ilgilendiriyor bu kısım - 48 saat bittikten sonra hastaneden.ciktigim ve topuk kanini hastane 48. Saat sonunda aldığından 2. Kez topuk kani alınmasına gerek yokmuş. İlce sağlığı arayıp bilgi verdiler. Sezeryan olanlar 2 tam gün hastanede yattiysaniz topuk kani 1 kez verilir bilginiz olsun....

Dogum persembe olcak ins cnm. Doktora korseyi sordum ben. Hicbir ise yaramiyor dedi. Almadim ben de o oyle diyince

Dogum persembe olcak ins cnm. Doktora korseyi sordum ben. Hicbir ise yaramiyor dedi. Almadim ben de o oyle diyince
Hadi inşallah herşey gönlüne göre olur. Ameliyattan sonra bir kaç saat biraz bekliyorsun, üşümek geçiyor, anestezinin etkisi geçiyor, karnın çok aç oluyor yemek yiyorsun zaten akabinde hemen. Ondan sonra tüm gayret sende, 2 günde toparlarsin

Bnde baya hareketliyim hergün yürüyüş ve merdiven de çıkıyorum ama hiç tık yok 39+5olıyoz bu gece itibariyle üstelik doktor çatı kemiğin dar ve aşağıda dedi o beni çok korkutuyor
Valla ben artık naparsan yap bebek istediği zamanda gelir diye düşünmeye başladım ya hiçbir şey yapmayanlarin erken gelebiliyor, çok hareketlilerinki geç gelebiliyor falan. Yani tamamen nasip, bebek ne zaman isterse

Bence hiçbir işe yaramama ihtimali yok diye düşünüyorum. Yararlıdır zararlıdır orasını bilemem ama içerdeki kanın vs cikmasinda karnı bağlamak ve korse çok etkili diye düşünüyorum. Çevremde bunun örneğini de fazlasıyla gördüm doğum yapanlarda

Csnim bebekler çok üşür kansızlar elinden geldiğince sicsk tut giydircmidesini usutmesin çorapları her daim ayağında olsn , az kusuyorsa belki gazdan dolayıdır
Canım normal doğumumda korse taktım karnım inceldi sarkma gitti ama şimdi bu sezeryen oldu ya korse denedim olmadı ağrı yapıyordu ama kanamam da oluyordu o yani güzel ben yine korktum karnımı sıkıyor iç dikişler açılır mı dusuncesine girdim
Sen sıcak suya girdiğin sürece kanamns olur canım daha iyi olması sıkıntı etme benim kanamam şimdiden kurudu kırmızı gelmiyor geldin istoyorum çıksın o 9 ayın kanı
Iki doğum şekli içinde mı geçerli acaba çünkü ben korweyle yatıp kalkiyorumda
O naisl kız ben dayanamıyom korseye sen niye bu kadar giyiyon dayanıyon . Sezeryrn de de kullanan var ama ben takmadım benimki göğüs altına kadar di korse çekiyordum tuvalete gidip çıkarmak eziyetti çok dardı aşağı indiren kadar dikislerden korkuyordim çıkardım yarım saat zar zor dayandim

Ay tamda ondan kullanıyordum canım ya, sonra orkide geçtim bir türlü dikiş tutturamadım. 9 ay kullanmayınca unutmuşum pedleri

Ağız mendili koydum valla, şuanluk iyi. Kaşınıyor ama eskisi gibi değil. Bi dikiş atılsaydı da rahatlasaydım

Bende seviniyordum ay ne güzel kabız olmadım diye abandım kayısıya, yiyorum sürekli. İnşallah sorunsuz atlatırız canım benim, Allah herkese kolaylık versin

Valla ben artık naparsan yap bebek istediği zamanda gelir diye düşünmeye başladım ya hiçbir şey yapmayanlarin erken gelebiliyor, çok hareketlilerinki geç gelebiliyor falan. Yani tamamen nasip, bebek ne zaman isterse
Kesinlikle katılıyorum

Iki doğum şekli içinde mı geçerli acaba çünkü ben korweyle yatıp kalkiyorumda
Dogum sekliyle alakali bisey demedi cnm
Ins cnm cok tesekkur ederim
Wala doktorun soyledigi bi. Kapitalizmin oyunlari dedi hatta. Sen ii gelcene inaniyosan kullan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…