2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Doktordan daha iyi bilmiyoruz diye düşünüyorum. Açıkçası hangi şekilde olursa olsun biz anne oluyoruz. Bizi sezaryen yada normal olması başarılı/başarısız kılmıyor.
Eğer çok içinize sinmiyorsa başka doktorla da görüşün.
O yüzden doktoru en başta iyi araştırmak gerektiğini düşünüyorum.

Kızlar kaçınci günde d vitaminine başladınız. Ya ben eczaneden unuttum almayı. Yarın 6 inci gun çokmu geç kaldın. Birde reçete süresi geçmişmidir yarın 4 üncü gün olcak ya

7.gün başladık D vitaminine. Bildiğim kadarıyla reçeteler 3 gün. Ancak aile hekimliği ücretsiz veriyor. Eğer onu kullanmak istemezseniz de makul fiyatlara D vitamini alabilirsiniz eczaneden.

Dogum sekliyle alakali bisey demedi cnm

Ins cnm cok tesekkur ederim

Wala doktorun soyledigi bi. Kapitalizmin oyunlari dedi hatta. Sen ii gelcene inaniyosan kullan tabi
Kapitalizmin oyunu mu kız bu bildiğin 1500 yıllık kocakarı yöntemi. Doğumdan sonra karnını baglarsin ki karnındaki kan, fazla şeyler vs çıksın diye. İlla korse demiyorum ama bu çok bilindik bir şeydir. Sen bilirsin tabi ama tek doktorla kalma bence , sonradan pişman olmamak adına o göbek kolay inmeyebiliyor yoksa

Evet ya çarşaf sararlarmış eşimin anneannesi bile dedi

Reactions: The
Valla ben hareketli olmaya çalışıyorum canım yürüyorum, pilates yapıyorum falan ama yine de son bir hafta gibi gelmiyor bana. Sanki 40 i dolduracak gibi hissediyorum

Uyuyun uyuyun :) son haftalarda hastalıktan bir türlü uyuyamamıştım. Son gece hastanede iken de kaygıdan uyuyamadım. Hemşire çok pişman olacaksın son kesintisiz uykun hadi yat demişti pişmanım :)

Sana çok dua etmiştik biraz beklesin diye şimdi de tersini edelim bence
Ay evet ya ilkinde baya etkili dualar ettik herhalde hiç gelesi yok
Evet ya çarşaf sararlarmış eşimin anneannesi bile dedi
Ne yalan söyleyeyim bir bezim bir de korsem hazır ilk günden korse zor gelir diye hiç değilse bir bez baglayayim dedim bakalım nasip olursa

Uyuyun uyuyun :) son haftalarda hastalıktan bir türlü uyuyamamıştım. Son gece hastanede iken de kaygıdan uyuyamadım. Hemşire çok pişman olacaksın son kesintisiz uykun hadi yat demişti pişmanım :)
Kaç saatte bir emziriyorsun canım? Geçen gün eşimin iş yerindeki bir abla demiş ki yarım saatte bir emzirmesi gerekiyor. Dedim kafayı mı yedin

Kaç saatte bir emziriyorsun canım? Geçen gün eşimin iş yerindeki bir abla demiş ki yarım saatte bir emzirmesi gerekiyor. Dedim kafayı mı yedin

Evet sarılık olmaması için bana da yarım saatte dedi büyükler hep. Emzirme danışmanı da küçükndoğdupu için hastalıklara daha açık, gak dese vereceksin guk dese vereceksin kuş gibi besleyeceksin dedi. İki saate bir de mama ilavesi ver dediler hastaneden hatta. İkinizde alışacaksın dediler. Süt rayına oturunca mamayı istemedi ama şimdi çocukum bana alıştı saat başı istiyor onun arasını açmaya çalışıyorum.

Doktor tavsiye etmeyince bende 1. Aydan sonra başlayacağım canım yoksa dikişin hemen üstü şişmiş bir değişik görüntüsü karnımın.

Dün geceden beri akut kanamam var baya 5 tane büyük hastane pedi değiştirdim basım catlayacak gibi ağrıyor ne olduda kanama oldu bu kadar anlamadım

Doktora mı sorsanız ki. Kanama miktarı çok fazla geldi.

Ne yalan söyleyeyim bir bezim bir de korsem hazır ilk günden korse zor gelir diye hiç değilse bir bez baglayayim dedim bakalım nasip olursa

Korseyi hemen takmamak gerekiyormuş.
Doktorum ameliyat yerimi, ultrasonla rahmimi vs kontrol ettikten sonra izin verdi. Vücudun toparlanması gerekiyormuş, bazı durumlarda organ yapışıklığına sebep oluyor diye de internette bir danışman söylemişti.
Ben de doktorum izin verse de korseme sığamadım daraldım. Sıkılaştırıcı tayt alacağım daha iyi olacak sanırım. Tavsiye edeceğin bir marka filan var mı.

Allah Allah çok Muş ya kanaman sende kendini sicsk tut canım çorabını giy benim dikislerde sağ ve solda şişlikler var bu sefer güzel dikmisler şükür iyi ağrı yapmıyor şükür enfeksiyon kaptırmadım ,sende dikkat et vslslhi çok zor iş yapma dikişleri zorlama şuan beni tek yoran kabız olmam geçen gün kırmızı erik kaynattim hoşaf gibi yaptım dün gece iki bardak da içtim tık yok bugün de içeyim her yemekten osnta bakalım yumuşama olacsk mı fayda edecek mi zorlaniyorum hissediyorum dikişlerim içerden tepki yapıyor sizlio

Ben bebekliğimden hamileliğime kadar hep aşırı kabızdım. Şimdi doktorun verdiği kan/demir ilacı acayip ishal yaptı. Normal şartlarda bu kadarına dayanamam amaaa dikişlerim için kabız olmaktan bin kat daha iyidir. Belki bir vitamin falan işe yarar doktorla konuşsan. Magnezyumda kabızlığı engel mesela.

Atlet kumaşı gibi canım yumuşacık. Bebeklere kullandığımız ağız mendili. Rahatlattı biraz beni çok şükür.
Şükür cnim inşallah bir an önce kurtulursun bende doktora geldim bebeğin şükür göğsü usutmemis burun damlası verdi dünde burun temixleme aparatı aldım pompa canını yakiyordu bu Varya iendi ağzınla havayı çekiyordum burnundaki pislikler cikiyot ondan aldım iyice açıldı burnu kurumuştu pislikler hırıltısi hep vardı şükür bunu da atlattık çok sevindim sağlıklı olmasına için içimi yedi kaç gündür nefes alamıyor diye bu burun temizleme aparatı iyi canım varsa sıkıntı bunu al ben Türkiye'de kızıma otri bebe nin kini almıştım 6yil önce 25 TL di şuan ne kadardır bilmiyorum silikonlu pompalar bebeklerin burun dokusuna zarar veriyor kılcal damarlarına , ama bu daha iyi

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-10-20-14-21-526_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 51

Canım normal olacaksa şal bile iyi ben şal ile bağlamıştır ilk doğumda jarnim ne güzel incecik oldu sarkma yoktu kanama su falan hepsi çıktı 1 ay içinde yine fit olmuştum ama bu sezeryrn de kaldı pis yağlar sarkmalar

Reactions: The
Ben im icitigim kan ilaçları kabız yapıyor magnezyum içince yumuşatıyor du , şuan kancikaclarini içmiyorum iyi olana kadar , doktor dedi bol su iç erik suyu iç sebze meyve ye dedi yiyorum da yine aynı bakalım insalalh düzene girer

Kocakari yontemlerinin cogunun yanlis oldugunu ogrendim cnm egitimlerden kitaplardan. Hayatim duzene girince vucut toparlayinca pilatese devam etcem zaten spor yapmadan olmuyo o yuzden cok da takmiyorum. Cok kilo almadim birazi dogumda gider geri kalan da hallolur ins
Bana kahve kimse vermedi iç demediler de. Çok şükür sezaryen kaynaklı baş ağrımda olmadı. Hastane bile lohusa şerbeti gönderdi hemşireler onu iç dedi sürekli
Alala tum arkadaslarima kahve ic dediler dogumdan sonra. Egitimlerde de kahve bitter cikolata oneriyolar. Ama tam.ne zaman bilmiom cikar cikmaz degildir herhalde
Cnm doktorunu bi ara sor istersen ne olur ne olmaz

Ay sevindim valla canım şükür bişeyi çıkmamış yavrunun.

Aynen bende buna benzer aldım canım. Benimkinin daha burnu tıkanmadı ama lazım olursa kullanırız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…