2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Rezeneyi süt için mi içiyorsun. Ben süt damlası ile humanaın çayını içiyorum.
Hangi D vitaminini verdi. Ben ocean alacağım da şimdilik aile hekiminin verdiğini kullanıyorum. Bir de coledan var evde. Sarılık için ben sürekli emzirdim ara ara mama verdik.

Canım gözünaydın, bebeğini kucağına almışsın. Hangi mamayı kullandın? Açıkçası sarılıktan bende çekiniyorum.

Canım büyük ihtimal bu gece ya da yarın bebeğin doğacak. Eve gitmekle iyi yapmışsın, bol bol evin içinde yürü ve sıcak duş al. Doğumu daha da hızlandıracak

Nişanın gelmiş miydi?

Bu gece doğurursun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun
Uyku uyumuyor musun?

Kızlar ben de 37+2 bugün doktora gittim , bebek 3300 boyu da 53 cm dedi. 38de doğsa çok güzel olur falan filan dedi amaaaa nst de yine ________ bu tarz çizgilerden başka pek bir şey yoktu

Cnm demir ilaci siyah yapiyor diskiyi merak etme icmeye devam et doktorun onerdiyse. Ben kahvemi bile aldim bakalim ic derlerse icerim. Cok tesekkurler cnm
Suyla temizlemisin cnm vucudu. Su daha onemli tabii. Sekeri olanlar lohusa serbetini dogumdan sonra hemen icebiliyo mu acaba? Benim hastanede vermezler de kendim goturebilirim

Onu bilmiyorum hiç canım. Ama benim gebelik tansiyonum için tedavim doğum sonrası da devam etti.
Bence nar çiçeği, tarçın, karanfil, gül yaprağı kaynat içine lohusa şekeri koymadan da içebilirsin.

Bu gece doğurursun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun

Uyku uyumuyor musun?

Yarım yamalak geceleri eşim işe başlamadan önce paslaşıyorduk ama şimdi ben de bebekle birlikte gündüz uyuyorum gece oturuyoruz.

Reactions: The
Rezeneyi bağırsaklarını rahatlatıyor ayrıca çocuğunda gazı için iyi geldiğini farkettim hastanede günde iki kez icirdiler çok çabuk tuvalete çıkmamı sağladı hastanede canım. Humananin kimyonlu rezene çayını da ilk çocuğumda kullanmistim oda çok iyiydi. Gaz sancılarını hafietiyordu. Ondan da hergun bir bardak içiyordum.

Şimdi reçeteye baktım banada oceon vermiş 400 mg.

Bu arada öbür ay hepatit b bin 2. Dozu ve kalça çıkığı ultrasonu var dediler. Şimdiden İstanbul Avrupa yakasında iyi bir çocuk doktoru arıyorum. Tavsiyesi olan varsa alabilirim. Özel hastanede olursa iyi olur kızlar.

Gerçi bende bu gece hiç uyumadım sürekli idrarım geldi.. 10 dk bir wc ye koştum regl ağrısı gibi ağrılar yaşadım...

Bir şey diyim mi vücut doğuma hazırlıyor olabilir kendini. Tuvaletin sıklaşması da belirtiler den bir ki senin ağrın da varmış.

Bir şey diyim mi vücut doğuma hazırlıyor olabilir kendini. Tuvaletin sıklaşması da belirtiler den bir ki senin ağrın da varmış.
Anlamadım ki.. Göbek düşer nişan gelir doğumun habercisi diyorlar.. Benim göbek sarkmadı nişan gelmedi doktor çatal muayenesi yaptı 1 cm açılman var dedi bebek yerleşmiş dedi şaşırdım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…