Bizde dün 7. Gün kontrolüne gittik. D vitamini önerdi acıbadem çocuk doktoru isteyen olursa ismini verebilirim. Sanırım paralı bir d vitamini ilacı. Gaz içinde biogiga verdi eğer gazi olursa kullan, olmazsa kullanma dedi. Dogadan marka rezene çayı içiyorum her gün 2 tane okey dedi 2 den fazla içme dedi. Sarılık 5 çıktı sanırım 17 olunca sarılık var deniyormus. Sizlerde nasıldı kızlar sarılık durumu?
Canım gözünaydın, bebeğini kucağına almışsın. Hangi mamayı kullandın? Açıkçası sarılıktan bende çekiniyorum.Taze anne olarak bildiriyorum.
Kesinlikle bence alinmasi gereken mama ve sut sagma makinesi
Normal dogum da belki cok lazim olmayabilir ama bende ckk lazim oldu. Sarilik ihtinaline karsi mecburen mama takviyesi yaptim.
Hemen sut gelmedigi icin ve bebek de pek cekemedigi icin goguslerim sisti o sebeple makine ihtiyacim oldu
Canım büyük ihtimal bu gece ya da yarın bebeğin doğacak. Eve gitmekle iyi yapmışsın, bol bol evin içinde yürü ve sıcak duş al. Doğumu daha da hızlandıracakKızlar kontrol diye gittim 4 -5 cm açıklık var dedi 3 cm kadar inmis dedi bu ne demek bana yazın lutfen? Yatis verdi yatmadim eve geldim .ne yapayım. Bebek buyuk alalim dedi sanriim suni sanci verecekti geldim evdeyim .sancim da oyle cok yok
Nişanın gelmiş miydi?Kızlar kontrol diye gittim 4 -5 cm açıklık var dedi 3 cm kadar inmis dedi bu ne demek bana yazın lutfen? Yatis verdi yatmadim eve geldim .ne yapayım. Bebek buyuk alalim dedi sanriim suni sanci verecekti geldim evdeyim .sancim da oyle cok yok
Bu gece doğurursun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursunKızlar kontrol diye gittim 4 -5 cm açıklık var dedi 3 cm kadar inmis dedi bu ne demek bana yazın lutfen? Yatis verdi yatmadim eve geldim .ne yapayım. Bebek buyuk alalim dedi sanriim suni sanci verecekti geldim evdeyim .sancim da oyle cok yok
Uyku uyumuyor musun?Benim kız geceleri uyanık kalmak gerektiğini zannediyor. Sabah gün aydınlanınca uyuyor
İlk günler annem mama veriyordu kayınvalidem de sürekli emzir diye uyandırıyordu. Şimdi de sabah kadar oturuyoruz yavrumşa
Cnm demir ilaci siyah yapiyor diskiyi merak etme icmeye devam et doktorun onerdiyse. Ben kahvemi bile aldim bakalim ic derlerse icerim. Cok tesekkurler cnmİki gündür kısa kollu gezdim evde, ama biraz fazla zorladım kendimi sanırım. Dayanamıyorum iş yapmadan duramıyorum. Annemede kıyamıyorum. Bende kabız değilim ama tuvaletimi yaparken dikis yerim açıyor çok fena. Benimde içerden dikiş yerlerim açıyor. İçim acıyor derler ya aynı öyle. Ne zaman geçecek bu ağrılar acaba,
Kan demir ilacindan mi bilmiyorum ama benimde tuvaletimij rengi simsiyah oldu. Annem antibiyotiktir yapar diyor. Hoşaf ta çok iyi geliyor.
Ameliyattan çıkar çıkmaz kahve, su veriyorlar. Nescafe ve su ile vucud anesteziyi atıyor vücuttan fakat ben normal ameliyatta baş ağrısı çekmiştim, iki defa doğum yaptım epidural ile ikisinde de basım ağrıması. İhtiyaç duymadık kahve içmeye falan yani.
Doktora soracaktim ama annem normal dedi kanamanın olması... Biraz daha bekleyeceğim bakalım canım.
Suyla temizlemisin cnm vucudu. Su daha onemli tabii. Sekeri olanlar lohusa serbetini dogumdan sonra hemen icebiliyo mu acaba? Benim hastanede vermezler de kendim goturebilirimEvet ben de öyle biliyordum ama inan o telaştan aklıma kahve gelmedi bile. Öncesinde bir de zaten aşırı baş ağrım vardı tansiyon yüzünden ilaçlarla o biraz sakinleşince sanırım hissetmedim ben :) ama baya detaylı herşeyi düşünmelerşne rağmen vermediler yada al demediler sürekli su ve lohusa şerbeti takviyesi yaptılar içeyim diye. Su baya vücuttan atılmasını sağlıyor.
Öyle diyollaaaYarım saatte bir mi emziriliyormus bebek?
O zamanÖyle diyollaaabilmiyorum çok değişik geldi bana da çünkü resmen tüm gece oturmak demek bu
Cnm demir ilaci siyah yapiyor diskiyi merak etme icmeye devam et doktorun onerdiyse. Ben kahvemi bile aldim bakalim ic derlerse icerim. Cok tesekkurler cnm
Suyla temizlemisin cnm vucudu. Su daha onemli tabii. Sekeri olanlar lohusa serbetini dogumdan sonra hemen icebiliyo mu acaba? Benim hastanede vermezler de kendim goturebilirim
Bu gece doğurursun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun
Uyku uyumuyor musun?
Rezeneyi bağırsaklarını rahatlatıyor ayrıca çocuğunda gazı için iyi geldiğini farkettim hastanede günde iki kez icirdiler çok çabuk tuvalete çıkmamı sağladı hastanede canım. Humananin kimyonlu rezene çayını da ilk çocuğumda kullanmistim oda çok iyiydi. Gaz sancılarını hafietiyordu. Ondan da hergun bir bardak içiyordum.Rezeneyi süt için mi içiyorsun. Ben süt damlası ile humanaın çayını içiyorum.
Hangi D vitaminini verdi. Ben ocean alacağım da şimdilik aile hekiminin verdiğini kullanıyorum. Bir de coledan var evde. Sarılık için ben sürekli emzirdim ara ara mama verdik.
O zaman
Uykusuz olursam ben çok gergin oluyorum
Uyuya biliyorsan çok şükür ozamanYarım yamalak geceleri eşim işe başlamadan önce paslaşıyorduk ama şimdi ben de bebekle birlikte gündüz uyuyorum gece oturuyoruz.
Yapacak birşey yok, zaman tersine akacakSen öyle sanben de gece uykusuna asla dayanamazdım. Gündüz full uyusam da gece en 12.30 da yatardım.
Uyuya biliyorsan çok şükür ozaman
Gerçi bende bu gece hiç uyumadım sürekli idrarım geldi.. 10 dk bir wc ye koştum regl ağrısı gibi ağrılar yaşadım...Yani işte eski günler gibi değil tabiilş ama az da olsa uyuyorum
Gerçi bende bu gece hiç uyumadım sürekli idrarım geldi.. 10 dk bir wc ye koştum regl ağrısı gibi ağrılar yaşadım...
Anlamadım ki.. Göbek düşer nişan gelir doğumun habercisi diyorlar.. Benim göbek sarkmadı nişan gelmediBir şey diyim mi vücut doğuma hazırlıyor olabilir kendini. Tuvaletin sıklaşması da belirtiler den bir ki senin ağrın da varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?