2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
1ay içinde düzelir canım , kv de hep arar der kızım sen lohusasin dikstvet çorap giy ince giyinnme hasta olursun beli n tutulur ksrnin sanci olur diye büyüklerde işi biliyor sende dikkat et csnim biraz sıcak giyin

Aynen baYa sağ çünkü ikl gün bebeği emzirmekten koLun ağrımasın birde o ağrı ile baş etmek zor depola sütü uzan dinlen yat kolun da yorulmasin

Bol bol emzir canım birşey olmaz bende hastsneden çıkınca yüzü gözü saricdi 1 hafta da düzeldi her iki saatte bir uyandırdım emzirdim mama takviyesi sadece gece yaptım hep uyandırdım bırakmadım uyusun ışığı sondurmedim akşamları sarı ışık altında uyudu birde beşiğin üstüne sarı şal örttüm şükür rengi açıldı beyaz teni ortaya çıktı gözlerinin içi etrafı sarı değil beyaz

Canım büyük ihtimal bu gece ya da yarın bebeğin doğacak. Eve gitmekle iyi yapmışsın, bol bol evin içinde yürü ve sıcak duş al. Doğumu daha da hızlandıracak
Ayy insallah ...bebek buyuk dedi bugun gelirse iyi olur. Sancim cok ince sizi seklinde
Nişanın gelmiş miydi?
Hayir .dun gece bir ara ter attim sanci geldi o kadar.rutin kontrole gititm.
Bu gece doğurursun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun

Uyku uyumuyor musun?
Ne olur dua edin.insallah

Çok sıkmayan bir korse sezeryan sonrası yürümeyi kolaylaştırıyor medikal korseler ya da eski usül anne baba korsesi gibi çok sıkmadan belini göbeğini tutacak kadar bir şey kullanabilirsin

Bizim hastane 1 gün tutuyor hastanede geçenlerde sağlık odağındaki hemşire bizim 5. Gün aldığımız daha önemli dedi

Burnunun hafif tıkandığını hissettiğinde başucuna soğan kesip koy canım çok işe yarıyor

Bizde bugün 6 inci günceyiz başladık d vitaminine bizim sarılık dün 8 cıktı. Ben hala zorla emziriyorum bi gogsum taş gibi sagsam gelmiyo napcagimi şaşırdım. Tek goguside zorla veriyorum aralarda mecburen mam veriyorum

Kızlar midesinden sıkıntı yasayan var mi bebim gibi. Yani asiri yaniyo ve hazimsizlik yaşıyorum son günlerde yemek yemek istemiyorum asiri rahatsız ediyo hayattan soğudum resmen

Onu bilmiyorum hiç canım. Ama benim gebelik tansiyonum için tedavim doğum sonrası da devam etti.
Bence nar çiçeği, tarçın, karanfil, gül yaprağı kaynat içine lohusa şekeri koymadan da içebilirsin.
Ewt cnm dogru diyosun sekersiz yaparsak olur tesekkurler
Ayy insallah ...bebek buyuk dedi bugun gelirse iyi olur. Sancim cok ince sizi seklinde

Hayir .dun gece bir ara ter attim sanci geldi o kadar.rutin kontrole gititm.

Ne olur dua edin.insallah
Hadi hayirlisi cnm. Bgn benim de agrim sancim artti yine. Ama duzenli dgl. Nefesim daraliyor yetmiyo gibi geliyo. Bebek karnimin.her noktasina vuruyor cok hareketli geceden beri

Gündüzleri de güneşe yatırdım ben. Pantolonunu çıkarıp özellikle güneşin altında durdu o da çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…