2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canım üzerinde sağlık bakanlığı ücretsiz verir filan yazıyor. Ocean kullanılıyorsa onu alayım ya, iyisi olsun madem.

Ç
göğsünüzde sertlik mi var? Solgar lesitin i araştırın. Doktorunuza da danışın ama kullanmak isterseniz.

Smjj bunu yazmıştım birkaç gün önce. Ekstra olarak emzirmeden önce sıcak kompres ( ben havlu ütüleyip koyuyorum göğse), emzirirken de masaj yapıyorum artık eski sorunum kalmadı

Son düzenleme:
Evet sezeryanda da 1 gece yatırıyor. Ilk topuk kanını hastane aliyor 2. 'yi 5. Gün sağlık ocağı alıyor

Benımde ilk doğumum öyle olmuştu.. kontrole gittim 4 cm açılmıştı, suni sancı verdi hemen doğurdum keşke sizde öyle yapsaydınız

Ben de 40+2 de sıfır sancı 5 cm açıklıkla yatış yaptırıldım. Suni sancı ve epiduralle rahatça hemen doğurdum. Tavsiye ederim.

Bende sen gibi yorgun düşüyorum ya bizim ilk kontrol gelecek ay yapılacak daha çok var bakalım kaç kg olacsk bende elimden geldiğince emziriyom dışarı çıkınca yada misafir gelince mama veriyorum birde gece 1 kez verityorum her gece emziriyom sabaha kadar uykusuz kalıyorum çocuklar eşim okula gidiyor yorgun iş güç temizlik yemek derken zaman geçiyor onlar geliyor tekrar yemek ver yıka bulasitklsti çay yap öyle böyle gece 12 oluyor iki gündür bir yatağa giroyotum 2saat keisntisiz uyuya kalıyorum o ara bebek ağlıyor mu ne yapıyor bilmiyorum eşimin kulağı üstünde oluyor eşimde beni uyandırıyor bende gördüğüm rüyaları ona anlatıyorum sayikliyirum sabah uyanınca hiç birşey hatırlamıyorum
Bende küçük bir sepete bebeğin bezlerini ıslak mendilini emzigini göğüs pompasını silikon meme ucu krem benim sgri kesici vitaminler bebeğin müsli bezleri bereleri içinde elimin altında gece gündüz yanımda ayrmiyom
Benim anlamadığım sen şimdi 1 ay sonra yine ameliyat mı olacsksin genel anestezi li mi rahmindeki dikişler mi slinacak nasıl olacak yine karnın mi kedilecek ve neden yapacaksın ki

Ben de 40+2 de sıfır sancı 5 cm açıklıkla yatış yaptırıldım. Suni sancı ve epiduralle rahatça hemen doğurdum. Tavsiye ederim.
Bacaklarıma az sanci atiyor terliyorum ...sabaha karsi gelemzse sabah gideyim diyorum .az once sumuksu pihti da geldi insallah nisandir

Burnunun hafif tıkandığını hissettiğinde başucuna soğan kesip koy canım çok işe yarıyor
Bu hiç aklıma gelmedi hep kızlarda yapmıştım kafa kalmadi 3 çocuktan sonra bugün yaparım gece sağol canım

Bacaklarıma az sanci atiyor terliyorum ...sabaha karsi gelemzse sabah gideyim diyorum .az once sumuksu pihti da geldi insallah nisandir
Sümüksü pıhtı dedgin akıntı gibi şeffaf sıkıntı mı yoğun kati kıvamda mi benim ki öyle gelmişti Evin içinde yürüyüş yap csnim hafif hafif egzersiz yap hadi inşallah sabaha kucağına alırsın yavrunu

Allahım şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir

Sanirim sefaf akinti iicnde kirmizi kan pihti si vardi ...bu ilk defa gedli sabahtandir yoktu yani .terliyorum hala. ..

Kızlar meryem ana otunu duydunuz mu hiç yaptınız mı yada çok merak ediyom işe yarıyomu diye bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
Canım ben aldım (batıl diye eşimden fırçayı yedim gerçi ), hastane çantama koydum. Doğum başlayınca suya koyuyorsun, doğumdan sonra da sudan çıkarıyorsun. Deneyenlerin hepsi tavsiye ediyordu, ne kadar doğru bilmem ama ben de denemek istiyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…