2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hastane çantana koymana gerek var mı ki sancın olunca evde koyup gitmiyoz muayy bu tecrübesizlik bni bitirdi cnm

Hastane çantana koymana gerek var mı ki sancın olunca evde koyup gitmiyoz muayy bu tecrübesizlik bni bitirdi cnm
Ya doğum bitince çıkarın sudan suda kalmasın demişler ben de o yüzden yanıma alayım dedim, bir şey bildiğimden değil benim de

Dikişler için duştan sonra saç kurutmayla kurut dedi doktorum.kuru tutmak lazım Batikondan bir şişe suya biraz döküp onu wc de kullanabilirsiniz.
Bak bunu bişmiyordum kuru tutmak gerektiğini . Çunku benm doğumdan sonra 2 lt solüsyon vermişti her tuvaletten sonra bununla taret al dedi bende onunla taret alıp kalktım . Onbes günde dikişler tamamen iyileşmişti . Gene aynu doktora gidiyorum bakalım bu sefer neler verecek

Doğum basladığında onu suya koyup dualarını okuyorsun ona özel duaları var . Doğum bittiğinde hemen sudan cıkarıyorsun . Bana da arkadasm koyacak suya insallah duasını yapıp

Yarın alim onuda deniyim . Canım sagiyorum ama süt gelmiyorki bebek azda tutsa o kanalı açabilir benim inat oğlum istemiyo

Ya doğum bitince çıkarın sudan suda kalmasın demişler ben de o yüzden yanıma alayım dedim, bir şey bildiğimden değil benim de
Aynen doğum bitince hemen sudan cıkarılmalı . Ayrıca batıl bi inanç değil bu . İslam dinimizde var

Yarın alim onuda deniyim . Canım sagiyorum ama süt gelmiyorki bebek azda tutsa o kanalı açabilir benim inat oğlum istemiyo
Banyoda sıcsk suyun altında sağmaya calıs elinle . Vee de göğüs ucunu tutup asağı yukarı salla suyun altnda . Bunlar işe yrayan yöntemler

Banyoda sıcsk suyun altında sağmaya calıs elinle . Vee de göğüs ucunu tutup asağı yukarı salla suyun altnda . Bunlar işe yrayan yöntemler
Canım Inan bunları hep denedim . Ilk oğlumda bu yöntemler yaradı ama şimdi nedense fayda etmddi

Ya kızlar gunum daha var 4 -5 cm açıklıkla dogurur muyum boyle evde beklemekle ...ne yapayim bilemiyorum inan in...sabaha kadar beklemenin bir sıkıntısı olur mu acaba ...su an alttan muayenenin ustunden tam 12 saat gecti bu arada ...

Ka
kaç haftalıksnz acaba üstelik sancınız çok mu

Sanirim sefaf akinti iicnde kirmizi kan pihti si vardi ...bu ilk defa gedli sabahtandir yoktu yani .terliyorum hala. ..
Csnim doğum belirtisi de olabilir benimkide pembe kanlı akıntı olmustu

Sütü gelmeyen arkadaşlar ne yaptınız? Oğlum baştan çekmiyordu şimdi de çekiyor süt yok. Süt kanalların açık dedi doktor. Şimdi eve geldik elektrikli pompayı denedim biraz ucu belli oldu ama yine yetersiz yok gibi.

Smjj bunu yazmıştım birkaç gün önce. Ekstra olarak emzirmeden önce sıcak kompres ( ben havlu ütüleyip koyuyorum göğse), emzirirken de masaj yapıyorum artık eski sorunum kalmadı
Canım lesitini günde kaç kez kullandın. Doktorlu tavsiye etti birde hemen etki etti mi ben yarın sabah hemen alim diyom insAllah banada fayda Eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…