- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Nasil becerdin kızKızlar nasıl başardım bilmiyorum ama 1 haftada 2 buçuk kilo almışımçok şükür pazartesi günü doğum olacak bu kiloyla imtihanım ne olacak
Bazen biz çok ince düşünüyoruz. Ben maddiyatı düşünmeyi bıraktım öyle de yok böyle de yok. Borç hiç bitmiyor biz kendimizden çaldığımızla kalıyoruz. Her türlü ödeniyor bir şekilde sanki aile bütçesini çok düşünüp dikkat edince bir şey mi değişiyor. Senin kendinden kısıp harcamadığın bambaşka bir yere gidiyor yani tecrübeyle sabit bundan sonra kendinden sağlığından kısma derim. Ben de çok kıstım zamanında hiç işe yaramıyorAhh ah öyle pişman oldum ki devlete gittiğime. Doğum aşaması güzeldi ama sonrasında çok çektim, hâlâ da çekiyorum. Biraz maddiyat, biraz da aman özele çok para verme devlet daha iyi baskısından devlete gittim. Üstüne yediğim azarlar da cabası. Korkumdan artık gitmek bile istemiyorum devlete. Büyük konuşmayayım ama bir daha devlette doğum asla yaniRabbim devlete gidenleri de iyi doktorlarla, ilgili doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Ben iki lafı cımbızla ağızlarından zorla alıyordum.
Annemde kalıyorum eşim de diyo kuzu mu yedin bu haftaNasil becerdin kızdoktor bu haftadan sonra almazsın artık dedi bana. Seninle günümüz aynı sayılır. Bir kilo ya alırsın ya almazsın dedi, hakkaten de tartiliyorum ama almıyorum son birkac haftadır. Sen baya yedin herhalde
Ederim tabi ki benimkide duzelmedi ama artik doguma yaklaştigimiz icin doktor kendi haline bıraktı bi neviÇok şükür dua edermisin banada benimki de inşallah düzelir
Ben 3 aldim nasi oluyo anlamiyorum ama aliyorum ama bebegimde almisti ben 4 aldigimda bebekte 600 gr almisti şekerden heralde diyorum diyetide bırakinca coştu metabolizmam heraldeKızlar nasıl başardım bilmiyorum ama 1 haftada 2 buçuk kilo almışımçok şükür pazartesi günü doğum olacak bu kiloyla imtihanım ne olacak
Benim de son bir aydır öyle fazla kilo çıkıyor, doktorun tartısı bozuk diyorum ben deKızlar nasıl başardım bilmiyorum ama 1 haftada 2 buçuk kilo almışımçok şükür pazartesi günü doğum olacak bu kiloyla imtihanım ne olacak
Amin insalalh csnim iyilesirizBen seni normal sandım canım olsun bence daha iyi gobekteninşallah canım tek dersim o benimde inşalalh hepimiz biran önce toparlaniriz sağol canım ben emzirmeyi kaç gündür işkence şeklinde yapıyorum inan bu gün biraz iyi acımıyor çok emzirdim evet gerçekten dün gece taş gibi olmuştu bide içinde yumruklar olusyor nasıl acıyor anlatmam sana
Internet bakmaya bilr fırsatım yok canım sadece buraya yazıyorum aradabende onunla bile gidemiyorum onu da bırakamıyorum yarın işitme testine götürmecez bi sorcam orda normal mi bu dediğin gibi senin ki daha uzun olmuş benim kide hiç sanki düşmiycej
MaşallahKizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyor
Her hafta da olur canım sen canını sıkma geçmiş olsunCanim iyi ki varsınız bende dedim neden ki..isi fazla oluyor ses dinlerken zararlı dedi..benim tersime geldi goremedim kardesim inip cikiyordu kalp dedi baktım dedi işte..kalbi atmasa beni gonderirler mi hastaneden dimi ben niye böyle oldum vesvese
Eşim kaysi derken yiyorum öyle bir sorun olmadı şükür tamam dinlenicembenim 17 haftada olması beni biraz korkuttu ileri zamanda normal mi ki
Zahrada allah razi olsun senden unutmadin soruyorsunçıktım ben dün igne yapıldı yat wc kalk sadece denildi öyle yapıyorum kanama olursa 23 undeki randevunu bekleme yoksa o gün gidicem inşallah..
Bana yazan moral veren tüm kk anneleri iyi ki varsınız gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan insanin böyle zamanlarda ne çok ihtiyacı oluyor bir bilseniz ne kadar değerli birşey tek bir söz
Hastanede bana her istediğinde memeyi ver, ama emzirme arası maksimum 2 saat olsun demişlerdi. 1. Haftadan sonra 3 saat dediler ama yine kural aynı aranırsa huysuzlaşırsa memeyi hemen ver dediler.Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz benimkini 2 saatte bir emziriyom sizce azmi
Benimki meme olmadan uykuya dalmıyorHastanede bana her istediğinde memeyi ver, ama emzirme arası maksimum 2 saat olsun demişlerdi. 1. Haftadan sonra 3 saat dediler ama yine kural aynı aranırsa huysuzlaşırsa memeyi hemen ver dediler.
Umarım ödemdirBenim de son bir aydır öyle fazla kilo çıkıyor, doktorun tartısı bozuk diyorum ben de2 haftada 2-2,5 kg almışım gözüküyor hep, kendime bakıyorum bir şey yok nereme alıyorum anlamadım. Muhtemelen ödemdir çok sallama o yüzden.
Ayrıca ne güzel 2 günün kalmışNormal doğum istemenin en gıcık şeylerinden bir bu sanırım, ne zaman doğacağını bilemiyorsun. Soranlara 1-2 hafta diyorum da, yine kimse tatmin olmuyor “Doktor gün vermedi mi?” diyorlar hala, darladılar beni şimdiden
Öyle Ya çok şükür bugünlere sen de 1 haftada mı aldın?Ben 3 aldim nasi oluyo anlamiyorum ama aliyorum ama bebegimde almisti ben 4 aldigimda bebekte 600 gr almisti şekerden heralde diyorum diyetide bırakinca coştu metabolizmam heraldetakma yani azda alsak cokta artik bu cocuklar dogacak saglikli olsunlarda kilo alinir verilir
Evet yaptim cok sükür. Emmeden kaynakli catlak var onlar mehvediyor beni ..Doğum yaptın mı Allah bağışlasın canım
Insalalh ..şimdi NasılsınizCok teşekkür ederim inşallah doğuma kadar geçer((
Rabbim kolaylik versin öncelikle. Suni sanci verirlerse korkmayin lutfen çünküdogumu hizlandirmakicin gerekiyor ve inanin korkuttular ı gibi degil cesaretli olunYeni doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun bende bugün hastaneye gittim 3100 olmuş kilosu ve açılma vs yok bakalım son haftaya kadar beklicez dedi ilk Doğumum normaldir bunu da normal olsun diye beklemek istiyor doktorum ama doğum süreci beni çok endişelendirmeye başladı Rabbim benim gibi olanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?