2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar nasıl başardım bilmiyorum ama 1 haftada 2 buçuk kilo almışım çok şükür pazartesi günü doğum olacak bu kiloyla imtihanım ne olacak

Reactions: The
Kızlar nasıl başardım bilmiyorum ama 1 haftada 2 buçuk kilo almışım çok şükür pazartesi günü doğum olacak bu kiloyla imtihanım ne olacak
Nasil becerdin kız doktor bu haftadan sonra almazsın artık dedi bana. Seninle günümüz aynı sayılır. Bir kilo ya alırsın ya almazsın dedi, hakkaten de tartiliyorum ama almıyorum son birkac haftadır. Sen baya yedin herhalde

Bazen biz çok ince düşünüyoruz. Ben maddiyatı düşünmeyi bıraktım öyle de yok böyle de yok. Borç hiç bitmiyor biz kendimizden çaldığımızla kalıyoruz. Her türlü ödeniyor bir şekilde sanki aile bütçesini çok düşünüp dikkat edince bir şey mi değişiyor. Senin kendinden kısıp harcamadığın bambaşka bir yere gidiyor yani tecrübeyle sabit bundan sonra kendinden sağlığından kısma derim. Ben de çok kıstım zamanında hiç işe yaramıyor

Annemde kalıyorum eşim de diyo kuzu mu yedin bu hafta

Çok şükür dua edermisin banada benimki de inşallah düzelir
Ederim tabi ki benimkide duzelmedi ama artik doguma yaklaştigimiz icin doktor kendi haline bıraktı bi nevi bende dua istiyorum agir grip oldum hemde sezeryanima 3 gun kala mecbur erteleyecez öksürmekten içim dışıma çıkıyo

Ben 3 aldim nasi oluyo anlamiyorum ama aliyorum ama bebegimde almisti ben 4 aldigimda bebekte 600 gr almisti şekerden heralde diyorum diyetide bırakinca coştu metabolizmam heralde takma yani azda alsak cokta artik bu cocuklar dogacak saglikli olsunlarda kilo alinir verilir

Benim de son bir aydır öyle fazla kilo çıkıyor, doktorun tartısı bozuk diyorum ben de 2 haftada 2-2,5 kg almışım gözüküyor hep, kendime bakıyorum bir şey yok nereme alıyorum anlamadım. Muhtemelen ödemdir çok sallama o yüzden.

Ayrıca ne güzel 2 günün kalmış Normal doğum istemenin en gıcık şeylerinden bir bu sanırım, ne zaman doğacağını bilemiyorsun. Soranlara 1-2 hafta diyorum da, yine kimse tatmin olmuyor “Doktor gün vermedi mi?” diyorlar hala, darladılar beni şimdiden

kızlar bu doktoru takip edin YouTube da bebekler için yararlı şeyler konuşuyor şuan canlı yayında YouTube da

Son düzenleme:
Amin insalalh csnim iyilesiriz tek derdim o YouTube da canlı yayında doktrs sordum karbonatla göğsümu silmem laZim bibeRon emzik brde bebeğin ağzında pamukcuk vardı Onu da silmem laizm insalalh geçer
Kizlar çok şükür bayağı bayağı geldi ya hatta gecelik üzerine çıkmış emziriyorum bu kez de yetmiyor galiba 5 dakikada bir istiyor
Maşallah şükür canım sevindim
Her hafta da olur canım sen canını sıkma geçmiş olsun yeterki sana tutunsun o küçük kalp iyi olsun inşallah

Kızım bisiklet düştü Allahtan iyi durumda ama yüzü yara iz kalmaması için kantaron yağı iyi geliyormuş sanırım da kaşının bir bölümü kopmuş geri çıkar mı ? Şuan çok üzülüyor yüzüm eskisi gibi olamayacak diye onu öyle görünce içim yandı Allahım beterinden korusun

Kızlar bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz benimkini 2 saatte bir emziriyom sizce azmi
Hastanede bana her istediğinde memeyi ver, ama emzirme arası maksimum 2 saat olsun demişlerdi. 1. Haftadan sonra 3 saat dediler ama yine kural aynı aranırsa huysuzlaşırsa memeyi hemen ver dediler.

Hastanede bana her istediğinde memeyi ver, ama emzirme arası maksimum 2 saat olsun demişlerdi. 1. Haftadan sonra 3 saat dediler ama yine kural aynı aranırsa huysuzlaşırsa memeyi hemen ver dediler.
Benimki meme olmadan uykuya dalmıyor

Umarım ödemdir evet planlı sezaryen gerçekten konforlu ınsallah rahat geçer

Öyle Ya çok şükür bugünlere sen de 1 haftada mı aldın?

Yeni doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun bende bugün hastaneye gittim 3100 olmuş kilosu ve açılma vs yok bakalım son haftaya kadar beklicez dedi ilk Doğumum normaldir bunu da normal olsun diye beklemek istiyor doktorum ama doğum süreci beni çok endişelendirmeye başladı Rabbim benim gibi olanlara yardım etsin

Rabbim kolaylik versin öncelikle. Suni sanci verirlerse korkmayin lutfen çünküdogumu hizlandirmakicin gerekiyor ve inanin korkuttular ı gibi degil cesaretli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…