- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Üzülme canım Bilgi verirler durumu hakkında sağ salim yanına gelecek inşallahİnşallah ya çok canım sıkıldı
Cok sagol cnm sabah iyiydim ama simdi kemiklerim agriyo nasil istir bu anlamadim rabbim yardim etsin baska carem yok insallah 40i gecsin bebek gelmesinCanım sıkma canını ancak sana zarar. Ben Bursa’dayım, en kötü çevre illere de sorabilirsin gerçekten. 112’yi aramak da iyi fikir en azından bebek takip altında olur. Neyse ki iyi geçiriyorsun maşallah, Allah yardımcın olsun canım.
Anladim cnm öyle yapayım o zaman cok sağol rabbim kolay etsin ne diyeyim caresizlik cok zormuşCanım ben korona oldugumda 112 aradım ve hiç memnun kalmadım kendi aracın varsa aracınla gitme izni alarak gitmen daha konforlu olacaktır ben dogurcam sandım takır Tukur ne kadar özensiz içim dısıma çıktı sıkı sıkı tutunmak zorunda kaldım birde çocuğun hareketlerini hissetmiyordum onun için geldiler başka şey için gelmiyorlar mış bende bilmiyordum tesadüfen denk gelmiş eşimide almadılar eşim arkadan geldi bırakıp gittiler hastaneye kaydımı yaptırıp ambulansla geldim diye illaki alttan muayene ettiler mecbur dediler sonra ultroson ve nts bağladılar ve dönüştede kendi imkanlarımızla döndük öyle evden alıp eve bırakma gibi bişeyde değil
Öyle yapayım tahlillerime bakilsin cumartesi tahlilimde plt 114tü dusuk kisimdaydi ama bundan sonra her sey olabilir tabi limonlu su iciyorum ama yine de doktorada danışacamÖncelikle çok çok çok geçmiş olsun.
Doktorunuzla konuşun, değerlerimize göre kan sulandırıcı iğneyi önerirler ki çok önemli, pıhtı atmaması için.
Doğum sonrası da muhakkak tomografi, eko vs genel tetkikleri yaptırın.
Canım gözün aydın. Kordon falan dolanmis olabilir . EndiselenmeMerhaba kızlar ben kızımı normal dogumla doğurdum Allah'ın izniyle ama oksijene ihtiyacı var dediler götürdüler çok moralim bozuk
Su filan mı yuttu acaba doğum esnasında canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Allah şifa versin inşallah canımKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Allah Şafi ismiyle şifa versin canım, bir an önce kavuştursun sizi birbirinizeKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Canım muhtemelen yoğun bakımı olmadığı için sevk etmişlerdir . Inşallah önrmli birsey yokturKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Rabbim şifa versin canım, giç üzme kendini inşallah en yakın zamanda yanına gelecekKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Maşallah Allah hayırlı evlat etsin canım önlem amaçlı almışlardır içini ferah tutMerhaba kızlar ben kızımı normal dogumla doğurdum Allah'ın izniyle ama oksijene ihtiyacı var dediler götürdüler çok moralim bozuk
Evet miraderm canım. Bugün sarılık nedeniyle kontrolümüz vardı göbek bağı için sordum düştükten sonra bişey yapmam gerekiyor mu diye eğer kanama ve yaralanma yoksa gerek yok dedi.Evet canim muhtemelen ayni solusyon miraderm. Bende oyle yapiyordum dr kontrolune gidince direk fisfisi sıkabilirsin dedi simdi elimi yinede vucuduna kapatiyorum oyle bi fis sıkıyorum.
Birde bebek sicrama takvimi fln nereden takip ediyorsunuz
Bu nasıl bir zihniyet ya? Bunu sordum ben de kendi doktoruma "saçmalama doğum anında ya da öncesinde seni kabul etmeyecek değiliz ya ama böyle yapan kurumlar da var" dedi. Hastaneni kesinlikle değiştir, böyle bir yerde sen doğum yapma zaten.Nefret ett doktorumdan hic ilgilenmedi bizde dogum yapamazsin bisey kullanamazsin ddi yuzume kapatti telefonu ve özel bu şikayet edecem bi suru para almayi bildiler Allahın cezalari nefret ettim hepsinden
Daha ayrıntılı takip edicekleri yere sevk etmişlerdir cnm hiç moralini bozma . Ben de bi kere gördüm hiç kucağıma alamadım başka hastaneye gitti önce solunum cihazındaydı sonra çıkardılar. Sen de görmeye gidersin zaten içini ferah tut .Kızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Merhaba kızlar ben kızımı normal dogumla doğurdum Allah'ın izniyle ama oksijene ihtiyacı var dediler götürdüler çok moralim bozuk
Canım morelini bozma Allah'ın izniyle gelir yanına sağlıklıca. Rabbim bebişine güç kuvvet versin inşallahKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Allahın izniyle düzelir inşallahKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Öyle yapayım tahlillerime bakilsin cumartesi tahlilimde plt 114tü dusuk kisimdaydi ama bundan sonra her sey olabilir tabi limonlu su iciyorum ama yine de doktorada danışacam
Çok geçmiş olsun içerde bişeymi kaldı acaba ne dediler
Kızlar bişey kalmamıştı ultrasonla kontrol etmişti doktorum. Sanırım pıhtılar küçük küçük zamanla gelmesi gerekirken birikip bir anda geldi.Bizimkinin göbeğine tek klips vardı ama tam takamamislar kanadigini görünce bir klips daha taktılar. Sanırım o iki klips ağırlık yaptı ve 5.. gün düştü. Eczaneden göbek bakım seti aldım 10 gün temizledim. Göbeği kanadı çünkü.
Mama vermekle cok iyi yapmışsın yoksa sarilikla ugrasirsin canım birde sonra. Bol bol şut ver toparlar kısa sürede. Bende ilk çocukta dikislerdem ve bilgisizlikten 5 gün tutturamamistim memeyi. Sağlık ocağındaki hemşire göstermişti bir tanesini öyle tutturmuştum. Sağlık ocağındaki hemşire den yardım alsan faydası olur eminim.
Cok geçmiş olsun canım yaa. Senin benden de kötü olmuş dikişlerin. Geçecek elbette ama devlet Hastanesi'ne gitme ilgilenmiyorlar ne varsa ozelde var artık. O doktoru şikayet etmek lazım. Cimere yazıp şikayet etsene...
Direk baza yatak al bence hiç uğraşma. Pedagojik eğitim aldım, çokta kitaplar okudum. Bu konularda birde kız evlat yetiştirmiş anne olarak biraz bilgim var canım sana şöyle tavsiyede bulunabilirim. 9 aylık bir bebek daha ayrı odada yatirilmaz, yatiramayacaksin. Kendin kiyamayacaksin. 2 yaşına kadar anne yanında yatmalı diyorlar. 2 yaşından sonra odayı ayirabilirsin. Ben öyle yaptım. 9 aylikkende ayirsan bunlarla ugrasma direk baza yatak al bence. Yanına yatak bariyeri koyar yatirirsin hem kendinde onu uyutmak için yanına yatarsın.
Neden parçalar düşüyor canım. İçinde parça mi kaldı doğumda acaba? Çok geçmiş olsun
Sen güçlü olmak zorundasin canım, mutlu ol ne güzel sağlıklı bir evlat dünyaya getirdim, bana ihtiyacı var, geçecek bu günlerde diye teselli et jendi kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?