2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cok sagol cnm sabah iyiydim ama simdi kemiklerim agriyo nasil istir bu anlamadim rabbim yardim etsin baska carem yok insallah 40i gecsin bebek gelmesin

Anladim cnm öyle yapayım o zaman cok sağol rabbim kolay etsin ne diyeyim caresizlik cok zormuş

Öyle yapayım tahlillerime bakilsin cumartesi tahlilimde plt 114tü dusuk kisimdaydi ama bundan sonra her sey olabilir tabi limonlu su iciyorum ama yine de doktorada danışacam

Kızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Su filan mı yuttu acaba doğum esnasında canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Kızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Allah Şafi ismiyle şifa versin canım, bir an önce kavuştursun sizi birbirinize

Canım muhtemelen yoğun bakımı olmadığı için sevk etmişlerdir . Inşallah önrmli birsey yoktur

Rabbim şifa versin canım, giç üzme kendini inşallah en yakın zamanda yanına gelecek

Evet miraderm canım. Bugün sarılık nedeniyle kontrolümüz vardı göbek bağı için sordum düştükten sonra bişey yapmam gerekiyor mu diye eğer kanama ve yaralanma yoksa gerek yok dedi.
Elika diye bir uygulama indirdim ama henüz tam anlamıyla bakamadım canım bebiş bayağı beni oyalıyor

Nefret ett doktorumdan hic ilgilenmedi bizde dogum yapamazsin bisey kullanamazsin ddi yuzume kapatti telefonu ve özel bu şikayet edecem bi suru para almayi bildiler Allahın cezalari nefret ettim hepsinden
Bu nasıl bir zihniyet ya? Bunu sordum ben de kendi doktoruma "saçmalama doğum anında ya da öncesinde seni kabul etmeyecek değiliz ya ama böyle yapan kurumlar da var" dedi. Hastaneni kesinlikle değiştir, böyle bir yerde sen doğum yapma zaten.

Daha ayrıntılı takip edicekleri yere sevk etmişlerdir cnm hiç moralini bozma . Ben de bi kere gördüm hiç kucağıma alamadım başka hastaneye gitti önce solunum cihazındaydı sonra çıkardılar. Sen de görmeye gidersin zaten içini ferah tut .

Merhaba kızlar ben kızımı normal dogumla doğurdum Allah'ın izniyle ama oksijene ihtiyacı var dediler götürdüler çok moralim bozuk

Canım morelini bozma Allah'ın izniyle gelir yanına sağlıklıca. Rabbim bebişine güç kuvvet versin inşallah

Öyle yapayım tahlillerime bakilsin cumartesi tahlilimde plt 114tü dusuk kisimdaydi ama bundan sonra her sey olabilir tabi limonlu su iciyorum ama yine de doktorada danışacam

Ben geçirdiğimde 32 hafta idi hangi doktorla görüştüysem değer düşük bile olmasa başlatırız çok fazla pıhtı atma sorunu ile karşılaşıyoruz dediler.

Çok geçmiş olsun içerde bişeymi kaldı acaba ne dediler

Kızlar bişey kalmamıştı ultrasonla kontrol etmişti doktorum. Sanırım pıhtılar küçük küçük zamanla gelmesi gerekirken birikip bir anda geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…