Kızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Kızlar plt düşüklüğü her hangi bir sorun teskil etmiyor. Ben ilk oğlumda 0 değerle doğuma girdimEtiket yapmayı bilemedim, Zambak dediğim gibi benim de plt değerim sürekli düşüyordu en son 124 tü doktor buna rağmen kullan dedi ve ben üstüne 2 doktora daha danıştım onlar da kullan dedi şimdi 136 olmuş. Demekki pıhtılaşma oluyordu kan sulandırıcı dengeledi gibi geldi
Evet bu senle konuşmuştuk içimi rahatlatmıştın :) senin bebiş nasıl uykusuz mu gecelerKızlar plt düşüklüğü her hangi bir sorun teskil etmiyor. Ben ilk oğlumda 0 değerle doğuma girdim
Ewt canım valla geceler uykusuz . Şuan hasta oldu sanırsam onla ugrssiyozEvet bu senle konuşmuştuk içimi rahatlatmıştın :) senin bebiş nasıl uykusuz mu geceler
Burda hiç biri kabul etmiyo ki özeller valla doktorunuz kimse hangi sehirdeyse soylesenizde gorussem kendisiyle ozelden yazabilirsiniz ciddiy gerekirse yol gidecem napayimBu nasıl bir zihniyet ya? Bunu sordum ben de kendi doktoruma "saçmalama doğum anında ya da öncesinde seni kabul etmeyecek değiliz ya ama böyle yapan kurumlar da var" dedi. Hastaneni kesinlikle değiştir, böyle bir yerde sen doğum yapma zaten.
Benim dogumuma cok az kaldi belki dogumu hizlandirir diye vermezler diye dusunuyorum 10 gunum kaldi insallah gelmez gununude gecerBen geçirdiğimde 32 hafta idi hangi doktorla görüştüysem değer düşük bile olmasa başlatırız çok fazla pıhtı atma sorunu ile karşılaşıyoruz dediler.
Çok geçmiş olsun canım çok kötü bi durum ben doğum yapalı 6 sene oldu hala korkuyorum o acıyı yine çekmekten bunu da kolaylıkla bi kucağıma alsaydım allahın izniyleBeni anlatmışsın sanki bana o işlemi 4 kere yaptı bide ertesi gün hala ayağa kalkamadığım için kan takıldı çok kan kaybım oldu
Canım ben İstanbul dayım. Eğer buradaysan yazayım. Gerçekten harika bir doktor özel üniversitenin hastanesinde çalışıyor.Burda hiç biri kabul etmiyo ki özeller valla doktorunuz kimse hangi sehirdeyse soylesenizde gorussem kendisiyle ozelden yazabilirsiniz ciddiy gerekirse yol gidecem napayim
Bizde 4 gün süt gelmedi mecbur hastanede mamaya başlandı. Evde de devam ettik 5. gün geldi yinede mama verdim. İki gündür sadece 1 kere veriyorum. Sarılık değeri 11.5 tu 3 gün önce bugün çok şükür teste bile gerek duymadı doktor.Kızlar bugun kontrolümüz vardı. Geçen gün emme ile ilgili büyük sıkıntı yaşamıştık buraya da yazmıştım. Memede ısrar ettim insanların etkisinde kalıp, çok uzun süre beslenemedi nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. En son rengi sarıya dönmeye başlayınca aklım başıma geldi önce mama aldırdım sonra da bir süt sağma makinesi. Henüz sütüm iki saatte bir doyuracak kadar gelmediği için mama-süt dönüşümlü verdim 2 gün. Bugun artık her öğünde sağılmış süt vermeye başladım.
Fakat beslenemediği sürede ipin ucu kaçmıştı. Kontrolde kilo kaybı yoktu ama sarılık değeri 18 çıktı, bu gece hastanedeyiz fototerapi alıyoruz
Sorun bu değil de, doktor bana kendimi o kadar yetersiz hissettirdi ki. Mamadan çok sağılmış süt vermeme kızdı. Bebeği tarttı, bebek kilo almış diye kızdıyenidoğanın ilk hafta kilo vermesi lazım, sen çok abartmışsın diye kızdı. Kızdı da kızdı. Keyfimden meme vermiyorum gibi davrandı oysa 5 gündür uyku girmiyor gözüme onu besleyebilmek için. Muayeneden ağlayarak çıktım.
Umarım siz böyle doktorlar ile karşılaşmadan kolaylıkla doğumlarınızı yapar, sarılığı olanlar sarılıklarınızı atlatırsınız,
Canım ben hala oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum ve doğumdan sonra da 10 gün kadar kullanmam söylendiBenim dogumuma cok az kaldi belki dogumu hizlandirir diye vermezler diye dusunuyorum 10 gunum kaldi insallah gelmez gununude gecer
Benim 15 yıl oldu şuan ilkmiş gibi bir heyecan var bendedeÇok geçmiş olsun canım çok kötü bi durum ben doğum yapalı 6 sene oldu hala korkuyorum o acıyı yine çekmekten bunu da kolaylıkla bi kucağıma alsaydım allahın izniyle
Ya inşallah üşümüştür canım bol bol emzir şifa niyetineKızlar bebeğimin burnu akiyo . Hastamı oldu acaba
Ay olmaz mı ben ilkinde daha cesur idim ikincide daha korkarak daha heyecanlı idim başıma ne geleceğini bildiğimden zaarKızlar bende çarşamba doğuma gircem ama çok heyecanlıyım şimdiden uyku tutmuyor kalbim güm güm atıyor bide 2. Çocuk yani yine de korkuyorum
Allah Allah hangi ildesin canım ? Devlet hastanesi yok mu izalosyon bölümüne alıp yaparlar doğumunu ben yazın ishal kusma oldum Covid testI aldılar test sonucum Çıkana kadar beni izalosyonda tuttularBurda hiç biri kabul etmiyo ki özeller valla doktorunuz kimse hangi sehirdeyse soylesenizde gorussem kendisiyle ozelden yazabilirsiniz ciddiy gerekirse yol gidecem napayim
Canım öyle daha kolay atar sarılığını inşallah aslında doktor senin ve bebeğin iyiliği için konuşmuştur tabi üslup çok önemliKızlar bugun kontrolümüz vardı. Geçen gün emme ile ilgili büyük sıkıntı yaşamıştık buraya da yazmıştım. Memede ısrar ettim insanların etkisinde kalıp, çok uzun süre beslenemedi nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. En son rengi sarıya dönmeye başlayınca aklım başıma geldi önce mama aldırdım sonra da bir süt sağma makinesi. Henüz sütüm iki saatte bir doyuracak kadar gelmediği için mama-süt dönüşümlü verdim 2 gün. Bugun artık her öğünde sağılmış süt vermeye başladım.
Fakat beslenemediği sürede ipin ucu kaçmıştı. Kontrolde kilo kaybı yoktu ama sarılık değeri 18 çıktı, bu gece hastanedeyiz fototerapi alıyoruz
Sorun bu değil de, doktor bana kendimi o kadar yetersiz hissettirdi ki. Mamadan çok sağılmış süt vermeme kızdı. Bebeği tarttı, bebek kilo almış diye kızdıyenidoğanın ilk hafta kilo vermesi lazım, sen çok abartmışsın diye kızdı. Kızdı da kızdı. Keyfimden meme vermiyorum gibi davrandı oysa 5 gündür uyku girmiyor gözüme onu besleyebilmek için. Muayeneden ağlayarak çıktım.
Umarım siz böyle doktorlar ile karşılaşmadan kolaylıkla doğumlarınızı yapar, sarılığı olanlar sarılıklarınızı atlatırsınız,
Bizimki de bi gece öyleydi, mama verdik, sustu. Meğersem doymuyormuş sütleKızlar oğlum akşam 10 dan beri uyumuyo çok agliyo altı temiz karnı tok ama hep açmış gibi eli ağzında. Napcagimi hiç bilmiyorum sizlerdede durum böylemi
Gazı olabilir mi canım? Ayaklarını karnına doğru çekip ağlıyorsa özellikleKızlar oğlum akşam 10 dan beri uyumuyo çok agliyo altı temiz karnı tok ama hep açmış gibi eli ağzında. Napcagimi hiç bilmiyorum sizlerdede durum böylemi
Ben çok kötüyüm canim agrim sancim yok ama diğer odalardan bebek sesi geldikce agladim ve oda sutumu etkiledi sanirim sagiyorum sagiyorum yok. Kızımda sevk oldu,emmek icin çok aglamis mama vermisler. Bir kere bari emzirebilseydimGeminiWoman nasılsınız canım ? Bebekten haber var mı ?
Vazelin aldik eczaneden bakalimAllah bağışlasın bebeğini Sizlerebende bugün medela purelan kremini alacm lansinoh fayda etmedi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?