2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Etiket yapmayı bilemedim, Zambak dediğim gibi benim de plt değerim sürekli düşüyordu en son 124 tü doktor buna rağmen kullan dedi ve ben üstüne 2 doktora daha danıştım onlar da kullan dedi şimdi 136 olmuş. Demekki pıhtılaşma oluyordu kan sulandırıcı dengeledi gibi geldi

Kızlar plt düşüklüğü her hangi bir sorun teskil etmiyor. Ben ilk oğlumda 0 değerle doğuma girdim

Evet bu senle konuşmuştuk içimi rahatlatmıştın :) senin bebiş nasıl uykusuz mu geceler
Ewt canım valla geceler uykusuz . Şuan hasta oldu sanırsam onla ugrssiyoz bol bol süt veriyom memeyide çok güzel almiyo sağipta veriyom cabuk atlatsin diye. Bol bol uyuyun dinlenin valla bebek doğunca insan perti cikiyo

Burda hiç biri kabul etmiyo ki özeller valla doktorunuz kimse hangi sehirdeyse soylesenizde gorussem kendisiyle ozelden yazabilirsiniz ciddiy gerekirse yol gidecem napayim

Ben geçirdiğimde 32 hafta idi hangi doktorla görüştüysem değer düşük bile olmasa başlatırız çok fazla pıhtı atma sorunu ile karşılaşıyoruz dediler.
Benim dogumuma cok az kaldi belki dogumu hizlandirir diye vermezler diye dusunuyorum 10 gunum kaldi insallah gelmez gununude gecer

Kızlar bugun kontrolümüz vardı. Geçen gün emme ile ilgili büyük sıkıntı yaşamıştık buraya da yazmıştım. Memede ısrar ettim insanların etkisinde kalıp, çok uzun süre beslenemedi nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. En son rengi sarıya dönmeye başlayınca aklım başıma geldi önce mama aldırdım sonra da bir süt sağma makinesi. Henüz sütüm iki saatte bir doyuracak kadar gelmediği için mama-süt dönüşümlü verdim 2 gün. Bugun artık her öğünde sağılmış süt vermeye başladım.
Fakat beslenemediği sürede ipin ucu kaçmıştı. Kontrolde kilo kaybı yoktu ama sarılık değeri 18 çıktı, bu gece hastanedeyiz fototerapi alıyoruz

Sorun bu değil de, doktor bana kendimi o kadar yetersiz hissettirdi ki. Mamadan çok sağılmış süt vermeme kızdı. Bebeği tarttı, bebek kilo almış diye kızdı yenidoğanın ilk hafta kilo vermesi lazım, sen çok abartmışsın diye kızdı. Kızdı da kızdı. Keyfimden meme vermiyorum gibi davrandı oysa 5 gündür uyku girmiyor gözüme onu besleyebilmek için. Muayeneden ağlayarak çıktım.

Umarım siz böyle doktorlar ile karşılaşmadan kolaylıkla doğumlarınızı yapar, sarılığı olanlar sarılıklarınızı atlatırsınız,

Beni anlatmışsın sanki bana o işlemi 4 kere yaptı bide ertesi gün hala ayağa kalkamadığım için kan takıldı çok kan kaybım oldu
Çok geçmiş olsun canım çok kötü bi durum ben doğum yapalı 6 sene oldu hala korkuyorum o acıyı yine çekmekten bunu da kolaylıkla bi kucağıma alsaydım allahın izniyle

Burda hiç biri kabul etmiyo ki özeller valla doktorunuz kimse hangi sehirdeyse soylesenizde gorussem kendisiyle ozelden yazabilirsiniz ciddiy gerekirse yol gidecem napayim
Canım ben İstanbul dayım. Eğer buradaysan yazayım. Gerçekten harika bir doktor özel üniversitenin hastanesinde çalışıyor.

Bizde 4 gün süt gelmedi mecbur hastanede mamaya başlandı. Evde de devam ettik 5. gün geldi yinede mama verdim. İki gündür sadece 1 kere veriyorum. Sarılık değeri 11.5 tu 3 gün önce bugün çok şükür teste bile gerek duymadı doktor.
Yani mama vermene niye kızmış anlamadım, aç mı kalsın valla ben sarılık olmasın diye verdim ve doktora da söyledim iyi yapmışsın dedi. Başta bizde 290 gr verdik bugün 110 gram almışız ama hala miniğiz

Benim dogumuma cok az kaldi belki dogumu hizlandirir diye vermezler diye dusunuyorum 10 gunum kaldi insallah gelmez gununude gecer
Canım ben hala oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum ve doğumdan sonra da 10 gün kadar kullanmam söylendi
Çok geçmiş olsun canım çok kötü bi durum ben doğum yapalı 6 sene oldu hala korkuyorum o acıyı yine çekmekten bunu da kolaylıkla bi kucağıma alsaydım allahın izniyle
Benim 15 yıl oldu şuan ilkmiş gibi bir heyecan var bendede

Kızlar bebeğimin burnu akiyo . Hastamı oldu acaba
Ya inşallah üşümüştür canım bol bol emzir şifa niyetine
Kızlar bende çarşamba doğuma gircem ama çok heyecanlıyım şimdiden uyku tutmuyor kalbim güm güm atıyor bide 2. Çocuk yani yine de korkuyorum
Ay olmaz mı ben ilkinde daha cesur idim ikincide daha korkarak daha heyecanlı idim başıma ne geleceğini bildiğimden zaar
Allah Allah hangi ildesin canım ? Devlet hastanesi yok mu izalosyon bölümüne alıp yaparlar doğumunu ben yazın ishal kusma oldum Covid testI aldılar test sonucum Çıkana kadar beni izalosyonda tuttular
Canım öyle daha kolay atar sarılığını inşallah aslında doktor senin ve bebeğin iyiliği için konuşmuştur tabi üslup çok önemli
Kızım Mart doğumlu Erzurum soğuğu 4-5 günlük sarılık kontrolü için hastaneye götürdük ama bi sarmışım çocuğu lahana gibi kat kat soy bi tek bez kalsın dedi doktor ben başladım soymaya çocuğa ulaşana kadar kaç kat açtım Allah bilir doktor bi kızdı “Sar sar çocuğu patlat ter bezlerini getir burda yatırayım” dedi ben de içten içe kızdım tabi sonra bi araştırdım nerden bileceğim yenidoğan bebeklerin ter bezleri çalışmazmış ısıyı terle atamadıkları için doktorun dediği gibi riskli bir durum teşkil ediyormuş ama demek var demek var yani

Kızlar oğlum akşam 10 dan beri uyumuyo çok agliyo altı temiz karnı tok ama hep açmış gibi eli ağzında. Napcagimi hiç bilmiyorum sizlerdede durum böylemi
Bizimki de bi gece öyleydi, mama verdik, sustu. Meğersem doymuyormuş sütle

Kızlar oğlum akşam 10 dan beri uyumuyo çok agliyo altı temiz karnı tok ama hep açmış gibi eli ağzında. Napcagimi hiç bilmiyorum sizlerdede durum böylemi
Gazı olabilir mi canım? Ayaklarını karnına doğru çekip ağlıyorsa özellikle

GeminiWoman nasılsınız canım ? Bebekten haber var mı ?
Ben çok kötüyüm canim agrim sancim yok ama diğer odalardan bebek sesi geldikce agladim ve oda sutumu etkiledi sanirim sagiyorum sagiyorum yok. Kızımda sevk oldu,emmek icin çok aglamis mama vermisler. Bir kere bari emzirebilseydim Yarın imza atip cikarim ben buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…