- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Üzülme canım yavaş yavaş gelecek sütün inşallah Allah Kerim bi miniğin emsin hele gör bak nasıl gelecek süt yarın onun olduğu hastaneye geçersin için de rahat ederBen çok kötüyüm canim agrim sancim yok ama diğer odalardan bebek sesi geldikce agladim ve oda sutumu etkiledi sanirim sagiyorum sagiyorum yok. Kızımda sevk oldu,emmek icin çok aglamis mama vermisler. Bir kere bari emzirebilseydimYarın imza atip cikarim ben buradan
Dua edin nolur cok kalmasin yavrum ordaÜzülme canım yavaş yavaş gelecek sütün inşallah Allah Kerim bi miniğin emsin hele gör bak nasıl gelecek süt yarın onun olduğu hastaneye geçersin için de rahat eder
Ya canım inan sağarak verdim 2 biberon . En son 2.5 da uyudu . Bi yandan eşimin dıdırdırı bi yandan bebek artık kafayı yicektmBizimki de bi gece öyleydi, mama verdik, sustu. Meğersem doymuyormuş sütle
Allah yardımcınız olsun bu da gececekDua edin nolur cok kalmasin yavrum orda
Benimki de kasıma karar verecek gibiBizim tarihe kalsa 28 Ekimdiçocuğum eylülde gelmeye karar verdi. Yoksa seninle baya yakındık
Allah yardımcın olsun canım , bir avazda inşallahGünaydın benm kızım hala gelemedi doktor yarın sabah yatış yapacak suni verecek . Çünlü bebek 4 kiloyu gecti ,Allah hepimizin yardmcısı olsun.
Benim dogumuma cok az kaldi belki dogumu hizlandirir diye vermezler diye dusunuyorum 10 gunum kaldi insallah gelmez gununude gecer
Kalmayacak gör bak kendini üzüp yıpratma canımDua edin nolur cok kalmasin yavrum orda
Sağlıcakla gelsin inşallah canımGünaydın benm kızım hala gelemedi doktor yarın sabah yatış yapacak suni verecek . Çünlü bebek 4 kiloyu gecti ,Allah hepimizin yardmcısı olsun.
Benim kızım sağarak verdiğim sütü hiç emmiyorYa canım inan sağarak verdim 2 biberon . En son 2.5 da uyudu . Bi yandan eşimin dıdırdırı bi yandan bebek artık kafayı yicektm
Anladim cnm doktora sorayim bebegin hareketlerini kontrol ediyorum kendimce ama insallah bisey olmaz bebegeCanım ben hala oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum ve doğumdan sonra da 10 gün kadar kullanmam söylendi
Benim 15 yıl oldu şuan ilkmiş gibi bir heyecan var bendede
Evet devlet hastanesi aliyo ben devlet hastanesini istemiyorum çunku ilgilenilmiyo hic hele kovidliysen daha da hiç ozellerde negatife dönmeden almayiz diolar bilmiyorum artik nolacakYa inşallah üşümüştür canım bol bol emzir şifa niyetine
Ay olmaz mı ben ilkinde daha cesur idim ikincide daha korkarak daha heyecanlı idim başıma ne geleceğini bildiğimden zaar
Allah Allah hangi ildesin canım ? Devlet hastanesi yok mu izalosyon bölümüne alıp yaparlar doğumunu ben yazın ishal kusma oldum Covid testI aldılar test sonucum Çıkana kadar beni izalosyonda tuttular
Canım öyle daha kolay atar sarılığını inşallah aslında doktor senin ve bebeğin iyiliği için konuşmuştur tabi üslup çok önemli
Kızım Mart doğumlu Erzurum soğuğu 4-5 günlük sarılık kontrolü için hastaneye götürdük ama bi sarmışım çocuğu lahana gibi kat kat soy bi tek bez kalsın dedi doktor ben başladım soymaya çocuğa ulaşana kadar kaç kat açtım Allah bilir doktor bi kızdı “Sar sar çocuğu patlat ter bezlerini getir burda yatırayım” dedi ben de içten içe kızdım tabi sonra bi araştırdım nerden bileceğim yenidoğan bebeklerin ter bezleri çalışmazmış ısıyı terle atamadıkları için doktorun dediği gibi riskli bir durum teşkil ediyormuş ama demek var demek var yani
Amin canım. Valla en son bebek uyuyunca battaniyenin altına girip dayanamadım ağladım hiç anlayışlı olamıyorlar. Bakan biz trip atan onlarBenim kızım sağarak verdiğim sütü hiç emmiyorkaşık biberona mama koyunca içiyor, ama sağdığım canım anne sütleri ziyan oluyor, neden anlamadım
Kocalar bi alem zaten, benimki de beni çıldırttı yine dün. allah bize sabır versin
Anladım canım kaç gün oldu döner inşallah negatifeEvet devlet hastanesi aliyo ben devlet hastanesini istemiyorum çunku ilgilenilmiyo hic hele kovidliysen daha da hiç ozellerde negatife dönmeden almayiz diolar bilmiyorum artik nolacak
Töbe yaKızlar bugun kontrolümüz vardı. Geçen gün emme ile ilgili büyük sıkıntı yaşamıştık buraya da yazmıştım. Memede ısrar ettim insanların etkisinde kalıp, çok uzun süre beslenemedi nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. En son rengi sarıya dönmeye başlayınca aklım başıma geldi önce mama aldırdım sonra da bir süt sağma makinesi. Henüz sütüm iki saatte bir doyuracak kadar gelmediği için mama-süt dönüşümlü verdim 2 gün. Bugun artık her öğünde sağılmış süt vermeye başladım.
Fakat beslenemediği sürede ipin ucu kaçmıştı. Kontrolde kilo kaybı yoktu ama sarılık değeri 18 çıktı, bu gece hastanedeyiz fototerapi alıyoruz
Sorun bu değil de, doktor bana kendimi o kadar yetersiz hissettirdi ki. Mamadan çok sağılmış süt vermeme kızdı. Bebeği tarttı, bebek kilo almış diye kızdıyenidoğanın ilk hafta kilo vermesi lazım, sen çok abartmışsın diye kızdı. Kızdı da kızdı. Keyfimden meme vermiyorum gibi davrandı oysa 5 gündür uyku girmiyor gözüme onu besleyebilmek için. Muayeneden ağlayarak çıktım.
Umarım siz böyle doktorlar ile karşılaşmadan kolaylıkla doğumlarınızı yapar, sarılığı olanlar sarılıklarınızı atlatırsınız,
11 -10 arasında cıkıyo canım 14 ten düştü elhamdülillahCanım sarılık kaç seninkinin
Ya bırakın azcık daha dursn içerideSorma valla canım, bende de tık yok halaBebek normal doğum pozisyonunda ama nst’ler hep dümdüzz Pilates topunda zıplıyorum ben de anca
Çok şükür bu ara bir ağrım sızım yok, rahat olduğum için de şimdilik çok dert etmiyorum bakalım. Onlar geleceği zamanı bilir boşver, hazır uyuyabiliyorken tadını çıkaralım bence
Canımm benımmmMerhaba kızlar ben kızımı normal dogumla doğurdum Allah'ın izniyle ama oksijene ihtiyacı var dediler götürdüler çok moralim bozuk
Muhtemeln oldugun hastanenın yenıdogan yogun bakımında yer yoktur canım endıse etmeKızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Bnde kaşık biberon deneyemedımBenim kızım sağarak verdiğim sütü hiç emmiyorkaşık biberona mama koyunca içiyor, ama sağdığım canım anne sütleri ziyan oluyor, neden anlamadım
Kocalar bi alem zaten, benimki de beni çıldırttı yine dün. allah bize sabır versin
Valla canım benimde 9 günde damla damla geliyordu. Son 3 gündür baya kanama çoğaldı anlamadım neden böyle olduKızlar kanaması erken kesilen var mı?
Dogum sonrası 10. Gun kontrolumde dr uma kanamam durdu dedim ve ultrasonl baktıgında sezaryen dogum oldugu ve rahım agzında hıc acıklık olmadıgı için rahım agzının pıhtı ıle kapandıgını gordu
Rahım agzını acmak için bir dil altı ılac kullanıyorm40 ımızda sag salim bı cıksaydı
Valla benim koca delirtiyo beni bende böyle korkutiyim çok pimpirikli . Haftada bir kez bebeği yıkıyorum ona bile laf ediyo bebek hapşırsa hasta ettin diyo11 -10 arasında cıkıyo canım 14 ten düştü elhamdülillah
Ya bırakın azcık daha dursn içeride
Buyusunler kendılerı hazr oldugunda gelsinler:)
Oğlum vaktınde dogdu hatta bıraz gec ve ne emmede ne kıloda nede sarılıkta hıc sorun yasamadık ama kızım mınık ve erken dogdu adapte olmakta zorlandıbugun 11. Günümüz ve anca gozlerını acıp bakabılıyo mınık kuzum
Canımm benımmm
Dogumum aklıma geldi ve gözlerimden yaş süzüldü
Öncelıkle zor ama sakin ol nolurbenım kızımda doğumdan sonra aynı sıkıntıyı yasadı bı süre oksıjen takvıyesı aldıktan sonra nefesı düzelince yanıma getirdiler ve kızım gelene kadar agla agla canım cıktı o kadar üzdüm ki kendimi şimdi kızıyrm kendıme evet zor ama anne iyi olmalı ki bebek iyi olsn Dua edelım saglıcakla gelsn
Muhtemeln oldugun hastanenın yenıdogan yogun bakımında yer yoktur canım endıse etme
Ciğerlerinde su kalmıs olabılir doktorum en kötü ihtimal bı kac gun küvözde kalması onun harıcıınde senı korkutacak bısey yok diye teselli etmişti bizi… inş hemencecik gelıcek minik
Bnde kaşık biberon deneyemedımhıc bı eczanede bulamadım dr browns almıstm onunla verıyrm (
Hele ki koca kişisini hesaba bıle katmıyorm duymamak için cabalıyormen son dğn hastanede pediatri servısının hemen yan odası psikıyatrı polıklınıgıydı orada hastalanmıs kriz gecıren bı kadın gördük dedım az daha zorlarsan sonum bu
Ondan sonra bıraz korktu galıbadunden beri bebekle ilgilenıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?