2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Üzülme canım yavaş yavaş gelecek sütün inşallah Allah Kerim bi miniğin emsin hele gör bak nasıl gelecek süt yarın onun olduğu hastaneye geçersin için de rahat eder

Günaydın benm kızım hala gelemedi doktor yarın sabah yatış yapacak suni verecek . Çünlü bebek 4 kiloyu gecti ,Allah hepimizin yardmcısı olsun.
Allah yardımcın olsun canım , bir avazda inşallah

Günaydın kızlar e bebekte korseler var, göbek için. Deneyen var mı? Dikişlerim iyice toparlasın bende alayım diyorum ama faydası olur mu göbeğe bilemedim.

Ya canım inan sağarak verdim 2 biberon . En son 2.5 da uyudu . Bi yandan eşimin dıdırdırı bi yandan bebek artık kafayı yicektm
Benim kızım sağarak verdiğim sütü hiç emmiyor kaşık biberona mama koyunca içiyor, ama sağdığım canım anne sütleri ziyan oluyor, neden anlamadım

Kocalar bi alem zaten, benimki de beni çıldırttı yine dün. allah bize sabır versin

Canım ben hala oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum ve doğumdan sonra da 10 gün kadar kullanmam söylendi

Benim 15 yıl oldu şuan ilkmiş gibi bir heyecan var bendede
Anladim cnm doktora sorayim bebegin hareketlerini kontrol ediyorum kendimce ama insallah bisey olmaz bebege

Evet devlet hastanesi aliyo ben devlet hastanesini istemiyorum çunku ilgilenilmiyo hic hele kovidliysen daha da hiç ozellerde negatife dönmeden almayiz diolar bilmiyorum artik nolacak

Amin canım. Valla en son bebek uyuyunca battaniyenin altına girip dayanamadım ağladım hiç anlayışlı olamıyorlar. Bakan biz trip atan onlar

Töbe ya( sen hıc takma o doktoru
MaşaAllah kuzuma saglıcakla buyusün fototerapi için üzülme inş yarın sabaha 11-12 ye düşmüş olur sarılıgı Beslenmesi iyi olan bebek cabuk atlatır sarılıgı sen gönlünü ferah tut canım benımm

Canım sarılık kaç seninkinin
11 -10 arasında cıkıyo canım 14 ten düştü elhamdülillah
Ya bırakın azcık daha dursn içeride
Buyusunler kendılerı hazr oldugunda gelsinler:)
Oğlum vaktınde dogdu hatta bıraz gec ve ne emmede ne kıloda nede sarılıkta hıc sorun yasamadık ama kızım mınık ve erken dogdu adapte olmakta zorlandı bugun 11. Günümüz ve anca gozlerını acıp bakabılıyo mınık kuzum
Merhaba kızlar ben kızımı normal dogumla doğurdum Allah'ın izniyle ama oksijene ihtiyacı var dediler götürdüler çok moralim bozuk
Canımm benımmm
Dogumum aklıma geldi ve gözlerimden yaş süzüldü
Öncelıkle zor ama sakin ol nolur benım kızımda doğumdan sonra aynı sıkıntıyı yasadı bı süre oksıjen takvıyesı aldıktan sonra nefesı düzelince yanıma getirdiler ve kızım gelene kadar agla agla canım cıktı o kadar üzdüm ki kendimi şimdi kızıyrm kendıme evet zor ama anne iyi olmalı ki bebek iyi olsn Dua edelım saglıcakla gelsn
Kızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Muhtemeln oldugun hastanenın yenıdogan yogun bakımında yer yoktur canım endıse etme
Ciğerlerinde su kalmıs olabılir doktorum en kötü ihtimal bı kac gun küvözde kalması onun harıcıınde senı korkutacak bısey yok diye teselli etmişti bizi… inş hemencecik gelıcek minik
Bnde kaşık biberon deneyemedım hıc bı eczanede bulamadım dr browns almıstm onunla verıyrm(
Hele ki koca kişisini hesaba bıle katmıyorm duymamak için cabalıyorm en son dğn hastanede pediatri servısının hemen yan odası psikıyatrı polıklınıgıydı orada hastalanmıs kriz gecıren bı kadın gördük dedım az daha zorlarsan sonum bu
Ondan sonra bıraz korktu galıba dunden beri bebekle ilgilenıyo

Kızlar kanaması erken kesilen var mı?
Dogum sonrası 10. Gun kontrolumde dr uma kanamam durdu dedim ve ultrasonl baktıgında sezaryen dogum oldugu ve rahım agzında hıc acıklık olmadıgı için rahım agzının pıhtı ıle kapandıgını gordu
Rahım agzını acmak için bir dil altı ılac kullanıyorm 40 ımızda sag salim bı cıksaydı

Valla canım benimde 9 günde damla damla geliyordu. Son 3 gündür baya kanama çoğaldı anlamadım neden böyle oldu

Valla benim koca delirtiyo beni bende böyle korkutiyim çok pimpirikli . Haftada bir kez bebeği yıkıyorum ona bile laf ediyo bebek hapşırsa hasta ettin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…