2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya çok şaşırdım şimdi okuyunca benimde dünden beri yani 14. Gun itibariyle kesildi gibi. En son kahverengi geldi ve bugün mesela hiçbir şey yok. Benimde rahim agzinda dikiş var ama doktorum engel olmaz demişti. Acaba benimde bundan dolayı mı kesildi ki?

Valla canım benimde 9 günde damla damla geliyordu. Son 3 gündür baya kanama çoğaldı anlamadım neden böyle oldu
Ara ara azalır artar normal demişti ona doktorum canım rahat ol
Valla benim koca delirtiyo beni bende böyle korkutiyim çok pimpirikli . Haftada bir kez bebeği yıkıyorum ona bile laf ediyo bebek hapşırsa hasta ettin diyo
benden cok eşim lohusa
Eğer bebek hapsrsa emınım üşüttü olurum
Ki daha yıkamadım bıle gobeği düştü ama iyice kurusun diye beklıyorm yarın yada diğer gün anca yıkarım

Canım korkutmus olmayaym ya
Bişey yoktur inşaAllah benım fazlaca agrım vardı
Zaten şüphelenıyodm ama aklın kaldıysa bı acılden baktr ıstersen

Tekrar gelebilir.
Benim de 10. günden sonra 3 gün hiç bir şey gelmedi. Sonra tekrar başladı.

Hapşırmasa o çocuğun ciğeri nasıl açılacak acaba
Sanki baba oldukları için herşeyi onlar biliyor biz de anayız ana

Maşallah ne güzel, devamı da gelir inşallah evet doktorun üslubu ve düşüncesi çok saçmaydı. Bugun farklı bir doktor değerlendirdi ve dünkü doktorun tam tersi bilgiler verdi neredeyse. Gerçekten insanın kafası allak bullak oluyor.
Emzirme konusunda kesinlikle haklı, çokta uğraşıyorum çocuk 5 gündür yatak yüzü görmedi hep göğsümde ama evet sanırım problem üsluptu keşke daha dikkatli olsalar zaten tecrübesiz ve duygusalız.. Ter bezi olayını da sayenizde öğrendim, sarıp durmayalım çocuğu kat kat
Hahah yaa, tecrübeli anneler nasıl da belli, tam da bu sabah 11 değerle taburcu olduk sütüm iyice arttı çok şükür, umarım tekrarlamadan atlatırız bu riskli dönemleri çok teşekkür ederim

Benim de erken kesildi 10 . Gün kontrole gittiğimde kanama alanı var dedi rahminde ara ara kanamalarla veya adetle atarsın dedi ara ara kanamam oluyor dediği gibi
Hepimizde durum aynı geçen biz de atıştık çocuklarla ilgili her şeyde senin dediğini yapıyoruz dedi bana sidik mi yarıştırıyor benle anlamadım ki anne olduğumuzu unutuyorlar

Valla.bu erkeklerinn napcagi ne diyeceği belli olmuyo . Ilk oğlumdada hep böyleydi . Dedim bunda düzelmiştir yapmaz ama başladı gene eski huylarına

Çok geçmiş olsun canım çok kötü bi durum ben doğum yapalı 6 sene oldu hala korkuyorum o acıyı yine çekmekten bunu da kolaylıkla bi kucağıma alsaydım allahın izniyle
Tekrar nasıl normal doğuma karar verebildiniz ben daha çocuk düşünmüyorum ama eğer karar verirsem olursa da net sezaryen istiyorum aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum öncesi de kötü sonrası da 20 gün oldu doğuralı hala dikiş acısı çekiyorum düşmedi dikişlerim

Kızlar bebeğim 3600 olmuş kilosu ve daha gelmesine dair hiçbir belirti yok. Napayım hiç mi bir şey yemeyeyim bilemedim, gerçekten çok yemiyorum kendime kilo almıyorum bile Bebeğinin kilosu fazla olup kolay doğuran var mı acep? Daha iki hafta daha içimde dursa çok mu zorlanırım ki diye düşünmeden edemiyorum.

Canım 12 günün var muhtemelen 4 kilo olur doğuma kadar . Ama ultrasyonda görünen gibi olmuyo kilo . Benim bebiş 4171 görünüyordu. 3905 doğdu. Ben kilolu diye kesi çok olur dedm ama düşündüğümden daha rahat oldu doğum sonrası. Gerçi bi çok şey doktoroda bağlı

Shhdhdhdhd valla pes ettim artık
Laf anlatmaya bıle mecalim yok
Hepimizde durum aynı geçen biz de atıştık çocuklarla ilgili her şeyde senin dediğini yapıyoruz dedi bana sidik mi yarıştırıyor benle anlamadım ki anne olduğumuzu unutuyorlar
değişmezler ya
Direkt doğustan yüklenıyo sanırm bu bılmıslık onlara
Canım ya kendı dr umun ultrasonunda 3150 gramdı dogumumdan 2 gun önce ali koray hocanın ultrasonunda 3400 peki bebiş kac kılo dogdu2950
Gönlünu ferah tut kılo cok fazla oynuyo

Canım benimki de 4 gün önce 3300’dü, doktor böyle giderse 3700-3800 doğar ama korkma 4 kg’ya kadar normal dedi. Yine de 4 kg’ya ulaşmasın diye bana ekmek ve meyve yemeyi yasakladı (hoş hala yiyorum ). Ben de kendime kilo almamışım hatta vermişim ama bebe 2 haftada yarım kg almıştı en son.

Ayrıca aynen birebir aynı kiloda doğmayacaklar sonuçta genel olarak daha azı olarak doğuyorlar. Yine doktorum çıtı pıtı bir gebesinin geçen 4 kiloluk bebeği çok rahat doğurduğunu anlattı, dobişko olurlarsa da inşallah bize de öyle bir doğum nasip olur ne diyeyim

Hayır hayır canım ben de ilk gebeliğimde aynısını hissetmiştim kızım 36. Hafta idi yanılmıyorsam 2.750 idi 37de bi gittim 3.500 olmuş nasıl olur dedim daha doğuma 3 hafta var normal doğuramam bu gidişle filan diye düşünürken doktora sordum bebekler son haftalarda sıçrama kilo alırlar seninki sıçrama kilosunu almış bundan sonra aynı hızda almaz ya 100 gram alır ya 150 gram belki de hiç almaz endişelenme dedi ve dediği gibi oldu kalan üç haftada 250 gram Kadar daha almıştı 3.780 doğmuştu kızım

Reactions: The
Gogus ucla birkac keredir emiyo artik ben de süt sagmayi biraktim inat edicem bakalım artık ucla da olsa memeden emsin simdilik

Canim inşallah dediğin gibidir ama benimki sıçrama bir kilo almıyor. Geçen hafta 3300du , ondan önce 3 tü falan , yani normal her hafta 200-300 şeklinde alıyor. O yüzden sıçrama gibi görünmüyor

Anladım canım valla ben de dikkat etmek istiyorum bana da ekmek, meyve, şekerli şeyler, paket gıdalar vs uzak dur dedi de hangi birinden uzak durulur ki

İnşallah kolay olur canım bizim de , 40 i bulmasın falan dedi sanki elimdeymis gibi. Aman hayırlısı ya napalim

Canım ya kendı dr umun ultrasonunda 3150 gramdı dogumumdan 2 gun önce ali koray hocanın ultrasonunda 3400 peki bebiş kac kılo dogdu2950
Gönlünu ferah tut kılo cok fazla oynuyo
Benimki de değişebilir dedi ama daha büyük de olabilir dedi aynı zamanda ne bileyim ya genelde 100-200g oynamasını bekliyorum dedi yani oyle aman aman bir fark olmaz dedi benim doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…