2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Anladim canım ama senin yanılmıyorsam ikinci doğumdu di mi, ilk doğum ile sonrakiler arasında çok fark olduğu söyleniyor, çevremde de hep öyle gördüm. He tabi inşallah ilki de kolay olur bakalım canım

Anladim canım ama senin yanılmıyorsam ikinci doğumdu di mi, ilk doğum ile sonrakiler arasında çok fark olduğu söyleniyor, çevremde de hep öyle gördüm. He tabi inşallah ilki de kolay olur bakalım canım
Doktor çatı muanesi muhtemelen yapar. Ilkide 3650 doğdu benim

Doktor çatı muanesi muhtemelen yapar. Ilkide 3650 doğdu benim
Valla nst de bir şey çıkmadığı için mi neden bilmiyorum ama yapmadı henüz 38+2 oldum ama yapmadı . Ben de sormayı unuttum keşke sorsaymisim

Günaydın kızlar e bebekte korseler var, göbek için. Deneyen var mı? Dikişlerim iyice toparlasın bende alayım diyorum ama faydası olur mu göbeğe bilemedim.
Canım ben normal doğum yaptım korse üç günde taktım hata burda soyledim onunla yatıp kalkıyorum 11 gündür diye bi kaç kilo verdim sanki öyle hisediyorum ve etkisi oluyor sanki canım toparlıyor olur türlü sarkık birşeydi ama tabi sezeryan bilemem canım ama onda da etkisi olur bence iyileşince kulanmaya başla
Gogus ucla birkac keredir emiyo artik ben de süt sagmayi biraktim inat edicem bakalım artık ucla da olsa memeden emsin simdilik
Sağma canım bende biraktim olsun canım emsin uc yada uçsuz fark etmez öyle daha rahat ediceksin insan mamayla uğraşamıyor vala zor oluyor

Kızlar dikişleriniz kaçıncı günde düştü benim 14 gün oldu tık yok ya hiç bu gidişle düşecek gibi degiler onlarla yasamaya alistimdüşerlerse üzülürüm

Canim inşallah dediğin gibidir ama benimki sıçrama bir kilo almıyor. Geçen hafta 3300du , ondan önce 3 tü falan , yani normal her hafta 200-300 şeklinde alıyor. O yüzden sıçrama gibi görünmüyor
Benim 37 de 3170 dedi 38+3 de yani doğum yaptığım gün ultrasonda 3220 çıktı. Doğduğunda tam 3220 ydi, doktor net ölçmüş ultrasonda yani. Hastaneden çıktığımız 3000 di. Şu an da 3070 canım.
Yani bazen yanılma olabiliyor ama biz de olmadı ve neredeyse 1 buçuk haftada aldığı 50 Gr dı. Sıçrama olabilir seninki de endişelenme

Reactions: The
Kızlar bugün 2.günümüz. dün 4-5 kere mekonyum kakasını yaptı. Yaln7z bugün ne çiş nede kaka yapmayınca ve rengide sararınca hipp mama aldım vermeyw başladım parmak besleme ile. Hala sütüm tam gelmiş değil. 2 saatte 1 emzirmeye çalılıyorum. Meme ucum hep yara oldu şimdiden. Mustela krem ve göğüs kalkanı kullanmaya başladım. Meme ucum içe göçük olduğu için sadece orayı alabiliyor. Tüm tavsiyelere açığım

Merhaba kızlar ben kızımı normal dogumla doğurdum Allah'ın izniyle ama oksijene ihtiyacı var dediler götürdüler çok moralim bozuk

Kızlar bebeğimi sevk ettiler ambulansla başka bir hastaneye. Hızlı nefes alıp veriyormus cigerlerinde hirilti gibi bir ses varmis. Daha dogurunca bir kere gördüm yavrumu. Dua edin lütfen çok kötüyüm
Canım daha kapsamlı olduğu için sevk etmişlerdi, moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah hemencik yanına gelir yavrun. Süt içinde üzülme, benim de 3-4 gün sonra artmaya başlamıştı. Bebişin senin kokunu alınca şıkır şıkır sütlerin olsun şifa olsun inşallah bebeğine
Ahh ah şu üslubu bozuk doktorlardan ne çektik ya. Zaten yeni doğum yapmışız, tecrübesiz ya da endişeliyiz. Birde bunların azarlarını çekiyoruz ya. Allah merhamet versin valla böylelerine. Beni de dikişlerime pansuman yapmadım, enfeksiyon kaptırdım diye azarlayıp ağlatmışlardı. Sanki bile isteye yapıyoruz.

Sarılık içinde acil ve bol şifalar diliyorum canım. En kısa zamanda atlatırsınız inşallah

Kızlar oğlum akşam 10 dan beri uyumuyo çok agliyo altı temiz karnı tok ama hep açmış gibi eli ağzında. Napcagimi hiç bilmiyorum sizlerdede durum böylemi
Valla bizimde öyle. Sabah 6ds uyandı, 10da zor uyudu. Akşamları da huysuzlanıyor, memedeyken ağlıyor, bağırıyor cinnet kıyamet. Ağlamaktan kıpkırmızı kesiliyor, nefesi kesiliyor resmen. Sonra yorgunluktan uyuyor. Ben hâlâ tazyikli süt yüzünden mi yoksa gazdan mı ağlıyor çözemedim
Günaydın kızlar e bebekte korseler var, göbek için. Deneyen var mı? Dikişlerim iyice toparlasın bende alayım diyorum ama faydası olur mu göbeğe bilemedim.
Ben günde birkaç saat toparlayıcı etkili yüksek bel tayt giyiyorum canım. Birkaç günde bir saat korse taktım bele oturandan. Bu ara takmıyorum korseyi, dikiş yaram iyice iyileşsin ondan sonra takacağım inşallah.
Ben varım canım. Ama benimki antibiyotikler yüzünden erken kesildi sanırım, ara sıra leke şeklinde oluyor o kadar.
Valla canım benimde 9 günde damla damla geliyordu. Son 3 gündür baya kanama çoğaldı anlamadım neden böyle oldu
Bana ebeler kanaman ara sıra artar, azalır, değişir miktarı endişe etme demişlerdi canım. Yani bazen azalıp sonra artması, tekrar azalması normalmiş.
Canım benim doğumdan önce 3100 gözüküyordı, bi doğdu 2760 ben ultrasonda görünenddn yukarı doğana denk gelmedim hiç. Genelde eksi kilo ile doğuyorlar. İnşallah sağlıcakla doğurursun kuzunu
Kızlar baya büyük pıhtı kan geliyo sizce bu normalmi vede lan ilacı kullaniyormusunuz
Ben kan ilacı kullanıyorum canım ferrum vermiş doktor.

Canım hayırlı olsun öncelikle ben bir haftaya kadar ara sıra mekonyum yapabilirler diye biliyorum.

Meme ucu içinde burda kızlar enjektörün ucunu kesip göğüs ucuna vakup yaparak çıkarttıklarını konuşmuşlardı. Onu deneyebilirsin belki. İnşallah sütün de çoğalır, meme ucun da çıkar.

Ben göğüs ucu yarası için lansinoh kullanmıştım, geçmezse onu da deneyebilirsin. Allah yardımcın olsun canım

Kızlar bebeğinizin kusması nasıl? Bizde eskiden sızıntı şeklindeydi, şimdi arttı nedense. Burnundan falan geliyor çocuğun. Bol miktarda hem de. Korktuk yarın doktora gideceğiz inşallah bişeyi yoktur. Emzirme danışmanı gaz da kusma yapar dedi de gaz çıkarma hareketlerini de yapıyoruz sürekli. Hatta az önce beslenmesinin üstüne 2 saat 15 dk geçmesine rağmen kustu. Emerken de kusuyor. Napacağımızı şaşırdık.

Canım kaka değil de çiş yapması çok önemli diye biliyorum doktoruna danış istersen. Meme ucum benim de hep yaraydı 2 hafta içinde geçiyor hiç merak etme. Gümüş kapak çok rahatlattı beni ebebek ten baby mum marka almıştım fiyatı uygundu diğerlerine göre.

Kızlar baya büyük pıhtı kan geliyo sizce bu normalmi vede lan ilacı kullaniyormusunuz
Canım kanaman çoksa hemen hastaneye git benim gibi olma sen de. Ben de büyük pıhtı ve fazla kanamayla doktorumu aradım hemen gel dedi. Ciddi bir durum bu

Kızlar bu gaz krizleri beni mahfetti. Neler deniyorsam masaj vs hiç bir şey fayda etmiyor
Damla kullanıyorum canım sakinleşmede zorlandığı zamanlarda, hemen her emzirme sonrası omzuma yatırıp sırtını ovuyorum sıcak tutmaya çalışıyorum karın bölgesini bi de bacaklarını altını silecekmiş gibi kaldırıyorum o sıra gaz veya kaka yapıyor

Kuzum geçen de yazmıştım pıhtı gelmesi içerde plasenta parçası kaldığına işaret olabilir kontrole gitmende fayda var Demir ilacı doğumdan sonra 3 ay daha devam edecekmişim kullanıyorum ben

Kakası nasıl canım ? Süt alerjisi belirtisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…