- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Göğüs kalkanı kullanabilirsin canım göğüs ucu çatlağı zamanla geçecektir bebek tam tutamadığı için yara oluyor muhtemelenKızlar bugün 2.günümüz. dün 4-5 kere mekonyum kakasını yaptı. Yaln7z bugün ne çiş nede kaka yapmayınca ve rengide sararınca hipp mama aldım vermeyw başladım parmak besleme ile. Hala sütüm tam gelmiş değil. 2 saatte 1 emzirmeye çalılıyorum. Meme ucum hep yara oldu şimdiden. Mustela krem ve göğüs kalkanı kullanmaya başladım. Meme ucum içe göçük olduğu için sadece orayı alabiliyor. Tüm tavsiyelere açığım
Merhaba, hangi markanin basligini kullaniuorsunuz? Ayni dert bendede vardaOyle mi diyorsun canim bi de benim gogus ucum yok ya silikon uç olmadan bi dk bile agzina almiyor bebeğim. Memeyle kavga ediyor biberona alismis 8 gun kuvezde kaldi cunku...
+ - %20 yanılma payı var canım ultrasonda gözükendenBenimki de değişebilir dedi ama daha büyük de olabilir dedi aynı zamandane bileyim ya genelde 100-200g oynamasını bekliyorum dedi yani oyle aman aman bir fark olmaz dedi benim doktor.
22. Gündü biliyorsun dostumKızlar dikişleriniz kaçıncı günde düştü benim 14 gün oldu tık yok ya hiç bu gidişle düşecek gibi degiler onlarla yasamaya alistimdüşerlerse üzülürüm
Kızlar baya büyük pıhtı kan geliyo sizce bu normalmi vede lan ilacı kullaniyormusunuz
Kızlar bugün 2.günümüz. dün 4-5 kere mekonyum kakasını yaptı. Yaln7z bugün ne çiş nede kaka yapmayınca ve rengide sararınca hipp mama aldım vermeyw başladım parmak besleme ile. Hala sütüm tam gelmiş değil. 2 saatte 1 emzirmeye çalılıyorum. Meme ucum hep yara oldu şimdiden. Mustela krem ve göğüs kalkanı kullanmaya başladım. Meme ucum içe göçük olduğu için sadece orayı alabiliyor. Tüm tavsiyelere açığım
Damla bize vermedi henüz bakalım . En sonki dediğini bende yapımDamla kullanıyorum canım sakinleşmede zorlandığı zamanlarda, hemen her emzirme sonrası omzuma yatırıp sırtını ovuyorum sıcak tutmaya çalışıyorum karın bölgesini bi de bacaklarını altını silecekmiş gibi kaldırıyorum o sıra gaz veya kaka yapıyor
Ben taburcu oldum kuzum ama bebek daha yatıyor. Süt getirmeye çalışıyorum sağıp götüreyim bebeğime diye. Yanınada gunde 1saat alıyorlar sadeceGeminiWoman nasılsınız canım ? Bebeğin durumu nasıl ?
Bugun 13 günüm parca parca geliyo yoğun kanamada oluyo yarın sağlık ocağı kan alıcak bakalım en azından kan takviyesine başlarimKaç gün oldu doğum yapalı?
Büyük pıhtı olarak gelmesi normalmiş, annem et parçası gibi bile gelir demişti.
Benim on gün çok yoğun oldu sonra hiç gelmedi, 3 gün sonra tekrar geldi arada yoğun arada hiç. Ayrıca kan ilacı kullanıyorum ama aşırı karın ağrısı yapıyor.
Bugun 13 günüm parca parca geliyo yoğun kanamada oluyo yarın sağlık ocağı kan alıcak bakalım en azından kan takviyesine başlarim
Ay canım inan yemek dahi zor yiyorum. Iki çocuklu olmak cok zormus bebrk olan hep kucaktaTabi iyi olur. beslenmene de dikkat et yumurta yeşillik pekmez hepimizin ihtiyacı var. N
Şifa olsun inşallah gazlı bebek zor Allah yardım etsinDamla bize vermedi henüz bakalım . En sonki dediğini bende yapım
Geçecek bu günler inşallah canım dualarımız seninle ve miniğinle sağ salim kavuşacaksınız inşallahBen taburcu oldum kuzum ama bebek daha yatıyor. Süt getirmeye çalışıyorum sağıp götüreyim bebeğime diye. Yanınada gunde 1saat alıyorlar sadeceYatırmaya devam edeceğiz bir süre daha dedi doktor hala hızlı nefes alip veriyormus guzel yavrum. Sanirim yas akciğer bu yaşadığımiz seyin adi. Dua edin nolur
Cok korkuyorum.. İyi olsun Allahım lütfenGeçecek bu günler inşallah canım dualarımız seninle ve miniğinle sağ salim kavuşacaksınız inşallah
39+4de doğum yaptım canım. 39+0da nişanım gelmişti canım.Kedilervekitaplar canım senin nişanın kaçıncı haftanda gelmişti
Bazen bende de oluyor canım. Sanki böyle Vajinada aşağı doğru biri bastırıyor gibi hissediyorum. Sanki rahim aşağı doğru itiliyor da çıkacak gibi hissediyorum. Dinlenince geçiyor.İyi akşamlar ben ayakta durunca beş on dakika genitalimin acısından sızlamasından kıvranıyorum otururken çok kötü değil ama asla ayakta duramıyorum çok kötü ya sizde de böyle olan var mı doktora da yazdım hala cevap vermedi
Kan ilacı ne kullanıyorsun canım? Bende de iki üç gündür karın ağrısı ve ishal var. Kan ilacından mı acaba diye düşündüm. Ferrum vermiş bana doktor. Normalde kabız olurum diye korkuyordum, öyle yapıyordu ama bu sefer ishal mi yaptı nedir anlamadım.Kaç gün oldu doğum yapalı?
Büyük pıhtı olarak gelmesi normalmiş, annem et parçası gibi bile gelir demişti.
Benim on gün çok yoğun oldu sonra hiç gelmedi, 3 gün sonra tekrar geldi arada yoğun arada hiç. Ayrıca kan ilacı kullanıyorum ama aşırı karın ağrısı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?