2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Göğüs kalkanı kullanabilirsin canım göğüs ucu çatlağı zamanla geçecektir bebek tam tutamadığı için yara oluyor muhtemelen

Oyle mi diyorsun canim bi de benim gogus ucum yok ya silikon uç olmadan bi dk bile agzina almiyor bebeğim. Memeyle kavga ediyor biberona alismis 8 gun kuvezde kaldi cunku...
Merhaba, hangi markanin basligini kullaniuorsunuz? Ayni dert bendede varda

Kızlar baya büyük pıhtı kan geliyo sizce bu normalmi vede lan ilacı kullaniyormusunuz

Kaç gün oldu doğum yapalı?
Büyük pıhtı olarak gelmesi normalmiş, annem et parçası gibi bile gelir demişti.
Benim on gün çok yoğun oldu sonra hiç gelmedi, 3 gün sonra tekrar geldi arada yoğun arada hiç. Ayrıca kan ilacı kullanıyorum ama aşırı karın ağrısı yapıyor.

2 saatten daha kısa süreye indirebilirsen sütün daha hızlı gelir. Emzirme danışmanı gak dese meme, guk dese meme ver hem sarılık olmasın hem sütün gelsin hem de bebekle başınız artsın demişti. Bir de süt arttırıcı damla verdiler çok memnunum çaylardan vs daha iyi geldi. Emzirirken sadece ucunu değil kahverengi alanı alabildiği kadar ver ağzına. Ben esnerken falan tıkıştırıyordum
Hali hazırdaki yarana tahinin üstünde çıkan yap olur, ayva çekirdeğini suda bekletip o pelteyi sürebilirsin.
Bir de yara oluştuğunda kuru, yara olmasın diye ise sürekli nemli tutmak gerekiyormuş. Yaran iyileştikten Buzdolabı poşetlerini kesip emzirdikten sonra ucuna kapatırsan tekrar yara olmaz umarım.

Damla bize vermedi henüz bakalım . En sonki dediğini bende yapım

GeminiWoman nasılsınız canım ? Bebeğin durumu nasıl ?
Ben taburcu oldum kuzum ama bebek daha yatıyor. Süt getirmeye çalışıyorum sağıp götüreyim bebeğime diye. Yanınada gunde 1saat alıyorlar sadece Yatırmaya devam edeceğiz bir süre daha dedi doktor hala hızlı nefes alip veriyormus guzel yavrum. Sanirim yas akciğer bu yaşadığımiz seyin adi. Dua edin nolur

Bugun 13 günüm parca parca geliyo yoğun kanamada oluyo yarın sağlık ocağı kan alıcak bakalım en azından kan takviyesine başlarim

Bugun 13 günüm parca parca geliyo yoğun kanamada oluyo yarın sağlık ocağı kan alıcak bakalım en azından kan takviyesine başlarim

Tabi iyi olur. beslenmene de dikkat et yumurta yeşillik pekmez hepimizin ihtiyacı var. N

Geçecek bu günler inşallah canım dualarımız seninle ve miniğinle sağ salim kavuşacaksınız inşallah

İyi akşamlar ben ayakta durunca beş on dakika genitalimin acısından sızlamasından kıvranıyorum otururken çok kötü değil ama asla ayakta duramıyorum çok kötü ya sizde de böyle olan var mı doktora da yazdım hala cevap vermedi

Bazen bende de oluyor canım. Sanki böyle Vajinada aşağı doğru biri bastırıyor gibi hissediyorum. Sanki rahim aşağı doğru itiliyor da çıkacak gibi hissediyorum. Dinlenince geçiyor.

Kan ilacı ne kullanıyorsun canım? Bende de iki üç gündür karın ağrısı ve ishal var. Kan ilacından mı acaba diye düşündüm. Ferrum vermiş bana doktor. Normalde kabız olurum diye korkuyordum, öyle yapıyordu ama bu sefer ishal mi yaptı nedir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…