- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bizim de aynı şekilde. Ağlamaktan katılıyor artık, kıpkırmızı oluyor. Benim de ağlayasım geliyor öylr içli ağlıyor ki. Sonra da gaz çıkaramazsa yorgunluktan ağlıyorKızlar bu gaz krizleri beni mahfetti. Neler deniyorsam masaj vs hiç bir şey fayda etmiyor
Aynen tam olarak öyle bi kaç gündür iş bile yapamıyorum çok kötü olmaya başladıBazen bende de oluyor canım. Sanki böyle Vajinada aşağı doğru biri bastırıyor gibi hissediyorum. Sanki rahim aşağı doğru itiliyor da çıkacak gibi hissediyorum. Dinlenince geçiyor.
Cnm damlanın adı ne?2 saatten daha kısa süreye indirebilirsen sütün daha hızlı gelir. Emzirme danışmanı gak dese meme, guk dese meme ver hem sarılık olmasın hem sütün gelsin hem de bebekle başınız artsın demişti. Bir de süt arttırıcı damla verdiler çok memnunum çaylardan vs daha iyi geldi. Emzirirken sadece ucunu değil kahverengi alanı alabildiği kadar ver ağzına. Ben esnerken falan tıkıştırıyordum
Hali hazırdaki yarana tahinin üstünde çıkan yap olur, ayva çekirdeğini suda bekletip o pelteyi sürebilirsin.
Bir de yara oluştuğunda kuru, yara olmasın diye ise sürekli nemli tutmak gerekiyormuş. Yaran iyileştikten Buzdolabı poşetlerini kesip emzirdikten sonra ucuna kapatırsan tekrar yara olmaz umarım.
Valla aynen en son ağlaya ağlaya uykuya kaliyo sonra basliyom ben ağlamayaBizim de aynı şekilde. Ağlamaktan katılıyor artık, kıpkırmızı oluyor. Benim de ağlayasım geliyor öylr içli ağlıyor ki. Sonra da gaz çıkaramazsa yorgunluktan ağlıyor
İyi olacak Allah’ın izniyleCok korkuyorum.. İyi olsun Allahım lütfen
Sağlıcakla gelsin de mühim olan o kuzuSelam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Benim kız 4500 gr olmuş ve hala çapraz duruyor. Yani sezeryan kesinleşti. Cuma sabahı umarım sağlıkla kucağıma alırım...
Aynen geçen H Huzurasik de aynısını söyledi bende de oluyor canım ama ilk zamanlara göre epey hafiflediİyi akşamlar ben ayakta durunca beş on dakika genitalimin acısından sızlamasından kıvranıyorum otururken çok kötü değil ama asla ayakta duramıyorum çok kötü ya sizde de böyle olan var mı doktora da yazdım hala cevap vermedi
Kaç günlük canım Benim sütüm de gelmedi ilk iki gün sarılığı da artınca biz de birkaç gün mama kullandık 30 cc yi zar zor bitiriyordu bizimki ama şimdi daha fazla içer diye düşünüyorum 26 günlük olduMama kullanan arkadaşlar günde bir kez bendr mama vermek zorunda kalıyorum. 30 cc veriyorum sizce azmi
Ay hiç sorma dostum benim biz bu yolda dikiş yoldasyiz22. Gündü biliyorsun dostumdikişi geç düşenlerde biz
Iyi akşamlar canım benim de öyle oluyor böyle ayaktayken sanki içerde bi sızlama var ve dogrulamiyorum3 oturunca geçiyor dediğin gibi bende merak etim acaba normal mi diye eğer doktorun yazarsa bana da söyle olur mu Inşallah biran önce toparlaniriz senin dikişlerin var mı canım dahaİyi akşamlar ben ayakta durunca beş on dakika genitalimin acısından sızlamasından kıvranıyorum otururken çok kötü değil ama asla ayakta duramıyorum çok kötü ya sizde de böyle olan var mı doktora da yazdım hala cevap vermedi
Cnm damlanın adı ne?
Kan ilacı ne kullanıyorsun canım? Bende de iki üç gündür karın ağrısı ve ishal var. Kan ilacından mı acaba diye düşündüm. Ferrum vermiş bana doktor. Normalde kabız olurum diye korkuyordum, öyle yapıyordu ama bu sefer ishal mi yaptı nedir anlamadım.
Ay canım inan yemek dahi zor yiyorum. Iki çocuklu olmak cok zormus bebrk olan hep kucakta
Ah biz ailelerden uzağız kızım kolikti 20 günlükken tek kaldım kendimi son mohikan gibi hissediyordumAy hiç sorma dostum benim biz bu yolda dikiş yoldasyizinşalalh biran önce düşer cuma günü evime gitmeyi dusunuyirum babamlardayim annem ve kaynanam falan gitme diyor bende eşimi özledim eşimde beni evime gitmek istiyorum kendim de bakabilmek için ama bi yandan korkuyorum ya bakamazsam diye çok korkuyorum elinde sonunda gidicem zaten 15 gün kalsam ne olur bi ayamazsam kalsam ne olur sen ne diyorsun bu işe bakarım bebegime niye bakamiyimm ay kafam karışık inşallah çok iyi bakarim dikiş falan iyleşe daha iyi olcam
Benimki 13 gunluk şuan canım. Artık vermiyormusun mamaKaç günlük canım Benim sütüm de gelmedi ilk iki gün sarılığı da artınca biz de birkaç gün mama kullandık 30 cc yi zar zor bitiriyordu bizimki ama şimdi daha fazla içer diye düşünüyorum 26 günlük oldu
Rahim kendini toğarladığı için falandır diye düşünmeye çalışıyorum ya. İnşallah yolundadır herşey.Aynen tam olarak öyle bi kaç gündür iş bile yapamıyorum çok kötü olmaya başladı
Valla bende öyle. Birde annemden eşimden gizli tuvalette falan ağlıyorum kimse görmesin diyeValla aynen en son ağlaya ağlaya uykuya kaliyo sonra basliyom ben ağlamaya
Kanama oluyor, vücutta demir depoları az diye ilacı bırakmakta istemiyorum ama ishal de çok fena ya. Ne yapacağımı bilemedim.Ah benim de öyle oldu ilk kez hayatımda bir ilaç ishal yaptı. Feramat verdi doktor.
Yok canım sütüm gelip göğüslerim şişmeye başlayınca ve bebeğin çektiğinden emin olmaya başlayınca kestim mamayıBenimki 13 gunluk şuan canım. Artık vermiyormusun mama
Benimkinin karnı açsa kapatana kadar ağlar. Ama toksa karnı çok rahatBebegim altini actigimiz an aglamaya basliyor kapatana kadar. Sizde durumlar nasil ? Normal mi bu durum yoksa endiselenmem gereken birsey mi var ?
Bizim serseri mayın da öyle bi fırsat vermiyor kaç defa kaldırıp sakinleştirip geri koyuyorum poposu üşüyor zaarBebegim altini actigimiz an aglamaya basliyor kapatana kadar. Sizde durumlar nasil ? Normal mi bu durum yoksa endiselenmem gereken birsey mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?