2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bu gaz krizleri beni mahfetti. Neler deniyorsam masaj vs hiç bir şey fayda etmiyor
Bizim de aynı şekilde. Ağlamaktan katılıyor artık, kıpkırmızı oluyor. Benim de ağlayasım geliyor öylr içli ağlıyor ki. Sonra da gaz çıkaramazsa yorgunluktan ağlıyor

Cnm damlanın adı ne?

Cok korkuyorum.. İyi olsun Allahım lütfen
İyi olacak Allah’ın izniyle
Selam kızlar,

Bugün kontrolüm vardı. Benim kız 4500 gr olmuş ve hala çapraz duruyor. Yani sezeryan kesinleşti. Cuma sabahı umarım sağlıkla kucağıma alırım...
Sağlıcakla gelsin de mühim olan o kuzu
Aynen geçen H Huzurasik de aynısını söyledi bende de oluyor canım ama ilk zamanlara göre epey hafifledi

Mama kullanan arkadaşlar günde bir kez bendr mama vermek zorunda kalıyorum. 30 cc veriyorum sizce azmi

Mama kullanan arkadaşlar günde bir kez bendr mama vermek zorunda kalıyorum. 30 cc veriyorum sizce azmi
Kaç günlük canım Benim sütüm de gelmedi ilk iki gün sarılığı da artınca biz de birkaç gün mama kullandık 30 cc yi zar zor bitiriyordu bizimki ama şimdi daha fazla içer diye düşünüyorum 26 günlük oldu

22. Gündü biliyorsun dostum dikişi geç düşenlerde biz
Ay hiç sorma dostum benim biz bu yolda dikiş yoldasyiz inşalalh biran önce düşer cuma günü evime gitmeyi dusunuyirum babamlardayim annem ve kaynanam falan gitme diyor bende eşimi özledim eşimde beni evime gitmek istiyorum kendim de bakabilmek için ama bi yandan korkuyorum ya bakamazsam diye çok korkuyorum elinde sonunda gidicem zaten 15 gün kalsam ne olur bi ayamazsam kalsam ne olur sen ne diyorsun bu işe bakarım bebegime niye bakamiyimm ay kafam karışık inşallah çok iyi bakarimdikiş falan iyleşe daha iyi olcam

Iyi akşamlar canım benim de öyle oluyor böyle ayaktayken sanki içerde bi sızlama var ve dogrulamiyorum3 oturunca geçiyor dediğin gibi bende merak etim acaba normal mi diye eğer doktorun yazarsa bana da söyle olur mu Inşallah biran önce toparlaniriz senin dikişlerin var mı canım daha

Ah benim de öyle oldu ilk kez hayatımda bir ilaç ishal yaptı. Feramat verdi doktor.

Ay canım inan yemek dahi zor yiyorum. Iki çocuklu olmak cok zormus bebrk olan hep kucakta

Allah kolaylık versin ya biz tekle hayata alışmaya çalışırken senin ki daha zor ama bir süre sonra daha keyifli olacaktır ama

Ah biz ailelerden uzağız kızım kolikti 20 günlükken tek kaldım kendimi son mohikan gibi hissediyordum şimdi iki çocuk yine yalnızım
Yaparsın sen , aslansın , kaplansın
Aileleriniz çok uzak değilse başın sıkıştığında gelip bi el atarlarsa çok daha rahat edersin evinde canım eşin de sizi özlemiştir dediğin gibi

Benimki 13 gunluk şuan canım. Artık vermiyormusun mama

Aynen tam olarak öyle bi kaç gündür iş bile yapamıyorum çok kötü olmaya başladı
Rahim kendini toğarladığı için falandır diye düşünmeye çalışıyorum ya. İnşallah yolundadır herşey.
Valla aynen en son ağlaya ağlaya uykuya kaliyo sonra basliyom ben ağlamaya
Valla bende öyle. Birde annemden eşimden gizli tuvalette falan ağlıyorum kimse görmesin diye öylr minik, öyle savunmasız ki yavrum. Gazı olunca kendimi suçluyorum acaba benim yediklerimden mi geçiyor diye
Ah benim de öyle oldu ilk kez hayatımda bir ilaç ishal yaptı. Feramat verdi doktor.
Kanama oluyor, vücutta demir depoları az diye ilacı bırakmakta istemiyorum ama ishal de çok fena ya. Ne yapacağımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…