- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Şaka bir yana da uyku darlayınca yatmadan bi altını değiştireyim dediğim sıra öyle yapıyorBizim serseri mayın da öyle bi fırsat vermiyor kaç defa kaldırıp sakinleştirip geri koyuyorum poposu üşüyor zaar
Sağlıcakla kavuşun inşallahHayırlısıyla yarın doğumum var. İkinci bebeğim. Hepinize sevgiler
İki tane düştü kesi yok ama içerde dikişler var hala şeyim kopacak sanıyorum ya nasıl olcak böyle bilmiyorum hiç bir işimi yapamıyorum çocuğumu kucağımda turlayamıyorum çok zorlanıyorum psikolojik olarak da çok düştüm artık iyileşemedikçe çocuğuma yetemedikçeIyi akşamlar canım benim de öyle oluyor böyle ayaktayken sanki içerde bi sızlama var ve dogrulamiyorum3 oturunca geçiyor dediğin gibi bende merak etim acaba normal mi diye eğer doktorun yazarsa bana da söyle olur mu Inşallah biran önce toparlaniriz senin dikişlerin var mı canım daha
Canım nasıl oldun? Benim kanamam aşırıydı.yumruk kadar pıhtı düştü evde ve akabinde yoğun kanama başladı. Büyük ped yetişmedi depend taktım o bile 15 dk da doluyordu. Öyle yetiştim hastaneye. Doktor hem makattan hem vajenden hem damardan hem de dil altı ilaç verdi kanama dursun diye. Sonra çok büyük parça düşürdüm hastanede. 1 gece de yattım. Evde fitil kullandım bir gün. Allah kimseye yaşatmasın baya kan kaybı oldu. Kanaman ne kadar? Büyük ped ne kadar sürede doluyor? Fazaysa lütfrn doktora git.Peki napti cnm doktor
Kakası normal canım. Hardal gibi.Kakası nasıl canım ? Süt alerjisi belirtisi olabilir
Ben de gece vermek zorunda kalıyorum ağlıyor durmuyor. Ben 60 cc veriyorum.Mama kullanan arkadaşlar günde bir kez bendr mama vermek zorunda kalıyorum. 30 cc veriyorum sizce azmi
Benim de yoktu mecbur mama verdik. Uç içinde de ben elektrikli pompayı kullandım bayağı acılı oldu ama sonunda ucu çıkarabildim.Kızlar bugün 2.günümüz. dün 4-5 kere mekonyum kakasını yaptı. Yaln7z bugün ne çiş nede kaka yapmayınca ve rengide sararınca hipp mama aldım vermeyw başladım parmak besleme ile. Hala sütüm tam gelmiş değil. 2 saatte 1 emzirmeye çalılıyorum. Meme ucum hep yara oldu şimdiden. Mustela krem ve göğüs kalkanı kullanmaya başladım. Meme ucum içe göçük olduğu için sadece orayı alabiliyor. Tüm tavsiyelere açığım
Bugün ilk defa süt kesiği gibi kustu. Çok gazlı değildi geçtiğimiz 7 gün ama bugün bayağı gazlıydı hatta gazdan ağladı. Çok mu emzirdim diye düşündüm ama kucağıma aldığım an ağzıyla memeyi arıyor, aç gibi de geliyor. Valla versem mi vermesem mi bilemiyorum bazen ama ortalığı yıkıyor kalkınca illa veriyorum.Kızlar bebeğinizin kusması nasıl? Bizde eskiden sızıntı şeklindeydi, şimdi arttı nedense. Burnundan falan geliyor çocuğun. Bol miktarda hem de. Korktuk yarın doktora gideceğiz inşallah bişeyi yoktur. Emzirme danışmanı gaz da kusma yapar dedi de gaz çıkarma hareketlerini de yapıyoruz sürekli. Hatta az önce beslenmesinin üstüne 2 saat 15 dk geçmesine rağmen kustu. Emerken de kusuyor. Napacağımızı şaşırdık.
Bize hastanede bebek hemşiresi "bestlak"damla alın demişti canımCnm damlanın adı ne?
Karni tok olunca denedim ama yine hoslanmiyor herkes de bebek alti acilinca rahatlar dedigi icin supheye dustum acikcasiBenimkinin karnı açsa kapatana kadar ağlar. Ama toksa karnı çok rahat
Ya cildircak gibi agliyor insan panik oluyir imstemsiz.Bizim serseri mayın da öyle bi fırsat vermiyor kaç defa kaldırıp sakinleştirip geri koyuyorum poposu üşüyor zaar
Ee orda kocaman bebek buyudu nasil yapisiklik oluyor ki. Gerci doktorlar biliyodur amaKızlar size birkaç sorum var.
Eşim aktardan "rezene ve anason" almış. Bunları önermişler süt artırmak için. Günde kaç kere kullanılıyor ve ikisi birlikte olur mu ?
Emzik başlayan var mı ? Ya da ne zaman başlamak gerekir? Sanki yavaştan başlamam gerekiyor gibi hissediyorum
Sezeryan doğum yaptım ama adet ağrısı gibi sancı çekiyorum. Dikiş yerleri zaten bıçak kesiği gibi ağrıyor bunun normal olduğunu biliyorum da o sancı neden oluyor rahimle alakalı mıdır ?
Birde doktor ikinciye çok bekleme rahimde yapışıklık var ameliyat oldun mu ya da ağır bir enfeksiyon geçirdin mi dedi. Ikisi de olmadı dedim. Bu durumda olan var mı ? Daha önce böyle bişey yoktu, ameliyatta çıktı, normal olsaydı çıkar mıydı ?
Bebeğim bacaklarını hep karnına çekiyor. Zıbının içinde tek tarafında iki bacağını sokmayı başarıyor yaher defasında düzeltiyorum sinirleniyor birde ya. Neden öyledir gazla ilgili olabilir mi ?
Gün-de 4 ped degisiyorum canim parca gelmeye devam ediyor . Yarın sağlık ocağına gitcem baktım yarında devam ederse doktoruma gidicemCanım nasıl oldun? Benim kanamam aşırıydı.yumruk kadar pıhtı düştü evde ve akabinde yoğun kanama başladı. Büyük ped yetişmedi depend taktım o bile 15 dk da doluyordu. Öyle yetiştim hastaneye. Doktor hem makattan hem vajenden hem damardan hem de dil altı ilaç verdi kanama dursun diye. Sonra çok büyük parça düşürdüm hastanede. 1 gece de yattım. Evde fitil kullandım bir gün. Allah kimseye yaşatmasın baya kan kaybı oldu. Kanaman ne kadar? Büyük ped ne kadar sürede doluyor? Fazaysa lütfrn doktora git.
Kakası normal canım. Hardal gibi.
Ineternetten saç kurutma makinası sesi ac . Ben çok zorlandigim zaman onu açıyorumKarni tok olunca denedim ama yine hoslanmiyor herkes de bebek alti acilinca rahatlar dedigi icin supheye dustum acikcasi
Ya cildircak gibi agliyor insan panik oluyir imstemsiz.
Ee orda kocaman bebek buyudu nasil yapisiklik oluyor ki. Gerci doktorlar biliyodur ama
Fazla mı geliyor ki ? Yataktan çıkardığın sıra sırtına bir şey giydiriyor musun canım teri soğuduğu zaman da öyle olacağını söylerdi kayınvalidem ne kadar doğru tabi bilmiyorum ben uyanıkken bi yelek giydiriyorum sırtınaKakası normal canım. Hardal gibi
Ben ara ara emzik veriyorum canım kızım tutmadı bu alışsın diyeKızlar size birkaç sorum var.
Eşim aktardan "rezene ve anason" almış. Bunları önermişler süt artırmak için. Günde kaç kere kullanılıyor ve ikisi birlikte olur mu ?
Emzik başlayan var mı ? Ya da ne zaman başlamak gerekir? Sanki yavaştan başlamam gerekiyor gibi hissediyorum
Sezeryan doğum yaptım ama adet ağrısı gibi sancı çekiyorum. Dikiş yerleri zaten bıçak kesiği gibi ağrıyor bunun normal olduğunu biliyorum da o sancı neden oluyor rahimle alakalı mıdır ?
Birde doktor ikinciye çok bekleme rahimde yapışıklık var ameliyat oldun mu ya da ağır bir enfeksiyon geçirdin mi dedi. Ikisi de olmadı dedim. Bu durumda olan var mı ? Daha önce böyle bişey yoktu, ameliyatta çıktı, normal olsaydı çıkar mıydı ?
Bebeğim bacaklarını hep karnına çekiyor. Zıbının içinde tek tarafında iki bacağını sokmayı başarıyor yaher defasında düzeltiyorum sinirleniyor birde ya. Neden öyledir gazla ilgili olabilir mi ?
Kızlar size birkaç sorum var.
Bebeğim bacaklarını hep karnına çekiyor. Zıbının içinde tek tarafında
Bi arkadaşım 60 cc verim dedim . Çok veriyosun bebek o bez olur diyince korktumBen de gece vermek zorunda kalıyorum ağlıyor durmuyor. Ben 60 cc veriyorum.
Gelecek inşallah canım yürüyüş yap kendini yor merdiven in çık üstüne ilişki ve sıcak bir duş kombosu ile bu iş tamamdırMerhaba ben hala doğuramadım sancı belirti vs hiç bişey yok gibi geliyor bebek hala oldukça hareketli karnımda aşağı çok az indiiyice sabırsızlanıyorum artık gelsin diye son haftalarda beklemek ne kadar da zormuş yürüyüş squat hepsini yapmama rağmen ilerlemiyor süreç
Canım oğlum çok istedi kardeş etrafında kuzenlerini görünce ben tek başınayım demeye başladı bana bende bi kardeşi olsun dedim bu da zor oldu zaten 2 kürtaj 2 düşükten sonra şimdide kan sulandırıcı kullanıyorumTekrar nasıl normal doğuma karar verebildiniz ben daha çocuk düşünmüyorum ama eğer karar verirsem olursa da net sezaryen istiyorum aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum öncesi de kötü sonrası da 20 gün oldu doğuralı hala dikiş acısı çekiyorum düşmedi dikişlerim
Rahim kendini toğarladığı için falandır diye düşünmeye çalışıyorum ya. İnşallah yolundadır herşey.
Valla bende öyle. Birde annemden eşimden gizli tuvalette falan ağlıyorum kimse görmesin diyeöylr minik, öyle savunmasız ki yavrum. Gazı olunca kendimi suçluyorum acaba benim yediklerimden mi geçiyor diye
Kanama oluyor, vücutta demir depoları az diye ilacı bırakmakta istemiyorum ama ishal de çok fena ya. Ne yapacağımı bilemedim.
Hepsini yapıyorum ama ne gelen var ne gidenGelecek inşallah canım yürüyüş yap kendini yor merdiven in çık üstüne ilişki ve sıcak bir duş kombosu ile bu iş tamamdır
Canım benimki de 4 gün önce 3300’dü, doktor böyle giderse 3700-3800 doğar ama korkma 4 kg’ya kadar normal dedi. Yine de 4 kg’ya ulaşmasın diye bana ekmek ve meyve yemeyi yasakladı (hoş hala yiyorum). Ben de kendime kilo almamışım hatta vermişim ama bebe 2 haftada yarım kg almıştı en son.
Ayrıca aynen birebir aynı kiloda doğmayacaklar sonuçta genel olarak daha azı olarak doğuyorlar. Yine doktorum çıtı pıtı bir gebesinin geçen 4 kiloluk bebeği çok rahat doğurduğunu anlattı, dobişko olurlarsa da inşallah bize de öyle bir doğum nasip olur ne diyeyim
Benimde aynı 39+1’halen belirti yok.bekliyoruz 3600!dedilerMerhaba ben hala doğuramadım sancı belirti vs hiç bişey yok gibi geliyor bebek hala oldukça hareketli karnımda aşağı çok az indiiyice sabırsızlanıyorum artık gelsin diye son haftalarda beklemek ne kadar da zormuş yürüyüş squat hepsini yapmama rağmen ilerlemiyor süreç
Benimde aynı canım günler geçtikçe daha çık stres oluyorum dün nişana benzer bişey geldi ama kan yoktu sade beyaz akıntı gibiydi ama avucumun içi kadar vardı bugünde afedersin ama iç çamaşırım hatta pijamama kadar ıslanıyorum iki defadır suyum mu yoksa akıntım mı çığaldı anlamıyorumMerhaba ben hala doğuramadım sancı belirti vs hiç bişey yok gibi geliyor bebek hala oldukça hareketli karnımda aşağı çok az indiiyice sabırsızlanıyorum artık gelsin diye son haftalarda beklemek ne kadar da zormuş yürüyüş squat hepsini yapmama rağmen ilerlemiyor süreç
Arkadaşım doğumdan sonrası daha zor, boşver dursun biraz içerdeHepsini yapıyorum ama ne gelen var ne giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?