2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sanırım her aşaması çok zor asla tamamen hazır olunamıyor çevremden gördüğüm ve okuduğum kadarıyla hepsi ayrı bir süreç ve zamanla geçecek hepsi

Bende sürekli wcdeyim acaba nişanım geldi mi diye ne uyku var ne bişey zormuş beklemek

Hepsini yapıyorum ama ne gelen var ne giden
Gelir inşallah dur bakalım
Canım ah sakin kalmaya çalış hayaller hayatlar oluyor resmen beklentin uyuyan sakin bebek bezi reklamı cinste bebek gerçekte tam sofraya oturursun ağlar hah uyudu dersin odadan çıkmadan tekrar uyanır ağlar ve ağlar ağlar ağlar
Allah kolaylık versin hepimize

Ay canımsın ya allah razı olsun senden inşallah aslan olurum mecbur bakıcam hep annem bakmiycak yani evime gidip kendi düzenime alıştırsam daha iyi olur canım dediğin gibi zaten kaynanam kayın pederim babamlara aynı yerde biz onlara 40 dklik yol mesafesindeyiz inşalalh kendim bakarım bebeğim gece uyutmuyor kız sabah uyuyor saat birden beri beşik sağlayıp emziriyorum artık salak oldum adımı unutm
Benim kiler daha düşmedi canım inan bende senin gibiyim çok bu durmdan rahatsizim inşallah kırk çıktıktan sonra hepimiz rahata ereriz canım annem öyle diyor

Hepimiz öyleyiz valla bütün dengem bozuldu uyku , yemek , düzen kahvaltı ikindiye kalıyor akşam yemeği 8-9a uyku desen sersem oluyorum gün içinde ayakta uyuyorum
Günaydın kızlar saat 11 de doğuma giriyorum dua edin
Geliyor minnoşlar demek gözün aydın canım

Bu büyük ihtimalle mantar enfeksiyonu malesef , ben de yaşıyorum sürekli tekrarlıyor üstelik. Bu şekilde yoğun sıvı akıntı enfeksiyon oluyor genelde

zeynones Canım hamileyken sen de mantar enfeksiyonu yaşamıştın ya doğumdan sonra geçti mi nasıl oldu? Bir de kanama falan oluyor ya haliyle hep ıslak, daha kötü etkiliyor mu acaba merak ediyorum

zeynones Canım hamileyken sen de mantar enfeksiyonu yaşamıştın ya doğumdan sonra geçti mi nasıl oldu? Bir de kanama falan oluyor ya haliyle hep ıslak, daha kötü etkiliyor mu acaba merak ediyorum

Yok doğurduğum an geçti :) o tamamen hormonlardan dolayı oluyormuş. Hormon seviyesi düşüp normale geçtikçe ne mantar kalıyor, ne bulantı kalıyor. Eski günlerine dönüyor insan.

Bebegim altini actigimiz an aglamaya basliyor kapatana kadar. Sizde durumlar nasil ? Normal mi bu durum yoksa endiselenmem gereken birsey mi var ?
Tek benim bebek mi böyle diye merak ediyordum gece gündüz farketmiyor, altını açtığım an ciyaklamaya başlıyor temizleyip sarana kadar cinnet kıyamet kriz yaşıyoruz ondan sonra rahatız. Islak mendil soğuk soğuk tenine değiyor, rahatı bozuluyor ya istemiyor benimki altı pis olunca da ağlıyor
Ben yeni yeni psikolojimi toplamaya başladım. Dikişler yok ama genital bölgede yırtık var, o iyileşsin diye uğraşıyorum. İnşallah bu günler de geçecek canım, sabretmekten başka çaremiz yok galiba
Ben emziği vermeyecektim, annem dedi ki alıştır sonra almaz ağzına. Rahat edersin emzik tutarsa dedi. Gerçekten de öyle oldu. Bazen emip koyduktan sonra hâlâ ağlıyor, tok olduğu halde meme istiyor. Emziği veriyorum rahatlıyor. Uykuya dalınca ağzından atıyor zaten. Ya da uykuya geçmeden önce veriyorum bazen çok kurtarıcı oluyor. Philips alacaktım ama wee baby hediye geldi, onu verdim cak cuk emdi

Benimki de iki bacağı bir paçaya sokuyor, sonra debelenip sinirlenip ağlıyor. Bacaklarını karnına çekince gaz diye biliyorum canım ben.
Canım bence dediğin doğru. Anne karnındaki pozisyonda uyuyor olabilirler çünkü benim kız da öyle. Ultrasonda hep iki eli kulaklarında, yanda olurdu. Şimdi de uyurken hep öyle duruyor

Araştırdım eve gelince yapışıklık olunca gebe de kalınmıyormuş. E nasıl hamile kaldım ben de anlamadım. Çok beklemeden ikinciyi yap dedi acaba az mı yapışıklık ?
Hatta sordum yapmam gereken bişey var mı bununla ilgili. Hayır hayır gebelik iyi gelecek dedi, kafam çok karıştı.
Ben de bu gece itibariyle başladım. Doğduğu halde memeyle oynuyor damağıyla eziyor uçları felaket oldu.
Aynen emzirken daha fazla sancı giriyor. Dediğin gibi rahim toparlanması olabilir canım.
Ay onu da yapıyor hep bi top halinde, giydirdiğim 0 aylık kıyafetler büyük geliyor. Yani boyu da kısa değil 53 cm. Bence anne karnındaki gibi duruyorlar

Yok doğurduğum an geçti :) o tamamen hormonlardan dolayı oluyormuş. Hormon seviyesi düşüp normale geçtikçe ne mantar kalıyor, ne bulantı kalıyor. Eski günlerine dönüyor insan.
Ay inşallah canım ya valla çok sıkıldım çünkü. Bitti sandım ama tekrarladı malesef

Canım ben de Philips aldım ama wee baby bana da hediye geldi bı onu deneyeyim dedim tuttu Ablam dedi bana da başla sonra tutmaz zorlanırsın diye. Valla kurtarıcıymış gerçekten. Gece emzirdikten sonra çekiyor süt yok inatla çekiyor damağıyla mahvetti uçları baktım olacak gibi değil ablamı dinledim verdim emziği. Eşim de her ağladığında emzik ver emzik diyor kolayına geldi gece kalkmadan emzik vermek onu da kaldırıyorum çünkü Bugün işe de başladı izni bitti 10 günlük şu an düşünüyorum tek ne yapacam

Delta değilse belirtiler başladıktan sonra 10 günde negatife dönüyordu sanki canım 10. günden sonra tekrar test ver istersen
Delta olunca kac gunde dönüyo acaba bogaz agrisi bas agrisi kemik agrisi hapsurma burun akintisi hepsi bitti sadece kokuda sorun var çok az burnum tikali ama burundan nefes alabiliyorum nadir sekildede oksuruk var test vermemin 5. Gununde durum bu

Arkadaşlar kızım emzik emsiin istiyorum ama avent ve chicco aldik ama tam anlamıyla sevmedi zamanla bırakacak gibi var mı önerebileceğiniz emzik markası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…