2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben ilik su pamuk ile aliyirum onunla da agliyor valla
Allah allah iyi gelcek olsaydi yeni dogurdun bunda iyi gelmezmiydi ki

Tam bilmiyorum canım 14 olması lazım Fit mutlu anne geçirmişti delta varyantını canım sizin kaç günde negatife dönmüştü arkadaş sezaryen olacak hastane kabul etmiyor

Arkadaşlar kızım emzik emsiin istiyorum ama avent ve chicco aldik ama tam anlamıyla sevmedi zamanla bırakacak gibi var mı önerebileceğiniz emzik markası.
Ben wee 'nin en uygun olanını aldim çokta güzel emiyo

Kızlar çömelerek yerleri sildim bugün baya bi akıntım geldi sarımsı gibi baya ıslandı çamaşırım ama su falan değildir dimi

Reactions: The
Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar kanamalarınız ne alemde 10.gün bugun Azaldı bitmek üzere normal mi acaba?

Sütünüz tazyikli hızlı geliyorsa ondandır ilk oğlum da bende de olmuştu burnundan geliyordu süt sonra düzeldi

Tam bilmiyorum canım 14 olması lazım Fit mutlu anne geçirmişti delta varyantını canım sizin kaç günde negatife dönmüştü arkadaş sezaryen olacak hastane kabul etmiyor
Deltanin karantinasi uzun 20 gün 14. Gün test yaptırılabiliyo negatifse bitiyor karantina ama ben yaptirmadim bı daha son 4-5 gün kendime gelmiştim ben Z Zambakkk29 çabuk toparlamissin MaşAllah

Kızlar çömelerek yerleri sildim bugün baya bi akıntım geldi sarımsı gibi baya ıslandı çamaşırım ama su falan değildir dimi
Bugün herkese aynı teşhisi koyuyorum enfeksiyon olabilir canım. Hem sarımsı diyorsun hem de sıvı kıvamda sanırım. Bu genelde mantar enfeksiyonu oluyor

Dogurmayan kaldi mi kizlar ?

hannel dogum yaptinmi canim
Ben ve hiçbir belirtim yok. Sorsan iki üç hafta önce doğuma daha yakındım sanki . İzne ayrıldıktan sonra çok daha hareketli bir insan oldum ama geleceği varsa da kaçtı galiba

Kızlar bugün aile hekimime göğüs ucu çatlağını gösterdim
Bana madacassol diye bir krem yazdı 3 güne hiç bir şey kalmicak dedi . Ama bugün sabah bir kez kullandım ama azda çok güzel rahatlattı. Sizde fikir olsun diye yazım dedim

İyi gelmesine çok sevindim canım. Madecassıolü emzirme öncesi göğsünden iyice temizlemeyi unutma canım.

Dualarımız bebeğinle ve senınle canım hızlıca toparlanıp gelecek inşaAllah
Valla bebiş 11 günlük annem olmasa evdekı sistem cöker ama bazen dıyrm ki yalnızlık daha mı iyi acaba sonra kızıyrm kendıme 1 ayı geckındır evı barkı kapatıp il dısından karı koca yanıma geldiler ufak seylere de takılma tam bır lohusa kafası problems
Bebegim altini actigimiz an aglamaya basliyor kapatana kadar. Sizde durumlar nasil ? Normal mi bu durum yoksa endiselenmem gereken birsey mi var ?
Djdhdsh rahat ol canım benim bebişte aynı durumda öyle ki canınımı acıtıyorz acabaya kadr düşündük sonra dedm toouk kanından falan mı korktu derken aman dedim ağlasn ciğerleri acılır
imza kaşe mühür
Ya bu meme ycu yarasına ne iyi geliyor ne olur yardim edin .ne denesem yaramıyor. Meme ucu sut kanalları görünüyor artik dusunün. Acidan oluyorum
Ben garmastan kullandım canım ama pahalı bı krem 5. Gun emzırırken acıması gitmşti
Kremı sürdüğümde de meme ucunu buzdolabı poşetinden kestiğim parcalarla kapatmıstm anca öyle gecti

Canım bugün bana doktor madacassol kullanmami söyledi sabah akşam bir kez sürüyorum. Emzirirken siliyorum.
Ya bu meme ycu yarasına ne iyi geliyor ne olur yardim edin .ne denesem yaramıyor. Meme ucu sut kanalları görünüyor artik dusunün. Acidan oluyorum

Bnde bu sebepten medecassol ve hemetan kullanmak istemedım meme dırekt beebkle temasta nolur nolmaz dıye
Canım cevremde bir çok kişi kullanmış mucize diyo . Eczaneden alırken bi kadın dediki benim gogsum paramparça olmuştu bu iyileştirdi diyince daha çok imitlendim . Emzirirken güzelce siliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…