Ben ilik su pamuk ile aliyirum onunla da agliyor vallaTek benim bebek mi böyle diye merak ediyordumgece gündüz farketmiyor, altını açtığım an ciyaklamaya başlıyor temizleyip sarana kadar cinnet kıyamet kriz yaşıyoruz ondan sonra rahatız. Islak mendil soğuk soğuk tenine değiyor, rahatı bozuluyor ya istemiyor benimki altı pis olunca da ağlıyor
Ben yeni yeni psikolojimi toplamaya başladım. Dikişler yok ama genital bölgede yırtık var, o iyileşsin diye uğraşıyorum. İnşallah bu günler de geçecek canım, sabretmekten başka çaremiz yok galiba
Ben emziği vermeyecektim, annem dedi ki alıştır sonra almaz ağzına. Rahat edersin emzik tutarsa dedi. Gerçekten de öyle oldu. Bazen emip koyduktan sonra hâlâ ağlıyor, tok olduğu halde meme istiyor. Emziği veriyorum rahatlıyor. Uykuya dalınca ağzından atıyor zaten. Ya da uykuya geçmeden önce veriyorum bazen çok kurtarıcı oluyor. Philips alacaktım ama wee baby hediye geldi, onu verdim cak cuk emdi
Benimki de iki bacağı bir paçaya sokuyor, sonra debelenip sinirlenip ağlıyor. Bacaklarını karnına çekince gaz diye biliyorum canım ben.
Canım bence dediğin doğru. Anne karnındaki pozisyonda uyuyor olabilirler çünkü benim kız da öyle. Ultrasonda hep iki eli kulaklarında, yanda olurdu. Şimdi de uyurken hep öyle duruyor
Allah allah iyi gelcek olsaydi yeni dogurdun bunda iyi gelmezmiydi kiAraştırdım eve gelince yapışıklık olunca gebe de kalınmıyormuş. E nasıl hamile kaldım ben de anlamadım. Çok beklemeden ikinciyi yap dedi acaba az mı yapışıklık ?
Hatta sordum yapmam gereken bişey var mı bununla ilgili. Hayır hayır gebelik iyi gelecek dedi, kafam çok karıştı.
Ben de bu gece itibariyle başladım. Doğduğu halde memeyle oynuyor damağıyla eziyor uçları felaket oldu.
Aynen emzirken daha fazla sancı giriyor. Dediğin gibi rahim toparlanması olabilir canım.
Ay onu da yapıyor hep bi top halinde, giydirdiğim 0 aylık kıyafetler büyük geliyor. Yani boyu da kısa değil 53 cm. Bence anne karnındaki gibi duruyorlar
Yok canım daha yapmadım, benimkinin keyfi yerinde
Tam bilmiyorum canım 14 olması lazımDelta olunca kac gunde dönüyo acaba bogaz agrisi bas agrisi kemik agrisi hapsurma burun akintisi hepsi bitti sadece kokuda sorun var çok az burnum tikali ama burundan nefes alabiliyorum nadir sekildede oksuruk var test vermemin 5. Gununde durum bu
Ben wee 'nin en uygun olanını aldim çokta güzel emiyoArkadaşlar kızım emzik emsiin istiyorum ama avent ve chicco aldik ama tam anlamıyla sevmedi zamanla bırakacak gibi var mı önerebileceğiniz emzik markası.
Sütünüz tazyikli hızlı geliyorsa ondandır ilk oğlum da bende de olmuştu burnundan geliyordu süt sonra düzeldiKızlar bebeğinizin kusması nasıl? Bizde eskiden sızıntı şeklindeydi, şimdi arttı nedense. Burnundan falan geliyor çocuğun. Bol miktarda hem de. Korktuk yarın doktora gideceğiz inşallah bişeyi yoktur. Emzirme danışmanı gaz da kusma yapar dedi de gaz çıkarma hareketlerini de yapıyoruz sürekli. Hatta az önce beslenmesinin üstüne 2 saat 15 dk geçmesine rağmen kustu. Emerken de kusuyor. Napacağımızı şaşırdık.
Deltanin karantinasi uzun 20 gün 14. Gün test yaptırılabiliyo negatifse bitiyor karantina ama ben yaptirmadim bı daha son 4-5 gün kendime gelmiştim ben Z Zambakkk29 çabuk toparlamissin MaşAllahTam bilmiyorum canım 14 olması lazımFit mutlu anne geçirmişti delta varyantını canım sizin kaç günde negatife dönmüştü arkadaş sezaryen olacak hastane kabul etmiyor
Bugün herkese aynı teşhisi koyuyorumKızlar çömelerek yerleri sildim bugün baya bi akıntım geldi sarımsı gibi baya ıslandı çamaşırım ama su falan değildir dimi
Ben
Teşekkür ederim canımDeltanin karantinasi uzun 20 gün 14. Gün test yaptırılabiliyo negatifse bitiyor karantina ama ben yaptirmadim bı daha son 4-5 gün kendime gelmiştim ben Z Zambakkk29 çabuk toparlamissin MaşAllah
İyi gelmesine çok sevindim canım. Madecassıolü emzirme öncesi göğsünden iyice temizlemeyi unutma canım.Kızlar bugün aile hekimime göğüs ucu çatlağını gösterdim
Bana madacassol diye bir krem yazdı 3 güne hiç bir şey kalmicak dedi . Ama bugün sabah bir kez kullandım ama azda çok güzel rahatlattı. Sizde fikir olsun diye yazım dedim
Ewt canım temizleyip öyle veriyorum . Sende hiç yara oldumuİyi gelmesine çok sevindim canım. Madecassıolü emzirme öncesi göğsünden iyice temizlemeyi unutma canım.
Dualarımız bebeğinle ve senınle canım hızlıca toparlanıp gelecek inşaAllahBen taburcu oldum kuzum ama bebek daha yatıyor. Süt getirmeye çalışıyorum sağıp götüreyim bebeğime diye. Yanınada gunde 1saat alıyorlar sadeceYatırmaya devam edeceğiz bir süre daha dedi doktor hala hızlı nefes alip veriyormus guzel yavrum. Sanirim yas akciğer bu yaşadığımiz seyin adi. Dua edin nolur
Valla bebiş 11 günlük annem olmasa evdekı sistem cöker ama bazen dıyrm ki yalnızlık daha mı iyi acaba sonra kızıyrm kendıme 1 ayı geckındır evı barkı kapatıp il dısından karı koca yanıma geldiler ufak seylere de takılmaAh biz ailelerden uzağız kızım kolikti 20 günlükken tek kaldım kendimi son mohikan gibi hissediyordumşimdi iki çocuk yine yalnızım
Yaparsın sen , aslansın , kaplansın
Aileleriniz çok uzak değilse başın sıkıştığında gelip bi el atarlarsa çok daha rahat edersin evinde canım eşin de sizi özlemiştir dediğin gibi
Djdhdsh rahat ol canım benim bebişte aynı durumdaBebegim altini actigimiz an aglamaya basliyor kapatana kadar. Sizde durumlar nasil ? Normal mi bu durum yoksa endiselenmem gereken birsey mi var ?
Arkadaşım doğumdan sonrası daha zor, boşver dursun biraz içerde
Şaka bir yana, bence bir annelik babalık eğitimi filan olmalı devletin, ben kendimi inanılmaz bilgisiz, yetersiz ve hazırlıksız hissediyorum şu anda kızımla. Sürekli ağlamak istiyorum. Kocamı ve annemi boğmak istiyorum. Hiç bir telefona cevap vermedim doğumdan beri, kimseyle konuşmak istemiyorum.
Ben garmastan kullandım canım ama pahalı bı krem 5. Gun emzırırken acıması gitmştiYa bu meme ycu yarasına ne iyi geliyor ne olur yardim edin .ne denesem yaramıyor. Meme ucu sut kanalları görünüyor artik dusunün. Acidan oluyorum
Bnde bu sebepten medecassol ve hemetan kullanmak istemedımİyi gelmesine çok sevindim canım. Madecassıolü emzirme öncesi göğsünden iyice temizlemeyi unutma canım.
Ya bu meme ycu yarasına ne iyi geliyor ne olur yardim edin .ne denesem yaramıyor. Meme ucu sut kanalları görünüyor artik dusunün. Acidan oluyorum
Canım cevremde bir çok kişi kullanmış mucize diyo . Eczaneden alırken bi kadın dediki benim gogsum paramparça olmuştu bu iyileştirdi diyince daha çok imitlendim . Emzirirken güzelce siliyorum benBnde bu sebepten medecassol ve hemetan kullanmak istemedımmeme dırekt beebkle temasta nolur nolmaz dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?