- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben biraz takıntılıyım canım kendi başıma daha rahat ediyorum ama zorlanıyor muyum evet çok zorlanıyorumValla bebiş 11 günlük annem olmasa evdekı sistem cöker ama bazen dıyrm ki yalnızlık daha mı iyi acaba sonra kızıyrm kendıme 1 ayı geckındır evı barkı kapatıp il dısından karı koca yanıma geldiler ufak seylere de takılmatam bır lohusa kafası problems
Valla bencede kendi başımıza daha rahat oluyoBen biraz takıntılıyım canım kendi başıma daha rahat ediyorum ama zorlanıyor muyum evet çok zorlanıyorum
Ben aldım ilk girdiğim yerden , o kadar bulunmadık bir şey değil aslında canım normal yaprakKızlar şu ahududu yaprağını bulup da içebilen var mı? Hangi aktara gitsem yoktu, hatta bir tanesi de “Trendyoldan filan al abla” dedi direktBen bu gidişle çayını içemeden doğurucam herhalde ama hayırlısı.
Ben varım sabah çok akıntım var ıslanıyorum demiştim dayanamadım acile gittim su falandır diye baskıdan akıntım çok geliyomuş nst de de sancı 70 lerdeydi ama ben hafif hissediyorum kasıklarımda eve gelincede kanamam oldu baya şu an az az leke şeklinde geliyo ama sancı yok bacaklarım ve kasıklarım sızlıyo sadece
Hadi yaaaBen aldım ilk girdiğim yerden , o kadar bulunmadık bir şey değil aslında canım normal yaprak
Canım bende öyleydim bebek baskı yaptığı için akıntım çok oluyomuş ebe öyle dediKızlar çömelerek yerleri sildim bugün baya bi akıntım geldi sarımsı gibi baya ıslandı çamaşırım ama su falan değildir dimi
Günaydın kızlar saat 11 de doğuma giriyorum dua edin
Aynen 40 ı öyle bi anlatıyorki çocuk içinde benim içinde herşey mükemmel olcak gibi bende sustum bekliyorum bakalım büyük hayallerleAy canımsın ya allah razı olsun sendeninşallah aslan olurum mecbur bakıcam hep annem bakmiycak yani evime gidip kendi düzenime alıştırsam daha iyi olur canım dediğin gibi zaten kaynanam kayın pederim babamlara aynı yerde biz onlara 40 dklik yol mesafesindeyiz inşalalh kendim bakarım bebeğim gece uyutmuyor kız sabah uyuyor saat birden beri beşik sağlayıp emziriyorum artık salak oldum adımı unutm
Benim kiler daha düşmedi canım inan bende senin gibiyim çok bu durmdan rahatsizim inşallah kırk çıktıktan sonra hepimiz rahata ereriz canım annem öyle diyor
Masallah saglikla gelsin minik insallahYok canım daha yapmadım, benimkinin keyfi yerinde
Doğurmayan bir elin parmağı kadar kişi kaldık herhalde, Allah bize de hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Ben varım sabah çok akıntım var ıslanıyorum demiştim dayanamadım acile gittim su falandır diye baskıdan akıntım çok geliyomuş nst de de sancı 70 lerdeydi ama ben hafif hissediyorum kasıklarımda eve gelincede kanamam oldu baya şu an az az leke şeklinde geliyo ama sancı yok bacaklarım
Ay bizde acaba neden diye korkuyiruz da sormak istedim. Hepsi boyleyse sorun yoktur herhaldeDjdhdsh rahat ol canım benim bebişte aynı durumdaöyle ki canınımı acıtıyorz acabaya kadr düşündük sonra dedm toouk kanından falan mı korktu derken aman dedim ağlasn ciğerleri acılır
Saglikla gelsin insallah
Bi doğursaydık Allahın izniyle artık rahatlasaydık yaCanım bende öyleydim bebek baskı yaptığı için akıntım çok oluyomuş ebe öyle dedi
Evet cok sukur acaba diyorum 10. Gunde negatife dönermi acaba fikriniz varmı test vermemin 5. Gunu kendimi kotu hissetmemin net sekilde hissetmemin 7. Gunu tahmini kapma gunumle ise 7. Gunu yada 9. Gunu 3 4 gun sonra test verebiliyomuyum versem negatif olma ihtimali var mı acaba bi de neler yaptiniz evde neler kullandınızDeltanin karantinasi uzun 20 gün 14. Gün test yaptırılabiliyo negatifse bitiyor karantina ama ben yaptirmadim bı daha son 4-5 gün kendime gelmiştim ben Z Zambakkk29 çabuk toparlamissin MaşAllah
Inşallah canım herşey kırktan sonra daha güzel olurAynen 40 ı öyle bi anlatıyorki çocuk içinde benim içinde herşey mükemmel olcak gibi bende sustum bekliyorum bakalım büyük hayallerle
Doğumun ne zmn canım planlanan tarih yani eğer vaktin varsa 4-5 gün bekle mutlaka bı tanifigin tekrar pozitif çıkmış bı hafta uzamış karantinası çunki bende ilaçsız atlattım emzirdigim icin bol su ictim kekik, nane yağı sıcak suya damlatıp kokladım ağrılarım için yağlarla masaj yaptı eşim kekik çayı çok icemedim koku için koklama egzersizleri yap cnm mutlaka benim bı günde geri geldi sürekli sarımsak nane yağı falan kokladım ondan mı bilmiyorum bı gün sonra çok keskin kokulari almaya basladimEvet cok sukur acaba diyorum 10. Gunde negatife dönermi acaba fikriniz varmı test vermemin 5. Gunu kendimi kotu hissetmemin net sekilde hissetmemin 7. Gunu tahmini kapma gunumle ise 7. Gunu yada 9. Gunu 3 4 gun sonra test verebiliyomuyum versem negatif olma ihtimali var mı acaba bi de neler yaptiniz evde neler kullandınız
Masallah saglikla gelsin minik insallah
Saglikla gelsin yawrucak insallah
Ay bizde acaba neden diye korkuyiruz da sormak istedim. Hepsi boyleyse sorun yoktur herhalde
Saglikla gelsin insallah
Allah kolaylık versin sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba kizlar. Persembe planli sezeryan icin yatisim yapildi. Spinal anestezi icin ameliyathanede egilip omuzlarini duzur dedi anestezi uzmani. Egildim once uyusturucu igne yapti. Anestezici konusturuyodu beni. Biseyler yapti girdi cikti fln omuzlarimi dusurememe basladim. 2 kisi omuzlarima bastirdi. Kotulestim ben doktora bu kadar uzun mu suruyo bayilcam dedim. Yatirin dedi. Beni yan yatirip cenin pozisyonuna getirdiler. O sekilde anesteziyi yapti. Sonra dogum basladi. Dogum basladiktan sonra aneztezici normalde bu kadar surmez 10 snde biter ama senin omuriliklerinin arasi cok dardi giremedim dedi. Bende skolyoz vardi onu soyledim simdi mi soylenir bu dedi. Kimse sormadi benm.de hic aklima gelmedi acikcasi. Minigimi cikardilar agliyodu yanagima koydular hemen sustu. Sonra da goturduler. Sonrasinda midem goguslerim yanmaya midem bulanmaya basladi. Kuscam dedim kus dediler ama kusamadim. Titremeye basladim. 3 ver 5 ver fln bi konusmalar oldu. Kendimdem gecmisim cikisimi fln hatirlamiyorum. O gunun de geri kalanini hayal meyal hatirliyorum. Bebek son kontrolde 3kgdi. 2875g dogdu. Sekeri dusuk diye surekli mama verdiler hastanede. Bana da agri kesici verdikleri icin hastanede rahattim. Dogum yapmayan az kisi kaldi. Allah hepinize kolaylik versin kizlar. Saglikla kavusun ins. Eve geldikten sonra da emzirme savaslari basladi. Agzina aliyor uyuyor zar zor uyandiriyorum memeyi alinca yine uyuyo. 2 saatte bi emziremeyiyorum. zaten bi emzirme surem 4-5 saat suruyor. Geceleri de hic uyumuyo. Napcami sasirdim. Foruma da giremedim bi suru msj kacirdim. Dogum yapan arkadaslara hayirli olsun
Kaçıncı haftanız.ben 39 +1 bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum gün içerisinde.yeri daraldığı içinmiki sizlerde nasıl durum.nst de bebeğin hareketleri yavsş deniyor 3 haftadır.3 hafta öncesine kadar ne kadar hareketli bebeğin deniyordu…doktora söylediğimde önemli olan ultrason sıkıntı olsa görürüm dedi.bakma sen nst dekilere dedi.ultrason da normal dediBenve hiçbir belirtim yok. Sorsan iki üç hafta önce doğuma daha yakındım sanki . İzne ayrıldıktan sonra çok daha hareketli bir insan oldum ama geleceği varsa da kaçtı galiba
İnanma yok öyle bir şeyAynen 40 ı öyle bi anlatıyorki çocuk içinde benim içinde herşey mükemmel olcak gibi bende sustum bekliyorum bakalım büyük hayallerle
Ben birkaç kere kullandım canım çok sıkıntılı olduğundaKızlar merhaba doğumdan sonra fırsat bulup giremiyorum .Çok yorucu besle altınız temizle uyut ki bazen uyumuyor tüm kemiklerim ağrıyor ve zombi gibiyimGaz sancısı mı bilmiyorum ama bazen uyurken çığlık atıp tekrar uyuyor .Gaz damlası falan kullanan var mı ?
Allah şifa versin canım analı babalı büyüsün inşallah şekeri düşük veya sarılığı yüksek diye mi uyanamıyor acabaMerhaba kizlar. Persembe planli sezeryan icin yatisim yapildi. Spinal anestezi icin ameliyathanede egilip omuzlarini duzur dedi anestezi uzmani. Egildim once uyusturucu igne yapti. Anestezici konusturuyodu beni. Biseyler yapti girdi cikti fln omuzlarimi dusurememe basladim. 2 kisi omuzlarima bastirdi. Kotulestim ben doktora bu kadar uzun mu suruyo bayilcam dedim. Yatirin dedi. Beni yan yatirip cenin pozisyonuna getirdiler. O sekilde anesteziyi yapti. Sonra dogum basladi. Dogum basladiktan sonra aneztezici normalde bu kadar surmez 10 snde biter ama senin omuriliklerinin arasi cok dardi giremedim dedi. Bende skolyoz vardi onu soyledim simdi mi soylenir bu dedi. Kimse sormadi benm.de hic aklima gelmedi acikcasi. Minigimi cikardilar agliyodu yanagima koydular hemen sustu. Sonra da goturduler. Sonrasinda midem goguslerim yanmaya midem bulanmaya basladi. Kuscam dedim kus dediler ama kusamadim. Titremeye basladim. 3 ver 5 ver fln bi konusmalar oldu. Kendimdem gecmisim cikisimi fln hatirlamiyorum. O gunun de geri kalanini hayal meyal hatirliyorum. Bebek son kontrolde 3kgdi. 2875g dogdu. Sekeri dusuk diye surekli mama verdiler hastanede. Bana da agri kesici verdikleri icin hastanede rahattim. Dogum yapmayan az kisi kaldi. Allah hepinize kolaylik versin kizlar. Saglikla kavusun ins. Eve geldikten sonra da emzirme savaslari basladi. Agzina aliyor uyuyor zar zor uyandiriyorum memeyi alinca yine uyuyo. 2 saatte bi emziremeyiyorum. zaten bi emzirme surem 4-5 saat suruyor. Geceleri de hic uyumuyo. Napcami sasirdim. Foruma da giremedim bi suru msj kacirdim. Dogum yapan arkadaslara hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?