- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Acaba acı eşiğin mi yüksekki ağrım var hafifte hissetmiyor musun doğum öncesi nişan olabilir tabi hamilelikte ara ara lekelenmelerin olmadiysa benim nstde ağrım çok %100lerdr çıktığında bile öyle aman aman ağrım olmadı adet ağrısı gibiydiMalesef ilişki mümkün değil canım hem eşim korkuyo hemde annem gelmiş doğum olacak diye ama olmadı benim anlamadığım bu lekelenme neyin nesi sancısız ağrısız
Bir arkadasimin çocuğunda böyleydi, sütünü sağıp verdiğinde çocuk o sütü içiyordu... Ama emzirdiginde senin ki gibi ağlamaya başlıyormuş... Çok geçmiş olsunkızlar bahsetmiştim bebeğim çok kusuyor, tazyikle ağzından burnundan çok miktarda geliyordu. Doktora gittik bugün idrar ve kan tahlilleri yapıldı, çok şükür bir şey çıkmadı. Reflü dedi doktorumuz. Valla üzülüyoruz baya o kadar emiyor çocuğum sonra belki yarısını çıkarıyor. Doktor uzun süre emzirme az az sık sık emzir, emdikten sonra hemen yatırma bir süre dik şekilde kucağında tut dedi. Bu akşam her memeyi çocuğu neredeyse dik tutarak 15 er dakika emzirip bitireyim dedim yine kustu. Ne yapsam bilemiyorum.
Bir de gece krizimiz oluyordu saatlerce emmek istiyordu uyumuyordu ağlıyordu, doktor kilo alımı iyi seni emzik olarak kullanmaya başlamış dedi. Emzik kullan dedi ama memede uyumak üzereyken ver uyuduğunda kendi atar ağzından dedi. Sadece o kadar zamanla kısıtlı olmak kaydıyla.
Malesef ben de oğlumda öyleydim sancım vardı hissetmiyordum bugün acile gittim 70 lerdeydi en yüksek sancım ama bende sancı hissi yokAcaba acı eşiğin mi yüksekki ağrım var hafifte hissetmiyor musun doğum öncesi nişan olabilir tabi hamilelikte ara ara lekelenmelerin olmadiysa benim nstde ağrım çok %100lerdr çıktığında bile öyle aman aman ağrım olmadı adet ağrısı gibiydi
Had hayırlısı sağlıkla doğurursun insAllah cnm bence kendini dinle yine de sen ben açılma olduğunu hissetmistim vajinal baskı cogaliyor çunki aşağı indikceMalesef ben de oğlumda öyleydim sancım vardı hissetmiyordum bugün acile gittim 70 lerdeydi en yüksek sancım ama bende sancı hissi yok
Sağol canım teşekkürler hayırlısıyla bi kurtulsaydım şu stresten deHad hayırlısı sağlıkla doğurursun insAllah cnm bence kendini dinle yine de sen ben açılma olduğunu hissetmistim vajinal baskı cogaliyor çunki aşağı indikce
Reflü yatağının faydası olur mu acaba? Ben ilk günden reflü yatağında yatırıyorumkızlar bahsetmiştim bebeğim çok kusuyor, tazyikle ağzından burnundan çok miktarda geliyordu. Doktora gittik bugün idrar ve kan tahlilleri yapıldı, çok şükür bir şey çıkmadı. Reflü dedi doktorumuz. Valla üzülüyoruz baya o kadar emiyor çocuğum sonra belki yarısını çıkarıyor. Doktor uzun süre emzirme az az sık sık emzir, emdikten sonra hemen yatırma bir süre dik şekilde kucağında tut dedi. Bu akşam her memeyi çocuğu neredeyse dik tutarak 15 er dakika emzirip bitireyim dedim yine kustu. Ne yapsam bilemiyorum.
Bir de gece krizimiz oluyordu saatlerce emmek istiyordu uyumuyordu ağlıyordu, doktor kilo alımı iyi seni emzik olarak kullanmaya başlamış dedi. Emzik kullan dedi ama memede uyumak üzereyken ver uyuduğunda kendi atar ağzından dedi. Sadece o kadar zamanla kısıtlı olmak kaydıyla.
Inan canım benimde öyle. En çok uykuda süt salgilaniyo . Bende firsaf bulursam uyuyorumbenim de 3.gün geldi sütüm ve bayagi bol geldi taş kesildi sıtma tuttu. Bir sağmaya bir biberon doluyordu. Şimdilerde hiç dolmuyor yarisi dolsa iyi
Diş çıkarken kullanıyorlarmış o dönem için sormuştum aslında :)Sakın takma öyle bir şey, bebeği boğabilir. Kehribar kolyenin de hiç bir anlamı bir faydası yok
Hayır deltanın karantina süresi 14 güne düştüDeltanin karantinasi uzun 20 gün 14. Gün test yaptırılabiliyo negatifse bitiyor karantina ama ben yaptirmadim bı daha son 4-5 gün kendime gelmiştim ben @Zambakkk29 çabuk toparlamissin MaşAllah
Hiç bir dönem için işe yaramayan, bebek için riskli bir şey, boğazını sıkıp ölen bebek varDiş çıkarken kullanıyorlarmış o dönem için sormuştum aslında :)
Allah korusun hiç gerek yok kolyeyeHiç bir dönem için işe yaramayan, bebek için riskli bir şey, boğazını sıkıp ölen bebek varağrıyı kesmesi imkansız zaten o kolyelerin
Hastanede takip eden hemşire boya ayda 1 bakıyoruz dedi daha önce bakmak anlamsız dedi cnmKızlar biz bugün 2 hafta olduk sağlık ocağında boyuna baktılar ama henüz aynı boy. Normalde uzaması gerekmiyormu
Ya iki haftadir hep bakıyo bende şaşırdımHastanede takip eden hemşire boya ayda 1 bakıyoruz dedi daha önce bakmak anlamsız dedi cnm
Doğrudur haberim yok simdi benim 10 güne kadar 20 gün gözüküyordu uygulamada sonra 14 düştü bı akrabanınko 20 gün sürmüştüHayır deltanın karantina süresi 14 güne düştü
Bileklik şeklinde alabilirsiniz. Veya ayağına halhal gibi takan var. Ben taşların enerjisine inanıyorum ve kullananlardan çok memnun olduklarını duydum açıkçası, almayı düşünüyorum ben deAllah korusun hiç gerek yok kolyeye
Hiç görmedim canım ama netten yazinca çıkıyor online almak lazım bakacam onada bugün madecassol u almayı düşünüyorum bakalım o nasıl fayda edecek , sende hazırlıklı ol herşeyin elinde olsun inşallah senin öyle sıkıntılar in olmazAllah yardımcın olsun canım ya oralarda gumus kapak yok mu pek çok kişinin işine yaramış gibi
Doktor dedi krem sür göğüs pedi köy diye, ama dün gecedeb beri sütyen siz yattım Krem sürdüm bu saabsh şişmiş nasıl boşaltacam sağ yine iyi temiz yıkadım şimdi zar zor sağı emziryom .bir elimle de solu biraz sıktım acik bıraktım kendi kendine aksın yumuşadı göğüs emzirsem çok kötu olacak hiç geçmiyor ağrısı, ben kremi deneyim yara derin sanırım humus kapak sütun icind biraksada yumuşar yara sertlessin ki kabuk yapsın deri yenilensin istiyorum inşaallah krem fayda ederGöğüs pedlerini asla ama asla takma. Onlar memeyi yara yapıyor, kurutuyor. 3 gün taktım mahvoldu meme uçlarım.
Atletime akıyor süt, pamuk kumaş koyuyorum uçlarına fazla aktığında. Kağıt havlu, göğüs pedini çıkart hayatından.
Gümüş kapak kullandım ben, lansinoh ve incia göğüs ucu kremi kullandım. Hala acıyor ama idare edebiliyorum. Acımaya devam etseydi garmaston krem alıp sürücektim. Sık yıkamak da kurutuyor memeyi. Süt akınca gümüş kapağın içinde kalıyor, memeyi kendi sütün yumuşatıyor rahatlatıyor.
Allah bağışlasın canımKızlar bugün öğlen spinal sezeryan ile doğum yaptım her şey iyi şimdilik
İnşallah bende faydasını görürüm canım Alaçam bugun İnşallah bende mutlu olurum doya doya korkmadan emziririm yemek yerim içerim süt olsun diyeDaha bugün sabah kullanamaya başladım canım. Bende senin gibiydim doktor 3 güne hiç bir şey kalmaz dedi bana sabah bi sürmede fayda etti. sabah akşam kullanıyorum bakalım . Benimkide yarık olmuştu
Boyu bebek hareketli ise çok sağlıklı ölçüm alamıyorlar canımKızlar biz bugün 2 hafta olduk sağlık ocağında boyuna baktılar ama henüz aynı boy. Normalde uzaması gerekmiyormu
Gözün aydın canım nasıl minnoşlar ?Kızlar bugün öğlen spinal sezeryan ile doğum yaptım her şey iyi şimdilik
Canını sıkma canım ben doğum öncesi öyle bi hastalandım ki önce dişim ağrıdı antibiyotik ve ağrı kesici ile geçiştirdiler doğuma az var diye antibiyotik mideme dokundu midem delinecek gibi ağrıyordu üstüne ağır bir grip geçirdim dua ediyordum inşallah doğum başlamaz doğurmaya halim dermanım yok diye ve o vaziyette doğurdum İnan derdi veren dermanını da verip dayanma gücünü de veriyor inşallah bunlar geçecek minnoşuna doğum anısı olarak anlatacaksınOnu sordum dediler yok karantina suresi icinde oldugundan pozitifte ciksa devam karantinaya yani sure bitmemis oluyo yaa ondanmiş ne kdr dogru bilemem her kafadan bi ses cikiyo saglikcilar bile herkes bisey soyluyo onlar bile tam bilmiyo moralim cok bozuk ne cocuk hevesim ne dogum ne bebek nasi bisey tum heveslerim hayallerim bitti artik bi daha mutlu olamam gibi hastaliga uzulumuyorum dogum zamani almama uzuluyorum cok kotu durumdayim psikolojik olarak cokmuş vaziyetteyim
Kızlar benim kanamam da hala devam ediyor leke şeklinde akıntımla beraber geliyo arada karnımda sertleşiyo ama ağrı sancı yok sabahtan beri evin içinde durmadan iş yaptım merdiven inip çıktım yürüyüş yaptım üstüne sıcak duşta aldım ama tık yok bu lekelenmeye rağmen normal mi bu
Kasılmaların oluştuğu saatler mi canım nedir bu ?Eki Görüntüle 2937349 Dün böyle oldu ve sonra birden kesildi kızlar acep neden durdu ki bayada kuvvetli geliyordu kasılmalar dedim oluyor galiba ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?