2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet canım en sol kasılmanın sürdüğü dakika, orta kasılma aralıkları, en sağ saatler

Silikon gogus ucu kullanan varmi aventin alicam ama small ve medium var neye gore tercih edecegim anlamadim. Tam olarak neresini olccem

Sariligi gecti mi cnm? Ben de hem emziriyorum hem sagiyorum. Doktor da bisey demedi sagip vermek kotu muymus niye kizdi ki?
Allah kolaylık versin sağlıkla büyüsün inşallah
Tesekkurler cnm hepimiz saglikla mutlulukla buyutelim ins
Amin cnm ins. Sekeri yukselmisti. Son kontrolde sarilik 11.3 cikti. Doktor ii dedi. Gunduzleri uyanmiyo ama geceleri de uyumuyor. Bazi geceler agzinda meme olmadan agliyor bazi geceler gazi oluyor. Bi gunu bi gunune tutmuyor
Cnm ben de hem emziriyorum hem sagip veriyorum. Sadece sagip verince 50ml yetiyor. Hastanede 30ml mama veriyolardi. Once 30 ml verdim sonra artirdim yavas yavas. Benim sutum de saginca 150 ml cikiyor. Niye azaldi ki sonradan? Kacinci gun azaldi?
Hayirli olsun Allah bağışlasın canim hepimiz bir zorluktan geciyiruz dua edelim geçsin bu kötü günler insalalh bir önce bebeğin topsrlsnir emer güçlenir insalalh sende bir sn önce toparlanirsin iyilesirsin
Amin cnm ins Allah hepimizin yardimcisi olsun. Zormus gercekten ama herkes gececek duzene gircek diyo
Kızlar bugün öğlen spinal sezeryan ile doğum yaptım her şey iyi şimdilik
Hayirli olsun cnm. Allah anali babali buyutsun ins
Cnm bnm zor gunler yasiyosun ama gececk ins. Bak belirtilerin de azalmis. Ii dusunelim ii olsun. Ins negatife doncek sureyi beklemeden
benim de 3.gün geldi sütüm ve bayagi bol geldi taş kesildi sıtma tuttu. Bir sağmaya bir biberon doluyordu. Şimdilerde hiç dolmuyor yarisi dolsa iyi
Niye azaldiki acaba? Benim de ii geliyo simdilik azalcak diye korktum sizlerinki azalinca

Kanamam arttı canım acile gittim nişan bu dedi sancın yok açıklıkda sadece 1cm miş oda ilk doğumdan kalma dedi

Amin cnm ins. Sekeri yukselmisti. Son kontrolde sarilik 11.3 cikti. Doktor ii dedi. Gunduzleri uyanmiyo ama geceleri de uyumuyor. Bazi geceler agzinda meme olmadan agliyor bazi geceler gazi oluyor. Bi gunu bi gunune tutmuyor
Benim kız da öyle idi akşam hiç doğru dürüst uyumaz sabaha karşı baygın düşer gibi yatardı çok yorulduğundan zannedersem bi videoda görmüştüm yenidoğan bebeklerin düzeni düzensizliktir diyordu gerçekten öyle ama zamanla düzene oturacak inşallah
Kanamam arttı canım acile gittim nişan bu dedi sancın yok açıklıkda sadece 1cm miş oda ilk doğumdan kalma dedi
Eve geldin yani sancı ve açılmayı bekleyeceksin hadi hayırlısı çok bekletmeden gelsin minnoş

Ama şu an yok diyorsun bence hazırlıklı ol yine de canım
Aynen ya her gece en az bir kere sancıdan uyuyamayıp geri yatıyorum ama gelen giden yok valla şaşırıyorum ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşmadığımdan garip geliyor valla her şey hazır yeterki gelsin bir tek mutfak dolaplarının üstünü sileyim diyorum o kaldı onu mı bekliyor artık bilemedim

Ins girer cnm. Nevrim dondu bnm iice. Geceleri uyutamadigim icin uyuyamiyorum gunduzleri de uyandirmaya calistigim icin. Hic kendimde dglim

Benimde sabah 4 te başladı 6 da kesildi birden 10 dk da bi geliyodu şu an dünden beri gelen nişanım devam ediyo gelmeye hemde artarak
Ya benim nişanım falan gelmedi. Yani geçenlerde beyaz böyle çok yoğun baya sümüksü fazla bir akıntı gelmişti arada hala geliyor parça parça ama akıntı diye değerlendirdim. Kızımda kanlıydı nişan çünkü yine kanlı olur diye düşünüyorum

İnsallah insallah dönsünde valla cocuk gelmeden kendi doktorumda dogurmak istiyorum

InsAllah canım . InsAllah vardır bu kremden ordan emin ol faydası çok olacaktır. Sadece emzireceğin zaman güzelcene yıka meme ucunu

Valla haklisin normal grip olaydimda şu korona olmayaydi hastaneler bile almak istemiyo insanlar uzak duruyo çok zor yaa

Ewt canım temizleyip öyle veriyorum . Sende hiç yara oldumu
Oldu canım hemde çok kötü. Kahverengi kabuk tutuyor, bebek emdikçe kabuklar kalkıp tekrar yara oluyordu. Lansinoh krem kullandım ben geçmişti. Şimdi yine yara olmaya başladı sanırım, çok hassaslaştı acıyor. Bende madecassol süreyim de çabuk geçsin ya. Krem sürmediiğim zamanlarda da gümüş kapakları koyuyorum canım.
Bnde bu sebepten medecassol ve hemetan kullanmak istemedım meme dırekt beebkle temasta nolur nolmaz dıye
İyice silince birşey olmuyormuş canım. Güzel temizlemek önemliymiş.
Biz vicol damla kullanıyoruz canım. Doktor tamamen bitkisel içerikli dedi, faydasını gördük şükür Allaha
Doğum yapan arkadaşlar kehribar kolye kullanan var mı bebişine varsa nasıl memnunmusunuz
Canım etrafımda kullanıp çok memnun olanlar vardı. Bende alacağım ama kolye değil de bileklik olarak alıcam. Korkuyorum kolye de kendini falan boğar Allah korusun.
Canım topuklarına ellemek, ıslak mendil ya da suyla ıslatılmış pamukla poposunu, kasıklarını ıslatmak filan uykusunu açıyor. Benimki de uyanmıyordu geceleri. Ağlıyordum uyanmıyor emmiyor diye. Böyle böyle uyandırabildim ancak. Şimdi de kendi acıktıkça ya da altı kirlendikçe uyuyor. Ağzını kitlediği zaman alt çenesine bastırıp açmaya çalışabilirsin.
Benim nişanım 3 gün boyunca leke şeklinde devam etmişti canım. Bende endişe ettim adet lekelenmesi gibi diye ama bazen böyle olabiliyormuş.

Kızlar bende kontrolden geldim. Doğum kesim çok şükür %80 iyileşmiş, doktor öyle söyledi. İyileşme çok güzel, estetiğe gerek bile kalmaz, kendi kendine çok yakında kapanır dedi. Çok şükür içim rahatladı. Meğerse içerde de çok dikişim varmış, 4-5 tanesini almıştı doktor. 2 tanesi de yara iyileşince deriye gömülüp gitmiş. Probiyotik takviye verdi. Vajina bölgesini iyileştirici özel içerikli bir hapmış. Mantar, enfeksiyon tedavisinde falan da kullanılıyormuş sanırım. İsmi duobalance bv. Enfeksiyon, mantar yaşayan arkadaşlar doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. İnşallah faydası olur

Evet canım en sol kasılmanın sürdüğü dakika, orta kasılma aralıkları, en sağ saatler

AYnen canım kullan insAllah faydası olucaktir. Benim artık psikolojim bozulmustu bebek eliyle bile dokunduramiyordum o kadar feciydi sütüm azalmıştı hep sagmaktan şükür şimdi başladım emdirmeye o biberon sağma pompasini günde yüz kez yıkamaktan artık gına gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…