Sarılığı azaldı ama bitmedi tamamen evde takip etmeye devam ediyoruzSariligi gecti mi cnm? Ben de hem emziriyorum hem sagiyorum. Doktor da bisey demedi sagip vermek kotu muymus niye kizdi ki?
Tesekkurler cnm hepimiz saglikla mutlulukla buyutelim ins
Amin cnm ins. Sekeri yukselmisti. Son kontrolde sarilik 11.3 cikti. Doktor ii dedi. Gunduzleri uyanmiyo ama geceleri de uyumuyor. Bazi geceler agzinda meme olmadan agliyor bazi geceler gazi oluyor. Bi gunu bi gunune tutmuyor
Cnm ben de hem emziriyorum hem sagip veriyorum. Sadece sagip verince 50ml yetiyor. Hastanede 30ml mama veriyolardi. Once 30 ml verdim sonra artirdim yavas yavas. Benim sutum de saginca 150 ml cikiyor. Niye azaldi ki sonradan? Kacinci gun azaldi?
Amin cnm ins Allah hepimizin yardimcisi olsun. Zormus gercekten ama herkes gececek duzene gircek diyo
Hayirli olsun cnm. Allah anali babali buyutsun ins
Cnm bnm zor gunler yasiyosun ama gececk ins. Bak belirtilerin de azalmis. Ii dusunelim ii olsun. Ins negatife doncek sureyi beklemeden
Niye azaldiki acaba? Benim de ii geliyo simdilik azalcak diye korktum sizlerinki azalinca
Bende canım benim bendee Allah razi olsun her gun yaziyorsun neredeyseGözün aydın canım çok şükür çok sevindim
Canim benim ilk oglumdada sarılık 12 derecedeydi . O zman tutmuyordu memeyi bende sağip vermiştim çokta cabuk atlattıSarılığı azaldı ama bitmedi tamamen evde takip etmeye devam ediyoruzsorun benim doktordaydı zaten, tabi sırf emzirmek sarılığı daha kolay atlatıyormuş ama gittiğim diğer doktor önemsemedi sağıp vermemi. Ki başka çarem de yok şimdilik
Canim gittim sordum burda eczanelerde satılmıyor bu ilaçInsAllah canım . InsAllah vardır bu kremden ordan emin ol faydası çok olacaktır. Sadece emzireceğin zaman güzelcene yıka meme ucunu
Tarifi paylaşabilrmisinzBende özledim senibizimkisi huysuzlanmaya başladı elime telefonu alamıyorum. Bizde de aynı gaz olayı bir gaz çıkarıyor karşı komşu duyar Her emmeden sonra dikkat ediyorum gaz çıkarmasına ama canı istersen çıkarıyor istemezse sancılı bir şekilde popodan çıkıyor. Erkek çocuğu gazlı olur diyorlar. Biogia ne? Burda mümkünse herşeyi doğal çözmeye çalışıyorlar. Mesela geçen burun temizliğini konuşurken eşim sütünü sağman gerekiyormuş burnuna dedi. Düşünebiliyormusun bizim gerikafalı diye gördüğümüz ninelerimizin doğal taktiğini kullanıyorlar herseyde. Hastaneden çıktıktan sonra hemşire 1 hafta bana bi ilaç verdi günde 3 kez ama şu gıda takviyesi gibi olanlar varya doğal karışım öyle birşeydi 1 haftanın sonunda sormak aklıma geldi ne bu dedim. Karnını toparlaması için göbeğin kalmasın diye dedi. Şimdi beni gören herkes nasıl doğum yaptın sanki hiç hamile kalmamışsın gibi diyor maşallah demeyide bilmiyor bunlar nazar değiricekler
Bebiş kendine bi düzen kurdu hergün aynı saat aralığında uyuyup uyanıyor krize giriyorhiç saatini şaşırmıyor ama çok şükür gece huysuzluğu yok sadece akşam saat 5 ve 9 arası çok huysuz… şu 40 bi çıksaydı
Dilruba hanım var instagramda takip rtöenizi tavsiye ederim bende biberonla veriyordum memede durmuyordu sonra bu hanımı buldum bardakla besledim biberonu unuttu şimdi kaşık bineron aldım denicemOyyybızımde 350 gram düştü doktor cok korkuttu beni
Çok gecmiş olsn canım
Bende hergun sarılık için doktora gidip gelıyorm inan sezaryen dıkıslerın agrısı bı yandan sarılıga üzüntü bi yandan((( yavrularımız saglıcakla buyusun inşaAllah
Elımden geldıgınce emzırıyorm canım ya ama bıberonu kuvvetli cekse de memeyi kuvvetli cekemıyoşimdi beslenme sondası aldım bıde onunla besleyeym belkı emmesi güçlenir
Büyüme atağı nedirBende kullanıyorum esnek olandan wrap kanguru sling hediye geldi. Gerçekten çok işe yarıyor. Çok kolaylık bende tavsiye ederimmBu arada biz büyüme atağını atlattık. Tam dolu dolu 3 gün sürdü ama şu anda nazar değmesin iyiyizz
Allahım duysun çünkü o kdr kötü psikolojideyimki sanki benim duam kabul olmaz gibi bi hissiyata kapildim belki baska birininki kabul olur birinin duasina denk gelirim diyebiliyorum kendimden nefret ediyorum evden cikmamaliydim hastaneye gitmemeliydim bilmiyorum cok kotu dusunucelerdeyimIns cnm in doncek
Tarifi paylaşabilrmisinz
Dilruba hanım var instagramda takip rtöenizi tavsiye ederim bende biberonla veriyordum memede durmuyordu sonra bu hanımı buldum bardakla besledim biberonu unuttu şimdi kaşık bineron aldım denicem
Büyüme atağı nedir
Bence ihmal etme alman ilacı al . Allah korusun enfeksiyona bile dönüşebilirCanim gittim sordum burda eczanelerde satılmıyor bu ilaçonline internet üzerinden sipariş yapın dio yapsam da Amazon ya da Ali Baba gibi sayfalar çıkıyor almam için kaç günde gelir bilemiyorum eşim gelsin bir bakalım ne yapabilirim ya doktora gidip başka bir alman ilacı aldırım yada zamana bırakıp kafayı yiyim bugün hiç solu emzirmedim hep elimle sıktım yumusattum ağrımasın diye hep üstüm açıktı kapatmaidm çok zor çok negatifim
Sarılığı azaldı ama bitmedi tamamen evde takip etmeye devam ediyoruzsorun benim doktordaydı zaten, tabi sırf emzirmek sarılığı daha kolay atlatıyormuş ama gittiğim diğer doktor önemsemedi sağıp vermemi. Ki başka çarem de yok şimdilik
Sagip vermekle emzirmek arasinda sutun icerigi acisindan nasil bi fark var anlayamadim. Emzirince sut artiyo ten tene temas fln ama sarilik acisindan fark olmamali bak smjj atlatmisCanim benim ilk oglumdada sarılık 12 derecedeydi . O zman tutmuyordu memeyi bende sağip vermiştim çokta cabuk atlattı
Cnm tahinin yagi ii geliyo diyolar bi denesen mi acaba. Orda burdan daha ii ilaclar vardir cnm ihmal.etme hemen git doktora da bi an once acin dinsinCanim gittim sordum burda eczanelerde satılmıyor bu ilaçonline internet üzerinden sipariş yapın dio yapsam da Amazon ya da Ali Baba gibi sayfalar çıkıyor almam için kaç günde gelir bilemiyorum eşim gelsin bir bakalım ne yapabilirim ya doktora gidip başka bir alman ilacı aldırım yada zamana bırakıp kafayı yiyim bugün hiç solu emzirmedim hep elimle sıktım yumusattum ağrımasın diye hep üstüm açıktı kapatmaidm çok zor çok negatifim
Boyle dusunme cnm kabul olmaz olur mu? Her ser de bi hayir vardir. Sen isteyerek kapmadin ki bu pis hastaligi. Hepimizin basina gelebilirdi ne kadar dikkat etsek de olacagi varsa oluyor. Sen bunlaru dusunme iyilescem ve istedigim yerde dogurcam diye dusun surekli ki oyle de olcak benceAllahım duysun çünkü o kdr kötü psikolojideyimki sanki benim duam kabul olmaz gibi bi hissiyata kapildim belki baska birininki kabul olur birinin duasina denk gelirim diyebiliyorum kendimden nefret ediyorum evden cikmamaliydim hastaneye gitmemeliydim bilmiyorum cok kotu dusunucelerdeyim
Allah razi olsun cnm inşallah ❤ Allah herkesin zor isini kolay etsinSagip vermekle emzirmek arasinda sutun icerigi acisindan nasil bi fark var anlayamadim. Emzirince sut artiyo ten tene temas fln ama sarilik acisindan fark olmamali bak smjj atlatmis
Cnm tahinin yagi ii geliyo diyolar bi denesen mi acaba. Orda burdan daha ii ilaclar vardir cnm ihmal.etme hemen git doktora da bi an once acin dinsin
Boyle dusunme cnm kabul olmaz olur mu? Her ser de bi hayir vardir. Sen isteyerek kapmadin ki bu pis hastaligi. Hepimizin basina gelebilirdi ne kadar dikkat etsek de olacagi varsa oluyor. Sen bunlaru dusunme iyilescem ve istedigim yerde dogurcam diye dusun surekli ki oyle de olcak bence
Bi oturuşta mı 150 ml cikiyor günde toplam mı? Benim bir oturuşta 60-70 hadi en fazla 90 cikiyor. Gün içinde 150yi buluyordur ama tabi yetmiyor cocuga cunku emme işini biz oturtamadik. mamayla anne sutunu karistirip veriyorum.Sariligi gecti mi cnm? Ben de hem emziriyorum hem sagiyorum. Doktor da bisey demedi sagip vermek kotu muymus niye kizdi ki?
Tesekkurler cnm hepimiz saglikla mutlulukla buyutelim ins
Amin cnm ins. Sekeri yukselmisti. Son kontrolde sarilik 11.3 cikti. Doktor ii dedi. Gunduzleri uyanmiyo ama geceleri de uyumuyor. Bazi geceler agzinda meme olmadan agliyor bazi geceler gazi oluyor. Bi gunu bi gunune tutmuyor
Cnm ben de hem emziriyorum hem sagip veriyorum. Sadece sagip verince 50ml yetiyor. Hastanede 30ml mama veriyolardi. Once 30 ml verdim sonra artirdim yavas yavas. Benim sutum de saginca 150 ml cikiyor. Niye azaldi ki sonradan? Kacinci gun azaldi?
Amin cnm ins Allah hepimizin yardimcisi olsun. Zormus gercekten ama herkes gececek duzene gircek diyo
Hayirli olsun cnm. Allah anali babali buyutsun ins
Cnm bnm zor gunler yasiyosun ama gececk ins. Bak belirtilerin de azalmis. Ii dusunelim ii olsun. Ins negatife doncek sureyi beklemeden
Niye azaldiki acaba? Benim de ii geliyo simdilik azalcak diye korktum sizlerinki azalinca
Evet canim beni de ayni sebepten aradılar daha gitmedik. Teyit için tekrar alinmali dedi doktor. Yani belki yanlis ölçülmüştür diye. Ama yüksekse de bisey yaoacaklar herhalde. Başta bi kotu olmustum ama sonra pek önemsemedim acikcasiKızlar sağlık ocağından topuk kanı tekrarı için aranan var mı?? tsh yüksek çıkmış tekrar kan alınacak dediler pazartesi günü hastanede dr tsh da bakalim die almıştı 8 günlükken 8.07 çıkmıştı normal dediler. Bizde hastanedeki tahlil sonucunu yolladık tamam dediler. Sağlık ocağından 4 günlükken alındı topuk kanı
Bizimkini 7 inci günde almışlardı canımKızlar sağlık ocağından topuk kanı tekrarı için aranan var mı?? tsh yüksek çıkmış tekrar kan alınacak dediler pazartesi günü hastanede dr tsh da bakalim die almıştı 8 günlükken 8.07 çıkmıştı normal dediler. Bizde hastanedeki tahlil sonucunu yolladık tamam dediler. Sağlık ocağından 4 günlükken alındı topuk kanı
4 günlükken alındı topuk kanı yüksek çıkmış dedi tekrar almamız lazım dedi. 8 günlükken hastanede sarılık için kan alınırken dr tsh da bakalim dediler iyiki almışlar tekrar topuk kanı alacaklardı. Sizde ihmal etmeyin bence tekrar baktırın.Evet canim beni de ayni sebepten aradılar daha gitmedik. Teyit için tekrar alinmali dedi doktor. Yani belki yanlis ölçülmüştür diye. Ama yüksekse de bisey yaoacaklar herhalde. Başta bi kotu olmustum ama sonra pek önemsemedim acikcasi
Bi oturusta 15 dak bi gogsumu 15 dak bi gogsumu sagiyorum. Ama gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum ben. Sen sik mi sagiyosun? Kac dakka sagiyosunBi oturuşta mı 150 ml cikiyor günde toplam mı? Benim bir oturuşta 60-70 hadi en fazla 90 cikiyor. Gün içinde 150yi buluyordur ama tabi yetmiyor cocuga cunku emme işini biz oturtamadik. mamayla anne sutunu karistirip veriyorum.
Doktorun bişey demiyorsa kilosu iyidir canım telaş yapma.Kilo alımı iyi canım doğum kilosunu biraz geçmiş. Ama ben mamada veriyordum sütüm yetmiyor diye
Sağol canım.Bir arkadasimin çocuğunda böyleydi, sütünü sağıp verdiğinde çocuk o sütü içiyordu... Ama emzirdiginde senin ki gibi ağlamaya başlıyormuş... Çok geçmiş olsun
Bizimki de eğimli yatakta yatıyor canımReflü yatağının faydası olur mu acaba? Ben ilk günden reflü yatağında yatırıyorum
Bana kalırsa erken kan alındığı için öyle olmuştur. Genelde 1 hafta olunca hep alınır diye biliyorum4 günlükken çağırdı ebe bizi bugün aradı tsh. Yüksek diye tekrar gelin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?