2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sarılığı azaldı ama bitmedi tamamen evde takip etmeye devam ediyoruz sorun benim doktordaydı zaten, tabi sırf emzirmek sarılığı daha kolay atlatıyormuş ama gittiğim diğer doktor önemsemedi sağıp vermemi. Ki başka çarem de yok şimdilik

Canim benim ilk oglumdada sarılık 12 derecedeydi . O zman tutmuyordu memeyi bende sağip vermiştim çokta cabuk atlattı

InsAllah canım . InsAllah vardır bu kremden ordan emin ol faydası çok olacaktır. Sadece emzireceğin zaman güzelcene yıka meme ucunu
Canim gittim sordum burda eczanelerde satılmıyor bu ilaç online internet üzerinden sipariş yapın dio yapsam da Amazon ya da Ali Baba gibi sayfalar çıkıyor almam için kaç günde gelir bilemiyorum eşim gelsin bir bakalım ne yapabilirim ya doktora gidip başka bir alman ilacı aldırım yada zamana bırakıp kafayı yiyim bugün hiç solu emzirmedim hep elimle sıktım yumusattum ağrımasın diye hep üstüm açıktı kapatmaidm çok zor çok negatifim

Tarifi paylaşabilrmisinz
Dilruba hanım var instagramda takip rtöenizi tavsiye ederim bende biberonla veriyordum memede durmuyordu sonra bu hanımı buldum bardakla besledim biberonu unuttu şimdi kaşık bineron aldım denicem
Büyüme atağı nedir

Ins cnm in doncek
Allahım duysun çünkü o kdr kötü psikolojideyimki sanki benim duam kabul olmaz gibi bi hissiyata kapildim belki baska birininki kabul olur birinin duasina denk gelirim diyebiliyorum kendimden nefret ediyorum evden cikmamaliydim hastaneye gitmemeliydim bilmiyorum cok kotu dusunucelerdeyim

Bence ihmal etme alman ilacı al . Allah korusun enfeksiyona bile dönüşebilir

Canim benim ilk oglumdada sarılık 12 derecedeydi . O zman tutmuyordu memeyi bende sağip vermiştim çokta cabuk atlattı
Sagip vermekle emzirmek arasinda sutun icerigi acisindan nasil bi fark var anlayamadim. Emzirince sut artiyo ten tene temas fln ama sarilik acisindan fark olmamali bak smjj atlatmis
Cnm tahinin yagi ii geliyo diyolar bi denesen mi acaba. Orda burdan daha ii ilaclar vardir cnm ihmal.etme hemen git doktora da bi an once acin dinsin
Boyle dusunme cnm kabul olmaz olur mu? Her ser de bi hayir vardir. Sen isteyerek kapmadin ki bu pis hastaligi. Hepimizin basina gelebilirdi ne kadar dikkat etsek de olacagi varsa oluyor. Sen bunlaru dusunme iyilescem ve istedigim yerde dogurcam diye dusun surekli ki oyle de olcak bence

Kızlar sağlık ocağından topuk kanı tekrarı için aranan var mı?? tsh yüksek çıkmış tekrar kan alınacak dediler pazartesi günü hastanede dr tsh da bakalim die almıştı 8 günlükken 8.07 çıkmıştı normal dediler. Bizde hastanedeki tahlil sonucunu yolladık tamam dediler. Sağlık ocağından 4 günlükken alındı topuk kanı

Allah razi olsun cnm inşallah ❤ Allah herkesin zor isini kolay etsin

Bi oturuşta mı 150 ml cikiyor günde toplam mı? Benim bir oturuşta 60-70 hadi en fazla 90 cikiyor. Gün içinde 150yi buluyordur ama tabi yetmiyor cocuga cunku emme işini biz oturtamadik. mamayla anne sutunu karistirip veriyorum.

Evet canim beni de ayni sebepten aradılar daha gitmedik. Teyit için tekrar alinmali dedi doktor. Yani belki yanlis ölçülmüştür diye. Ama yüksekse de bisey yaoacaklar herhalde. Başta bi kotu olmustum ama sonra pek önemsemedim acikcasi

Bizimkini 7 inci günde almışlardı canım

A
4 günlükken alındı topuk kanı yüksek çıkmış dedi tekrar almamız lazım dedi. 8 günlükken hastanede sarılık için kan alınırken dr tsh da bakalim dediler iyiki almışlar tekrar topuk kanı alacaklardı. Sizde ihmal etmeyin bence tekrar baktırın.

Kızlar merhaba, son bir haftadır sol kalçamda uzun süre ayakta kaldığımda veya yürüdüğumde fena bir ağrı oluyor. Agri demeyeyim ama aci mi artık değişik bir şey. Napacagim bilmiyorum, hamileliğin son günleri olduğu için aktif olmaya çalışıyorum, bolca yürüyorum ama yürüdükçe arttı çok fenayım, bazen topalladigimi hissediyorum resmen .

İnternette araştırınca magnezyum eksikliği olabilir denmiş ama son zamanlarda magnezyum kullanımını sanki yasaklıyordu doktorlar di mi kasilmayi önlediği için?

Bi oturuşta mı 150 ml cikiyor günde toplam mı? Benim bir oturuşta 60-70 hadi en fazla 90 cikiyor. Gün içinde 150yi buluyordur ama tabi yetmiyor cocuga cunku emme işini biz oturtamadik. mamayla anne sutunu karistirip veriyorum.
Bi oturusta 15 dak bi gogsumu 15 dak bi gogsumu sagiyorum. Ama gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum ben. Sen sik mi sagiyosun? Kac dakka sagiyosun

Kilo alımı iyi canım doğum kilosunu biraz geçmiş. Ama ben mamada veriyordum sütüm yetmiyor diye
Doktorun bişey demiyorsa kilosu iyidir canım telaş yapma.
Bir arkadasimin çocuğunda böyleydi, sütünü sağıp verdiğinde çocuk o sütü içiyordu... Ama emzirdiginde senin ki gibi ağlamaya başlıyormuş... Çok geçmiş olsun
Sağol canım.
Reflü yatağının faydası olur mu acaba? Ben ilk günden reflü yatağında yatırıyorum
Bizimki de eğimli yatakta yatıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…