- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Bizim de trombosit yüksek çıktı. Doktor tekrae çağırdı tekrar bakacak inşallah düşer4 günlükken çağırdı ebe bizi bugün aradı tsh. Yüksek diye tekrar gelin dedi
İnşallahBizim de trombosit yüksek çıktı. Doktor tekrae çağırdı tekrar bakacak inşallah düşer
Zar zor emzuedim yumusattum solu randevu alacm kadın doğuma yarın bakalım ne zaman gün verecek randevusuz bakmıyorlar yarın cuma haftaya verse ne zaman verir bilemem denecem tahin yağınıSagip vermekle emzirmek arasinda sutun icerigi acisindan nasil bi fark var anlayamadim. Emzirince sut artiyo ten tene temas fln ama sarilik acisindan fark olmamali bak smjj atlatmis
Cnm tahinin yagi ii geliyo diyolar bi denesen mi acaba. Orda burdan daha ii ilaclar vardir cnm ihmal.etme hemen git doktora da bi an once acin dinsin
Boyle dusunme cnm kabul olmaz olur mu? Her ser de bi hayir vardir. Sen isteyerek kapmadin ki bu pis hastaligi. Hepimizin basina gelebilirdi ne kadar dikkat etsek de olacagi varsa oluyor. Sen bunlaru dusunme iyilescem ve istedigim yerde dogurcam diye dusun surekli ki oyle de olcak bence
Alaçam canım yarın bakim yarin rnadevu ayarlayazsam haftaya kadar bekleyemem rast gele bir ilaç alırım yaracilaci bari toplasin deriyi iyilestirsun eczacı bugün vermedi doktora gidin dedi ona göre versin dedi yarın halledecm bu isiBence ihmal etme alman ilacı al . Allah korusun enfeksiyona bile dönüşebilir
Sizinki de düşer inşallah. Allah yavrularımızı korusunİnşallah
Haha haha ilk gebeliğimde benim de öyle olmuştu yorgan filan kayınvalidem yaptırmıştı örtüsüyle doğuma birkaç gün kala geldi kayınvalidem onları Yıkayıp ütüledim beşiğine koydum o gece doğurdumAynen ya her gece en az bir kere sancıdan uyuyamayıp geri yatıyorum ama gelen giden yok valla şaşırıyorum ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşmadığımdan garip geliyorvalla her şey hazır yeterki gelsin bir tek mutfak dolaplarının üstünü sileyim diyorum o kaldı onu mı bekliyor artık bilemedim
Girecek inşallah canımIns girer cnm. Nevrim dondu bnm iice. Geceleri uyutamadigim icin uyuyamiyorum gunduzleri de uyandirmaya calistigim icin. Hic kendimde dglim
Üzülme canım inşallah çabucak iyileşirsin bir an önce negatife dönerValla haklisin normal grip olaydimda şu korona olmayaydi hastaneler bile almak istemiyo insanlar uzak duruyo çok zor yaa
Cnm telas yapma. Emzigi cekip icinden sut gelmeyince memeden de gelmiycek sanabikiyolarmis. Gogsunu sik ucunda sut varken vermeyi dene bi deKızlar bugün emzik emdi kızım 2.5 saat kadar. Sonra emzirmeye aldım emmedi asla. Tutmadı memeyi. Emzik de philips avent ultra air kötü bir emzik de değil. Anlamadım neden böyle oldu. Sütümü sağıp içirmek zorunda kaldım. Napcam şimdi çok panik oldum bir daha tutmazsa memeyi diye. Emzik de vermicem artık.
Bi dene bakalim cnm ins ii gelirZar zor emzuedim yumusattum solu randevu alacm kadın doğuma yarın bakalım ne zaman gün verecek randevusuz bakmıyorlar yarın cuma haftaya verse ne zaman verir bilemem denecem tahin yağını
Aklıma gelip duruyordun canım şükür iyisiniz içim rahat etti artıkBende canım benim bendee Allah razi olsun her gun yaziyorsun neredeyse
İlk günler bu tip hormonlar anne sütünden geçtiği Yüksek çıkabiliyormuş diye biliyorum Canım inşallah önemli bir şey yokturKızlar sağlık ocağından topuk kanı tekrarı için aranan var mı?? tsh yüksek çıkmış tekrar kan alınacak dediler pazartesi günü hastanede dr tsh da bakalim die almıştı 8 günlükken 8.07 çıkmıştı normal dediler. Bizde hastanedeki tahlil sonucunu yolladık tamam dediler. Sağlık ocağından 4 günlükken alındı topuk kanı
Valla ben doğuma gittiğim gece bile içmiştim magnezyum canım doktoruna da danış istersen ta 12. Haftada filan başlamıştım belimdeki fıtık nedeniyleKızlar merhaba, son bir haftadır sol kalçamda uzun süre ayakta kaldığımda veya yürüdüğumde fena bir ağrı oluyor. Agri demeyeyim ama aci mi artık değişik bir şey. Napacagim bilmiyorum, hamileliğin son günleri olduğu için aktif olmaya çalışıyorum, bolca yürüyorum ama yürüdükçe arttı çok fenayım, bazen topalladigimi hissediyorum resmen .
İnternette araştırınca magnezyum eksikliği olabilir denmiş ama son zamanlarda magnezyum kullanımını sanki yasaklıyordu doktorlar di mi kasilmayi önlediği için?
Doktoruma soracağım canım, bir sıkıntı olmadı yani öyle mi kasilmalari falan net hissettin yani?Valla ben doğuma gittiğim gece bile içmiştim magnezyum canım doktoruna da danış istersen ta 12. Haftada filan başlamıştım belimdeki fıtık nedeniyle
İlk gebeliğimde hiç kullanmadım 40a günler kala geldi kızım bunda dediğim gibi 12 de başladım kullanmaya 38+2 de doğdu minnoş gayet de sancısı kasılması her şeyi hissettimDoktoruma soracağım canım, bir sıkıntı olmadı yani öyle mi kasilmalari falan net hissettin yani?
Anladım canım tamam çok teşekkür ederimİlk gebeliğimde hiç kullanmadım 40a günler kala geldi kızım bunda dediğim gibi 12 de başladım kullanmaya 38+2 de doğdu minnoş gayet de sancısı kasılması her şeyi hissettim
Ayyy bugün işlerim bitti keşke gelseHaha haha ilk gebeliğimde benim de öyle olmuştu yorgan filan kayınvalidem yaptırmıştı örtüsüyle doğuma birkaç gün kala geldi kayınvalidem onları Yıkayıp ütüledim beşiğine koydum o gece doğurdum
Girecek inşallah canım
Üzülme canım inşallah çabucak iyileşirsin bir an önce negatife döner
Bileklik şeklinde alabilirsiniz. Veya ayağına halhal gibi takan var. Ben taşların enerjisine inanıyorum ve kullananlardan çok memnun olduklarını duydum açıkçası, almayı düşünüyorum ben de
Bende fazlaca takıntılıyımBen biraz takıntılıyım canım kendi başıma daha rahat ediyorum ama zorlanıyor muyum evet çok zorlanıyorum
Çok gecmiş olsn canımMerhaba kizlar. Persembe planli sezeryan icin yatisim yapildi. Spinal anestezi icin ameliyathanede egilip omuzlarini duzur dedi anestezi uzmani. Egildim once uyusturucu igne yapti. Anestezici konusturuyodu beni. Biseyler yapti girdi cikti fln omuzlarimi dusurememe basladim. 2 kisi omuzlarima bastirdi. Kotulestim ben doktora bu kadar uzun mu suruyo bayilcam dedim. Yatirin dedi. Beni yan yatirip cenin pozisyonuna getirdiler. O sekilde anesteziyi yapti. Sonra dogum basladi. Dogum basladiktan sonra aneztezici normalde bu kadar surmez 10 snde biter ama senin omuriliklerinin arasi cok dardi giremedim dedi. Bende skolyoz vardi onu soyledim simdi mi soylenir bu dedi. Kimse sormadi benm.de hic aklima gelmedi acikcasi. Minigimi cikardilar agliyodu yanagima koydular hemen sustu. Sonra da goturduler. Sonrasinda midem goguslerim yanmaya midem bulanmaya basladi. Kuscam dedim kus dediler ama kusamadim. Titremeye basladim. 3 ver 5 ver fln bi konusmalar oldu. Kendimdem gecmisim cikisimi fln hatirlamiyorum. O gunun de geri kalanini hayal meyal hatirliyorum. Bebek son kontrolde 3kgdi. 2875g dogdu. Sekeri dusuk diye surekli mama verdiler hastanede. Bana da agri kesici verdikleri icin hastanede rahattim. Dogum yapmayan az kisi kaldi. Allah hepinize kolaylik versin kizlar. Saglikla kavusun ins. Eve geldikten sonra da emzirme savaslari basladi. Agzina aliyor uyuyor zar zor uyandiriyorum memeyi alinca yine uyuyo. 2 saatte bi emziremeyiyorum. zaten bi emzirme surem 4-5 saat suruyor. Geceleri de hic uyumuyo. Napcami sasirdim. Foruma da giremedim bi suru msj kacirdim. Dogum yapan arkadaslara hayirli olsun
Canım maşaAllah ben sütüm var dıyorm ama 40-50 cc anca senın sütün 70 bıle olsa yeterli bebişler2-3 haftalık olana kadar 30-60 cc alıyomuslar bir öğündebenim de 3.gün geldi sütüm ve bayagi bol geldi taş kesildi sıtma tuttu. Bir sağmaya bir biberon doluyordu. Şimdilerde hiç dolmuyor yarisi dolsa iyi
Çok şükür canımmTaburcu olduk çok şükür
40-50 nın üzerine cıkamadım hiçBi oturuşta mı 150 ml cikiyor günde toplam mı? Benim bir oturuşta 60-70 hadi en fazla 90 cikiyor. Gün içinde 150yi buluyordur ama tabi yetmiyor cocuga cunku emme işini biz oturtamadik. mamayla anne sutunu karistirip veriyorum.
Canım yaaKızlar bugün emzik emdi kızım 2.5 saat kadar. Sonra emzirmeye aldım emmedi asla. Tutmadı memeyi. Emzik de philips avent ultra air kötü bir emzik de değil. Anlamadım neden böyle oldu. Sütümü sağıp içirmek zorunda kaldım. Napcam şimdi çok panik oldum bir daha tutmazsa memeyi diye. Emzik de vermicem artık.
Ben 3 kere sagiyorum sabah ogle aksam. Sure tutmadim benim de 15 dk gibidir herhalde. Ne zamanki sut gelmez oluyo bitiriyorumBi oturusta 15 dak bi gogsumu 15 dak bi gogsumu sagiyorum. Ama gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum ben. Sen sik mi sagiyosun? Kac dakka sagiyosun
Abiyi okula götürmek zorlayabilir canım dediğin gibi ev işini de takmamaya çalış benim kızımda psikolojim bozulmuştu evin düzeni temizliği kalmadı diye hep öyle gidecek hiç düzelmeyecek sanıyordum ama düzeliyormuş şimdi düzen şaşsa da bebeğim büyüyecek sakinleşecek her şey düzenine oturacak diye telkinde bulunuyorum kendime biraz olsun eskiye oranla daha rahatımBende fazlaca takıntılıyım
Ama ev işlerinin ve oglumu okula getir götür altından mınık bebekle kalkamayacakmısm gibi hissediyorm
Aslinda cok degisiyor bazen benimde 30da kaliyo daha gelmiyor ben maximumu soyledimBende fazlaca takıntılıyım
Ama ev işlerinin ve oglumu okula getir götür altından mınık bebekle kalkamayacakmısm gibi hissediyorm
Çok gecmiş olsn canım
Benım kızımda aynı gece uyumuyo
Canım maşaAllah ben sütüm var dıyorm ama 40-50 cc anca senın sütün 70 bıle olsa yeterli bebişler2-3 haftalık olana kadar 30-60 cc alıyomuslar bir öğünde
Çok şükür canımm
Gözünüz aydın bu ilk ve son ayrılığınız olsn inşaAllah
40-50 nın üzerine cıkamadım hiç
Msjları okuyunca tribe girdimgittim humana emzirme çayı ve rezene aldım bakalım etkı edecek mi?
Canım yaa( benım kızımda aynısı oldu
Annem illa emzık tutsn gece rahat edersn diyo bılıyorm benım iyiliğime ama bebeğim bugun cok yavas emıyogüçlü cekmıyo mama verdım kustu ((( evdekılerı tembıhledım agzına emzık vermeye calısmayın dıye ama bakalım ne kadsr etkili olacak ((
Sen cok sagiyomusun. Ben maksimum gunde 2. Bi egitimde 15 dakkadam fazla sagilmamami demisti ben de o yuzden sure tuttum. Bugun sagmadim biberon vermiycem bu gece belki boyle uyur. Bi de boyle deniyimBen 3 kere sagiyorum sabah ogle aksam. Sure tutmadim benim de 15 dk gibidir herhalde. Ne zamanki sut gelmez oluyo bitiriyorum
Cnm telas yapma. Emzigi cekip icinden sut gelmeyince memeden de gelmiycek sanabikiyolarmis. Gogsunu sik ucunda sut varken vermeyi dene bi de
Bi dene bakalim cnm ins ii gelir
Kızlar memeyi almadığında sütümü sağıp içirdim. Sonraki beslenme saatinde tuttu çok şükür memeyi. Geçiciymiş yani. Emzik kullanımında püf nokta çok kıs süreli vermek bence. Uyuturken verip uykuya dalınca hemen alınacak maksimum 30 dk falan.Bende fazlaca takıntılıyım
Çok gecmiş olsn canım
Benım kızımda aynı gece uyumuyo
Canım maşaAllah ben sütüm var dıyorm ama 40-50 cc anca senın sütün 70 bıle olsa yeterli bebişler2-3 haftalık olana kadar 30-60 cc alıyomuslar bir öğünde
Çok şükür canımm
Gözünüz aydın bu ilk ve son ayrılığınız olsn inşaAllah
40-50 nın üzerine cıkamadım hiç
Msjları okuyunca tribe girdimgittim humana emzirme çayı ve rezene aldım bakalım etkı edecek mi?
Canım yaa( benım kızımda aynısı oldu
Annem illa emzık tutsn gece rahat edersn diyo bılıyorm benım iyiliğime ama bebeğim bugun cok yavas emıyogüçlü cekmıyo mama verdım kustu ((( evdekılerı tembıhledım agzına emzık vermeye calısmayın dıye ama bakalım ne kadsr etkili olacak ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?