2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bugün emzik emdi kızım 2.5 saat kadar. Sonra emzirmeye aldım emmedi asla. Tutmadı memeyi. Emzik de philips avent ultra air kötü bir emzik de değil. Anlamadım neden böyle oldu. Sütümü sağıp içirmek zorunda kaldım. Napcam şimdi çok panik oldum bir daha tutmazsa memeyi diye. Emzik de vermicem artık.

Zar zor emzuedim yumusattum solu randevu alacm kadın doğuma yarın bakalım ne zaman gün verecek randevusuz bakmıyorlar yarın cuma haftaya verse ne zaman verir bilemem denecem tahin yağını

Bence ihmal etme alman ilacı al . Allah korusun enfeksiyona bile dönüşebilir
Alaçam canım yarın bakim yarin rnadevu ayarlayazsam haftaya kadar bekleyemem rast gele bir ilaç alırım yaracilaci bari toplasin deriyi iyilestirsun eczacı bugün vermedi doktora gidin dedi ona göre versin dedi yarın halledecm bu isi

Haha haha ilk gebeliğimde benim de öyle olmuştu yorgan filan kayınvalidem yaptırmıştı örtüsüyle doğuma birkaç gün kala geldi kayınvalidem onları Yıkayıp ütüledim beşiğine koydum o gece doğurdum
Ins girer cnm. Nevrim dondu bnm iice. Geceleri uyutamadigim icin uyuyamiyorum gunduzleri de uyandirmaya calistigim icin. Hic kendimde dglim
Girecek inşallah canım
Valla haklisin normal grip olaydimda şu korona olmayaydi hastaneler bile almak istemiyo insanlar uzak duruyo çok zor yaa
Üzülme canım inşallah çabucak iyileşirsin bir an önce negatife döner

Cnm telas yapma. Emzigi cekip icinden sut gelmeyince memeden de gelmiycek sanabikiyolarmis. Gogsunu sik ucunda sut varken vermeyi dene bi de
Zar zor emzuedim yumusattum solu randevu alacm kadın doğuma yarın bakalım ne zaman gün verecek randevusuz bakmıyorlar yarın cuma haftaya verse ne zaman verir bilemem denecem tahin yağını
Bi dene bakalim cnm ins ii gelir

Bende canım benim bendee Allah razi olsun her gun yaziyorsun neredeyse
Aklıma gelip duruyordun canım şükür iyisiniz içim rahat etti artık
İlk günler bu tip hormonlar anne sütünden geçtiği Yüksek çıkabiliyormuş diye biliyorum Canım inşallah önemli bir şey yoktur
Valla ben doğuma gittiğim gece bile içmiştim magnezyum canım doktoruna da danış istersen ta 12. Haftada filan başlamıştım belimdeki fıtık nedeniyle

Valla ben doğuma gittiğim gece bile içmiştim magnezyum canım doktoruna da danış istersen ta 12. Haftada filan başlamıştım belimdeki fıtık nedeniyle
Doktoruma soracağım canım, bir sıkıntı olmadı yani öyle mi kasilmalari falan net hissettin yani?

Doktoruma soracağım canım, bir sıkıntı olmadı yani öyle mi kasilmalari falan net hissettin yani?
İlk gebeliğimde hiç kullanmadım 40a günler kala geldi kızım bunda dediğim gibi 12 de başladım kullanmaya 38+2 de doğdu minnoş gayet de sancısı kasılması her şeyi hissettim

Reactions: The
Ayyy bugün işlerim bitti keşke gelse

Bileklik şeklinde alabilirsiniz. Veya ayağına halhal gibi takan var. Ben taşların enerjisine inanıyorum ve kullananlardan çok memnun olduklarını duydum açıkçası, almayı düşünüyorum ben de

Ben de bileklik olarak takacağım inşallah.
Kehribarlar piyasada uygun fiyatlı olanlar sıkma, plastik karışımlı vs olabiliyormuş ama dikkat etmek gerekiyor.

Reactions: The
Ben biraz takıntılıyım canım kendi başıma daha rahat ediyorum ama zorlanıyor muyum evet çok zorlanıyorum
Bende fazlaca takıntılıyım
Ama ev işlerinin ve oglumu okula getir götür altından mınık bebekle kalkamayacakmısm gibi hissediyorm
Çok gecmiş olsn canım
Benım kızımda aynı gece uyumuyo
benim de 3.gün geldi sütüm ve bayagi bol geldi taş kesildi sıtma tuttu. Bir sağmaya bir biberon doluyordu. Şimdilerde hiç dolmuyor yarisi dolsa iyi
Canım maşaAllah ben sütüm var dıyorm ama 40-50 cc anca senın sütün 70 bıle olsa yeterli bebişler2-3 haftalık olana kadar 30-60 cc alıyomuslar bir öğünde
Taburcu olduk çok şükür
Çok şükür canımm
Gözünüz aydın bu ilk ve son ayrılığınız olsn inşaAllah
Bi oturuşta mı 150 ml cikiyor günde toplam mı? Benim bir oturuşta 60-70 hadi en fazla 90 cikiyor. Gün içinde 150yi buluyordur ama tabi yetmiyor cocuga cunku emme işini biz oturtamadik. mamayla anne sutunu karistirip veriyorum.
40-50 nın üzerine cıkamadım hiç
Msjları okuyunca tribe girdim gittim humana emzirme çayı ve rezene aldım bakalım etkı edecek mi?
Canım yaa( benım kızımda aynısı oldu
Annem illa emzık tutsn gece rahat edersn diyo bılıyorm benım iyiliğime ama bebeğim bugun cok yavas emıyo güçlü cekmıyo mama verdım kustu((( evdekılerı tembıhledım agzına emzık vermeye calısmayın dıye ama bakalım ne kadsr etkili olacak((

Bi oturusta 15 dak bi gogsumu 15 dak bi gogsumu sagiyorum. Ama gunde 1 ya da 2 kez sagiyorum ben. Sen sik mi sagiyosun? Kac dakka sagiyosun
Ben 3 kere sagiyorum sabah ogle aksam. Sure tutmadim benim de 15 dk gibidir herhalde. Ne zamanki sut gelmez oluyo bitiriyorum

Bende fazlaca takıntılıyım
Ama ev işlerinin ve oglumu okula getir götür altından mınık bebekle kalkamayacakmısm gibi hissediyorm
Abiyi okula götürmek zorlayabilir canım dediğin gibi ev işini de takmamaya çalış benim kızımda psikolojim bozulmuştu evin düzeni temizliği kalmadı diye hep öyle gidecek hiç düzelmeyecek sanıyordum ama düzeliyormuş şimdi düzen şaşsa da bebeğim büyüyecek sakinleşecek her şey düzenine oturacak diye telkinde bulunuyorum kendime biraz olsun eskiye oranla daha rahatım

Aslinda cok degisiyor bazen benimde 30da kaliyo daha gelmiyor ben maximumu soyledim bebegim 2 haftayi doldurdu ben her ogun 60ı bulsun istiyorum. 30 iciyo bazen ve kitliyo agzini o zaman hep endişe ediyodum az icti diye. Dun beni korkuttu oyle bir uyuduki kaldiramiyorum 5 saati bulacakti neredeyse agzini da acmiyor verince de 30 hep icti sonra gece bayagi içti

Ben 3 kere sagiyorum sabah ogle aksam. Sure tutmadim benim de 15 dk gibidir herhalde. Ne zamanki sut gelmez oluyo bitiriyorum
Sen cok sagiyomusun. Ben maksimum gunde 2. Bi egitimde 15 dakkadam fazla sagilmamami demisti ben de o yuzden sure tuttum. Bugun sagmadim biberon vermiycem bu gece belki boyle uyur. Bi de boyle deniyim

Cnm telas yapma. Emzigi cekip icinden sut gelmeyince memeden de gelmiycek sanabikiyolarmis. Gogsunu sik ucunda sut varken vermeyi dene bi de

Bi dene bakalim cnm ins ii gelir

Kızlar memeyi almadığında sütümü sağıp içirdim. Sonraki beslenme saatinde tuttu çok şükür memeyi. Geçiciymiş yani. Emzik kullanımında püf nokta çok kıs süreli vermek bence. Uyuturken verip uykuya dalınca hemen alınacak maksimum 30 dk falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…