Ben genelde gece veriyorum canim daha iyi oluyorKızlar memeyi almadığında sütümü sağıp içirdim. Sonraki beslenme saatinde tuttu çok şükür memeyi. Geçiciymiş yani. Emzik kullanımında püf nokta çok kıs süreli vermek bence. Uyuturken verip uykuya dalınca hemen alınacak maksimum 30 dk falan.
Cnm telas yapma. Emzigi cekip icinden sut gelmeyince memeden de gelmiycek sanabikiyolarmis. Gogsunu sik ucunda sut varken vermeyi dene bi de
Bi dene bakalim cnm ins ii gelir
Gozun aydin cnm. Masalah diyelim de emmeye dwm etsinKızlar memeyi almadığında sütümü sağıp içirdim. Sonraki beslenme saatinde tuttu çok şükür memeyi. Geçiciymiş yani. Emzik kullanımında püf nokta çok kıs süreli vermek bence. Uyuturken verip uykuya dalınca hemen alınacak maksimum 30 dk falan.
Benmkinde dogustan bi tane vardi. 1haftalik oldu hala duruyor. Annenin yedikleriyle alakali oluyor diye biliyorum. Bi sorun olusturmuyi sonra geciyo cnmKızlar benim bebegin yüzünde nokta nokta sivilceler oluşuyor sizinkinlerdede oluyormu
Var canım geçiyor doğumda çıkan geçti geçen hatta yeni bir tane daha çıktıKızlar benim bebegin yüzünde nokta nokta sivilceler oluşuyor sizinkinlerdede oluyormu
Aslında çok haklısn cnm inş kendımı telkın edebılirim eşimin bu surecteki tek desteği evi ve yemegı sorun etmemek olacak emınımAbiyi okula götürmek zorlayabilir canım dediğin gibi ev işini de takmamaya çalış benim kızımda psikolojim bozulmuştu evin düzeni temizliği kalmadı diye hep öyle gidecek hiç düzelmeyecek sanıyordum ama düzeliyormuş şimdi düzen şaşsa da bebeğim büyüyecek sakinleşecek her şey düzenine oturacak diye telkinde bulunuyorum kendime biraz olsun eskiye oranla daha rahatım
Çok şükür canımmKızlar memeyi almadığında sütümü sağıp içirdim. Sonraki beslenme saatinde tuttu çok şükür memeyi. Geçiciymiş yani. Emzik kullanımında püf nokta çok kıs süreli vermek bence. Uyuturken verip uykuya dalınca hemen alınacak maksimum 30 dk falan Kızlar benim bebegin yüzünde nokta nokta sivilceler oluşuyor sizinkinlerdede oluyormu
Ucu sarı olanlRdan benm kızımda da varKızlar benim bebegin yüzünde nokta nokta sivilceler oluşuyor sizinkinlerdede oluyormu
Bu konuda bir şey diyemem canım ben de bunu takıyorum çünkü geçen eşim işte ilken küçük dakika başı uyandı durmadı kızımın kahvaltısı gecikti acıktım dedi birkaç defa yumurta istemişti onu pişirene kadar kaç kere küçüğü sakinleştirmeye uyutmaya uğraştım derken küçük uyudu bu defa oturdum kızım için ağladımAslında çok haklısn cnm inş kendımı telkın edebılirim eşimin bu surecteki tek desteği evi ve yemegı sorun etmemek olacak emınımama benim evhamın oğluma vakıt ayıramayacakmışım gibi hissetmek en büyük düşmanım
Canım üzülme niye uzüluyon çok normal bu durum. Ben normal doğum yaptım 3 gün sonra geldi seninkide gelicektir sabret . Bebeği sürekli emdir o uyaracaktırGünaydın kızlar çarşamba sezeryanla doğum yaptım hala sütüm gelmedi çok üzülüyorum ya hiç gelmezse
Ah analık…Bu konuda bir şey diyemem canım ben de bunu takıyorum çünkü geçen eşim işte ilken küçük dakika başı uyandı durmadı kızımın kahvaltısı gecikti acıktım dedi birkaç defa yumurta istemişti onu pişirene kadar kaç kere küçüğü sakinleştirmeye uyutmaya uğraştım derken küçük uyudu bu defa oturdum kızım için ağladım
Canım ılık duş, ütülenmiş ılık havlu ve humana’nn emziren anne cayını deneyebılirsn ne kadar sakın kalırsn o kadar cabuk gelırGünaydın kızlar çarşamba sezeryanla doğum yaptım hala sütüm gelmedi çok üzülüyorum ya hiç gelmezse
Biberondan süt memeye göre daha rahat geldiği için biberona alışınca memeden çekmek için uğraşası gelmeyebilir canım sütün olmasa da memeyi tutturmaya çalış yine de bence alışsınlarPeki kızlar sütüm gelene kadar mamayı şırınga ile mi vermeliyim sizce
Yok zaten ilk memeyi tutturuyorum sonra şırınga ile mama veriyorum ama şırınga da zor oluyorBiberondan süt memeye göre daha rahat geldiği için biberona alışınca memeden çekmek için uğraşası gelmeyebilir canım sütün olmasa da memeyi tutturmaya çalış yine de bence alışsınlar
Yok zaten ilk memeyi tutturuyorum sonra şırınga ile mama veriyorum ama şırınga da zor oluyor
Yok ikiz değil canımMai-sitarem galiba anne göğsüne yakın bir biberon almıştı çekim şekli benzeyen belki öyle bir biberon deneyebilirsin yanılmıyorsam ikizdi seninkiler iki bebeği beslemek daha zor olur şırıngayla
Canim yapabiliyorsan oyle yap bence. Benimki biberona a alisti simdi emmiyorPeki kızlar sütüm gelene kadar mamayı şırınga ile mi vermeliyim sizce
Evet canım ben almıştım A ayparcam14 Medela Calma biberon. İlk 5 gün bununla mama verdim sütüm gelmemişti, arada hala veriyorum yetmeyince. Gayet memnunum.Mai-sitarem galiba anne göğsüne yakın bir biberon almıştı çekim şekli benzeyen belki öyle bir biberon deneyebilirsin yanılmıyorsam ikizdi seninkiler iki bebeği beslemek daha zor olur şırıngayla
Canım bizim de 5. gün zorla elektrikli pompayla uç çıkararak getirmiştim. Bebek hemşiresi mama olarak sma optipro devam et dedi. Birde Bestlak damla alıp kullandım. Eve gelince bol kayısı hoşafı ve rezene anason çayları içtim. Birde ılık banyo kesinlikle iyi geliyor, süt kanallarını açıyor. Ben de sen gibi hiç gelmeyecek sandım ama geliyor endişelenme, gelene kadar mamayı bırakma sarılık riski olmasın.Günaydın kızlar çarşamba sezeryanla doğum yaptım hala sütüm gelmedi çok üzülüyorum ya hiç gelmezse
Ilik suyla dus al hergun cnm. Dustan sonra goguslerim semsert oluyor. Bi de bol bol su ic hemen gelir insGünaydın kızlar çarşamba sezeryanla doğum yaptım hala sütüm gelmedi çok üzülüyorum ya hiç gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?