Emiyor mu gün içindeSen cok sagiyomusun. Ben maksimum gunde 2. Bi egitimde 15 dakkadam fazla sagilmamami demisti ben de o yuzden sure tuttum. Bugun sagmadim biberon vermiycem bu gece belki boyle uyur. Bi de boyle deniyim
Bugun ogrendim bizimki de 8 kusur bir sey cikmis tsh bugun kan vericez 4 gunlukken alinmis bizimki de ama enfeksiyonu vardi kuvezdeydi o zaman belki o yuzdendir. Zaten sarılık sebebiyle yuksek cikarmis hep.Kızlar sağlık ocağından topuk kanı tekrarı için aranan var mı?? tsh yüksek çıkmış tekrar kan alınacak dediler pazartesi günü hastanede dr tsh da bakalim die almıştı 8 günlükken 8.07 çıkmıştı normal dediler. Bizde hastanedeki tahlil sonucunu yolladık tamam dediler. Sağlık ocağından 4 günlükken alındı topuk kanı
Emdikten sonra agzina biberon tut hala istiyorsa doymamis olabilir, ama cok sık emiyor diyorsun kilo alimi da varsa problem olmayabilir. Bizimki 2-3 kez kaka yapiyo ama ben mama takviyesi yapiyorumKızlar 3 gündür kızımı sadece emziriyorum. Günde 2-3 kere çiş, günde 1 kere tek kaka yapıyor oda akşamları. Sizce doyuyormudır? Her istediğinde emziriyorum. Hemen hemen saat başı. Sizin bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor.? Birdw doğumun 2. Günü mama takviyesi yapmıştım 3 kere, ondada o günde dadece bir kez oda akşam kaka yapnıştı . Hafif sarılığı var ac kalmasından korkuyorum
İnsallah cnm insallahHaha haha ilk gebeliğimde benim de öyle olmuştu yorgan filan kayınvalidem yaptırmıştı örtüsüyle doğuma birkaç gün kala geldi kayınvalidem onları Yıkayıp ütüledim beşiğine koydum o gece doğurdum
Girecek inşallah canım
Üzülme canım inşallah çabucak iyileşirsin bir an önce negatife döner
Son haftadasiniz muhakkak dr.kontrolune gidin bir de ne olur kimse suni sanci dan korkmasin eger uygun görülürse tmm deyin hicbir korkulacak yani yokmuş girdugum her hamikeye söylemek istiyorumKızlar şu ahududu yaprağını bulup da içebilen var mı? Hangi aktara gitsem yoktu, hatta bir tanesi de “Trendyoldan filan al abla” dedi direktBen bu gidişle çayını içemeden doğurucam herhalde ama hayırlısı.
Ben umudumu yitirdim artık.dün bi umut gittim dr açılma yok nst normal yine .salı 40+ oluyorum tekrar gitcem o gün sancı açılma v.s olmazsa sezeryana dönerlermi bilmiyorum.benim kayınvaldemde akrep olmasın dedi durdu ama akrep olucak artık yapcak birşey yokHala doğurmayan anneler bugün son günümüzbebegimiz yarından itibaren aksi bir akrep olmak için gününü bekliyor. Bugün ne yapıp edip doğurmamiz lazım
Benimde günüm yaklaştı en son suni sancı açılma v.s olmazsa sezeryana dönecek galibaSon haftadasiniz muhakkak dr.kontrolune gidin bir de ne olur kimse suni sanci dan korkmasin eger uygun görülürse tmm deyin hicbir korkulacak yani yokmuş girdugum her hamikeye söylemek istiyorum
Malesef bende tık yokHala doğurmayan anneler bugün son günümüzbebegimiz yarından itibaren aksi bir akrep olmak için gününü bekliyor. Bugün ne yapıp edip doğurmamiz lazım
Bizim 8 olan değere üniversite hastanesindeki dr normal dedi bizdede sarılık vardı o zamanB
Bugun ogrendim bizimki de 8 kusur bir sey cikmis tsh bugun kan vericez 4 gunlukken alinmis bizimki de ama enfeksiyonu vardi kuvezdeydi o zaman belki o yuzdendir. Zaten sarılık sebebiyle yuksek cikarmis hep.
Aaaa aşk olsun aksi bir akrep miHala doğurmayan anneler bugün son günümüzbebegimiz yarından itibaren aksi bir akrep olmak için gününü bekliyor. Bugün ne yapıp edip doğurmamiz lazım
Ben de emziriyorum ve neredeyse her açtığımda kaka oluyor az veya çok. Ben de bu durumda fazla mı besliyorum acaba yaKızlar 3 gündür kızımı sadece emziriyorum. Günde 2-3 kere çiş, günde 1 kere tek kaka yapıyor oda akşamları. Sizce doyuyormudır? Her istediğinde emziriyorum. Hemen hemen saat başı. Sizin bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor.? Birdw doğumun 2. Günü mama takviyesi yapmıştım 3 kere, ondada o günde dadece bir kez oda akşam kaka yapnıştı . Hafif sarılığı var ac kalmasından korkuyorum
Çiş sayısı az gibi. Doktor kontrolüne gitseniz tartıp bakarlar biz ne dedek boşKızlar 3 gündür kızımı sadece emziriyorum. Günde 2-3 kere çiş, günde 1 kere tek kaka yapıyor oda akşamları. Sizce doyuyormudır? Her istediğinde emziriyorum. Hemen hemen saat başı. Sizin bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor.? Birdw doğumun 2. Günü mama takviyesi yapmıştım 3 kere, ondada o günde dadece bir kez oda akşam kaka yapnıştı . Hafif sarılığı var ac kalmasından korkuyorum
Benim eşim de akrepAaaa aşk olsun aksi bir akrep milütfen burcumuza laf etmeyelim akrepler iyidir hoştur ben ve büyük oğlum akrep. Ekim bebesi oğlum ve babası terazi oldu bizde burçlar dengede
Al benden de o kadarMalesef bende tık yokdün gece rahimde çok hissettim hiç durmadı kazı çalışması yapıyor sabaha çıkar dedim ama yok. Hareketleri azalacak yerde daha çoğaldı
Valla benim de hep aynı canımBen umudumu yitirdim artık.dün bi umut gittim dr açılma yok nst normal yine .salı 40+ oluyorum tekrar gitcem o gün sancı açılma v.s olmazsa sezeryana dönerlermi bilmiyorum.benim kayınvaldemde akrep olmasın dedi durdu ama akrep olucak artık yapcak birşey yokyarın ay akrepte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?