2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla canım aynen herkezin acı eşiği farkli . Ben yatağın kenarlarini ısırıyordum ama ilk oğlumda normal sanciylada birebir aynıydı . Sadece suni sanciyla daha hızlı doğum oluyo

Ben bi kere gece 30 cc veriyorum canım. Gerçi 2 gündür mama vermiyorum sadece anne sütü.
Doymuyor gibi geliyor bana da sanki o yüzden çok sık emziriyorum baştan da sarılık olmasın diye başladım öyle alıştım galiba. Ama tam uykuya geçince emzik başladım yoksa hiç memeden kalkmıyor.
Süt üstüne mamayı kabul ediyor mu ? Benimki etmiyor midesi bulanır gibi yapıyor. Fazla geliyor olabilir canım ben öyle hissettim, artık öyle vermiyorum.

Ben de suni sancıyla doğurdum. Yani tabiki ağrılıyıdı fakat insanın kendi sancısından farklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sancıyı yapan şey hormon, vücut üretirse doğal sancı, dışarıdAn hormon verilirse suni sancı oluyor. Ben epidural yaptırdım epidural şansınız varsa yaptırın bence.

Humana bende hiç etki etmedi. E bebekten malt içeceği aldım hiç bi işe yaramadı bide süt arttırıcı bi hap kullanıyorum oda bir işe yaramadı hepsini bir arada kullanıyor olmama rağmen bir işe yaramadı 40-50 cc çıkıyor ikisinden toplam başka bi yolu olmalı ya

Doktoruma güveniyorum ya o konuda bi sıkıntım yok artık normal ya da sezaryen hangisi hayırlısıysa o olsun, dediğiniz gibi şartlandırmıyorum kendimi artık hiç

Tesekkurler cnm deniycem
Ayaklarini karnjna cekmeyi yapiyorum cnm biraz da bekliyorum altini acip yine de temiz beze yapiyo. Bi beceremedim. Hatta bazen 3 bez kullandigim oluyo
Hastanedeyken once emziriyodum sonra 30cc mama veriyolardi cnm

Bende ne varsa veriyordum 60 cc veriyordum içtiği kadar İşte bazen bitiyormiyordu. iki gündür sütümü sağıyorum ek olarak sadece süt veriyorum çişimiz de iyi inşallah böyle gider. Bir de anne sütünde mamada uyuduğu gibi bayılıp gitmiyor mamanın üstüne anne sütü veriyorsan tam tersi yap anne sütü üstüne mama. Onu da denedim çünkü dün uyumuyor sütüm doyurmuyor mu diye emzirdim üstüne de 90 cc süt içirdim yine bayılmadı yani mamadaki gibi mamayı 30 içse içi geçiyordu

Benimkide mamada uyumuyo

Benimkide mamada uyumuyo
AA çok ilginç bizimki uyumuyor mamada bayılıyo fırlatıp atsan uyanmaz öyle ama sütle yatağına koyana kadar üç kere uyanıyo üç kere yeniden emziriyorum uyusun diye emzikte tutmuyor ne versem almadı

arkadaşlar, ben 3 saatte bir emziriyorum, bayılmak üzereyim, toplamda 40-55dk sürüyor ama ne kadar süt alıyor çocuk bilmiyorum. Hemen her emzirmede altını açıyorum, kaka oluyor, hatta bi de emzirme sonrası yapıyor.

Benim sorum, yine de göğüslerimi sağmam gerekir mi? Bir arkadaşım gerek yok dedi, diğeri sağman gerekir sütün gelmesi için dedi, doktora mesaj attım, o da emdikten sonra göğsünde süt varsa sağ dedi ama ben anlamıyorumki var mı yok mu. Siz napıyorsunuz ?

AA çok ilginç bizimki uyumuyor mamada bayılıyo fırlatıp atsan uyanmaz öyle ama sütle yatağına koyana kadar üç kere uyanıyo üç kere yeniden emziriyorum uyusun diye emzikte tutmuyor ne versem almadı
Seninkide zormus valla
Gaz ilacı kullanmaya başladın mı

Kızlar afedersiniz çok ama turnusol pedi kullanan var mıydı aranızda su sızıyo mu diye ped verdi bugün doktorum ama burda renk değişmiş sanki suyum mu sızıyo anlayamadım ki of

Eklentiler

• D8D5C780-63F0-4117-B6BE-1288F29FC828.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 62
Seninkide zormus valla
Gaz ilacı kullanmaya başladın mı
Gazımız yok çok şükür popo tutmuyo hep pıtır pıtır bırakıyor kakayı iki yada üç günde bir yapıyor doktor normal dedi. Bide hep kurufasulye nohut barbunya bulgur lahana falan yiyorum süt yapıyor diye çok şükür ona gaz yapmıyor henüz

Bende öyleyim cnim malt içecek aldım içtim rezene kimyon ,anason çayları ve anne süt artırıcı csy aldım hergun 3,4 bardak içiyorum ağrılarım yle pek yok bebek emiyor doymuyor ona biberonds mama yapıyorum 90cc hepsini bitiyor anlamadım yani acaba memede 1saate kadar duruyor kaç CC ağzına süt geliyor hiç mi gelmiyo benim bunyemde çok kötü her doğumdan sonra hastalıklarım üst üste geliyor bitmiyor stresden acıdan sıkıntıdan yemiyorum içmiyorum yesem icsemfr süt olmuyo bende yapacak birşey yok ne yapayım ki daha Allah yardımcımız olsun

O maşallah ben onları yemeye korkuyorum gaz yapar diye . Yapım insAllah bizdede olmaz

Doktoruma güveniyorum ya o konuda bi sıkıntım yok artık normal ya da sezaryen hangisi hayırlısıysa o olsun, dediğiniz gibi şartlandırmıyorum kendimi artık hiç

Kendimi hep normal diye hazırlamıştım açıkçası hiç bir engel yoktu gebeliğimde riskli bir surun yoktu. Doğum pozisyonunda idi ancak bir anda gebelik zehirlenmesi başladı çok ani bir şekilde doğuma aldılar bir ay kala. Eğer o anda doğru bir hemşire ile karşılaşmasam bana sezaryen doğum sürecini anlatmasa, doktoruma güvenmesem süreci çok zor atlatırım. Ancak şu an bir ay olmak üzere çok şükür diyorum. Dikiş normal doğumda da oluyor sezaryende de. Ben iyi ki diyorum. Eli de iyi ise doktorunuzun hiö korkmayın.

Ben epidürel sezaryen oldum, ve inanılmaz rahatım, nazar değdirmek istemiyorum ama sanki hiç operasyon olmamış gibiyim. Her şeyin hayırlısı diyorum

Ben epidürel sezaryen oldum, ve inanılmaz rahatım, nazar değdirmek istemiyorum ama sanki hiç operasyon olmamış gibiyim. Her şeyin hayırlısı diyorum

Çok şükür ya ben de. Normal de çok küçük operasyonlarda bile yatak döşek olurdum. Annelik enerjisi mi doktorun iyiliği mi bilemedim çok şükür gayet hızlı toparladım.

Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…