Valla canım aynen herkezin acı eşiği farkli . Ben yatağın kenarlarini ısırıyordumKız deme öyle ben de akrebimHatta 1 hafta daha durursa doğum günüme denk getirebilirim
Bana doktorum özellikle söyledi yok bunu yap yok şunu iç diye ama açıkçası benim de artık pek içimden gelmiyor, canı ne zaman istiyorsa o zaman gelsin. Doğum başlasın diye kendimi heder edemicem valla, içimde kalacak hali yok nasılsaSuni sancıyı da gerçekten öyle bir anlatıyorlar ki (en başta annem )“Acıdan saçımı başımı yoldum” diye insanın korkacağı yoksa da korkuyor. Herkesin acı eşiği farklı, ben de korkulacak bir şeyi olmadığına inanmak istiyorum inşallah öyledir
Ben bi kere gece 30 cc veriyorum canım. Gerçi 2 gündür mama vermiyorum sadece anne sütü.2 haftalik bebisi olanlar mama takviyesinde kac cc veriyirsunuz.
Ben genelde 3 saatte bir besliyorum. Mama vericeksem 60cc veriyorum.
Sut varsa 30 cc sut ustune 30 cc mama sizce yeterlimi ? Bazen doymuyor gibi uyumuyor.
Birde sut ustune mama vermek ne kadar mantikli acaba
Ben de suni sancıyla doğurdum. Yani tabiki ağrılıyıdı fakat insanın kendi sancısından farklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sancıyı yapan şey hormon, vücut üretirse doğal sancı, dışarıdAn hormon verilirse suni sancı oluyor. Ben epidural yaptırdım epidural şansınız varsa yaptırın bence.Kız deme öyle ben de akrebimHatta 1 hafta daha durursa doğum günüme denk getirebilirim
Bana doktorum özellikle söyledi yok bunu yap yok şunu iç diye ama açıkçası benim de artık pek içimden gelmiyor, canı ne zaman istiyorsa o zaman gelsin. Doğum başlasın diye kendimi heder edemicem valla, içimde kalacak hali yok nasılsaSuni sancıyı da gerçekten öyle bir anlatıyorlar ki (en başta annem )“Acıdan saçımı başımı yoldum” diye insanın korkacağı yoksa da korkuyor. Herkesin acı eşiği farklı, ben de korkulacak bir şeyi olmadığına inanmak istiyorum inşallah öyledir
Hiç görmedim canım ama netten yazinca çıkıyor online almak lazım bakacam onada bugün madecassol u almayı düşünüyorum bakalım o nasıl fayda edecek , sende hazırlıklı ol herşeyin elinde olsun inşallah senin öyle sıkıntılar in olmaz
Doktor dedi krem sür göğüs pedi köy diye, ama dün gecedeb beri sütyen siz yattım Krem sürdüm bu saabsh şişmiş nasıl boşaltacam sağ yine iyi temiz yıkadım şimdi zar zor sağı emziryom .bir elimle de solu biraz sıktım acik bıraktım kendi kendine aksın yumuşadı göğüs emzirsem çok kötu olacak hiç geçmiyor ağrısı, ben kremi deneyim yara derin sanırım humus kapak sütun icind biraksada yumuşar yara sertlessin ki kabuk yapsın deri yenilensin istiyorum inşaallah krem fayda eder
Allah bağışlasın canıminsalalh hep iyi geçer özellikle emzirmek inşaallah sağlıklı iyi geçer agrisiz acisiz
İnşallah bende faydasını görürüm canım Alaçam bugun İnşallah bende mutlu olurum doya doya korkmadan emziririm yemek yerim içerim süt olsun diye
Humana bende hiç etki etmedi. E bebekten malt içeceği aldım hiç bi işe yaramadı bide süt arttırıcı bi hap kullanıyorum oda bir işe yaramadı hepsini bir arada kullanıyor olmama rağmen bir işe yaramadı 40-50 cc çıkıyor ikisinden toplam başka bi yolu olmalı yaBende fazlaca takıntılıyım
Ama ev işlerinin ve oglumu okula getir götür altından mınık bebekle kalkamayacakmısm gibi hissediyorm
Çok gecmiş olsn canım
Benım kızımda aynı gece uyumuyo
Canım maşaAllah ben sütüm var dıyorm ama 40-50 cc anca senın sütün 70 bıle olsa yeterli bebişler2-3 haftalık olana kadar 30-60 cc alıyomuslar bir öğünde
Çok şükür canımm
Gözünüz aydın bu ilk ve son ayrılığınız olsn inşaAllah
40-50 nın üzerine cıkamadım hiç
Msjları okuyunca tribe girdimgittim humana emzirme çayı ve rezene aldım bakalım etkı edecek mi?
Canım yaa( benım kızımda aynısı oldu
Annem illa emzık tutsn gece rahat edersn diyo bılıyorm benım iyiliğime ama bebeğim bugun cok yavas emıyogüçlü cekmıyo mama verdım kustu ((( evdekılerı tembıhledım agzına emzık vermeye calısmayın dıye ama bakalım ne kadsr etkili olacak ((
Yıkayınca azalıyo bayağı terden muhtemelen emzirirken mememe gelen yanağı falan artıyoKızlar benim bebegin yüzünde nokta nokta sivilceler oluşuyor sizinkinlerdede oluyormu
Doktoruma güveniyorum ya o konuda bi sıkıntım yok artık normal ya da sezaryen hangisi hayırlısıysa o olsun, dediğiniz gibi şartlandırmıyorum kendimi artık hiçDoktorunuzla ilgili içinize sinmeyen bir durum varsa başka doktora sorun su ve plasenta meselesini.
Ancak güveniyorsanız kendinizi bırakın.
Vücudunuzun izin verdiği kadarı oluyor doğumda o yüzden normal yada sezaryen diye kendinizi şartlayıp kasmayın.
Tesekkurler cnm deniycemKızlar size bi tavsiyem olacak gaz sorunu yaşayanlar varsa eğerkaç gündür gazdan yana çok müzdariptik geceler hep uykusuzdu sürekli ağlıyodu gaz çıkartırken, gaz masağı yapmaya çalışıyordum karnına daha da öığırıyordu o an ağrısı olduğu karnı sert olduğu için, artık uyurken yani vücudu rahatkrn ve emerken sürekli elim karnında kaburgaların altı,leğen kemiğinin üstü o araya elimi açıyorum yanlardan sıkıp bırakıyorum dört parmak bi tarafta baş parmak diğer tarafta, dün akşamdan beri yapıyorum. Şükür yani inanılmaz bi fark var çok rahat uyuyo çığlık atmadan uyanıyo ve uyku süresi inanılmaz uzadı,gaz çıkartırken ağlamıyo sadece kızarıyo uyanıkken gaz için ağlamıyo çok uslu,yani ben buna bağladım tek değişim bunu uyguladım çünkü,sizlerde denemek isterseniz deneyin
Ayaklarini karnjna cekmeyi yapiyorum cnm biraz da bekliyorum altini acip yine de temiz beze yapiyo. Bi beceremedim. Hatta bazen 3 bez kullandigim oluyoBen de altını değiştirirken yapıyor artık açmadan önce ayaklarını karnına çekip tekrar uzatıyorum rahatlıyor sonra açıyorum yoksa bi seferde iki bez değiştirmek zorunda kalıyorumağlaması da duruyor öyle yapınca deneyin isterseniz birde emzik veriyorum altını açınca bazen o da sakinleştiriyor
Hastanedeyken once emziriyodum sonra 30cc mama veriyolardi cnm2 haftalik bebisi olanlar mama takviyesinde kac cc veriyirsunuz.
Sut varsa 30 cc sut ustune 30 cc mama sizce yeterlimi ? Bazen doymuyor gibi uyumuyor.
Bende ne varsa veriyordum 60 cc veriyordum içtiği kadar İşte bazen bitiyormiyordu. iki gündür sütümü sağıyorum ek olarak sadece süt veriyorum çişimiz de iyi inşallah böyle gider. Bir de anne sütünde mamada uyuduğu gibi bayılıp gitmiyor mamanın üstüne anne sütü veriyorsan tam tersi yap anne sütü üstüne mama. Onu da denedim çünkü dün uyumuyor sütüm doyurmuyor mu diye emzirdim üstüne de 90 cc süt içirdim yine bayılmadı yani mamadaki gibi mamayı 30 içse içi geçiyordu2 haftalik bebisi olanlar mama takviyesinde kac cc veriyirsunuz.
Bende ne varsa veriyordum 60 cc veriyordum içtiği kadar İşte bazen bitiyormiyordu. iki gündür sütümü sağıyorum ek olarak sadece süt veriyorum çişimiz de iyi inşallah böyle gider. Bir de anne sütünde mamada uyuduğu gibi bayılıp gitmiyor mamanın üstüne anne sütü veriyorsan tam tersi yap anne sütü üstüne mama. Onu da denedim çünkü dün uyumuyor sütüm doyurmuyor mu diye emzirdim üstüne de 90 cc süt içirdim yine bayılmadı yani mamadaki gibi mamayı 30 içse içi geçiyordu
Benimkide mamada uyumuyoBende ne varsa veriyordum 60 cc veriyordum içtiği kadar İşte bazen bitiyormiyordu. iki gündür sütümü sağıyorum ek olarak sadece süt veriyorum çişimiz de iyi inşallah böyle gider. Bir de anne sütünde mamada uyuduğu gibi bayılıp gitmiyor mamanın üstüne anne sütü veriyorsan tam tersi yap anne sütü üstüne mama. Onu da denedim çünkü dün uyumuyor sütüm doyurmuyor mu diye emzirdim üstüne de 90 cc süt içirdim yine bayılmadı yani mamadaki gibi mamayı 30 içse içi geçiyordu
AA çok ilginç bizimki uyumuyor mamada bayılıyo fırlatıp atsan uyanmaz öyle ama sütle yatağına koyana kadar üç kere uyanıyo üç kere yeniden emziriyorum uyusun diye emzikte tutmuyor ne versem almadıBenimkide mamada uyumuyo
Seninkide zormus vallaAA çok ilginç bizimki uyumuyor mamada bayılıyo fırlatıp atsan uyanmaz öyle ama sütle yatağına koyana kadar üç kere uyanıyo üç kere yeniden emziriyorum uyusun diye emzikte tutmuyor ne versem almadı
Gazımız yok çok şükür popo tutmuyo hep pıtır pıtır bırakıyor kakayı iki yada üç günde bir yapıyor doktor normal dedi. Bide hep kurufasulye nohut barbunya bulgur lahana falan yiyorum süt yapıyor diye çok şükür ona gaz yapmıyor henüzSeninkide zormus valla
Gaz ilacı kullanmaya başladın mı
Bende öyleyim cnim malt içecek aldım içtim rezene kimyon ,anason çayları ve anne süt artırıcı csy aldım hergun 3,4 bardak içiyorum ağrılarım yle pek yok bebek emiyor doymuyor ona biberonds mama yapıyorum 90cc hepsini bitiyor anlamadım yani acaba memede 1saate kadar duruyor kaç CC ağzına süt geliyor hiç mi gelmiyo benim bunyemde çok kötü her doğumdan sonra hastalıklarım üst üste geliyor bitmiyor stresden acıdan sıkıntıdan yemiyorum içmiyorum yesem icsemfr süt olmuyo bende yapacak birşey yok ne yapayım ki dahaHumana bende hiç etki etmedi. E bebekten malt içeceği aldım hiç bi işe yaramadı bide süt arttırıcı bi hap kullanıyorum oda bir işe yaramadı hepsini bir arada kullanıyor olmama rağmen bir işe yaramadı 40-50 cc çıkıyor ikisinden toplam başka bi yolu olmalı ya
O maşallah ben onları yemeye korkuyorum gaz yapar diye . Yapım insAllah bizdede olmazGazımız yok çok şükür popo tutmuyo hep pıtır pıtır bırakıyor kakayı iki yada üç günde bir yapıyor doktor normal dedi. Bide hep kurufasulye nohut barbunya bulgur lahana falan yiyorum süt yapıyor diye çok şükür ona gaz yapmıyor henüz
Doktoruma güveniyorum ya o konuda bi sıkıntım yok artık normal ya da sezaryen hangisi hayırlısıysa o olsun, dediğiniz gibi şartlandırmıyorum kendimi artık hiç
Ben epidürel sezaryen oldum, ve inanılmaz rahatım, nazar değdirmek istemiyorum ama sanki hiç operasyon olmamış gibiyim. Her şeyin hayırlısı diyorumKendimi hep normal diye hazırlamıştım açıkçası hiç bir engel yoktu gebeliğimde riskli bir surun yoktu. Doğum pozisyonunda idi ancak bir anda gebelik zehirlenmesi başladı çok ani bir şekilde doğuma aldılar bir ay kala. Eğer o anda doğru bir hemşire ile karşılaşmasam bana sezaryen doğum sürecini anlatmasa, doktoruma güvenmesem süreci çok zor atlatırım. Ancak şu an bir ay olmak üzere çok şükür diyorum. Dikiş normal doğumda da oluyor sezaryende de. Ben iyi ki diyorum. Eli de iyi ise doktorunuzun hiö korkmayın.
Ben epidürel sezaryen oldum, ve inanılmaz rahatım, nazar değdirmek istemiyorum ama sanki hiç operasyon olmamış gibiyim. Her şeyin hayırlısı diyorum
Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız en önemlisi buKendimi hep normal diye hazırlamıştım açıkçası hiç bir engel yoktu gebeliğimde riskli bir surun yoktu. Doğum pozisyonunda idi ancak bir anda gebelik zehirlenmesi başladı çok ani bir şekilde doğuma aldılar bir ay kala. Eğer o anda doğru bir hemşire ile karşılaşmasam bana sezaryen doğum sürecini anlatmasa, doktoruma güvenmesem süreci çok zor atlatırım. Ancak şu an bir ay olmak üzere çok şükür diyorum. Dikiş normal doğumda da oluyor sezaryende de. Ben iyi ki diyorum. Eli de iyi ise doktorunuzun hiö korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?