- 14 Mart 2021
- 116
- 169
- 18
- 33
Üzülme canım belki de çok toktu rahatlamıştır biraz bebekler fazla beslenince de uyuyamazmışKızlar benim bebek akşam 8 de başladı ağlamaya gece 1.5 da artık yorgun düştü ağladı. Sabahta 7 de uyandı tabi bende o yorgunlukla uyumuşum uyandiramadim vicdan azabı oldu içimde nasıl uykuya dalarım diye
Ay aynı konuşmayı dün ben de yaptım arada şakayla karışık üçüncüyü ima ediyor yok dedim gelmişiz kaç yaşına ( ben 33 o 35) evlenmişiz evleneli çocuk doğur çocuk büyüt ne bi gezebildik ne tatil yaptık ben artık çocukları biraz büyütüp kendimi dinlemek istiyorum 5 yıla yakındır Erzurum’dayım daha doğru dürüst burayı bile bilmiyorum aman soğuk aman çocuk küçük aman durmazZaten dün grce dis ağrısından yatamadım söylendim bana diyor yok 4. Cuyi getrmeyek hemen 4,5 yıl geçsin öyle olsun sende bende idnleniriz diyor ,sanki o doğuruyor çekiyor , bende dedim ne 4,
. cusu yeter hsystimizi yasayak ömür boyu bunları mi yaşayacam bana yaramıyor bu hormonlar doğum bebek bünyem bozuluyor artık kaldıramıyorum hayırlısı bakalım inslaalh oyiesim de muane ye gidince spiralli konuşayım. En gvenilir ne olur ne olmaz olmasın erken olmaisn da kaldiramam tekrar bu 9 aylık süreci stresi ve ondan sonrasını çok zor annelik
Kuzum inşallah suni işe yarar yaramazsa o sancıyı çekip üstüne sezaryene alınabilirsin doktorunla detaylı konuş bence durumuMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı sizinde fikrinizi almak istedim bebek hala kanalda değil geçen haftadan bu yana hiç bir ilerleme yok dedi dr maalesef açılmada yok ptesi günü gel önce suni ile deneyelim riske atmayalım dedi,sizce biraz daha beklemeli miyim ? Pazartesi tam 40 bitiyor ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
Iki dogum yaptim ilki jendi sancim di ve daha siddetliydiKız deme öyle ben de akrebimHatta 1 hafta daha durursa doğum günüme denk getirebilirim
Bana doktorum özellikle söyledi yok bunu yap yok şunu iç diye ama açıkçası benim de artık pek içimden gelmiyor, canı ne zaman istiyorsa o zaman gelsin. Doğum başlasın diye kendimi heder edemicem valla, içimde kalacak hali yok nasılsaSuni sancıyı da gerçekten öyle bir anlatıyorlar ki (en başta annem )“Acıdan saçımı başımı yoldum” diye insanın korkacağı yoksa da korkuyor. Herkesin acı eşiği farklı, ben de korkulacak bir şeyi olmadığına inanmak istiyorum inşallah öyledir
Benimde salı 40 bitiyor aynı durumdayız.Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı sizinde fikrinizi almak istedim bebek hala kanalda değil geçen haftadan bu yana hiç bir ilerleme yok dedi dr maalesef açılmada yok ptesi günü gel önce suni ile deneyelim riske atmayalım dedi,sizce biraz daha beklemeli miyim ? Pazartesi tam 40 bitiyor ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
Canım aynı durumdayız seninle, dün gittim doktora benim de bebeğin suyu azalmış ve plasentasında yaşlanma varmış pazartesi çağırdı beni de ama açılma var mı yok mu bakmadı dün. Benimki de kanala inmemiş hala, Çarşambaya kadar bekleyebiliriz en fazla dedi açılma varsa suni deneyebiliriz dedi bana da ama açılma yoksa deneriz diye bişey demedi benim doktorumMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı sizinde fikrinizi almak istedim bebek hala kanalda değil geçen haftadan bu yana hiç bir ilerleme yok dedi dr maalesef açılmada yok ptesi günü gel önce suni ile deneyelim riske atmayalım dedi,sizce biraz daha beklemeli miyim ? Pazartesi tam 40 bitiyor ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
Hangi egzersizler acaba squat falan yapıyorum yürüyüş merdiven in çık başka ne yapabilirim canım?Iki dogum yaptim ilki jendi sancim di ve daha siddetliydibu suni sanci ve o kadar rahat ilerledi ki hersey cok şükür. Agrisi da hic oyle degil abartilacak birsey yok ...bebek dedigin gibi be zamn isterse gelir fajat acilma icin egzersizleri n cok faydasi var bana göre. ..
Aynen bunlar cok iyi .ben bunlari bayadir yapıyordum ve sanırım ondan kontrole giderken 4_5 cm acilma var bebek iri gorunuyor hemen dogurtalim dedi dr.um.bence o hareketler yapti .sen de yapiyorsun zaten inşallah faydasini görürsün sen deHangi egzersizler acaba squat falan yapıyorum yürüyüş merdiven in çık başka ne yapabilirim canım?
Aynı durumdayız.benimde salı 40 doluyorMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı sizinde fikrinizi almak istedim bebek hala kanalda değil geçen haftadan bu yana hiç bir ilerleme yok dedi dr maalesef açılmada yok ptesi günü gel önce suni ile deneyelim riske atmayalım dedi,sizce biraz daha beklemeli miyim ? Pazartesi tam 40 bitiyor ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
Aynen egzersizleri ben de daha 4. aydan itibaren düzenli yapmaya çalışıyorum (hiç olmadı yürüyüş). Evde de her şeyi çömelerek yapıyorum, faydası oluyormuş diye. Birkaç haftadır da altta acayip baskı hissediyorum ama durum ne açılma var mı yok mu hiç bilmiyorum, doktorum alttan muayene etmiyor. Açılmayı da çok sallamıyor açıkçası, önemli olan sancıymış.Iki dogum yaptim ilki jendi sancim di ve daha siddetliydibu suni sanci ve o kadar rahat ilerledi ki hersey cok şükür. Agrisi da hic oyle degil abartilacak birsey yok ...bebek dedigin gibi be zamn isterse gelir fajat acilma icin egzersizleri n cok faydasi var bana göre. ..
Humana bende hiç etki etmedi. E bebekten malt içeceği aldım hiç bi işe yaramadı bide süt arttırıcı bi hap kullanıyorum oda bir işe yaramadı hepsini bir arada kullanıyor olmama rağmen bir işe yaramadı 40-50 cc çıkıyor ikisinden toplam başka bi yolu olmalı ya
Kızlar benim bebegin yüzünde nokta nokta sivilceler oluşuyor sizinkinlerdede oluyormu
Biz kadinlarin işi çok çok zor vallahi bunlar anlamaz ya ancak severler bebekleri herşeyi ile. Biz ilgileniyoruz gerçekten ben çok zorlandım üst üste iki gebelik arası 18 ay çok zorladı beni mahf oldumÜzülme canım belki de çok toktu rahatlamıştır biraz bebekler fazla beslenince de uyuyamazmış
Ay aynı konuşmayı dün ben de yaptım arada şakayla karışık üçüncüyü ima ediyor yok dedim gelmişiz kaç yaşına ( ben 33 o 35) evlenmişiz evleneli çocuk doğur çocuk büyüt ne bi gezebildik ne tatil yaptık ben artık çocukları biraz büyütüp kendimi dinlemek istiyorum 5 yıla yakındır Erzurum’dayım daha doğru dürüst burayı bile bilmiyorum aman soğuk aman çocuk küçük aman durmaz
Aynen egzersizleri ben de daha 4. aydan itibaren düzenli yapmaya çalışıyorum (hiç olmadı yürüyüş). Evde de her şeyi çömelerek yapıyorum, faydası oluyormuş diye. Birkaç haftadır da altta acayip baskı hissediyorum ama durum ne açılma var mı yok mu hiç bilmiyorum, doktorum alttan muayene etmiyor. Açılmayı da çok sallamıyor açıkçası, önemli olan sancıymış.
Ayyy bilmiyorum inşallah kendi başlatır sancısını, doğumunu ama olmazsa da yapacak bir şey yokSürekli arayıp “Daha doğurmadın mı? Doktor tarih vermedi mi? Yeter artık sabırsızlanıyoruz!” diyenler bana şu an daha çok fenalık veriyor. 9 aydır ben taşıyorum bebeyi, ben bile “Yeter” demedim, herkese ne oluyor anlamıyorum.
İnşallah canım açılma olması önemli yaAynen bunlar cok iyi .ben bunlari bayadir yapıyordum ve sanırım ondan kontrole giderken 4_5 cm acilma var bebek iri gorunuyor hemen dogurtalim dedi dr.um.bence o hareketler yapti .sen de yapiyorsun zaten inşallah faydasini görürsün sen de
Sorma yaaa huylanıyorum bir de, “Hayırlısıyla” diye ekliyorum her seferinde. Çok rahatsız oluyorum gerçekten, kimsenin ağzında “Hayırlısıyla gelsin” demek yok. Tüm cefasını ben çektim millet kurtlanıyor42ye kadar yolu var de kapat çenelerini hıh
Benimki dogurunca deid iki yıl sonra baktım bu aralar dış kulak meme ucu sıkıntıları derken gördü halimi birde 3 çocuk oda kafayı yedi biri ağlıyor diğeri uyanıyor öbürü uyaniyit diğeri yatamıyo hergece iki bebek sesi uykular haramBenom
Benimkide doğumumun ilk günü 3 üçüde yaparız . Sus dedim havada bulut sen 3 unut dedim
Aman boşver düşünsün dursun .Benimki dogurunca deid iki yıl sonra baktım bu aralar dış kulak meme ucu sıkıntıları derken gördü halimi birde 3 çocuk oda kafayı yedi biri ağlıyor diğeri uyanıyor öbürü uyaniyit diğeri yatamıyo hergece iki bebek sesi uykular haramdün dn sonra bu olay 5 yıla çıktı 5yil sonra düşünüyo olan bana oluyor kendi plan yapıyor kim istiyor soruyor mu scsba istiyor musun kendi kendine karar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?