2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı sizinde fikrinizi almak istedim bebek hala kanalda değil geçen haftadan bu yana hiç bir ilerleme yok dedi dr maalesef açılmada yok ptesi günü gel önce suni ile deneyelim riske atmayalım dedi,sizce biraz daha beklemeli miyim ? Pazartesi tam 40 bitiyor ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi

Üzülme canım belki de çok toktu rahatlamıştır biraz bebekler fazla beslenince de uyuyamazmış
Ay aynı konuşmayı dün ben de yaptım arada şakayla karışık üçüncüyü ima ediyor yok dedim gelmişiz kaç yaşına ( ben 33 o 35) evlenmişiz evleneli çocuk doğur çocuk büyüt ne bi gezebildik ne tatil yaptık ben artık çocukları biraz büyütüp kendimi dinlemek istiyorum 5 yıla yakındır Erzurum’dayım daha doğru dürüst burayı bile bilmiyorum aman soğuk aman çocuk küçük aman durmaz

Kuzum inşallah suni işe yarar yaramazsa o sancıyı çekip üstüne sezaryene alınabilirsin doktorunla detaylı konuş bence durumu

Arkadaşlar Pazartesi doğum yaptım sütüm hemen geldi bebiş 40 dk emiyodu cop cop duyuyodm 2-3 saat uyuyodu ama dün akşam 4 saat memede kaldı uyuya uyuya emiyo öyle derin derin çekmiyo yatağa yatırıyom uyanıyo acaba sütüm azaldı mı neden olabilir dün fazla yemekde yiyemedim tansiyonum yüksek diye. Birde sezaryen diye o yasak bu yasak 10 gün sizede böyle bişey dediler mi

Iki dogum yaptim ilki jendi sancim di ve daha siddetliydi bu suni sanci ve o kadar rahat ilerledi ki hersey cok şükür. Agrisi da hic oyle degil abartilacak birsey yok ...bebek dedigin gibi be zamn isterse gelir fajat acilma icin egzersizleri n cok faydasi var bana göre. ..

Benimde salı 40 bitiyor aynı durumdayız.

Canım aynı durumdayız seninle, dün gittim doktora benim de bebeğin suyu azalmış ve plasentasında yaşlanma varmış pazartesi çağırdı beni de ama açılma var mı yok mu bakmadı dün. Benimki de kanala inmemiş hala, Çarşambaya kadar bekleyebiliriz en fazla dedi açılma varsa suni deneyebiliriz dedi bana da ama açılma yoksa deneriz diye bişey demedi benim doktorum

Hangi egzersizler acaba squat falan yapıyorum yürüyüş merdiven in çık başka ne yapabilirim canım?

Hangi egzersizler acaba squat falan yapıyorum yürüyüş merdiven in çık başka ne yapabilirim canım?
Aynen bunlar cok iyi .ben bunlari bayadir yapıyordum ve sanırım ondan kontrole giderken 4_5 cm acilma var bebek iri gorunuyor hemen dogurtalim dedi dr.um.bence o hareketler yapti .sen de yapiyorsun zaten inşallah faydasini görürsün sen de

Aynı durumdayız.benimde salı 40 doluyor

Aynen egzersizleri ben de daha 4. aydan itibaren düzenli yapmaya çalışıyorum (hiç olmadı yürüyüş). Evde de her şeyi çömelerek yapıyorum, faydası oluyormuş diye. Birkaç haftadır da altta acayip baskı hissediyorum ama durum ne açılma var mı yok mu hiç bilmiyorum, doktorum alttan muayene etmiyor. Açılmayı da çok sallamıyor açıkçası, önemli olan sancıymış.

Ayyy bilmiyorum inşallah kendi başlatır sancısını, doğumunu ama olmazsa da yapacak bir şey yok Sürekli arayıp “Daha doğurmadın mı? Doktor tarih vermedi mi? Yeter artık sabırsızlanıyoruz!” diyenler bana şu an daha çok fenalık veriyor. 9 aydır ben taşıyorum bebeyi, ben bile “Yeter” demedim, herkese ne oluyor anlamıyorum.

Lullaby diye bir damla kullanıyorum denesen mi ki.
Bir de sağdığına odaklanma.
Emzirmeye devam et. Ne kadar sık emzirir uyarı gönderirsen o kadar çok geliyor.

Kızlar benim bebegin yüzünde nokta nokta sivilceler oluşuyor sizinkinlerdede oluyormu

Yediğin şeyler dokunuyor olabilir.
Özellikle ilk aylar patlıcandır, üzümdür bazı bebeklerde yapabiliyor sivilcesi şeyler.

Biz kadinlarin işi çok çok zor vallahi bunlar anlamaz ya ancak severler bebekleri herşeyi ile. Biz ilgileniyoruz gerçekten ben çok zorlandım üst üste iki gebelik arası 18 ay çok zorladı beni mahf oldum bazen kafam çalışmıyor kendimi unutuyorum çözüm bulamıyorum kendime ağrılarıma ama evde çözüm var ama beni düşünen yok bu ağrıları yasiyitum kafa kalmiyor gece 3tu kalktım kızımın dış ciksrma dönemi ya doktor jel vermişti onu sürdüm dişin üstüne içine etlerine ysrim saat kafam dinlendi ya öyle uyuya kaldım sabah bir uysnd yine başladı ağrı yine sürdüm orayı uyuşturuyordu papatya aramalı di demekki bol bok papatya çayı içeyim pazartesi ye kadar idare edeyim allahtsn o jeli gördüm rahatladım benim yaş 28 eşim 31 ömrümüz çocuk bakmakla geçecek herhalde zaten 4dusuk yaptım onalrin acısı ni çektim tadavileir oldum sonra akışına bıraktım herşeyi dua ettim Allah'a sabrettim oldi cocukslrim şükür sağ salim doğdular Rabb'im e şükür yeter bize Rabb'im isteyen herkese versin insalalh benim de hep evlendiğinde derdim 30 yaşına kadar çocuk getircrm 30 dan sonra hayatımızı yasayak diyordum planlar öyle tutmadı 4dusukle beraber 5yil boş geçti sonra ikinci üçüncü geldic öyle zmaan geçti kısmet böyle oldu şükür bunlarids gördüm doğurdum yine de halimize sukredek

42ye kadar yolu var de kapat çenelerini hıh

İnşallah canım açılma olması önemli ya

42ye kadar yolu var de kapat çenelerini hıh
Sorma yaaa huylanıyorum bir de, “Hayırlısıyla” diye ekliyorum her seferinde. Çok rahatsız oluyorum gerçekten, kimsenin ağzında “Hayırlısıyla gelsin” demek yok. Tüm cefasını ben çektim millet kurtlanıyor

Benom
Benimkide doğumumun ilk günü 3 üçüde yaparız . Sus dedim havada bulut sen 3 unut dedim
Benimki dogurunca deid iki yıl sonra baktım bu aralar dış kulak meme ucu sıkıntıları derken gördü halimi birde 3 çocuk oda kafayı yedi biri ağlıyor diğeri uyanıyor öbürü uyaniyit diğeri yatamıyo hergece iki bebek sesi uykular haram dün dn sonra bu olay 5 yıla çıktı 5yil sonra düşünüyo olan bana oluyor kendi plan yapıyor kim istiyor soruyor mu scsba istiyor musun kendi kendine karar veriyor

Aman boşver düşünsün dursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…