- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Valla hangi birine yetişeceğini , nasıl yeteceğini şaşırıyor insan Allah yardım etsin isteyen herkese nasip etsin büyük konuşmayım da artık çok zor ömür boyu sorumluluk geçen bebek uyutmadı gece boyu sabah yeni uykuya geçecekken kızım uyandı hadi gel biraz daha uyuyalım dedim aldım yanıma yok uyumadı anne ben acıktım deyince de kıyamadım kalktım anneliğin mesaisi yok dedikleri gibiBiz kadinlarin işi çok çok zor vallahi bunlar anlamaz ya ancak severler bebekleri herşeyi ile. Biz ilgileniyoruz gerçekten ben çok zorlandım üst üste iki gebelik arası 18 ay çok zorladı beni mahf oldumbazen kafam çalışmıyor kendimi unutuyorum çözüm bulamıyorum kendime ağrılarıma ama evde çözüm var ama beni düşünen yok bu ağrıları yasiyitum kafa kalmiyor gece 3tu kalktım kızımın dış ciksrma dönemi ya doktor jel vermişti onu sürdüm dişin üstüne içine etlerine ysrim saat kafam dinlendi ya öyle uyuya kaldım sabah bir uysnd yine başladı ağrı yine sürdüm orayı uyuşturuyordu papatya aramalı di demekki bol bok papatya çayı içeyim pazartesi ye kadar idare edeyim allahtsn o jeli gördüm rahatladım benim yaş 28 eşim 31 ömrümüz çocuk bakmakla geçecek herhalde zaten 4dusuk yaptım onalrin acısı ni çektim tadavileir oldum sonra akışına bıraktım herşeyi dua ettim Allah'a sabrettim oldi cocukslrim şükür sağ salim doğdular Rabb'im e şükür yeter bize Rabb'im isteyen herkese versin insalalh benim de hep evlendiğinde derdim 30 yaşına kadar çocuk getircrm 30 dan sonra hayatımızı yasayak diyordum planlar öyle tutmadı 4dusukle beraber 5yil boş geçti sonra ikinci üçüncü geldic öyle zmaan geçti kısmet böyle oldu şükür bunlarids gördüm doğurdum yine de halimize sukredek
Hipp organik combiotic canim. 30 cc anne sutu yetmiyor ve cok huysuzlaniyor. Meme tutmuyor 30 cc verip birakinca surekli agzi ile araniyor meme verince daha cok agliyorAyni durumumu anlatmissin. Biz de senin yaptigin gibi yapiyoruz dün mama ayrı verdim ama kusuyor öyle olunca. Karistirmak aslinda anne sutunun faydasini azaltiyor diye okudum ama bu seferde 60 cc mama agir geldi gibi geldi bana. Birazdan mesela vericem 30 cc anne sütü ve 30 cc mama yapicam. Hangi mama markasini kullaniyorsunuz
Bana da haftaya cuma gün verdi yatış vericekmiş suni sancı ile deniycez 41 haftam bitiyo cuma günüMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı sizinde fikrinizi almak istedim bebek hala kanalda değil geçen haftadan bu yana hiç bir ilerleme yok dedi dr maalesef açılmada yok ptesi günü gel önce suni ile deneyelim riske atmayalım dedi,sizce biraz daha beklemeli miyim ? Pazartesi tam 40 bitiyor ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
Hiç sorma ya o kadar gıcık oluyorum ki artık. Önemsediğini göstermek için söylüyorlar gibi görünüyor ama anca beni geriyorlar yaptıkları başka bir şey yok. Herkes aynı tarihte doğuracak diye bir şey mi var anlamadım, istediği zaman gelecek bu çocuk işte. Resmen çevre baskısı yüzünden hamileliğimin son zamanları stresle geçiyor.Sorma yaaa huylanıyorum bir de, “Hayırlısıyla” diye ekliyorum her seferinde. Çok rahatsız oluyorum gerçekten, kimsenin ağzında “Hayırlısıyla gelsin” demek yok. Tüm cefasını ben çektim millet kurtlanıyor
Senin bebişin suyunda falan azalma yok dimi canımBana da haftaya cuma gün verdi yatış vericekmiş suni sancı ile deniycez 41 haftam bitiyo cuma günü
Yok canım herşeyi normal normal olmayan benim nişanım geliyo sancımda var ama artmıyo eziyete dönüştü bu son hafta resmen bana hayırlısıyla bi gelseydi bebeğimSenin bebişin suyunda falan azalma yok dimi canım
İnşallah suni işe yarar ya, ne zaman doğurucaz bakalım çok merak ediyorumYok canım herşeyi normal normal olmayan benim nişanım geliyo sancımda var ama artmıyo eziyete dönüştü bu son hafta resmen bana hayırlısıyla bi gelseydi bebeğim
Emzırme sonrası eds ile 30 cc mma verıyrm canım zaruretten2 haftalik bebisi olanlar mama takviyesinde kac cc veriyirsunuz.
Ben genelde 3 saatte bir besliyorum. Mama vericeksem 60cc veriyorum.
Sut varsa 30 cc sut ustune 30 cc mama sizce yeterlimi ? Bazen doymuyor gibi uyumuyor.
Birde sut ustune mama vermek ne kadar mantikli acaba
YaaaHumana bende hiç etki etmedi. E bebekten malt içeceği aldım hiç bi işe yaramadı bide süt arttırıcı bi hap kullanıyorum oda bir işe yaramadı hepsini bir arada kullanıyor olmama rağmen bir işe yaramadı 40-50 cc çıkıyor ikisinden toplam başka bi yolu olmalı ya
Sagım süt miktarını artırıyoarkadaşlar, ben 3 saatte bir emziriyorum, bayılmak üzereyim, toplamda 40-55dk sürüyor ama ne kadar süt alıyor çocuk bilmiyorum. Hemen her emzirmede altını açıyorum, kaka oluyor, hatta bi de emzirme sonrası yapıyor.
Benim sorum, yine de göğüslerimi sağmam gerekir mi? Bir arkadaşım gerek yok dedi, diğeri sağman gerekir sütün gelmesi için dedi, doktora mesaj attım, o da emdikten sonra göğsünde süt varsa sağ dedi ama ben anlamıyorumki var mı yok mu. Siz napıyorsunuz ?
Hdhdhddj benım kuzumun popişte aynı ama kaka gunde 1 ancaGazımız yok çok şükür popo tutmuyo hep pıtır pıtır bırakıyor kakayı iki yada üç günde bir yapıyor doktor normal dedi. Bide hep kurufasulye nohut barbunya bulgur lahana falan yiyorum süt yapıyor diye çok şükür ona gaz yapmıyor henüz
Keske yaglı olsa hızlıca kılo alır ama kılo olarak pek etkı etmiyo yinede anne sütü almıs olsn diye az da emse gayret edıyormKızlar sütünüz yağlıdır, yariyor demekki çocuğa. Benimkinin boynunde oldu sanırım sıcaktan oluştu, pudra aldım sürdüm hala geçmedi tekrarlıyor. İlk kızımda da yüzünde oluyordu, ona yapılacak birşey yok...
Neden vicdan yapıyosn canım rahat olKızlar benim bebek akşam 8 de başladı ağlamaya gece 1.5 da artık yorgun düştü ağladı. Sabahta 7 de uyandı tabi bende o yorgunlukla uyumuşum uyandiramadim vicdan azabı oldu içimde nasıl uykuya dalarım diye
Benom
Benimkide doğumumun ilk günü 3 üçüde yaparız . Sus dedim havada bulut sen 3 unut dedim
Unutuyosn canımBuarada 2.cocugu yapanlari tebrik ediyorum. Hele 3 ler kesin cennetlik
Bana saglik ocagindaki hemsire hergun yikicaksin dedi ama herhalde 2 gunde bir yikarim.Kızlar bebeklerinizi kaç günde bir yikiyorsunuz
Ya annende hergin yıka diyo ama . Gerçekten hergun çok zor ben haftada bir kez yıkıyorum havalar soğudu çünküBana saglik ocagindaki hemsire hergun yikicaksin dedi ama herhalde 2 gunde bir yikarim.
Ayni şeyi yaşıyormuşuz senle ve ben de hipp kullaniyorum. Bebelac geçici kullandim ama onu sevmedi kustu. Benim de mememi tutmuyor az önce süt sağarken biraz uc cikinca bi denedim cunku doysa bile agziyla araniyor iki gundur. Ilk defa 5-10 dk silikon uçsuz emdi beni. Ki silikon uçla bile emmiyordu...Hipp organik combiotic canim. 30 cc anne sutu yetmiyor ve cok huysuzlaniyor. Meme tutmuyor 30 cc verip birakinca surekli agzi ile araniyor meme verince daha cok agliyor
İnşallah canım benim sancılar arttı valla sıklassın gidicem tekrarİnşallah suni işe yarar ya, ne zaman doğurucaz bakalım çok merak ediyorum
Ben 2 gunde bi yikamayi planliyodum ama bugun 2. Gundu yikayamadim. Yarin yikiycam ins. Yikamak gelisimini hizlandiriyo ama hergun yikayamam ben havalar soguk. 2 gune bir yeter bence tabi onu da yapabilirsemKızlar bebeklerinizi kaç günde bir yikiyorsunuz
Ya valla canım onlar bana batıl inanç gibi geliyo . Çünkü ben ilk oglumdada haftada bir kez yıkıyordum şükür gelişimide gayet iyi oldu . Annem hergun tepemde hergun yıka yıka diyince bendede bi vicdan azabı oluştuBen 2 gunde bi yikamayi planliyodum ama bugun 2. Gundu yikayamadim. Yarin yikiycam ins. Yikamak gelisimini hizlandiriyo ama hergun yikayamam ben havalar soguk. 2 gune bir yeter bence tabi onu da yapabilirsem
3 güne bir canım. Şuan annem olduğu için kolay. O gidince nasıl yaparım bilmiyorumKızlar bebeklerinizi kaç günde bir yikiyorsunuz
Aynen düşünsunler ama ise gelince yapmasınlarAman boşver düşünsün dursun .
Bende öyleyim ya sabaha kadar diş ağrısı çektim sabah 8 de kalktın kızlar açtı poaca vardu veridm deidm ben yatıyorum çizgi film izleyin diye uyku tutmadı sağ olsun oğlum da açtı emzirdim çok zor canım ya valalhi ben 3le kafayı yiyorum sorumluluk hepsi bende amin Allah yardımcımiz olsunValla hangi birine yetişeceğini , nasıl yeteceğini şaşırıyor insan Allah yardım etsin isteyen herkese nasip etsin büyük konuşmayım da artık çok zor ömür boyu sorumluluk geçen bebek uyutmadı gece boyu sabah yeni uykuya geçecekken kızım uyandı hadi gel biraz daha uyuyalım dedim aldım yanıma yok uyumadı anne ben acıktım deyince de kıyamadım kalktım anneliğin mesaisi yok dedikleri gibi
Csnim ya ben ayın başını cdkiyirdum sen ay sonunu azıcık kaldı şükür bebeğin geliyor insalalh sağ slaim dogurursunHiç sorma ya o kadar gıcık oluyorum ki artık. Önemsediğini göstermek için söylüyorlar gibi görünüyor ama anca beni geriyorlar yaptıkları başka bir şey yok. Herkes aynı tarihte doğuracak diye bir şey mi var anlamadım, istediği zaman gelecek bu çocuk işte. Resmen çevre baskısı yüzünden hamileliğimin son zamanları stresle geçiyor.
Ben haftada 1yikiyorum çok soğuk bura yağmurlu tabi yiksmak güzel uyku getirir ama yapamam hasta olurladYa valla canım onlar bana batıl inanç gibi geliyo . Çünkü ben ilk oglumdada haftada bir kez yıkıyordum şükür gelişimide gayet iyi oldu . Annem hergun tepemde hergun yıka yıka diyince bendede bi vicdan azabı oluştu
Bende hep tek başımayım eşimde çalıştığı için evde olmuyo tek olunca baya baya zor oluyo . Ama annen yine baya kaldı o konuda çok şanslısın3 güne bir canım. Şuan annem olduğu için kolay. O gidince nasıl yaparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?