2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla hangi birine yetişeceğini , nasıl yeteceğini şaşırıyor insan Allah yardım etsin isteyen herkese nasip etsin büyük konuşmayım da artık çok zor ömür boyu sorumluluk geçen bebek uyutmadı gece boyu sabah yeni uykuya geçecekken kızım uyandı hadi gel biraz daha uyuyalım dedim aldım yanıma yok uyumadı anne ben acıktım deyince de kıyamadım kalktım anneliğin mesaisi yok dedikleri gibi

Hipp organik combiotic canim. 30 cc anne sutu yetmiyor ve cok huysuzlaniyor. Meme tutmuyor 30 cc verip birakinca surekli agzi ile araniyor meme verince daha cok agliyor

Bana da haftaya cuma gün verdi yatış vericekmiş suni sancı ile deniycez 41 haftam bitiyo cuma günü

Hiç sorma ya o kadar gıcık oluyorum ki artık. Önemsediğini göstermek için söylüyorlar gibi görünüyor ama anca beni geriyorlar yaptıkları başka bir şey yok. Herkes aynı tarihte doğuracak diye bir şey mi var anlamadım, istediği zaman gelecek bu çocuk işte. Resmen çevre baskısı yüzünden hamileliğimin son zamanları stresle geçiyor.

Emzırme sonrası eds ile 30 cc mma verıyrm canım zaruretten
Bebeğim 2950 den 2590 a düştü doktora kalda bugun doğum kılosunu kesın yakalamalıydı ama malesef onun için mama ve sagılmıs sütü emzirme sonrası verıyrm eger bebeğim zayıflamamıs olsaydı mama vermezdm sütüm yetsin derdim
Yaaa humana ve bestlak kullanıyrm ıns etkı eder
Sagım süt miktarını artırıyo
Bence sagım işi mastit yoksa direkt bebeğin kılo alımıyla alakalı eger bebek yeteri kadar beslenıyo kılo da alıyosa sagılmaya bılır meme zamanla yeteri kadr süt üretmeye alısıyo
Hdhdhddj benım kuzumun popişte aynı ama kaka gunde 1 anca
Çok şükür çişli bez alıyorm o gonlumu ferahlatıyo
Keske yaglı olsa hızlıca kılo alır ama kılo olarak pek etkı etmiyo yinede anne sütü almıs olsn diye az da emse gayret edıyorm
Neden vicdan yapıyosn canım rahat ol
Sarılık zamanı gecti elh
E sende yorgundun uyuman lazım ki gucun olsn sonrakınde dıkkat edersn
Benom
Benimkide doğumumun ilk günü 3 üçüde yaparız . Sus dedim havada bulut sen 3 unut dedim
benım eşimde 2 bize yeter ya demeye basladı
Buarada 2.cocugu yapanlari tebrik ediyorum. Hele 3 ler kesin cennetlik
Unutuyosn canım
Yoksa kımse yapmaz

Hipp organik combiotic canim. 30 cc anne sutu yetmiyor ve cok huysuzlaniyor. Meme tutmuyor 30 cc verip birakinca surekli agzi ile araniyor meme verince daha cok agliyor
Ayni şeyi yaşıyormuşuz senle ve ben de hipp kullaniyorum. Bebelac geçici kullandim ama onu sevmedi kustu. Benim de mememi tutmuyor az önce süt sağarken biraz uc cikinca bi denedim cunku doysa bile agziyla araniyor iki gundur. Ilk defa 5-10 dk silikon uçsuz emdi beni. Ki silikon uçla bile emmiyordu...

Ben 2 gunde bi yikamayi planliyodum ama bugun 2. Gundu yikayamadim. Yarin yikiycam ins. Yikamak gelisimini hizlandiriyo ama hergun yikayamam ben havalar soguk. 2 gune bir yeter bence tabi onu da yapabilirsem
Ya valla canım onlar bana batıl inanç gibi geliyo . Çünkü ben ilk oglumdada haftada bir kez yıkıyordum şükür gelişimide gayet iyi oldu . Annem hergun tepemde hergun yıka yıka diyince bendede bi vicdan azabı oluştu

Aman boşver düşünsün dursun .
Aynen düşünsunler ama ise gelince yapmasınlar
Bende öyleyim ya sabaha kadar diş ağrısı çektim sabah 8 de kalktın kızlar açtı poaca vardu veridm deidm ben yatıyorum çizgi film izleyin diye uyku tutmadı sağ olsun oğlum da açtı emzirdim çok zor canım ya valalhi ben 3le kafayı yiyorum sorumluluk hepsi bende amin Allah yardımcımiz olsun
Csnim ya ben ayın başını cdkiyirdum sen ay sonunu azıcık kaldı şükür bebeğin geliyor insalalh sağ slaim dogurursun izin işini ne yaptın nasıl olacsk

Ben haftada 1yikiyorum çok soğuk bura yağmurlu tabi yiksmak güzel uyku getirir ama yapamam hasta olurlad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…