Biberona cok cabuk alisiyor canim alma.derim ama kendin bilirsin.Kızlar bebeğim göğsümü uçlukla tutuyor artık çok şükür ama mama takviyesi yapmamız da gerekiyor şırınga ile verince de kızıyor biberon alsam nasıl olur sonuçta büyüdükçe de şırınga olmaz ki
Dinlediğim ebeler yarım saatin hatta daha azının normal olduğunu söylüyorlar. Anne sütüyle beslenen bir bebek için yani. Doymadigindan değil diye düşünüyorum ben. Mama şişkinlik yaptığı için çok uyuyorlarmisHelva da denedim bugün fark olmadı ya hala aynı çıkıyor süt sağınca çocuk doymadığı için yarım saat 40 dakika uyuyor mama verdim 30 cc 4 saattir uyuyor
Canım biberon değilde e bebekte materni nin emzirme kaşığı var, onu kullan. Bende sarılıktan dolayı hem sütümden hemde mamadan takviyeye başladım öyle yapıyorum. Normal biberonu tutarsa seni emmezKızlar bebeğim göğsümü uçlukla tutuyor artık çok şükür ama mama takviyesi yapmamız da gerekiyor şırınga ile verince de kızıyor biberon alsam nasıl olur sonuçta büyüdükçe de şırınga olmaz ki
Peki emzirme kaşığı ile zor mu oluyorCanım biberon değilde e bebekte materni nin emzirme kaşığı var, onu kullan. Bende sarılıktan dolayı hem sütümden hemde mamadan takviyeye başladım öyle yapıyorum. Normal biberonu tutarsa seni emmez
GunaydınHelva da denedim bugün fark olmadı ya hala aynı çıkıyor süt sağınca çocuk doymadığı için yarım saat 40 dakika uyuyor mama verdim 30 cc 4 saattir uyuyor
Ben kullanıyorum anne sütü + mama takviyeli gidiyorum 1 kilo aldık bir ayda kaşık bineron bence güzel biraz ağlıyor emmek istediği için ama dökülmeden içiriyorum arada kucağıma falan alıyorum memeye koyuyorum falanPeki emzirme kaşığı ile zor mu oluyor
Ya inanın varya yapmadığım şey kalmadı şöyle löpür löpür olmadı sütüm siz sağımı bebek emdikten sonra mı yapıyorsunuz birde makina ile mi bende alıcam mamamjoonun makinası var kullanan var mı acaba yada başka tavsiye edebileceğiniz çünkü sağım çoğaltıyormuşGunaydınben ilk gunden beri sütümü sağdığım için öneride bulunmak istedim. Bol su, şekersiz komposto ve humana içiyorum. Ama en çok etki eden dut kurusu. 1 avuç dut kurusunu 1 su bardağı su içinde kaynatıp içiyorum sabah akşam. dilersen 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorlar, ben şekersiz yapıyorum. Aralarda da çerez gibi yiyorum dut kurusunu. Maşallah diyeyim her sağımda 120-140 geliyor en az bir dene istersen umarım işe yarar
Sağımdan önce emziriyorum ama bebeğim inat ediyor emmemekte, 1 saat tutuyorum mesela toplasan 5 kez çekmiyor o memeyi, yapamıyoruz yani. O yuzden çok süt çektiğini düşünmüyorum nerdeyse tüm süt makineye geliyorBen kullanıyorum anne sütü + mama takviyeli gidiyorum 1 kilo aldık bir ayda kaşık bineron bence güzel biraz ağlıyor emmek istediği için ama dökülmeden içiriyorum arada kucağıma falan alıyorum memeye koyuyorum falan
Ya inanın varya yapmadığım şey kalmadı şöyle löpür löpür olmadı sütüm siz sağımı bebek emdikten sonra mı yapıyorsunuz birde makina ile mi bende alıcam mamamjoonun makinası var kullanan var mı acaba yada başka tavsiye edebileceğiniz çünkü sağım çoğaltıyormuş
Valla canım ben hem biberon hem meme veriyom bi sorun olmadiKızlar bebeğim göğsümü uçlukla tutuyor artık çok şükür ama mama takviyesi yapmamız da gerekiyor şırınga ile verince de kızıyor biberon alsam nasıl olur sonuçta büyüdükçe de şırınga olmaz ki
Ben öyle saymıyorum uykuya daldığı andan itibaren gibi düşünüyorum oyüzden zaren 4 saat uyuyor max keyfi ne kadar isterse bazen bi saat bazen iki yani o gün içinde tamamlıyor bence 2-4 saat arasında uyanık kalıyor çünkü emiyor sonra yine emiyor öyle uyuyor bazen iki emme yapmış oluyor yani çok kasmıyorum uyku da lazım sonuçta hem ona hem banaBenimkini uyandırmasam sabaha kadar uyur. Siz nasıl uyandırmadan devam edebiliyorsunuz, 3 saatte bir uyandırıyorum, nette 3 saatte bir ancak 1 saat uyuyor kızım, 2 saati emzirme, bez değiştirme, uyandırmaya ve uyutmaya çalışma ile geçiyor
Ama sağıyorum bazen emmenin üstüne onu içince uzun uyuyorDinlediğim ebeler yarım saatin hatta daha azının normal olduğunu söylüyorlar. Anne sütüyle beslenen bir bebek için yani. Doymadigindan değil diye düşünüyorum ben. Mama şişkinlik yaptığı için çok uyuyorlarmis
Tek başına halletmkte iyi aslında. İlla ki tek kalıcaz, bir an önce öğrenmek lazımBende file aldim gerçkten onla daha rahat oluyo. Merak etme tek başınada yıkarsın. Benim ilkinde kimse yoktu hep kendim uğraştım. Ama şükür ikincide hep tecrübe oldu bana
Canım anne göğsü gibi bir biberon varmış mama bilmem bişey. Ona bak istersen, bizim burdan da alan olmuştu.Kızlar bebeğim göğsümü uçlukla tutuyor artık çok şükür ama mama takviyesi yapmamız da gerekiyor şırınga ile verince de kızıyor biberon alsam nasıl olur sonuçta büyüdükçe de şırınga olmaz ki
Bende kiwi babynin makinası var canım, ben çok memnunum. Uygun fiyatlı da hem, bak istersen.Ben kullanıyorum anne sütü + mama takviyeli gidiyorum 1 kilo aldık bir ayda kaşık bineron bence güzel biraz ağlıyor emmek istediği için ama dökülmeden içiriyorum arada kucağıma falan alıyorum memeye koyuyorum falan
Ya inanın varya yapmadığım şey kalmadı şöyle löpür löpür olmadı sütüm siz sağımı bebek emdikten sonra mı yapıyorsunuz birde makina ile mi bende alıcam mamamjoonun makinası var kullanan var mı acaba yada başka tavsiye edebileceğiniz çünkü sağım çoğaltıyormuş
Ben bu gün öyle yaptım. Uyandırmasın hiç, kendi istediği zaman uyandı. Valla o da bende çok rahat ettik. Patron bundan sonra uyku konusunda o.Ben öyle saymıyorum uykuya daldığı andan itibaren gibi düşünüyorum oyüzden zaren 4 saat uyuyor max keyfi ne kadar isterse bazen bi saat bazen iki yani o gün içinde tamamlıyor bence 2-4 saat arasında uyanık kalıyor çünkü emiyor sonra yine emiyor öyle uyuyor bazen iki emme yapmış oluyor yani çok kasmıyorum uyku da lazım sonuçta hem ona hem bana
Hangi marka peki şu anne göğsüne en yakın olanlardan mıAma sağıyorum bazen emmenin üstüne onu içince uzun uyuyor
Nemli bezle mi siliyorsun canım anlayamadım nemli bez bekleyince bakteri vs üreyebilir benceIslak mendil kullanıyor musunuz ben yıkayıp kullanıyorum acaba yıkayıp nemli bırakacak bi kutu var mıdır
Kızlar bebeklerinizi kaç günde bir yikiyorsunuz
arkadaşım ben youtube dan elektrikli süpürge sesi dinletiyorum, o bayağı uyutuyor, bilmem denedin mi?Çok yorgunum uykusuzum uyumuyor uyumuyor uyumuyor tam daldı diyorum yatağa koyuyorum 2 dakika geçmeden hop başladı ağlamaİkinciyi asla sallamayacağım diyen ben salladım bile yok bana mısın demiyor ilkinde ne yaşadıysam aynısını yaşıyorum nerde hata yapıyorum bilmiyorum
Canım bahsettiğin ıslak mendili yıkayıp kullanmaksa (çok varmış böyle yapan) bence yapma, katıldığım eğitimlerde filan hep hemşireler, ebeler bundan yakınıyordu “Yapmayın” diye. Onun yerine bebek temizleme pamukları var istersen onları ıslatıp kullanabilirsin ıslak mendil içine sinmiyorsa. Ben hem o pamuklardan aldım hem de Sleepy Bio Natural ıslak mendillerinden aldım, ikisini de kullanırım muhtemelen.Islak mendil kullanıyor musunuz ben yıkayıp kullanıyorum acaba yıkayıp nemli bırakacak bi kutu var mıdır
Canım sizin orda hemşireler doktorlar geceleri kaç saatte bir emzirmeyi öneriyor? Eylül topiğin de okumuştum. Hangi ülke bilmiyorum ama yurtdışından bir anne yazmış. 15 günlük süreyi geçip sarılık tehlikesini atlayınca geceleri bebek kendi uyanana kadar uyandırma. O ne zaman uyanırsa o zaman emzir, uykusunu bölme demişler. Sizde ne diyor hemşireler? Ben gündüz en geç 2 saatte bir emziriyorum. Çoğunlukla saat başı veriyorum memeyi. Gece de 2 saate bir saat kurup kalkıyorum. 3 gündür filan benim kız alarm bile çalmadan kendi acıkınca uyanıyor. Bazen de ben uyandırıyorum. Acaba geceleri ellemesem, kendi uyanmasını beklesem nasıl olur ki? Mesela 4 saat sonra uyandı emmek istedi. Çok mu uzun olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?