Bende sleepy natural aldım da doktor ıslak mendil kullanmayın diyince yıkıyordumCanım bahsettiğin ıslak mendili yıkayıp kullanmaksa (çok varmış böyle yapan) bence yapma, katıldığım eğitimlerde filan hep hemşireler, ebeler bundan yakınıyordu “Yapmayın” diye. Onun yerine bebek temizleme pamukları var istersen onları ıslatıp kullanabilirsin ıslak mendil içine sinmiyorsa. Ben hem o pamuklardan aldım hem de Sleepy Bio Natural ıslak mendillerinden aldım, ikisini de kullanırım muhtemelen.
Hangi marka peki şu anne göğsüne en yakın olanlardan mı
Kaşık biberon kullanıyorum benHangi marka peki şu anne göğsüne en yakın olanlardan mı
Ben ebebek’ten Baby&Me bebek temizleme pamuğu aldım, ilk zamanlar cildi çok hassas olacağı için onu ıslatıp temizlemeyi düşünüyorum. İstersen sen de deneyebilirsin hem de yıkamakla uğraşmazsın canım. Kaynamış soğumuş suyla ıslatın diyorlar hatta ama o kadarı da abartı geldi valla bana.Bende sleepy natural aldım da doktor ıslak mendil kullanmayın diyince yıkıyordum
Ben ebebek’ten Baby&Me bebek temizleme pamuğu aldım, ilk zamanlar cildi çok hassas olacağı için onu ıslatıp temizlemeyi düşünüyorum. İstersen sen de deneyebilirsin hem de yıkamakla uğraşmazsın canım. Kaynamış soğumuş suyla ıslatın diyorlar hatta ama o kadarı da abartı geldi valla bana.
Canım karnı tok, altı kurduysa bazen anne kucağı istiyorlar herhalde ya. Emzik veriyor musun? Bizde çok kurtarıcı oldu valla emzik. Ben vermem diyordum ama annem verelim dedi. İyiki vermişim diyorum.Çok yorgunum uykusuzum uyumuyor uyumuyor uyumuyor tam daldı diyorum yatağa koyuyorum 2 dakika geçmeden hop başladı ağlamaİkinciyi asla sallamayacağım diyen ben salladım bile yok bana mısın demiyor ilkinde ne yaşadıysam aynısını yaşıyorum nerde hata yapıyorum bilmiyorum
Baby turco nasıl canım, bezlerinden memnun musun? O da Türk malı ve temiz içerikli diyorlar. Fiyatı da uygun sanırım.Hepsi burada da baby turco bez ve ıslak mendillerde indirim var kızlar2 ve 3 numara stokladım
Artık bende öyle yapıyorum canım. Gündüzleri zaten uyanıp meme istiyor ama gece inanılmaz rahat ettim dün. Kendi uyandı, emdi, gazı çıktı, altı temizlendi geri uyudu. Bundan sonra en azından geceleri uyku konusunda hakimiyeti ona bıraktımSaat tutmuyorum artık. Açıkçası uyanmıyor acıkmadıysa, açsa da uyumuyor. Ben böyle bakıyorum olaya :) zaten mama yerse 3 saat ve üzeri uyuyor ama mama yemeyince 2 saate bir rutin kalkıyor. Gündüz tarifesinde ise saat başı istiyor. Onun tercihine bıraktım. Yemekle ilgili soğumaması için, anne sütü de dahil hiç bir zorlamaya gitmek istemiyorum.
Şiddetli gaz sancısı gibiydi benim sancılarım canım. 5 dkda bir gelip yaklaşık 1 dakika sürüyordu. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı yoğun şekilde.Kızlar doğum sancısı gaz sancısı gibi mi oluyo ya iki büklüm edicek şekilde bide bele vuruyo dimi aynı zamanda, 2 saatte bi sancı vuruyo en son yarım saat sonra vurdu tekrar emin olamıyorum dinlenince falan geçmiyo ama 5-10 dakika arası sürüyo ağrılar bide sabah baya avuç dolusu akıntı geldi sümüksü sarımsı gibi
Kızımda işe yaramamıştı bunda hiç denemedim kuzum öğrenilmiş çaresizlik bendeki galibaarkadaşım ben youtube dan elektrikli süpürge sesi dinletiyorum, o bayağı uyutuyor, bilmem denedin mi?
Kuzum başka bir şey olmasın sancının 2 saatte geldiğini duymadım hiç benim hiç 5-10 dakika sürmedi 1 dakika kadar sürüyordu sancılarımKızlar doğum sancısı gaz sancısı gibi mi oluyo ya iki büklüm edicek şekilde bide bele vuruyo dimi aynı zamanda, 2 saatte bi sancı vuruyo en son yarım saat sonra vurdu tekrar emin olamıyorum dinlenince falan geçmiyo ama 5-10 dakika arası sürüyo ağrılar bide sabah baya avuç dolusu akıntı geldi sümüksü sarımsı gibi
Benim önce saatler arası oluyodu ya kafam karıştı şimdiCanım karnı tok, altı kurduysa bazen anne kucağı istiyorlar herhalde ya. Emzik veriyor musun? Bizde çok kurtarıcı oldu valla emzik. Ben vermem diyordum ama annem verelim dedi. İyiki vermişim diyorum.
Birde bu bebeklerde atak dönemleri oluyormuş. Gelişim atakları dönemi. Acaba öyle birşey de mi bebişin?
Baby turco nasıl canım, bezlerinden memnun musun? O da Türk malı ve temiz içerikli diyorlar. Fiyatı da uygun sanırım.
Artık bende öyle yapıyorum canım. Gündüzleri zaten uyanıp meme istiyor ama gece inanılmaz rahat ettim dün. Kendi uyandı, emdi, gazı çıktı, altı temizlendi geri uyudu. Bundan sonra en azından geceleri uyku konusunda hakimiyeti ona bıraktım
Şiddetli gaz sancısı gibiydi benim sancılarım canım. 5 dkda bir gelip yaklaşık 1 dakika sürüyordu. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı yoğun şekilde.
Hadi ya yarım saatte bi geliyo şimdi ama bilmiyorum ki başka bişey olabilir mi acabaKızımda işe yaramamıştı bunda hiç denemedim kuzum öğrenilmiş çaresizlik bendeki galiba
Kuzum başka bir şey olmasın sancının 2 saatte geldiğini duymadım hiç benim hiç 5-10 dakika sürmedi 1 dakika kadar sürüyordu sancılarım
Emzik zar zor birkaç dakika tutuyor sonra tükürüyor hatta sakinken emzik versek ağlamaya başlıyor pek sevdiği söylenemez 1 ay 1 günlük oldu bilmiyorum atak mıdır gaz mıdır Çok yoruldum şükür diyordum kızım gibi değil ama birkaç gündür anamı ağlatıyorCanım karnı tok, altı kurduysa bazen anne kucağı istiyorlar herhalde ya. Emzik veriyor musun? Bizde çok kurtarıcı oldu valla emzik. Ben vermem diyordum ama annem verelim dedi. İyiki vermişim diyorum.
Birde bu bebeklerde atak dönemleri oluyormuş. Gelişim atakları dönemi. Acaba öyle birşey de mi bebişin?
Muhtemelen başka bir şey canım yalancı kasılma, gaz vs çünkü sancı düzenli geliyor genelde 10 -15 dakikada bir şeklinde başlayıp azala azala gidiyor ve genel itibariyle sancılar 1 dakika kadar sürüyorHadi ya yarım saatte bi geliyo şimdi ama bilmiyorum ki başka bişey olabilir mi acaba
muhtemelen açlıktandır bizimki de öyle olunca ya sağdığım sütü veriyorum ya mama veriyorum uyuyorKızlar bugün tam 9gündür doğurmuşum ama bebeğim uyumuyır böyle bebekler çok uyur normlde bnm bildiğim göğsüm sönük kaynamıyır sütüm mü az acaba aç mı kalıyor ondan mı uyumuyır
Islak mendil neden kullanmayın dediler? Ben kullanıyorum da, yanlış mı yapıyorum acabaBende sleepy natural aldım da doktor ıslak mendil kullanmayın diyince yıkıyordum
Sütüm neden az ya göğsüm şiş olmuyor hiçbi zaman ilk bebeğim bu aradamuhtemelen açlıktandır bizimki de öyle olunca ya sağdığım sütü veriyorum ya mama veriyorum uyuyor
Evet dış güçler is başında her zamnAynen egzersizleri ben de daha 4. aydan itibaren düzenli yapmaya çalışıyorum (hiç olmadı yürüyüş). Evde de her şeyi çömelerek yapıyorum, faydası oluyormuş diye. Birkaç haftadır da altta acayip baskı hissediyorum ama durum ne açılma var mı yok mu hiç bilmiyorum, doktorum alttan muayene etmiyor. Açılmayı da çok sallamıyor açıkçası, önemli olan sancıymış.
Ayyy bilmiyorum inşallah kendi başlatır sancısını, doğumunu ama olmazsa da yapacak bir şey yokSürekli arayıp “Daha doğurmadın mı? Doktor tarih vermedi mi? Yeter artık sabırsızlanıyoruz!” diyenler bana şu an daha çok fenalık veriyor. 9 aydır ben taşıyorum bebeyi, ben bile “Yeter” demedim, herkese ne oluyor anlamıyorum.
Bol tatli yiyip su icin .emdikce de sut kaynamaya başlıyor. .bir de gazini çıkarmaya çalışın. Bizim aşırı gazli bir bebek .gaz cikarmayi dun ogrendimKızlar bugün tam 9gündür doğurmuşum ama bebeğim uyumuyır böyle bebekler çok uyur normlde bnm bildiğim göğsüm sönük kaynamıyır sütüm mü az acaba aç mı kalıyor ondan mı uyumuyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?