2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar doğum sancısı gaz sancısı gibi mi oluyo ya iki büklüm edicek şekilde bide bele vuruyo dimi aynı zamanda, 2 saatte bi sancı vuruyo en son yarım saat sonra vurdu tekrar emin olamıyorum dinlenince falan geçmiyo ama 5-10 dakika arası sürüyo ağrılar bide sabah baya avuç dolusu akıntı geldi sümüksü sarımsı gibi

Bende sleepy natural aldım da doktor ıslak mendil kullanmayın diyince yıkıyordum

Hangi marka peki şu anne göğsüne en yakın olanlardan mı

Aventin var, mamajoo aldım benim ki de anne göğsüne yakın olandan. Daha hiç onla vermedim ama. Çay kaşığı ile verdi annemler. Bir kaç kere de babymeenin küçük alıştırma biberon ile verdim uykusunun arasında farketmedi bile.

Bende sleepy natural aldım da doktor ıslak mendil kullanmayın diyince yıkıyordum
Ben ebebek’ten Baby&Me bebek temizleme pamuğu aldım, ilk zamanlar cildi çok hassas olacağı için onu ıslatıp temizlemeyi düşünüyorum. İstersen sen de deneyebilirsin hem de yıkamakla uğraşmazsın canım. Kaynamış soğumuş suyla ıslatın diyorlar hatta ama o kadarı da abartı geldi valla bana.

Reactions: The

Sleepynin yenidoğanını aldım memnunum ya diğer Islak mendiller gibi değil. Çocuğun altını değiştirirken bir taraftan da ılık su hazırlamak falan epey zahmetli geliyor bana.

Canım karnı tok, altı kurduysa bazen anne kucağı istiyorlar herhalde ya. Emzik veriyor musun? Bizde çok kurtarıcı oldu valla emzik. Ben vermem diyordum ama annem verelim dedi. İyiki vermişim diyorum.
Birde bu bebeklerde atak dönemleri oluyormuş. Gelişim atakları dönemi. Acaba öyle birşey de mi bebişin?
Hepsi burada da baby turco bez ve ıslak mendillerde indirim var kızlar 2 ve 3 numara stokladım
Baby turco nasıl canım, bezlerinden memnun musun? O da Türk malı ve temiz içerikli diyorlar. Fiyatı da uygun sanırım.
Artık bende öyle yapıyorum canım. Gündüzleri zaten uyanıp meme istiyor ama gece inanılmaz rahat ettim dün. Kendi uyandı, emdi, gazı çıktı, altı temizlendi geri uyudu. Bundan sonra en azından geceleri uyku konusunda hakimiyeti ona bıraktım
Şiddetli gaz sancısı gibiydi benim sancılarım canım. 5 dkda bir gelip yaklaşık 1 dakika sürüyordu. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı yoğun şekilde.

Kızlar pamuğu ıslatmak için ben gratislerde satılan seyahatte içine bişeyler doldurulmak için kullanılan şişelerden kullanıyorum. Suyu çeşmeden içine doldurup bekletiyorum. Kaynatmaya gerek yok bence. Alt temizlerken pamuğu ıslatıp kullanıyorum. Ilık su hiç kullanmadım zaten emmeden önce alt değişimi yapıyorum uyanmasına da faydası oluyor.

arkadaşım ben youtube dan elektrikli süpürge sesi dinletiyorum, o bayağı uyutuyor, bilmem denedin mi?
Kızımda işe yaramamıştı bunda hiç denemedim kuzum öğrenilmiş çaresizlik bendeki galiba
Kuzum başka bir şey olmasın sancının 2 saatte geldiğini duymadım hiç benim hiç 5-10 dakika sürmedi 1 dakika kadar sürüyordu sancılarım

Benim önce saatler arası oluyodu ya kafam karıştı şimdi

Hadi ya yarım saatte bi geliyo şimdi ama bilmiyorum ki başka bişey olabilir mi acaba

Emzik zar zor birkaç dakika tutuyor sonra tükürüyor hatta sakinken emzik versek ağlamaya başlıyor pek sevdiği söylenemez 1 ay 1 günlük oldu bilmiyorum atak mıdır gaz mıdır Çok yoruldum şükür diyordum kızım gibi değil ama birkaç gündür anamı ağlatıyor

Ben pamuğu sabahtan ıslatıp bunun içine koyuyorum gün içinde kullanacağım kadarını ılık su olması gerektiğini düşünmüyorum çünkü kim ıslak mendili ılıtıp kullanıyor ki oda oda sıcaklığında oluyor hep Buda öyle ıslatıp koyduğum içinde ıslak mendil kadar kullanması kolay oluyo

Hadi ya yarım saatte bi geliyo şimdi ama bilmiyorum ki başka bişey olabilir mi acaba
Muhtemelen başka bir şey canım yalancı kasılma, gaz vs çünkü sancı düzenli geliyor genelde 10 -15 dakikada bir şeklinde başlayıp azala azala gidiyor ve genel itibariyle sancılar 1 dakika kadar sürüyor

Kızlar bugün tam 9gündür doğurmuşum ama bebeğim uyumuyır böyle bebekler çok uyur normlde bnm bildiğim göğsüm sönük kaynamıyır sütüm mü az acaba aç mı kalıyor ondan mı uyumuyır

muhtemelen açlıktandır bizimki de öyle olunca ya sağdığım sütü veriyorum ya mama veriyorum uyuyor

Evet dış güçler is başında her zamn alttan muayene dr.bakmami ister msiin dedi tabi dedim bakabikirsiniz ki iyiki demişim 5 cm acilma olmus ama ben açılma hissetmiştim ya ama bu kadar beklemiyordum. ..

Bol tatli yiyip su icin .emdikce de sut kaynamaya başlıyor. .bir de gazini çıkarmaya çalışın. Bizim aşırı gazli bir bebek .gaz cikarmayi dun ogrendim bugun biraz daha rahat gibi .bizim de 11 günlük oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…