2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
42 haftaya kadar yolu var .bir de inst.melike yoga diye bir sayfa var orada bebegin kanala girmesi icin egzersizler vardi bakabilirsin. Belki faydasi olur.

Sleepynin yenidoğanını aldım memnunum ya diğer Islak mendiller gibi değil. Çocuğun altını değiştirirken bir taraftan da ılık su hazırlamak falan epey zahmetli geliyor bana.
Ben de muhtemelen bir iki gün sürdürebilirim kendimi azıcık tanıyorsam Zaten ben yapsam da anneme fenalık gelir, elinde ıslak mendille beni bir kenara iter bence

Canım bu konuda bana fazla bilgi vermediler ilk doğduğu zaman dedielr kendin uyandır ikko sstte 1 emzir diye bende 2hafta kadar oyle yaptım rengi düzeldi teni yüzü gözü öyle açıldı sarilik gitti o haftadan sonra uyandırmadm hiç kendi kendine uyanıyor ağlıyor aç birde gazdan dolsyi hiç yatmiyodu mamasını degidtirdik gaz damlası aldım mama verdikten sonra damlayı da veridm gazını çıkardım ama yine yatmiyodu meme üstünde karnı tok diye hemen yatardı ama bu aralar göğüs uçlarıni gece açık bırakıyorum krem sürüyorum diye gece emzirmiom 1 defa mama yapıyorum 90 CC iciyor gazı da düzeldi yatıyor şükür 3,4 saat yatıyor bana da iyi geliyor dinleniyom hiç kaldıramıyorm kontrol ediyorum uyanınca açlıktan herkesi ayağa kaldırıyor alarmcimız sağ olsun şükür bepanthen denen kremi aldım iki gündür yaralarım kapandı ya kızarmıo silikonsuz emzirebiliyom ondan sonrası yine yanma oluyor yine krem suruyorum ,haftada 1 banyosu bu yaptırıyorm ,ama çoğu Almanlar hergun bebeğini çocuğunu yıkar öyle yatırır hemde akşam 7gibi yıkarlar daha rahat uyuyorlar tabi ben öyle yapmıyom korkarım hasta ederim diye ben ailemden öğrendim mevsimine göre yıkarım kış ise 1 defa yaz ilk bahar olsa haftada daha fazla yıkarım
Birde benim oğlanın saçları dokuluyor
Kakası birgün yeşil gibi oluyor birgin çok sarı oluyor birde salyali oluyor

Birde bugün altını temizlerken bacak arası Varya kabarmisti pişik gibi de degidli içi sulu da degidli temizledim krem sürdüm sertti ama tahriş olan yer geçmese doktora gösterecem sizlerde de oluyor mu kizlar

Son düzenleme:
Benimde öyle şişiyor sertte oluyor göğüslerim de kocaman ama az sütüm var bir türlü çoğalmadı yettiği kadar artık hiç alamamasından iyidir mamayla takviye ediyorum
Bir süre osnra meme terbiye ediliyor bebeğin doyacsgi kadar üretiliyor deniyor alakasi yok saatlerce çocuk emiyor üstüne mama yapıyorum içiyor bitiriyor hiç alakası yok benimkidlr dolmuyor yumuşacık ama içinde süt var bebek de emiyor emiyor ancak yara ediyor inşallah sutlerimiz çoğalır zamanla

muhtemelen açlıktandır bizimki de öyle olunca ya sağdığım sütü veriyorum ya mama veriyorum uyuyor
Benım kızımda öyle
Bugun hastane tipi pompa kıraladım onda bıle 2 gogsumden 40 cc anca cıktı
Pes etmek üzereyimm zaten kızım iyice cekmıyo mememı belkı cekse bu kadar zorlanmam bestlakta aldm humana da annemde sureklı incir kaynatıyo hadi hayrlısı

Canımm 90 cok değil mi?
Benım kuzu 30 içse en az 10 unu kusuyo önce meme verıp sonra eds beslıyorm bıberon vermemek için inş sütler artar bebelerimiz doyar

Bunsaatten sonra çoğalmaz gibi geliyor bana herşeyi denedim olmayınca olmuyo milletin sütü üçüncü gün doluyo taşıyo onlarınki çocukta bizimki değil mi sanki demekki kapasitemiz bu kadar yapcak birşey yok çünkü sağım da yapıyorum çoğalsın etsin diye asla artmıyor hep fix aynı miktar çıkıyor bide saatlerce emiyor yani öyle 20 dakika falan değil çocuk helak oluyor mememde

Ben pes etmem ama kabullenip mama meme diye gidicem gibi bu zamana kadar artar diye düşünüyordum ama yok yani olmuyor

Gündüzleri iyiyim akşamları ve gece çok sertleşiyor karnım taş gibi .eğilemiyorum önüme nefes alırken zorlanıyorum. Sizdede böyle oluyormu.salı günü 40 oluyorum ne bir sancı ne bir belirti yok halen.

Bizim de 39. Haftamız ben de geceleri daha çok zorlanıyorum yatakta donemiyorum ben de de bir belirti vs yok henüz gunduzleri de eğilip kalkmak çok zor oluyor eğilmek gerektiğinde çömeliyorum ben de

Reactions: The
Bizim de 39. Haftamız ben de geceleri daha çok zorlanıyorum yatakta donemiyorum ben de de bir belirti vs yok henüz gunduzleri de eğilip kalkmak çok zor oluyor eğilmek gerektiğinde çömeliyorum ben de
Bende akşam üzeri başlıyor taş kesilio karnım geceleri bende dönemiyorum .çok yemiyorumda aslında artık akşamları. 3620 dendi kilosuna 2 gün önce.salı tekrar gitcem suni sancıyı hiç açılma olmadan denerlermi yoksa sezeryan ile alalım derlermi acaba .sanki normal doğuramıycakmışım gibi his var içimde.Allah kolaylık versin hepimize rabbim sağlıkla kucağımıza aldık diye buraya yazmayı bizede nasip etsin inşallah

Öyle canım olmuyor normalde ben uyusam dinlensem olurdu artık oda olmuyo 3cocuk yatacak vaktim mi var kısmet değil zaman s bırakakim. Bunu da düşünüp kafaya takmayak

Benim de öyle bazı akşamlar (mesela bu akşam) taş gibi oluyor karnım, çok rahatsız ediyor. Kasılma desem kasılma değil, saatlerce böyle oluyor anca uyuyunca geçiyor. Ben de yarın gidicem doktora, bakalım ne diyecek.

Canımm 90 cok değil mi?
Benım kuzu 30 içse en az 10 unu kusuyo önce meme verıp sonra eds beslıyorm bıberon vermemek için inş sütler artar bebelerimiz doyar
Ancak doyuyor canım zaten gün içinde emziryom 1saat sonra da biberon yapıyorum doyuyor öyle yatıyor açken yatmiyo hiç kusmuyo da maşallah inslalah canım attar birsuru sallama çay almışım rezdbr, kimyon, anason papatya birde emzirme çayı günde 4,5 fincan her birinden yapıyorum sırf sütüm olsun diye gecede emzirdim olmadı yumuşak göğüsler

Olumsuz düşünme ki olumsuzu çağırma canım. Bebek kendi zamanında hazır olduğunda gelecek diye tekrarlıyorum ben kendime sürekli son haftalar baya zorladı beni artık doğurmak istiyorum bir an önce ama kendi zamanında gelsin inşallah benim tahmini doğum tarihi 7 kasım ama doktorum eğer bir aksilik olmazsa doğumu başlatmak için 17sine kadar bekleyebiliriz dedi. Eğer bebeğin başı aşağıdaysa ve kanala girdiyse sanırım önce suni sancı deniyorlar. Hemen sezaryene almaz diye düşünüyorum tabi doktor da önemli. Benim kontrolüm de salı günü hayırlı haberler alalım inşallah . Doğumu başlatmak için meme ucu stimülasyonu ve cinsel ilişki tavsiye ediyorlar belki deneyebilirsin
Benim de kasılma desen kasılma gibi değil bebek hareketi desen bebek hareketi gibi değil anlamadım valla o taş gibi olmaları. Yarın güzel haberler alırsın inşallah canım

Benim bi kuzenim var göğsü hiç yok gibi . Ama kendi diyordu çok süt var buzdolabına stok yaptığını anltiyordu. Yapıyla alakalı bu demek . Benimde göğüsler hep sönük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…