42 haftaya kadar yolu var .bir de inst.melike yoga diye bir sayfa var orada bebegin kanala girmesi icin egzersizler vardi bakabilirsin. Belki faydasi olur.Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı sizinde fikrinizi almak istedim bebek hala kanalda değil geçen haftadan bu yana hiç bir ilerleme yok dedi dr maalesef açılmada yok ptesi günü gel önce suni ile deneyelim riske atmayalım dedi,sizce biraz daha beklemeli miyim ? Pazartesi tam 40 bitiyor ama kızımın pek gelmeye niyeti yok gibi
Ben de muhtemelen bir iki gün sürdürebilirim kendimi azıcık tanıyorsamSleepynin yenidoğanını aldım memnunum ya diğer Islak mendiller gibi değil. Çocuğun altını değiştirirken bir taraftan da ılık su hazırlamak falan epey zahmetli geliyor bana.
Benimde öyle şişiyor sertte oluyor göğüslerim de kocaman ama az sütüm var bir türlü çoğalmadı yettiği kadar artık hiç alamamasından iyidir mamayla takviye ediyorumSütüm neden az ya göğsüm şiş olmuyor hiçbi zaman ilk bebeğim bu arada
Çok sukur cnm sadece oksuruk zorluyo baska sikayetim yok agri bas agrisi ates vs koku alamiyorum hala o cokta önemli degil oksurugumde gecerse dahada rahatlarimHadi az kalmış şükür iyisin değil mi ?
Canım bu konuda bana fazla bilgi vermediler ilk doğduğu zaman dedielr kendin uyandır ikko sstte 1 emzir diye bende 2hafta kadar oyle yaptım rengi düzeldi teni yüzü gözü öyle açıldı sarilik gitti o haftadan sonra uyandırmadm hiç kendi kendine uyanıyor ağlıyor aç birde gazdan dolsyi hiç yatmiyodu mamasını degidtirdik gaz damlası aldım mama verdikten sonra damlayı da veridm gazını çıkardım ama yine yatmiyodu meme üstünde karnı tok diye hemen yatardı ama bu aralar göğüs uçlarıni gece açık bırakıyorum krem sürüyorum diye gece emzirmiom 1 defa mama yapıyorum 90 CC iciyor gazı da düzeldi yatıyor şükürCanım sizin orda hemşireler doktorlar geceleri kaç saatte bir emzirmeyi öneriyor? Eylül topiğin de okumuştum. Hangi ülke bilmiyorum ama yurtdışından bir anne yazmış. 15 günlük süreyi geçip sarılık tehlikesini atlayınca geceleri bebek kendi uyanana kadar uyandırma. O ne zaman uyanırsa o zaman emzir, uykusunu bölme demişler. Sizde ne diyor hemşireler? Ben gündüz en geç 2 saatte bir emziriyorum. Çoğunlukla saat başı veriyorum memeyi. Gece de 2 saate bir saat kurup kalkıyorum. 3 gündür filan benim kız alarm bile çalmadan kendi acıkınca uyanıyor. Bazen de ben uyandırıyorum. Acaba geceleri ellemesem, kendi uyanmasını beklesem nasıl olur ki? Mesela 4 saat sonra uyandı emmek istedi. Çok mu uzun olur acaba?
Peki kaşık biberonda fazla gitmiyor mu ağzına yada kendimiz normalde kaşıkla versek farkı neKaşık biberon kullanıyorum ben
Bir süre osnra meme terbiye ediliyor bebeğin doyacsgi kadar üretiliyor deniyor alakasi yok saatlerce çocuk emiyor üstüne mama yapıyorum içiyor bitiriyor hiç alakası yok benimkidlr dolmuyor yumuşacık ama içinde süt var bebek de emiyor emiyor ancak yara ediyorBenimde öyle şişiyor sertte oluyor göğüslerim de kocaman ama az sütüm var bir türlü çoğalmadı yettiği kadar artık hiç alamamasından iyidir mamayla takviye ediyorum
Benım kızımda öylemuhtemelen açlıktandır bizimki de öyle olunca ya sağdığım sütü veriyorum ya mama veriyorum uyuyor
Canımm 90 cok değil mi?Canım bu konuda bana fazla bilgi vermediler ilk doğduğu zaman dedielr kendin uyandır ikko sstte 1 emzir diye bende 2hafta kadar oyle yaptım rengi düzeldi teni yüzü gözü öyle açıldı sarilik gitti o haftadan sonra uyandırmadm hiç kendi kendine uyanıyor ağlıyor aç birde gazdan dolsyi hiç yatmiyodu mamasını degidtirdik gaz damlası aldım mama verdikten sonra damlayı da veridm gazını çıkardım ama yine yatmiyodu meme üstünde karnı tok diye hemen yatardı ama bu aralar göğüs uçlarıni gece açık bırakıyorum krem sürüyorum diye gece emzirmiom 1 defa mama yapıyorum 90 CC iciyor gazı da düzeldi yatıyor şükür3,4 saat yatıyor bana da iyi geliyor dinleniyom hiç kaldıramıyorm kontrol ediyorum uyanınca açlıktan herkesi ayağa kaldırıyor alarmcimız sağ olsun şükür bepanthen denen kremi aldım iki gündür yaralarım kapandı ya kızarmıo silikonsuz emzirebiliyom ondan sonrası yine yanma oluyor yine krem suruyorum ,haftada 1 banyosu bu yaptırıyorm ,ama çoğu Almanlar hergun bebeğini çocuğunu yıkar öyle yatırır hemde akşam 7gibi yıkarlar daha rahat uyuyorlar tabi ben öyle yapmıyom korkarım hasta ederim diye ben ailemden öğrendim mevsimine göre yıkarım kış ise 1 defa yaz ilk bahar olsa haftada daha fazla yıkarım
Birde benim oğlanın saçları dokuluyor
Kakası birgün yeşil gibi oluyor birgin çok sarı oluyor birde salyali oluyor
Birde bugün altını temizlerken bacak arası Varya kabarmisti pişik gibi de degidli içi sulu da degidli temizledim krem sürdüm sertti ama tahriş olan yer geçmese doktora gösterecem sizlerde de oluyor mu kizlar
Ayarlayabiliyorsun miktarı kullanımı çok rahat kaşığa görePeki kaşık biberonda fazla gitmiyor mu ağzına yada kendimiz normalde kaşıkla versek farkı ne
Bunsaatten sonra çoğalmaz gibi geliyor bana herşeyi denedim olmayınca olmuyo milletin sütü üçüncü gün doluyo taşıyo onlarınki çocukta bizimki değil mi sanki demekki kapasitemiz bu kadar yapcak birşey yok çünkü sağım da yapıyorum çoğalsın etsin diye asla artmıyor hep fix aynı miktar çıkıyor bide saatlerce emiyor yani öyle 20 dakika falan değil çocuk helak oluyor mememdeBir süre osnra meme terbiye ediliyor bebeğin doyacsgi kadar üretiliyor deniyor alakasi yok saatlerce çocuk emiyor üstüne mama yapıyorum içiyor bitiriyor hiç alakası yok benimkidlr dolmuyor yumuşacık ama içinde süt var bebek de emiyor emiyor ancak yara ediyorinşallah sutlerimiz çoğalır zamanla
Ben pes etmem ama kabullenip mama meme diye gidicem gibi bu zamana kadar artar diye düşünüyordum ama yok yani olmuyorBenım kızımda öyle
Bugun hastane tipi pompa kıraladım onda bıle 2 gogsumden 40 cc anca cıktı
Pes etmek üzereyimm zaten kızım iyice cekmıyo mememı belkı cekse bu kadar zorlanmambestlakta aldm humana da annemde sureklı incir kaynatıyo hadi hayrlısı
Bizim de 39. Haftamız ben de geceleri daha çok zorlanıyorum yatakta donemiyorum ben de de bir belirti vs yok henüz gunduzleri de eğilip kalkmak çok zor oluyor eğilmek gerektiğinde çömeliyorum ben deGündüzleri iyiyim akşamları ve gece çok sertleşiyor karnım taş gibi .eğilemiyorum önüme nefes alırken zorlanıyorum. Sizdede böyle oluyormu.salı günü 40 oluyorum ne bir sancı ne bir belirti yok halen.
Bende akşam üzeri başlıyor taş kesilio karnım geceleri bende dönemiyorum .çok yemiyorumda aslında artık akşamları. 3620 dendi kilosuna 2 gün önce.salı tekrar gitcem suni sancıyı hiç açılma olmadan denerlermi yoksa sezeryan ile alalım derlermi acaba .sanki normal doğuramıycakmışım gibi his var içimde.Allah kolaylık versin hepimize rabbim sağlıkla kucağımıza aldık diye buraya yazmayı bizede nasip etsin inşallahBizim de 39. Haftamız ben de geceleri daha çok zorlanıyorum yatakta donemiyorum ben de de bir belirti vs yok henüz gunduzleri de eğilip kalkmak çok zor oluyor eğilmek gerektiğinde çömeliyorum ben de
Öyle canım olmuyorBunsaatten sonra çoğalmaz gibi geliyor bana herşeyi denedim olmayınca olmuyo milletin sütü üçüncü gün doluyo taşıyo onlarınki çocukta bizimki değil mi sanki demekki kapasitemiz bu kadar yapcak birşey yok çünkü sağım da yapıyorum çoğalsın etsin diye asla artmıyor hep fix aynı miktar çıkıyor bide saatlerce emiyor yani öyle 20 dakika falan değil çocuk helak oluyor mememde
Benim de öyle bazı akşamlar (mesela bu akşam) taş gibi oluyor karnım, çok rahatsız ediyor. Kasılma desem kasılma değil, saatlerce böyle oluyor anca uyuyunca geçiyor. Ben de yarın gidicem doktora, bakalım ne diyecek.Gündüzleri iyiyim akşamları ve gece çok sertleşiyor karnım taş gibi .eğilemiyorum önüme nefes alırken zorlanıyorum. Sizdede böyle oluyormu.salı günü 40 oluyorum ne bir sancı ne bir belirti yok halen.
Ancak doyuyor canım zaten gün içinde emziryom 1saat sonra da biberon yapıyorum doyuyor öyle yatıyor açken yatmiyo hiç kusmuyo da maşallahCanımm 90 cok değil mi?
Benım kuzu 30 içse en az 10 unu kusuyo önce meme verıp sonra eds beslıyorm bıberon vermemek için inş sütler artar bebelerimiz doyar
Olumsuz düşünme ki olumsuzu çağırma canım. Bebek kendi zamanında hazır olduğunda gelecek diye tekrarlıyorum ben kendime sürekliBende akşam üzeri başlıyor taş kesilio karnım geceleri bende dönemiyorum .çok yemiyorumda aslında artık akşamları. 3620 dendi kilosuna 2 gün önce.salı tekrar gitcem suni sancıyı hiç açılma olmadan denerlermi yoksa sezeryan ile alalım derlermi acaba .sanki normal doğuramıycakmışım gibi his var içimde.Allah kolaylık versin hepimize rabbim sağlıkla kucağımıza aldık diye buraya yazmayı bizede nasip etsin inşallah
Benim de kasılma desen kasılma gibi değil bebek hareketi desen bebek hareketi gibi değil anlamadım valla o taş gibi olmaları. Yarın güzel haberler alırsın inşallah canımBenim de öyle bazı akşamlar (mesela bu akşam) taş gibi oluyor karnım, çok rahatsız ediyor. Kasılma desem kasılma değil, saatlerce böyle oluyor anca uyuyunca geçiyor. Ben de yarın gidicem doktora, bakalım ne diyecek.
Benim bi kuzenim var göğsü hiç yok gibi . Ama kendi diyordu çok süt var buzdolabına stok yaptığını anltiyordu. Yapıyla alakalı bu demek . Benimde göğüsler hep sönükBunsaatten sonra çoğalmaz gibi geliyor bana herşeyi denedim olmayınca olmuyo milletin sütü üçüncü gün doluyo taşıyo onlarınki çocukta bizimki değil mi sanki demekki kapasitemiz bu kadar yapcak birşey yok çünkü sağım da yapıyorum çoğalsın etsin diye asla artmıyor hep fix aynı miktar çıkıyor bide saatlerce emiyor yani öyle 20 dakika falan değil çocuk helak oluyor mememde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?