2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok sukur cnm sadece oksuruk zorluyo baska sikayetim yok agri bas agrisi ates vs koku alamiyorum hala o cokta önemli degil oksurugumde gecerse dahada rahatlarim
Canım öksürük biraz uzun sürüyor evde alternatif tedavi uygulamaya çalış ıhlamur, pekmez filan sulandır iç olmadı
Salyalı olması enfeksiyona işaret olabilir canım eğer pişik değilse bezi sıkıyor veya bezi tahriş ediyor olabilir veya bezindeki bi maddeye alerji gösteriyor olabilir cildi
Canımm 90 cok değil mi?
Benım kuzu 30 içse en az 10 unu kusuyo önce meme verıp sonra eds beslıyorm bıberon vermemek için inş sütler artar bebelerimiz doyar
Biz Kalbim73 ile aynı gün doğum yaptık canım bizim bebeler 1 ayı geçti ondan mı 90 cc verdi acaba

Öyle ben de ilk başta çok yorulmuştum özellikle kayınvalidemin kaldığı günlerde yarım saate bir saate kaldırdı çocuğu emzir diye e kalkıyorum emmiyor da boş yere kalkıp yoruluyorum. Bir gün kimse yoktu evde eşim ben bebek hepimiz yorulup uyumuşuz. Ağlayınca kalktım 3 saat geçmiş nasıl üzüldüm aç bıraktım diye. Annem dedi çocuğunda aralıksız uyumaya ihtiyacı var aç kalsa ağlar sen üzülme o kadar dedi 24 saatte de o kadarı olsun dedim :) bazı geceler saat başı da kalktığı oluyor. Patron onlar

Ben de muhtemelen bir iki gün sürdürebilirim kendimi azıcık tanıyorsam Zaten ben yapsam da anneme fenalık gelir, elinde ıslak mendille beni bir kenara iter bence

Benim de görümcem yaptı yorma kız kendini ıslak mendille yapıverelim dedim, o da abla bu tam tersi olmalıydı diyor senin hesap

Öyle canım olmuyor normalde ben uyusam dinlensem olurdu artık oda olmuyo 3cocuk yatacak vaktim mi var kısmet değil zaman s bırakakim. Bunu da düşünüp kafaya takmayak
Ben dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmet

Kızlar büyük oğlum hastalandı. Ciğerleri baya tıkalı bugün onu.kafama takmaktan sütüm azaldı. Gece bebeğe mama versem 60 cc fazla gelirmi 18 gunlugüz

Kızlar doğumdan sonra doktorunuz hangi vitaminleri içmenizi söyledi? Bana d vitamini, elenatal 3 doğum sonrası multivitamin, omega 3 verdi. Kalsiyum kullanıyor musunuz? Ben süt ve yoğurt tüketiyorum ama son 2 gündür bebeğin yüzünde kırmızılıklar çıktı acaba sütten mi oldu diye içmiyorum artık.

Ben dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmet
Kız yeni öğrendim çok geçmiş olsun belirtiler varmı evde kimden bulaştı nasıl oldu insalalh iyi olursunuz hepiniz bebek iicn çok üzülüyorum ckucuk daha Rabb'im hepinize şifa versin bir sn önce iyilesirsiniz inslalah

Merhabalar arama butonunda bu yazınızı gördüm şu an aynı sertliği yaşıyorum bebeğim 3 aylık ve birkaç gündür sertlik var en son bugün bebeğim memeden ayrılmıyordu doymadı resmen kilo alımı vs çok iyiydi bugün bağırıp ağladı bu sertlik sanırım süt üretimimi düşürdü Bunu kullanırken ekstra bi şey yaptınız mı ben de hemen yarın almayı düşünüyorum ne uygulamam gerekiyor önerebilir misiniz

İnsalalh eenfeksyon değildir takip ediyorum sürekli her yaptığında salyali gelmiyor bakalım yarın da öyle olur mu
İnternet baktım mantar ve pişik görünümünde krem suruyirum hep acaba dün fazlaxidrar da mı kaldı dün dışarı çıkmıştık eve gelince bezi dolmuştu değiştirdim hatta yıkadım da sabah gördüm bakalım geçmese doktora götürürüm
Evet 31 günlüktük bugün bebekler büyüdükce CC artıyor önceden 60,70 di hiç 30 içmedi
Bugün bir sat biyunca o yumuşak memeleri emzirdim sag sol artık göğüslerim yandı bıraktım ağladı mama yaptım 90 CC içti yani snlamadigim o 1saatte hiç mi 60 CC gelmedi ama bu 3gundir su bile içemiyorum diş ağrısından dolayı zonkliyor çayları da eksilttim
Yarın insalalh kurutulurum insalalh çekerim bu yirmiligi bu dertten de kurutulutum insalalh 3gundir yarını bekliyorum

Son düzenleme:
Kızlar büyük oğlum hastalandı. Ciğerleri baya tıkalı bugün onu.kafama takmaktan sütüm azaldı. Gece bebeğe mama versem 60 cc fazla gelirmi 18 gunlugüz
Çok geçmiş olsun canım insalakh iyilesir hemen normal bence 60 CC fszlaxdegil ya benim oğlum o zamanlarda iciyordu 60 cc

Canım hurma betibor bisküvi çayla beraber sütü arttiriyo

Bi arkadaşım çok fazla dedi ama . 30 cc de çok az doymuyor çünkü

Canım hurma betibor bisküvi çayla beraber sütü arttiriyo
Canım şu dişten kurtulayım herşeyi yerim onsslalh uyarım bu takviyelere
Yani 30 CC az sen yapabilirsen 50 y yap bitirirc ya hem doyar hemde uzun yatar sende rahat edersin

Bebeğim 15 günlükken sarılığı 7 çıktı. Kilo alımı da güzeldi. Anne sütüne bağlı sarılık olduğunu söyledi. 30 günlük kontrolünde 13 çıktı
Anne sütü içindeki bi madde sarılık yapıyormuş. Tiroidlere baktı kandan sıkıntı yok. Ama üzülüyorum daha da sarardı bebişim.
İdrar testi vermeye çalışıyoruz ama o poşet harici heryere gidiyor çiş. Gerçekten çok zormuş idrar vermek.

Ah canım benim de öyle hamileliğin sonunda da çektirdi bu meret diş bana geçen gittim film çekti filan kök sağlam dolgu olacak dedi gelecek haftaya randevu aldım inşallah ben de kurtulurum bu arada benim de yirmilikler çıkmadı yer olmadığı için arada ağrır apse yapar ona alışıktım da bu çürük diş beni mahvetti

İlişkiye hiç ara vermedik ama nafile,aynı zamanda hareketliyim çokkk hiç yatmadımdaAma gelesi yok bizimkininHayırlısı olsun sağlıkla olsunda gnünü beklesin bakalım Hepimize Allah kolaylık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…