- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Canım öksürük biraz uzun sürüyor evde alternatif tedavi uygulamaya çalış ıhlamur, pekmez filan sulandır iç olmadıÇok sukur cnm sadece oksuruk zorluyo baska sikayetim yok agri bas agrisi ates vs koku alamiyorum hala o cokta önemli degil oksurugumde gecerse dahada rahatlarim
Salyalı olması enfeksiyona işaret olabilir canım eğer pişik değilse bezi sıkıyor veya bezi tahriş ediyor olabilir veya bezindeki bi maddeye alerji gösteriyor olabilir cildiCanım bu konuda bana fazla bilgi vermediler ilk doğduğu zaman dedielr kendin uyandır ikko sstte 1 emzir diye bende 2hafta kadar oyle yaptım rengi düzeldi teni yüzü gözü öyle açıldı sarilik gitti o haftadan sonra uyandırmadm hiç kendi kendine uyanıyor ağlıyor aç birde gazdan dolsyi hiç yatmiyodu mamasını degidtirdik gaz damlası aldım mama verdikten sonra damlayı da veridm gazını çıkardım ama yine yatmiyodu meme üstünde karnı tok diye hemen yatardı ama bu aralar göğüs uçlarıni gece açık bırakıyorum krem sürüyorum diye gece emzirmiom 1 defa mama yapıyorum 90 CC iciyor gazı da düzeldi yatıyor şükür3,4 saat yatıyor bana da iyi geliyor dinleniyom hiç kaldıramıyorm kontrol ediyorum uyanınca açlıktan herkesi ayağa kaldırıyor alarmcimız sağ olsun şükür bepanthen denen kremi aldım iki gündür yaralarım kapandı ya kızarmıo silikonsuz emzirebiliyom ondan sonrası yine yanma oluyor yine krem suruyorum ,haftada 1 banyosu bu yaptırıyorm ,ama çoğu Almanlar hergun bebeğini çocuğunu yıkar öyle yatırır hemde akşam 7gibi yıkarlar daha rahat uyuyorlar tabi ben öyle yapmıyom korkarım hasta ederim diye ben ailemden öğrendim mevsimine göre yıkarım kış ise 1 defa yaz ilk bahar olsa haftada daha fazla yıkarım
Birde benim oğlanın saçları dokuluyor
Kakası birgün yeşil gibi oluyor birgin çok sarı oluyor birde salyali oluyor
Birde bugün altını temizlerken bacak arası Varya kabarmisti pişik gibi de degidli içi sulu da degidli temizledim krem sürdüm sertti ama tahriş olan yer geçmese doktora gösterecem sizlerde de oluyor mu kizlar
BizCanımm 90 cok değil mi?
Benım kuzu 30 içse en az 10 unu kusuyo önce meme verıp sonra eds beslıyorm bıberon vermemek için inş sütler artar bebelerimiz doyar
Canım karnı tok, altı kurduysa bazen anne kucağı istiyorlar herhalde ya. Emzik veriyor musun? Bizde çok kurtarıcı oldu valla emzik. Ben vermem diyordum ama annem verelim dedi. İyiki vermişim diyorum.
Birde bu bebeklerde atak dönemleri oluyormuş. Gelişim atakları dönemi. Acaba öyle birşey de mi bebişin?
Baby turco nasıl canım, bezlerinden memnun musun? O da Türk malı ve temiz içerikli diyorlar. Fiyatı da uygun sanırım.
Artık bende öyle yapıyorum canım. Gündüzleri zaten uyanıp meme istiyor ama gece inanılmaz rahat ettim dün. Kendi uyandı, emdi, gazı çıktı, altı temizlendi geri uyudu. Bundan sonra en azından geceleri uyku konusunda hakimiyeti ona bıraktım
Şiddetli gaz sancısı gibiydi benim sancılarım canım. 5 dkda bir gelip yaklaşık 1 dakika sürüyordu. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı yoğun şekilde.
Ben de muhtemelen bir iki gün sürdürebilirim kendimi azıcık tanıyorsamZaten ben yapsam da anneme fenalık gelir, elinde ıslak mendille beni bir kenara iter bence
Ben dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmetÖyle canım olmuyornormalde ben uyusam dinlensem olurdu artık oda olmuyo 3cocuk yatacak vaktim mi var kısmet değil zaman s bırakakim. Bunu da düşünüp kafaya takmayak
Covid mi oldunuzBen dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmet
Teşekkür ederim ağır bir grip gibi yatak döşek yatıyoruzCovid mi oldunuzgeçmiş olsun canım, nasıl geçiyor
Aa covid mi oldunuz, nasıl gidiyor?Ben dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmet
Çok geçmiş olsun canımBen dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmet
Kız yeni öğrendim çok geçmiş olsunBen dinlendim de olmuyor şimdi covid olduk gerçi ama üç gün oldu yani ondan öncede az vardı demekki benim kapasitem belli kısmet
Merhabalar arama butonunda bu yazınızı gördüm şu an aynı sertliği yaşıyorum bebeğim 3 aylık ve birkaç gündür sertlik var en son bugün bebeğim memeden ayrılmıyordu doymadı resmen kilo alımı vs çok iyiydi bugün bağırıp ağladı bu sertlik sanırım süt üretimimi düşürdü Bunu kullanırken ekstra bi şey yaptınız mı ben de hemen yarın almayı düşünüyorum ne uygulamam gerekiyor önerebilir misinizBu yazdıklarımı herkes okusun görsün istiyorum. Belki size belki bir başkasına faydası dokunur. Birkaç gündür mememde sertlik vardı ve emzirmeyle gitmiyordu. Dün yazmıştım emzirme danışmanı eliyle masaj yaparak bebeği emzirtti bana baya rahatlamıştım ama birkaç saate yine aynı oldu. Gece boyu emzirirken masaj yapmama rağmen bebeğim emmek istedi ağladı, çok zor bir gece geçirdim. Lansinoh pompa kar etmedi. Daha sonra bir arkadaşımın da aynısı başına gelmişti onu aradım kendisi Solgar marka Lesitin kullanmış (soyadan yapılan birşey) bunun tıkalı kanallardaki sütü açma etkisi varmış. Hemen ondan aldım sabah, bebeğe de mama verdim. Lesitinden bir tane içtim ve bebek çok rahat emerek meme sertliklerini boşalttı. Diğer göğsümü emmedi bile, ben de sağdım rahatça.
İnsalalh eenfeksyon değildir takip ediyorum sürekli her yaptığında salyali gelmiyor bakalım yarın da öyle olur muCanım öksürük biraz uzun sürüyor evde alternatif tedavi uygulamaya çalış ıhlamur, pekmez filan sulandır iç olmadı
Salyalı olması enfeksiyona işaret olabilir canım eğer pişik değilse bezi sıkıyor veya bezi tahriş ediyor olabilir veya bezindeki bi maddeye alerji gösteriyor olabilir cildi
BizKalbim73 ile aynı gün doğum yaptık canım bizim bebeler 1 ayı geçti ondan mı 90 cc verdi acaba
Çok geçmiş olsun canımKızlar büyük oğlum hastalandı. Ciğerleri baya tıkalı bugün onu.kafama takmaktan sütüm azaldı. Gece bebeğe mama versem 60 cc fazla gelirmi 18 gunlugüz
Bi arkadaşım çok fazla dedi ama . 30 cc de çok az doymuyor çünküÇok geçmiş olsun canıminsalakh iyilesir hemen normal bence 60 CC fszlaxdegil ya benim oğlum o zamanlarda iciyordu 60 cc
Canım hurma betibor bisküvi çayla beraber sütü arttiriyoİnternet baktım mantar ve pişik görünümünde krem suruyirum hep acaba dün fazlaxidrar da mı kaldı dün dışarı çıkmıştık eve gelince bezi dolmuştu değiştirdim hatta yıkadım da sabah gördüm bakalım geçmese doktora götürürüm
Evet 31 günlüktük bugün bebekler büyüdükce CC artıyor önceden 60,70 di hiç 30 içmedi
Bugün bir sat biyunca o yumuşak memeleri emzirdim sag sol artık göğüslerim yandı bıraktım ağladı mama yaptım 90 CC içti yani snlamadigim o 1saatte hiç mi 60 CC gelmediama bu 3gundir su bile içemiyorum diş ağrısından dolayı zonkliyor çayları da eksilttim
Yarın insalalh kurutuluruminsalalh çekerim bu yirmiligi bu dertten de kurutulutum insalalh 3gundir yarını bekliyorum
Bi arkadaşım çok fazla dedi ama . 30 cc de çok az doymuyor çünkü
Canım şu dişten kurtulayım herşeyi yerim onsslalh uyarım bu takviyelereCanım hurma betibor bisküvi çayla beraber sütü arttiriyo
Ah canım benim de öyle hamileliğin sonunda da çektirdi bu meret diş bana geçen gittim film çekti filan kök sağlam dolgu olacak dedi gelecek haftaya randevu aldım inşallah ben de kurtulurum bu arada benim de yirmilikler çıkmadı yer olmadığı için arada ağrır apse yapar ona alışıktım da bu çürük diş beni mahvettiİnsalalh eenfeksyon değildir takip ediyorum sürekli her yaptığında salyali gelmiyor bakalım yarın da öyle olur mu
İnternet baktım mantar ve pişik görünümünde krem suruyirum hep acaba dün fazlaxidrar da mı kaldı dün dışarı çıkmıştık eve gelince bezi dolmuştu değiştirdim hatta yıkadım da sabah gördüm bakalım geçmese doktora götürürüm
Evet 31 günlüktük bugün bebekler büyüdükce CC artıyor önceden 60,70 di hiç 30 içmedi
Bugün bir sat biyunca o yumuşak memeleri emzirdim sag sol artık göğüslerim yandı bıraktım ağladı mama yaptım 90 CC içti yani snlamadigim o 1saatte hiç mi 60 CC gelmediama bu 3gundir su bile içemiyorum diş ağrısından dolayı zonkliyor çayları da eksilttim
Yarın insalalh kurutuluruminsalalh çekerim bu yirmiligi bu dertten de kurutulutum insalalh 3gundir yarını bekliyorum
İlişkiye hiç ara vermedik ama nafile,aynı zamanda hareketliyim çokkk hiç yatmadımdaOlumsuz düşünme ki olumsuzu çağırma canım. Bebek kendi zamanında hazır olduğunda gelecek diye tekrarlıyorum ben kendime süreklison haftalar baya zorladı beni artık doğurmak istiyorum bir an önce ama kendi zamanında gelsin inşallah benim tahmini doğum tarihi 7 kasım ama doktorum eğer bir aksilik olmazsa doğumu başlatmak için 17sine kadar bekleyebiliriz dedi. Eğer bebeğin başı aşağıdaysa ve kanala girdiyse sanırım önce suni sancı deniyorlar. Hemen sezaryene almaz diye düşünüyorum tabi doktor da önemli. Benim kontrolüm de salı günü hayırlı haberler alalım inşallah . Doğumu başlatmak için meme ucu stimülasyonu ve cinsel ilişki tavsiye ediyorlar belki deneyebilirsin
Benim de kasılma desen kasılma gibi değil bebek hareketi desen bebek hareketi gibi değil anlamadım valla o taş gibi olmaları. Yarın güzel haberler alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?