2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de oyleydi ilk basta makas yapiyorum gogsu tutuyor biraz cekiyo yavas yavas bi anda degil ama makasi gevsetiyorum sonra tamamen birakiyorum cnm. Bi dene istersen
Damlanin prospektusune bak cnm cumaya kadar ona gore ver. Sutun tazyikliyse ilk basta makas yaparak ver. Sonra yavas yavas makasi gevset

Ben yarın doktorumla konuşup sancım gelmeden alelacele suni sanciya gitmek istemediğimi söyleyeceğim inan pazartesinden beri içime sinmiyor şu durum. Kaldı ki sırf bebek büyük olabilir diye bunun olması çok sinir bozucu geliyor.. çünkü bı kesinliği bile yok. Bebeğin suyu iyi, ben iyiyim, her şey normalken 0 açılma ile doğuma gitmek . Çok kararsızım ama konuşmak için randevu alacağım

Canım bence de konuş, dediğin gibi her şey normal sonuçta. Benim de Salı günü belli olacak durumum ama doktorum boyun var zaten, egzersizlere de devam et çok rahat doğurursun hiçbir şeyden korkma diye bana moral verdi sağolsun. Bir risk yoksa azıcık daha beklemekten bir şey çıkmaz bence. Dediğin gibi bir de bebek o kadar kiloda bile olmayabilir.

Bekleriz hala gelmezler o zaman zaten yapacak bir şey yok insanın suni sancı ya da sezaryene girerken en azından içi rahat olur ama böylesi dediğin gibi içine sinmez gerçekten. Hayırlısı olsun bakalım canım, haberlerini bekliyoruz

Reactions: The
Ha şöyle kız azıcık veriyorsun o çocuğu çıldırttın gazdan
Alttan mesajını gördüm bebeğin burnunu kontrol et canım tıkalı olmaisn bebekler nefes alamayınca daeme istemiyor nefesleri kesiliyor emerken serum varsa aç genizi tıkalı olabilir insalalh öyle birşey yoktur

Ah canım ya benim diğer doğumum öyleydi süt kslmisti ne kadar sagsam meme boşta kalsa heo ağrıyordu damarları sagmaktsn artık sütüm çekildi sen goguslerini aç zsytinysgi varsa güzelce sur dazla sıkmadan masaj yao her emzirmeden önce yap canım zamanla fark ederidn damarların yumuşar ağrıların kesilir sütun rahatlikla gelir çıkar sıcak su torbais i koy damarlsrin sertleşmişti o yizden süt dışarı çıkmıyordu çıkmadi mi göğsün hep ağrır tikalir emzirmek işkence olur lahana denedin mi lahana yıka soğut dolapta sonra goguslerin üstüne koy kapat 20 dk kalsın lahanalr sıcak olunca çıkarırsın bir dene insalalh iyi olursun iyilesirsin çok çok zor senj çok iyi anlıyom iki acı bir arada sabret birkaç haftaya toparlanirson insalalh

Sağol canım teşekkürler benim oğlan da emzik tutmuyot meme ucuna benzeyen emziklerden aldım kullaniyoruz hala beceremiyor illa başında durcsm çıktımı ağzına yine koyacam emziği sürekli ağlıyor ya böyle olunca meme ucuna benziyor sikllikon üç

Canım benim çok teşekkür ederim önerilerin için sadece batikon yazmış reçeteye, bide benim bebiş uyanmıyo emziremiyorum çok nasıl uyandırabiliriz
Canım alt pijamasını çıkar, ayaklarının altımı gıdıkla. Topuğunu, burnunu hafifçe sıkabilirsin. Islak pamuklar böyle ayağının altını silebilirsin. İlk birkaç gün benimki de çok zor uyanıyordu, sonra alıştı.

Makası da beceremedim ya. Bazen ağlamadan emiyor, bazen ağlıyor çözemedim. Önden biraz sağıp tazyiği azaltmaya çalıştım o da olmadı.

Bi hırıltı geliyor ama anlamadım canım. Burnu tıkalı şuan ondan sanırım. Akşam banyo edecek, ondan sonra serumla açarım inşallah

Canım benim bir arkadaşım 1.70 boyundaydı. Böyle boylu posluydu maşallah. Bebeği de seninkinin kilosuna yakındı. Belki daha fazladır hatta. O 42ye girince normal doğurmuştu mesela. Herşey yolunda ise bence bekleyebilirsin diye düşünüyorum.

Kesinlikle canım, yani doktor çok önemliymiş gerçekten keşke daha çok araştırıp karar verseymisim diyorum. Bana hiç böyle moral vermiyor, telkin etmiyor. Ufak tefek bir insan da değilim, endişeli de değilim ben de bu kiloda bir bebeği dogurabilirim diye düşünüyorum. Her yolu denerim en son yine doktorun dediğine dönerim o ayrı ama her şey yolundayken bu şekilde içime sinmiyor.. hayırlısı bakalım canım hepimiz için

Bugun 15.gunumuz .kulak testi için hastaneye gittik gecti cok sukur isitme testini. Grnel muayene etti dr.iyi dedi.bir gozu kanliydi normal dogum oldugu icin olabiliyor boyle bebeklerin gozu dedi. Benegin kilosu 4 kg cikti ama geçen hafta saglik ocagi da bu kadar olctu .yani sutum az mi kizlar? Dogum kilosu 3.550 di.

Ben henüz 40+1 oluyorum doktorun dediği tarihte, hani gerçekten haftam çok geç olsa veya bir sıkıntı görse Allah korusun dediğini anlarim ama 1 cm bile açılma yokken yürüye yürüye hadi suni sanciya demek ne kadar mantıklı yani ben de beklemeyi düşünüyorum canım yarına randevu aldım , doktorumla konuşacağım. Kolumdan tutup zorla getirecek değil ya , kendi sancimi bekliycem diycem bakalim

Canım benim bebegimin kilosuda vardı dogumada 4 gün vardı. Doktorum daha kilo alırsa normal zor olur sezrryanada çeviririz demişti o yüzden suni sanciyla normal doğurdum. Bende doktorunla konuş

2 haftada bence çok güzel kilo almis canim

Bence bu gün yarın senin doğum sürecin başlar canım. Benim de bir anda başlamıştı, üç gün sonra da doğurdum zaten.

Kızlar göğüslerim çok ağrıyordu, rahatlasın diye bebeği zar zor emzirdikten sonra sağdım. 90cc süt çıktı iki göğüsten. Biberonla vereyim Bi dedim, cak cuk emri biberondaki sütü Benin göğsümden fışkırarak çıkıyor sanırım süt. Bazen emerken huylanıp ağlıyor, memeyi çekiştiriyor. Göğüs ucunu makaslayıp emzirmeye beceremiyorum. Emmeden önce biraz mendile elimle süt akıtıp tazyik alayım diyorum yine ağlıyor bazen. Ne yapmam lazım bilemedim

1. Değişen Duyular Dünyası - 5. Hafta
  2. Oluşumlar Dünyası - 8.Hafta
  3. Yumuşak Geçişler Dünyası - 12.Hafta
  4. Olaylar Dünyası - 19.Hafta
  5. İlişkiler Dünyası - 26.Hafta
  6. Kategoriler Dünyası - 37.Hafta
  7. Zincirleme Olaylar Dünyası - 46.Hafta
  8. Programlar Dünyası - 55.Hafta
  9. İlkeler Dünyası - 64. Hafta
  10. Sistemler Dünyası - 75.Hafta Bebeklerde büyüme atakları

Makası da beceremedim ya. Bazen ağlamadan emiyor, bazen ağlıyor çözemedim. Önden biraz sağıp tazyiği azaltmaya çalıştım o da olmadı.
Makas kolay aslinda cnm. Kahverengi kisminin kenarlarindan isaret ve orta parmaginla tutuyosun orta parmak altta isaret ustte kalcak sekilde
15. Gunde dogum kilosunun yuzde 10u kadar artmasi bekleniyo ki seninki de artmis. Bi sorun yok bence cnm

Yaptim canım allah senden razı olsun benim bi tanesi öyle oldu çok şükür düzeliyor sanki bende makinayla sağıyorum gelmiyor ya elimle az çok bi şekilde ben eczanelere sordum ilk dedim belki bi ilaç verirler kurtulurum ama sağsın sadece demişler bide ılık su ile silsin demiş herkes diyot sıcak birşeyler köy canım ama galiba soğuk daha etki eder yanıyor çünkü ateş gibi bide Piskoljim yapmisim obur göğsümde sizi hisediyorum inşallah birşey olmaz ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…