Hiç sorma canım allah düşmanımın başına vermesin o kadar kötü ki benimde gelmiyor makineyle sağıyorum yine gelmiyor çok şükür dünden bu yana biraz daha iyi benim de hem agaldigim icin hem Piskoljik sütüm çok azaldı zar zor emzirip çıkartmaya çalışıyorum zeytin yağı da sürdüm dünden beri yumuşatıyor dediğin gibi inşalalh geçer allah senden razı olsun canım lahana da koydum canim bu gün biraz dindi sanki bana dua et inşalalh toparlanirim çok uzluyorumAh canım ya benim diğer doğumum öyleydi süt kslmisti ne kadar sagsam meme boşta kalsa heo ağrıyordu damarları sagmaktsn artık sütüm çekildi sen goguslerini aç zsytinysgi varsa güzelce sur dazla sıkmadan masaj yao her emzirmeden önce yap canım zamanla fark ederidn damarların yumuşar ağrıların kesilir sütun rahatlikla gelir çıkar sıcak su torbais i koy damarlsrin sertleşmişti o yizden süt dışarı çıkmıyordu çıkmadi mi göğsün hep ağrır tikalir emzirmek işkence olur lahana denedin mi lahana yıka soğut dolapta sonra goguslerin üstüne koy kapat 20 dk kalsın lahanalr sıcak olunca çıkarırsın bir dene insalalh iyi olursun iyilesirsin çok çok zor senj çok iyi anlıyom iki acı bir arada sabret birkaç haftaya toparlanirson insalalh
Kizlar merhaba korona testim negatife döndü sonunda bin şükür oglumda gelmedi daha 40. Haftama girdim bugun perşembe sabah kendi doktorumda sezeryana alinacam belden uyusturmali olarak ama yinede korkuyorum bulasiciligim devam ediyomudur tamamen vucudumdan temizlenmismidir eger temislenmediyse belden uyusturmada sorun yaşarmiyim persembe karantinamin 13. Gunu bu arada 1 gun sonra bitiyo karantinam bi de oksurugum devam ediyo korkuyorum dikislerimde sorun olurmu bi de bebege bulasirmi ayni odada kalininca ve tecrubelilerden şunu yapsan daha cabuk iyileşirsin soyle yaparsan sutun cabuk gelir diye fikir istiyorum ve oksurugum icin neler yapabilirim şimdide dogum korkum başladi
Canım lesitinle ilgili yazmıştım onu bir araştır. Solgar marka. Tıkanıklığı açıyor.Benim ucu yara canım onun dışında süt toplanmış göğsümde onun acısı çok kötü ona da sagma dışında çaba yok ve sağdıkça sütüm çekildi sanki çok uzluyorum çok
Nasıl bi masaj canım bende yapsam basturmaktan canım çıktı artuk çok uzluyorum sütüm çekilmeye başladı
Deniycem canım allah razı olsun inşallah ise yarar bana dua edin çok uzluyorum sütüm dr sanki azaldı neydi başıma geldi birden bilmiyorum
Canım benim yara ayrı bide süt toplanmış acıdan öldürdü beni sütüm çekildi sanki ağlamaktan ne yapsam gelir acaba çok uzluyorum bu bi günde başıma gelene
Benimde öyle oldu canım ise yarıyor mu krem canım benim süt içinde kalmış sütüm kesildi sanki saymaktan gelmiyor canım çok uzluyorum ne.yapabilirim acaba sağıyorum gelmiyor ben fark et
Tıkanmış işte canım ne yapcam.bilmiyorum sürmesiyim şey kalamdı ağrı okadar yok ama sertlik var sütüm kesildi sanki ağlamaktan çok uzluyorum gelir mı acaba
H HuzurasikBu yazdıklarımı herkes okusun görsün istiyorum. Belki size belki bir başkasına faydası dokunur. Birkaç gündür mememde sertlik vardı ve emzirmeyle gitmiyordu. Dün yazmıştım emzirme danışmanı eliyle masaj yaparak bebeği emzirtti bana baya rahatlamıştım ama birkaç saate yine aynı oldu. Gece boyu emzirirken masaj yapmama rağmen bebeğim emmek istedi ağladı, çok zor bir gece geçirdim. Lansinoh pompa kar etmedi. Daha sonra bir arkadaşımın da aynısı başına gelmişti onu aradım kendisi Solgar marka Lesitin kullanmış (soyadan yapılan birşey) bunun tıkalı kanallardaki sütü açma etkisi varmış. Hemen ondan aldım sabah, bebeğe de mama verdim. Lesitinden bir tane içtim ve bebek çok rahat emerek meme sertliklerini boşalttı. Diğer göğsümü emmedi bile, ben de sağdım rahatça.
Bezini açıp topuklarını hafif. Sıkabilirsiniz bizde bunlar işe yarıyor uyumasına izin vermeyin 2 saatte bir uyandırın sarılık olmaması içinCanım benim çok teşekkür ederim önerilerin için sadece batikon yazmış reçeteye, bide benim bebiş uyanmıyo emziremiyorum çok nasıl uyandırabiliriz
Ya konuşacağım ama hiçbir açıklığım yok , sancım yok. Bebeğin bu kadar kilolu olacağının garantisi de yok. Suni sancı ile açılmazsa yine sezaryene dönülür ki zaten. En azından 41 haftayı doldursun baktık hala gelmiyor o zaman kabul ederim ama bilemiyorum şu anCanım benim bebegimin kilosuda vardı dogumada 4 gün vardı. Doktorum daha kilo alırsa normal zor olur sezrryanada çeviririz demişti o yüzden suni sanciyla normal doğurdum. Bende doktorunla konuş
İnşallah kuzum ya ben de öyle düşünüyorum, o bebek bir şekilde çıkmak isteyecek ordan nasılsa orda kalacak değil ya. Hayırlısıyla ben biraz daha beklemek istiyorum bakalımBence bu gün yarın senin doğum sürecin başlar canım. Benim de bir anda başlamıştı, üç gün sonra da doğurdum zaten.
Kahverengi kısmı sanki sündürür gibi mi yapacağım canım parmaklarıma sıkıştırınca?Makas kolay aslinda cnm. Kahverengi kisminin kenarlarindan isaret ve orta parmaginla tutuyosun orta parmak altta isaret ustte kalcak sekilde
15. Gunde dogum kilosunun yuzde 10u kadar artmasi bekleniyo ki seninki de artmis. Bi sorun yok bence cnm
InsAllah faydası olur canimYaptim canım allah senden razı olsun benim bi tanesi öyle oldu çok şükür düzeliyor sanki bende makinayla sağıyorum gelmiyor ya elimle az çok bi şekilde ben eczanelere sordum ilk dedim belki bi ilaç verirler kurtulurum ama sağsın sadece demişler bide ılık su ile silsin demiş herkes diyot sıcak birşeyler köy canım ama galiba soğuk daha etki eder yanıyor çünkü ateş gibi bide Piskoljim yapmisim obur göğsümde sizi hisediyorum inşallah birşey olmaz ❣
Benimde sadece 1 cm açılma vardı. Kilosu 4171 görünüyordu 3905 cıktıYa konuşacağım ama hiçbir açıklığım yok , sancım yok. Bebeğin bu kadar kilolu olacağının garantisi de yok. Suni sancı ile açılmazsa yine sezaryene dönülür ki zaten. En azından 41 haftayı doldursun baktık hala gelmiyor o zaman kabul ederim ama bilemiyorum şu an
Bana yaradı ama hala tam iyileşme olmadı. Bebek ucunu emiyor çünkü ne yapsam olmuyorBenim ucu yara canım onun dışında süt toplanmış göğsümde onun acısı çok kötü ona da sagma dışında çaba yok ve sağdıkça sütüm çekildi sanki çok uzluyorum çok
Nasıl bi masaj canım bende yapsam basturmaktan canım çıktı artuk çok uzluyorum sütüm çekilmeye başladı
Deniycem canım allah razı olsun inşallah ise yarar bana dua edin çok uzluyorum sütüm dr sanki azaldı neydi başıma geldi birden bilmiyorum
Canım benim yara ayrı bide süt toplanmış acıdan öldürdü beni sütüm çekildi sanki ağlamaktan ne yapsam gelir acaba çok uzluyorum bu bi günde başıma gelene
Benimde öyle oldu canım ise yarıyor mu krem canım benim süt içinde kalmış sütüm kesildi sanki saymaktan gelmiyor canım çok uzluyorum ne.yapabilirim acaba sağıyorum gelmiyor ben fark et
Tıkanmış işte canım ne yapcam.bilmiyorum sürmesiyim şey kalamdı ağrı okadar yok ama sertlik var sütüm kesildi sanki ağlamaktan çok uzluyorum gelir mı acaba
Ama senin ikinci doğumun, belki daha kolay açılmıştır suni sancı ile canım. Neyse bakalım bı yarın konuşayım doktorumla ne diyecekBenimde sadece 1 cm açılma vardı. Kilosu 4171 görünüyordu 3905 cıktı
Yok cnm. Kahverenginin bitip ten renginin basladigi yerden parmaklarini makas gibi yapip tutcaksin. Once gogsunu ver bebege o sinirleniyo gibi olurken parmaklarinla tut isaret parmagi ustte orta parmak altta olcak sekildeKahverengi kısmı sanki sündürür gibi mi yapacağım canım parmaklarıma sıkıştırınca?
İnsalalh cnim iyilesirsin herkes geçiyor bu kötü durumlardan dualarım t inşallah toparlanirsin hemen iyilesirsinHiç sorma canım allah düşmanımın başına vermesin o kadar kötü ki benimde gelmiyor makineyle sağıyorum yine gelmiyor çok şükür dünden bu yana biraz daha iyi benim de hem agaldigim icin hem Piskoljik sütüm çok azaldı zar zor emzirip çıkartmaya çalışıyorum zeytin yağı da sürdüm dünden beri yumuşatıyor dediğin gibi inşalalh geçer allah senden razı olsun canım lahana da koydum canim bu gün biraz dindi sanki bana dua et inşalalh toparlanirim çok uzluyorum❣
Bi deneyim canım faydası olur inşallah çok teşekkür ederimYok cnm. Kahverenginin bitip ten renginin basladigi yerden parmaklarini makas gibi yapip tutcaksin. Once gogsunu ver bebege o sinirleniyo gibi olurken parmaklarinla tut isaret parmagi ustte orta parmak altta olcak sekilde
InsAllah hayırlısı olurAma senin ikinci doğumun, belki daha kolay açılmıştır suni sancı ile canım. Neyse bakalım bı yarın konuşayım doktorumla ne diyecek
Insallah benimkide gecer tekrar test sanmiyorum yapilsin cunku 7de direk doguma alinacam testi ver sonucu bekle vakit yok zaten karantinamin son gunu yarin ugrasmazlar bence kiii beklenedebilir şimdilik sancim yok ama 40 haftayi doldurdugum icin bebek icin korkuyorum bende korkuyorum oksurukten dikişlerim zarar gormez insallah benim daha cok balgam var oksurukten ziyade yani ard arda oksurugum ya da bebi bogan bi oksurugum yok şukur tabi koku vs hala gelmedi ama halsizlik vs biseyim yok şükür bebekte sağ salim dogsunda insallah yazarim burdan olanları tek korkum bebegin almamasi bi yerdenSoğuma alınmadan pcr vereceksinizdir tekrar.
Ben de coivd karantinam bittikten 15 gün sonra alındım sezaryene.
Öksürüğüm covid sürecinde değil ama bittikten sonra çok fazla idi. kesin ameliyat dikişleri açılı bu öksürüğe diye düşündüm. Ancak ameliyat sırasında kaburgalarıma bastırdıkları andan itibaren öksürüğüm kesildi.
Insallah benimkide gecer tekrar test sanmiyorum yapilsin cunku 7de direk doguma alinacam testi ver sonucu bekle vakit yok zaten karantinamin son gunu yarin ugrasmazlar bence kiii beklenedebilir şimdilik sancim yok ama 40 haftayi doldurdugum icin bebek icin korkuyorum bende korkuyorum oksurukten dikişlerim zarar gormez insallah benim daha cok balgam var oksurukten ziyade yani ard arda oksurugum ya da bebi bogan bi oksurugum yok şukur tabi koku vs hala gelmedi ama halsizlik vs biseyim yok şükür bebekte sağ salim dogsunda insallah yazarim burdan olanları tek korkum bebegin almamasi bi yerden
Ins isine yarar cnmBi deneyim canım faydası olur inşallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?