Aç canım çok kötü olurlar dikkat et açıldı mı şimdiBi hırıltı geliyor ama anlamadım canım. Burnu tıkalı şuan ondan sanırım. Akşam banyo edecek, ondan sonra serumla açarım inşallah
Sansa bak ya şimdide 4gun içinde doğmasın diye dua edecen haBenim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
Kız bırak biraz daha dursun içerde.Benim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
Anne sutu alan bebeklerin sari oluyormus canim bende netten bakmistinKızlar bebeğim sarı ishal gibi kakasını yapıyor gün içersinde 5 kez oluyor sizce normalmj
Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim. Bana 3650 demislerdi 3100 dogurdumYa konuşacağım ama hiçbir açıklığım yok , sancım yok. Bebeğin bu kadar kilolu olacağının garantisi de yok. Suni sancı ile açılmazsa yine sezaryene dönülür ki zaten. En azından 41 haftayı doldursun baktık hala gelmiyor o zaman kabul ederim ama bilemiyorum şu an
Saka gibi bu doktorlarin hicbirinin birbirinden farki yok. Bu stresle gelir zaten bebisBenim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
Açıldı canım çok şükür. Burun deliklerine serum sıktım, genzine gitti. Hemen omzuma alıp sırtına pıt pıt yaptım. İki kez öyle bir hapşırdı ki, inanılmaz sümük çıktı şok oldum. Resmen nefesi açıldı, rahatladı yavrum ya. Balgam gibi löp löp sümük çıktı inanamadıkAç canım çok kötü olurlar dikkat et açıldı mı şimdi
Sorma canım ya akşam akşam moralim bozuldu. “Sakın stres yapma” diyor ama yapmama ihtimali kalmıyor ki insanın, hiç tanımadığım bir doktorla doğum yapma ihtimali çıktı bir de şimdi. O gün kontrolde açılma yok demişti, şimdi de muayenede biraz yumuşama başlamıştı bir parmak da açıklık vardı dedi iyice tribe girdimAnne sutu alan bebeklerin sari oluyormus canim bende netten bakmistin
Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim. Bana 3650 demislerdi 3100 dogurdum
Saka gibi bu doktorlarin hicbirinin birbirinden farki yok. Bu stresle gelir zaten bebis
ŞükürAçıldı canım çok şükür. Burun deliklerine serum sıktım, genzine gitti. Hemen omzuma alıp sırtına pıt pıt yaptım. İki kez öyle bir hapşırdı ki, inanılmaz sümük çıktı şok oldum. Resmen nefesi açıldı, rahatladı yavrum ya. Balgam gibi löp löp sümük çıktı inanamadık
En son özel doktora gittim canım. Thicoid mi ne öyle bir krem verdi. Birde duolabance diye bir vajinayı iyileştiren probiyotik hap yazdı. Onları kullandım. Yara kapandı, çok küçük bir açıklık kaldı. %90 iyileştim sayılır. İç dikişlerddn görünenlerin hepsini aldı, havayla temas ettikleri için artık işlevini yitirmiş. Bunlar durdukça nem yapar, o da iltihap kapar dedi. Gerçekten de iç dikişleri alınca hızla iyileşmeye başladım. Birde yaraya günde bir saat sarı ampul ışığı tuttum. İyileşmeyi hızlandırıyormuş sarı ışık, hücre canlandırması yapıyormuş.Kedilervekitaplar canim dikislerin ne durumda iyilesebildin mi
Sümük görünce bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi vallaŞükürhergun yap ancak düzelir onlar benim oğlan da öyleydi korkutuyordu bizi boğulacak gibi di bu aralr günde 1yapuyorim kaloriferler açık diye hepimizin burnu kuruyor onunkide kuruyo sertleşiyor o pislik zor oluyor çıkarmakta devam et temizlemeye rahatlar o hep
Bende hafif hafif gelmis durumda yani yuzde yuz degil ama yuzde 20lik kismi diyeyim yapsinlar istiyolarsa ama sanmiyorum insallah kazasiz belasiz bebekte doğar saglikla cok sor surecler atlattim ama inaniyorum sonu guzel olacak inşallah dogum korkum had safhada bakalim bol sakinlestirici isteyecem yarin yoksa beni zaptedemezlerAllahın izniyle siz rahat olun. Dua edin. Benim de bildikleri halde prosedür olarak yaptılar geceden. Koku ben de hala gelmedi 2 ay oldu neredeyse
Canim ilk zamanlara gore daha rahatim oturuo kalkiyorum makta bolgemdeki dikisler iyilesti gibi ama makatla vajina arasindaki yer yirtilmisti yavas yavas topluyormus hergun merhem ve batikon pansumank yapiyorum daha toplamis ama sanki tam bir iyilesme olmayacakmis gibi geliyor senin kullandigin merheme bir bakayim canim sari isigi uygulamadim arrik uygulasam iyi olur moralim bozuluyir arada aklima geldikceEn son özel doktora gittim canım. Thicoid mi ne öyle bir krem verdi. Birde duolabance diye bir vajinayı iyileştiren probiyotik hap yazdı. Onları kullandım. Yara kapandı, çok küçük bir açıklık kaldı. %90 iyileştim sayılır. İç dikişlerddn görünenlerin hepsini aldı, havayla temas ettikleri için artık işlevini yitirmiş. Bunlar durdukça nem yapar, o da iltihap kapar dedi. Gerçekten de iç dikişleri alınca hızla iyileşmeye başladım. Birde yaraya günde bir saat sarı ampul ışığı tuttum. İyileşmeyi hızlandırıyormuş sarı ışık, hücre canlandırması yapıyormuş.
Sen nasıl oldun canım?
Benım oğlum 6 bucuk yasında canımValla benim oğlumda kardeşi olunca hep bi mahsun çok üzülüyorum hasta olunca dahada kötü oluyorum. Senin oğlan kaç yaşında
Ben aldm canım boba 4g ama 3. Aydan itibaren kullanılıyoKızlar kanguru alan varmı
Benimkide 5.5 yaşında seninki bu sene 1 inci sınıf daha zor olmuştur.Benım oğlum 6 bucuk yasında canım
Şükür bugun daha iyi
Hayr bebişlerde cok minik sürekli ilgi beklıyolar e buyuklerde buna içerliyoaglamaktan mahvoldum bebe azcık uyuyo ben o arada düşünmekten tavanı ızlıyorum tam uykusuzluk canıma gecıyo dalacam derken bebek uyanıyo öyle bı kısır döngüdeyim suan
Ben aldm canım boba 4g ama 3. Aydan itibaren kullanılıyo
Sling alayım dedım onda da hbsling uygun ama kuması nasıl bılmıyorm
Boba ve nekonunfıyatı almıs basını gitmiş
Canım o dediğim probiyotik takviye yi de mutlaka doktoruna danış. Bana onun da çok faydası oldu eminim. Geçmeyen inatçı mantara, enfeksiyon tedavisine filan da kullanılıyormuş. Adı duobalance bv. Vajina bölgesini iyileştirici özel probiyotikler varmış içinde.Canim ilk zamanlara gore daha rahatim oturuo kalkiyorum makta bolgemdeki dikisler iyilesti gibi ama makatla vajina arasindaki yer yirtilmisti yavas yavas topluyormus hergun merhem ve batikon pansumank yapiyorum daha toplamis ama sanki tam bir iyilesme olmayacakmis gibi geliyor senin kullandigin merheme bir bakayim canim sari isigi uygulamadim arrik uygulasam iyi olur moralim bozuluyir arada aklima geldikce
Yarinmi doğum canım. Senin bebeğe hep büyük kafa diyolardi bakalım gerçekten öylemiBende hafif hafif gelmis durumda yani yuzde yuz degil ama yuzde 20lik kismi diyeyim yapsinlar istiyolarsa ama sanmiyorum insallah kazasiz belasiz bebekte doğar saglikla cok sor surecler atlattim ama inaniyorum sonu guzel olacak inşallah dogum korkum had safhada bakalim bol sakinlestirici isteyecem yarin yoksa beni zaptedemezler
Kiz sende nasil o yaralara bakabiliyordun. Ben hiç bakamazdimCanım o dediğim probiyotik takviye yi de mutlaka doktoruna danış. Bana onun da çok faydası oldu eminim. Geçmeyen inatçı mantara, enfeksiyon tedavisine filan da kullanılıyormuş. Adı duobalance bv. Vajina bölgesini iyileştirici özel probiyotikler varmış içinde.
Kremin adı da thiocilline. İki çeşidi varmış canım. Biri göz biri deri için olan. Deri için olanı alacaksın canım. Mavi, beyaz, turuncu bir kutusu var şerit şeklinde.
Beni özelde gittiğim doktor çok rahatlattı canım. Ne hastalar ne yırtıklarla geliyor, görsen aklın durur. Ama hepsi sapasağlam oluyor hiç korkma, vajina vücutta en çabuk iyileşen yerlerden biri diye çok teselli etti beni Allah razı olsun o doktordan. Ben zannediyordum ki o yırtığın içi kuruyacak, orası öyle açık kalacak. Resmen depresyona girmiştim. Elimde ayna sürekli yara yerine bakıyordum iyileşiyor mu diye. Ama o doktora gidincr herşey değişti şükür. Etkisini yitiren iç dikişleri aldı. Yazdığı krem ve probiyotiği dr kullandım. 1 hafta içinde çok büyük oranda iyileşme oldu şükür. Ki benim haberim yoktu, içerde gördüklerimden hariç başka dikişlerim de varmış.
Moralini hiç bozma canım. İnan ordaki yara iyileşip yavaş yavaş kapanıyor. Temizliğine dikkat edip, pansuman yapıp, kuru tutarsan hemencik iyileşme sağlar hiç merak etme. Ben psikolojik olarak rahatlayınca da çok çabuk iyileşme başladı. Sende kendini olumsuz düşüncelerden arındır canım. Bak ne güzel dikişler kapanmaya başlamış bile maşallah. Yakında iyice iyileşir hiç üzme kendini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?