Canim benim Allah razi olsun senden bu mesajin bile bana okadar destek oldu ki gercekten Allah razi olsun. Benim doktorunda senin doktorunun dediklerini soyledi canim vajina vucutta en cabuk toplayan yerdir iyileseceksin zamanla dedi 2 hafta antibiyotikli pansuman yaptik bu hafta batikon merhem simdi de yara izi birakmayan krem verecekti bu hafta ama senin dediklerini alacam yarin doktora da danisarak sana sifa olmus rabbim bana da sifa etkisi gostersin insAllah.Canım o dediğim probiyotik takviye yi de mutlaka doktoruna danış. Bana onun da çok faydası oldu eminim. Geçmeyen inatçı mantara, enfeksiyon tedavisine filan da kullanılıyormuş. Adı duobalance bv. Vajina bölgesini iyileştirici özel probiyotikler varmış içinde.
Kremin adı da thiocilline. İki çeşidi varmış canım. Biri göz biri deri için olan. Deri için olanı alacaksın canım. Mavi, beyaz, turuncu bir kutusu var şerit şeklinde.
Beni özelde gittiğim doktor çok rahatlattı canım. Ne hastalar ne yırtıklarla geliyor, görsen aklın durur. Ama hepsi sapasağlam oluyor hiç korkma, vajina vücutta en çabuk iyileşen yerlerden biri diye çok teselli etti beni Allah razı olsun o doktordan. Ben zannediyordum ki o yırtığın içi kuruyacak, orası öyle açık kalacak. Resmen depresyona girmiştim. Elimde ayna sürekli yara yerine bakıyordum iyileşiyor mu diye. Ama o doktora gidincr herşey değişti şükür. Etkisini yitiren iç dikişleri aldı. Yazdığı krem ve probiyotiği dr kullandım. 1 hafta içinde çok büyük oranda iyileşme oldu şükür. Ki benim haberim yoktu, içerde gördüklerimden hariç başka dikişlerim de varmış.
Moralini hiç bozma canım. İnan ordaki yara iyileşip yavaş yavaş kapanıyor. Temizliğine dikkat edip, pansuman yapıp, kuru tutarsan hemencik iyileşme sağlar hiç merak etme. Ben psikolojik olarak rahatlayınca da çok çabuk iyileşme başladı. Sende kendini olumsuz düşüncelerden arındır canım. Bak ne güzel dikişler kapanmaya başlamış bile maşallah. Yakında iyice iyileşir hiç üzme kendini canım.
Evet yarin insallah bakalim gorecez ama stresten aglayasim var surekli oksurugumde devam ediyo insallah sorun yaşamam sag salim gecer her sey artik koca kafaysada yapacak bise yokYarinmi doğum canım. Senin bebeğe hep büyük kafa diyolardi bakalım gerçekten öylemibanada doğuma kadar koca kafa dedi doktor bizimki hiç öyle dediği gibi çıkmadı
Allahın izniyle hiç bir şeycik olmucak canım merak etmeEvet yarin insallah bakalim gorecez ama stresten aglayasim var surekli oksurugumde devam ediyo insallah sorun yaşamam sag salim gecer her sey artik koca kafaysada yapacak bise yok
Şükürler olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar merhaba korona testim negatife döndü sonunda bin şükür oglumda gelmedi daha 40. Haftama girdim bugun perşembe sabah kendi doktorumda sezeryana alinacam belden uyusturmali olarak ama yinede korkuyorum bulasiciligim devam ediyomudur tamamen vucudumdan temizlenmismidir eger temislenmediyse belden uyusturmada sorun yaşarmiyim persembe karantinamin 13. Gunu bu arada 1 gun sonra bitiyo karantinam bi de oksurugum devam ediyo korkuyorum dikislerimde sorun olurmu bi de bebege bulasirmi ayni odada kalininca ve tecrubelilerden şunu yapsan daha cabuk iyileşirsin soyle yaparsan sutun cabuk gelir diye fikir istiyorum ve oksurugum icin neler yapabilirim şimdide dogum korkum başladi
Göğüs uçlukları işe yaramaz mı ki ?Kızlar göğüslerim çok ağrıyordu, rahatlasın diye bebeği zar zor emzirdikten sonra sağdım. 90cc süt çıktı iki göğüsten. Biberonla vereyim Bi dedim, cak cuk emri biberondaki sütüBenin göğsümden fışkırarak çıkıyor sanırım süt. Bazen emerken huylanıp ağlıyor, memeyi çekiştiriyor. Göğüs ucunu makaslayıp emzirmeye beceremiyorum. Emmeden önce biraz mendile elimle süt akıtıp tazyik alayım diyorum yine ağlıyor bazen. Ne yapmam lazım bilemedim
Ah ataklar bizimki 5. Hafta atağını yaşıyor şu ara
- Değişen Duyular Dünyası - 5. Hafta
- Oluşumlar Dünyası - 8.Hafta
- Yumuşak Geçişler Dünyası - 12.Hafta
- Olaylar Dünyası - 19.Hafta
- İlişkiler Dünyası - 26.Hafta
- Kategoriler Dünyası - 37.Hafta
- Zincirleme Olaylar Dünyası - 46.Hafta
- Programlar Dünyası - 55.Hafta
- İlkeler Dünyası - 64. Hafta
- Sistemler Dünyası - 75.Hafta Bebeklerde büyüme atakları
AmanBenim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
BenBebegin altini uykuda alan varmi ?
Aa aynı doktora gidiyo olabilir miyiz ?Benim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
Ben genelde uyanmasini bekliyorum. Uyaninca altini alip besliyorum.ama altini alirken ciglik kiyamet gidiyor.Şükürler olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Göğüs uçlukları işe yaramaz mı ki ?
Amanşimdi de beklesin bakalım minnoş dualarla zambağın karantinayı bitirdik sıra sende canım
BenVe şu an uyumuyor
Evet sezeryan insallah tek korkum oksurugum siddetlendi iyice nedense strestenmi ne normalde gece hic olmazdıAllahın izniyle hiç bir şeycik olmucak canım merak etme
Sezeryan olcak.dimi
Insallah cnm insallah cok sagolŞükürler olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Göğüs uçlukları işe yaramaz mı ki ?
Amanşimdi de beklesin bakalım minnoş dualarla zambağın karantinayı bitirdik sıra sende canım
BenVe şu an uyumuyor
Bol bol uzan cnm benden tavsiye bitki caylarindan uzak dur ayaklarini havaya kaldir uzann su bile almaya cok kalkma anca oylr beklio bunlar yoksa dogum zamanina girince mecbur gelecekler eni sonu bol bol dinlen 4 gunBenim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
Bebegin altini uykuda alan varmi ?
Çok sağol canım allah razı olsun peki bunu heryerde veriyorlar mı bide bebeğe yada süte bi zararı var mı acaba sen kulandin bi etki oldu mu❣Canım lesitinle ilgili yazmıştım onu bir araştır. Solgar marka. Tıkanıklığı açıyor.
Allah razı olsun bu güzel dileklerin için canım inşallah hepimiz biran önce toparlanirizb❣benimde nerdeyse her yerimde ağrı var bide bu sefer bebeğim emerken meme me can çekiştiriyor gerçekten seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer biz bu sıkıntılardan kurtuluruz biran önce çünkü çok zor bi süreçİnsalalh cnim iyilesirsin herkes geçiyor bu kötü durumlardan dualarım t inşallah toparlanirsin hemen iyilesirsinbende hep ağladım dış sgrisindan uç yaralarından şükür yavaş yavaş toparlaniyirum geçecek inşallah buckotu günler gerçekten bende doğum yaptığından beri stres sıkıntı ve çektiğim açılardan sütüm hiç cogslmadi her hafta 1kutu yarım kiloluk mama alıyoruz yetmiyor Allah yardımcımiz olsun
Ben bu doktorlara olan inancımı kaybettimBenim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
Hoş geldin canım sağlıcakla kavuşun siz de inşallahAa aynı doktora gidiyo olabilir miyiz ?bugün aynısını benim doktor da soyledi fitili kabul etmedim pazartesiye kadar dogum baslarsa baska doktor bakacak bu arada herkese merhaba burayı uzaktan takip ediyorum fırsat buldukça okuyorum 40. haftamdayım ilk gebeliğim
Ben de uyandığı sıra yapıyorum kızım hiç gece kaka yapmazdı ve hiç açmazdım gece altını ve nerdeyse 1 yaşına kadar hiç pişik olmadı diyebilirim benim kakalı oğlan gece gündüz demeden yapabiliyor pişik oldu açmasam kötü olacak yine pişik olur diye kıyamıyorum bu defa da uykusu açılıyor uyumuyorBen genelde uyanmasini bekliyorum. Uyaninca altini alip besliyorum.ama altini alirken ciglik kiyamet gidiyor.
Canım ya çok mu uzun uyuyor bölmesen mi uykusunu doktoruna bi sor istersen bizimki de şu ara kısa kısa uyuyor sanki saatlerce uyumuş gibi gözünü açıyor geri yatıramıyorum uğraş uğraş yatır 5 dakika uyuyup uyansın emeğime acıyorum uyumasa sakin dursa bi kenarda ya da şu emziği tutsa o da yokBenim kızım uyanmıyor, meme vermek için 1 saat uğraşıyorum uyandırmaya. Memeden sonra da uyutmak en az 1 saat sürüyor. Bayılmak üzereyim, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Siz napıyorsunuz
Bursa’daysan olabilir canımAa aynı doktora gidiyo olabilir miyiz ?bugün aynısını benim doktor da soyledi fitili kabul etmedim pazartesiye kadar dogum baslarsa baska doktor bakacak bu arada herkese merhaba burayı uzaktan takip ediyorum fırsat buldukça okuyorum 40. haftamdayım ilk gebeliğim
Canım başta üzüldüm de dediğin gibi sonra 4 gün yatışla geçeceğini düşününce moralim yerine geldiBol bol uzan cnm benden tavsiye bitki caylarindan uzak dur ayaklarini havaya kaldir uzann su bile almaya cok kalkma anca oylr beklio bunlar yoksa dogum zamanina girince mecbur gelecekler eni sonu bol bol dinlen 4 gun
Benimkinde tutmuyor. Şimdi bu emzikten alicam bakalım bu son şansıSağol canım teşekkürlerbenim oğlan da emzik tutmuyot meme ucuna benzeyen emziklerden aldım kullaniyoruz hala beceremiyor illa başında durcsm çıktımı ağzına yine koyacam emziği sürekli ağlıyor ya böyle olunca meme ucuna benziyor sikllikon üç
2 haftada bence çok güzel kilo almis canim
Sagolun kizlar biraz rahatladım.Makas kolay aslinda cnm. Kahverengi kisminin kenarlarindan isaret ve orta parmaginla tutuyosun orta parmak altta isaret ustte kalcak sekilde
15. Gunde dogum kilosunun yuzde 10u kadar artmasi bekleniyo ki seninki de artmis. Bi sorun yok bence cnm
Surekli agliyorum ben ya hep boyle mi olacak diye ..bazen yemek yemeye firsat olmuyor e ozamn da süt azaliyorBenim kızım uyanmıyor, meme vermek için 1 saat uğraşıyorum uyandırmaya. Memeden sonra da uyutmak en az 1 saat sürüyor. Bayılmak üzereyim, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Siz napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?