2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim benim Allah razi olsun senden bu mesajin bile bana okadar destek oldu ki gercekten Allah razi olsun. Benim doktorunda senin doktorunun dediklerini soyledi canim vajina vucutta en cabuk toplayan yerdir iyileseceksin zamanla dedi 2 hafta antibiyotikli pansuman yaptik bu hafta batikon merhem simdi de yara izi birakmayan krem verecekti bu hafta ama senin dediklerini alacam yarin doktora da danisarak sana sifa olmus rabbim bana da sifa etkisi gostersin insAllah.

Yarinmi doğum canım. Senin bebeğe hep büyük kafa diyolardi bakalım gerçekten öylemi banada doğuma kadar koca kafa dedi doktor bizimki hiç öyle dediği gibi çıkmadı
Evet yarin insallah bakalim gorecez ama stresten aglayasim var surekli oksurugumde devam ediyo insallah sorun yaşamam sag salim gecer her sey artik koca kafaysada yapacak bise yok

Evet yarin insallah bakalim gorecez ama stresten aglayasim var surekli oksurugumde devam ediyo insallah sorun yaşamam sag salim gecer her sey artik koca kafaysada yapacak bise yok
Allahın izniyle hiç bir şeycik olmucak canım merak etme
Sezeryan olcak.dimi

Şükürler olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Göğüs uçlukları işe yaramaz mı ki ?
Ah ataklar bizimki 5. Hafta atağını yaşıyor şu ara
Aman şimdi de beklesin bakalım minnoş dualarla zambağın karantinayı bitirdik sıra sende canım
Bebegin altini uykuda alan varmi ?
Ben Ve şu an uyumuyor

Aa aynı doktora gidiyo olabilir miyiz ? bugün aynısını benim doktor da soyledi fitili kabul etmedim pazartesiye kadar dogum baslarsa baska doktor bakacak bu arada herkese merhaba burayı uzaktan takip ediyorum fırsat buldukça okuyorum 40. haftamdayım ilk gebeliğim

Ben genelde uyanmasini bekliyorum. Uyaninca altini alip besliyorum.ama altini alirken ciglik kiyamet gidiyor.

Insallah cnm insallah cok sagol

Bol bol uzan cnm benden tavsiye bitki caylarindan uzak dur ayaklarini havaya kaldir uzann su bile almaya cok kalkma anca oylr beklio bunlar yoksa dogum zamanina girince mecbur gelecekler eni sonu bol bol dinlen 4 gun

Canım lesitinle ilgili yazmıştım onu bir araştır. Solgar marka. Tıkanıklığı açıyor.
Çok sağol canım allah razı olsun peki bunu heryerde veriyorlar mı bide bebeğe yada süte bi zararı var mı acaba sen kulandin bi etki oldu mu❣
Allah razı olsun bu güzel dileklerin için canım inşallah hepimiz biran önce toparlanirizb❣benimde nerdeyse her yerimde ağrı var bide bu sefer bebeğim emerken meme me can çekiştiriyor gerçekten seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer biz bu sıkıntılardan kurtuluruz biran önce çünkü çok zor bi süreç

Ben bu doktorlara olan inancımı kaybettim ama stres yapma lütfen. Bebek gelecekse de gelsin , hangisi hayırlısı bilemezsin. Bu arada fitili denemedigin daha iyi olmuş bence canım

Hoş geldin canım sağlıcakla kavuşun siz de inşallah
Ben genelde uyanmasini bekliyorum. Uyaninca altini alip besliyorum.ama altini alirken ciglik kiyamet gidiyor.
Ben de uyandığı sıra yapıyorum kızım hiç gece kaka yapmazdı ve hiç açmazdım gece altını ve nerdeyse 1 yaşına kadar hiç pişik olmadı diyebilirim benim kakalı oğlan gece gündüz demeden yapabiliyor pişik oldu açmasam kötü olacak yine pişik olur diye kıyamıyorum bu defa da uykusu açılıyor uyumuyor
Benim kızım uyanmıyor, meme vermek için 1 saat uğraşıyorum uyandırmaya. Memeden sonra da uyutmak en az 1 saat sürüyor. Bayılmak üzereyim, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Siz napıyorsunuz
Canım ya çok mu uzun uyuyor bölmesen mi uykusunu doktoruna bi sor istersen bizimki de şu ara kısa kısa uyuyor sanki saatlerce uyumuş gibi gözünü açıyor geri yatıramıyorum uğraş uğraş yatır 5 dakika uyuyup uyansın emeğime acıyorum uyumasa sakin dursa bi kenarda ya da şu emziği tutsa o da yok

Bursa’daysan olabilir canım Valla bu resmi tatillere doğum denk getirmemek lazımmış, kimse senin durumunu sallamıyor.
Bol bol uzan cnm benden tavsiye bitki caylarindan uzak dur ayaklarini havaya kaldir uzann su bile almaya cok kalkma anca oylr beklio bunlar yoksa dogum zamanina girince mecbur gelecekler eni sonu bol bol dinlen 4 gun
Canım başta üzüldüm de dediğin gibi sonra 4 gün yatışla geçeceğini düşününce moralim yerine geldi Ev işi vs çok yorgun hissediyordum zaten, işime geldi şimdi

Benimkinde tutmuyor. Şimdi bu emzikten alicam bakalım bu son şansı

2 haftada bence çok güzel kilo almis canim

Makas kolay aslinda cnm. Kahverengi kisminin kenarlarindan isaret ve orta parmaginla tutuyosun orta parmak altta isaret ustte kalcak sekilde

15. Gunde dogum kilosunun yuzde 10u kadar artmasi bekleniyo ki seninki de artmis. Bi sorun yok bence cnm
Sagolun kizlar biraz rahatladım.

Benim kızım uyanmıyor, meme vermek için 1 saat uğraşıyorum uyandırmaya. Memeden sonra da uyutmak en az 1 saat sürüyor. Bayılmak üzereyim, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Siz napıyorsunuz
Surekli agliyorum ben ya hep boyle mi olacak diye ..bazen yemek yemeye firsat olmuyor e ozamn da süt azaliyor

Kızlar fizyolojik serumu gün içerisinde 4 5 defa sikabilirsiniz. Burnunun tıkanıklığına bağlı olarak. Açtığınız serumun kapağını kapatın tekrar ( cevirdiginiz plastik başlık tekrar takilabiliyor içine sokuyorsunuz) ve en fazla açılan serum 24 saat kalabilir. Sonra o serumu çöpe atmayi unutmayınız. Hem burnuna sıkın hem göz pınarlarınin kenarlarına bir damla damlatıp temiz bir mendille gözlerinde çapak varsa onuda temizleyebilirsiniz. Aspiratörle çekme dedi burnunu ama tıkalı gibi bugün sabah çektim mecburen. İnanılmaz bir hiriltisi var, hemşire ödem dedi ama ben ilk çocukta böyle birsey görmedim. Sizdede hırıltı var mı? Sanki burnu tıkalı gibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…