2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bizde ayniyiz canim serum fizyolojik+aspiratör kurtulmaya çalışıyoruz

Benim kızım uyanmıyor, meme vermek için 1 saat uğraşıyorum uyandırmaya. Memeden sonra da uyutmak en az 1 saat sürüyor. Bayılmak üzereyim, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Siz napıyorsunuz
Benimki baslarda oyleydi. Simdi de saat basi kalkiyor. Gogus uclarim tekrar acimaya basladi. Gece hic uyumadi 5e kadar. Öluyorum uykusuzluktan
Hirulti var bizde de cnm. Okyanus suyu almistim da bi kez yaptim daha. Kucuk diye cesaret edemiom

Amin inşallah canım hepimiz kurtuluruz inşallah bu ağrılardan

Benimki baslarda oyleydi. Simdi de saat basi kalkiyor. Gogus uclarim tekrar acimaya basladi. Gece hic uyumadi 5e kadar. Öluyorum uykusuzluktan

Hirulti var bizde de cnm. Okyanus suyu almistim da bi kez yaptim daha. Kucuk diye cesaret edemiom
Bende burnuna birden sıkınca korkardım orta kulaga bile kacabilir r su şükür birşeyi yok burnu açılıyor nefes alıyor çok rahatlıo alıştık karı koca temizlemeye

Bende havluyu yıkayıp petrklerin üstüne koyuyorum kuruyor öylede denedim boş yani

Bebegin altini uykuda alan varmi ?
Hergun degistiriyorum canım gece mama yapıyorum içiyor üşenmedn dolduruyor bezi uykusu da kaçıyor bende kafayı yiyorum uyumayinca memeyi veriyorum yatıyor beyfendi

Bir tek ben mi böyleyim diyordum ki sizlerde de aynı durum varmış .uyutmak ayrı bir dert dalamıyor bir türlü .Uyumayınca da çığlık çığlığa sanki etinden et kesiyoruz .Bazen altını uykusu bölünmesin diye gece açmıyorum .İkinci beslemede açıyorum .Açtığım an gözler fal taşı gibi uyut uyutabilirsen.
Bir de şu an havalar serin doğalgaz yakıyoruz ama bana ya üşürse ya hasta olursa diye gelgitler gelip gidiyor .Kendi evim çok sıcaktı 26 derece annemlern evi daha serin .Arada öksürüyor bebeğim tedirgin oluyorum o öksürünce yada hapşırınca .Kaygı seviyem çok yükseldi .Bazen alın bir ay sonra verin diyesim geliyor
Ay sorma canim benimki ne gündüz ne gece uyuyor . Bide sırt agrım var gece resmen ağladim
Ben de geçen gece ağladım gerçekten inanılmaz zorladı

Canım seni korkutmk gibi olmasn bnde suni sancı çekip ameliyat olanlardanm ama bnm bebeğimin kalbi dayanmadı mecbur acil aldılar bni

Reactions: The
Bnmde oğlum böyle bnde çok zorlanıyorum hatta şuan soğuk almış neredeyse hiç tutmuyor tutunca 1-2dk sonra bırakıyor ağlıyor

Ne zaman doğmuştu sizinki ilk günlerde ödem olabiliyormuş, burnu ilk doğduğu gün tıkalı gibiydi. Bir de başı üşüyünce de hem gözleri akıyor hem burnu tıkanıyor bebeklerin.
Bir de gözü akınca ben siyah çayla yada papatya çayı ile de silebilirsiniz.

Bir uykusuz her gece mesajida ben birakiyim ozaman. Bu bebiş gündüz uyuyoorr gece uyumuyooorr
düzene girene kadar iyice zorlanıcaz sanırm ve ben ne yazık ki bebek büyütmeyi unutmusum
Surekli agliyorum ben ya hep boyle mi olacak diye ..bazen yemek yemeye firsat olmuyor e ozamn da süt azaliyor
Aslaaa…
Asla hep böyle olmayacak evet şimdi zor ama öylesine hızlı gecıyo ki bı kac aya sadece gece beslemesi bızı zorlayacak gunduz kendılerı oyalanacaklar inş az daha sabır
O kadar iyi anlıyorm ki
Kendımı çaresiz hissediyorm
Allah’tan annem babam yanımda yoksa çok daha fazla zorlanırdm
Kızlar fizyolojik serumu gün içerisinde 4 5 defa sikabilirsiniz. Burnunun tıkanıklığına bağlı olarak. Açtığınız serumun kapağını kapatın tekrar ( cevirdiginiz plastik başlık tekrar takilabiliyor içine sokuyorsunuz) ve en fazla açılan serum 24 saat kalabilir. Sonra o serumu çöpe atmayi unutmayınız. Hem burnuna sıkın hem göz pınarlarınin kenarlarına bir damla damlatıp temiz bir mendille gözlerinde çapak varsa onuda temizleyebilirsiniz. Aspiratörle çekme dedi burnunu ama tıkalı gibi bugün sabah çektim mecburen. İnanılmaz bir hiriltisi var, hemşire ödem dedi ama ben ilk çocukta böyle birsey görmedim. Sizdede hırıltı var mı? Sanki burnu tıkalı gibi ?
Canım ya bı yerde bılmem su kadar aylık olana kadar serum fız kullanmayın dıyodu
Bnde aspıre edıyrm ama zaten kuru ne kadar cekersem cekeym gelmıyo bı türlü
Abisi için izotonik kullanyrz ondan azcık sıkıp öyle mi aspire etsem
Eşimde sürekli basımda karamsarBasımıza iş cıkaracaksn vs dıye e ama hırıltısı var yavrumunKaldm arada

Canım benim doktorum anne sütüyle sil diyordu baya etkili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…