2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bizim doktorumuz sınırsız olarak serum fixyolojik kullanabilirsiniz dedi. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum aksine tıkalı burun zararlı.

Arkadaslar mama kullanmak istiyorum cunku surekli ac bizimki .hangi mamayi oneririsiniz acil cevap gelir inslalah

Arkadaslar mama kullanmak istiyorum cunku surekli ac bizimki .hangi mamayi oneririsiniz acil cevap gelir inslalah
Canim.bizim hastanenin bebek hemşiresi hepsinin içeriği aynı demişti onlar hippy kullNiyormus bana aptamil onerdi şuan onu kullaniyoruz

Hipp combiotic önerdiler.
Henüz içirmedim onu.
hastanede evolvia verdiler ama asla sevmiyor. Açık olunca o yeni paket açmayın dedim.
Bir de aptamil güzel. Bağışıklık destekleyici özelliği var.

Bir uykusuz her gece mesajida ben birakiyim ozaman. Bu bebiş gündüz uyuyoorr gece uyumuyooorr
Maşallah güzel gündüz uyuyor canım şükret haline benim bebek başta iyi gidiyordu en azından gunduz uyuunca yemek temizlik iyi oluyor iki türlü ağlayınca hiç olmuyor inan bizde gece sabaha kadar bebekle birbirimize sayiyoruz sonrada ağlıyorum kızdım diye ama sersem oldum artık
Inan galiba hepimiz oyleyiz ben normal doğum yaptım çok güzeldi ama sonradan işkence oldu göğüslerim yüzünden bi kaç gündür süt kaldı içinde o agri ayrı onu geçirdim sağmaktan uc yaraları yine başaladı sütüm azaldı bu seferde doğru düzgün emiyor onu anammış değilim herşey işkenceye dönüştü sürekli mız miz emziriyorum uyumuyor bi saat uyut çabası bu sefere yine acıkma tekrar başa dön artık çok yoruldum sevemiyorum bile hep kızıyorum somra kendime kızıyorum bide bi güzel ağlıyorum sabah altıda da başlıyor hıc uyumuyor bizde doğal gazda yok klima yakıyorum dediğin gibi o korku ayrı dert ne olcak bilmiyorum sorunlar bitmiyor tam biti derken başka birşey allah affetsin vala bende o haldeyim dünde öyle agaldim eşime dedim keşke delirsem herşeyi unutsam onu da kendimi bile unutsam alsam başımı gitsem öyle yürüsen nerde artık düşüp olmuşsem orda bıraksam dedim oda üzüldü bizi nasıl bırakırsın diye ama artık sabrım kalmadı

Canım bizim doktorumuz sınırsız olarak serum fixyolojik kullanabilirsiniz dedi. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum aksine tıkalı burun zararlı.
Çok sevındım canım ya bnde temızleyeyım o zaman cocuk hırıl hırıl bı duzgun nefes alamıyo

Eşime diyorum ki keşke ben de baba olsam
Gerçekten anne olmak anne olabilmek her süreci ile ayrı zor .Lahusalık denen şey bundan kaynaklanıyor sanırım .Yetmek yetebilmek yettiğine ikna olmak başlı başına bir şey .Bazen yetersizlik hissi sarıyor beni Allah hepimize sabır versin .Yoksa bu uykusuzluk kaygı bozukluğu çekilecek dert değil .İlk bir ayı atlatalım inşallah daha kolaylaşır her şey .Kendimi buna şartlıyorum

CCok zor normal yada suni sancı ile sancı çek sonra sezeryene dönsün ameliyat tan uyanınca üzerinden tır geçmiş gibi hissedersin yorgun çok ağrılı çok kötü Öger seseryrn okma ihtimali varsa benek kilo alırsa böyle çatin dar ise seseryen ol iki acı çekme olan sana olacak benimde ikinci doğum öyle oldu çektim sancıları birturlu baş aşağı durmadı kafası girmedi aşağı susuz kaldı sezeryene döndü ve uyandığımda çok kötü ağrı çektim yaşayan bilir örnek ben

Kızlar dualarınızı bekliyorum 2 cm açıklıkla yatışım yapıldı az önce suni sancı verecekler inşallah kolay geçer
Rabb'im güç kuvvet versin csnim insalalh cabucak açılman olur sağ salim kavuşursun bebeğine
Ben Nestle lıttle steps pre kullanıyorum çok iyi eksi mama ya göre gaz yapmıyor pek sindirebilio Türkiye'de vsrcmi bilmiyorum

Kızlar bebek susturma yöntemleriniz varmı. Beyaz gürültü susmuyor kucakta susmuyor karnı yok altı temiz derdi ne anlamadım 1 saattir kucakta ağlamaktan helak oldu
Gaz i mi var acaba canim. Karni acken de tam doymamis olduklarinda da yapiyorlar. Doktor bana 1 damla zeytinyagi ile gobek cevresine sabah ogle aksam masaj yap yemekten yarim saat sonra dedi. Gaz cikarmak icinde sirtina hafif pit pit vurma hareketini de yap dedi. Birde bacaklari cekme hareketi. Eger gazini tam cikarmadan uyuduysa da kaliteli bi uykusu olmuyor. Yatirip 1 2 dk sonra tekrar kucaga aliyorum.
Elektrik supurgesi veya sac kurutma makinesi sesi denedin mi ? Son ihtimal araba

Bizde ayniyiz canim serum fizyolojik+aspiratör kurtulmaya çalışıyoruz
Aspiratorle çekmeyin dedi hemşire. Burun da henuz kıllar olmadığı için zarar verebilirsiniz, 2 3 ay kadar yapma serumu sık bırak dedi.
Bende oğlanı okula bıraktım bir koşu geldim bu minnak kızı besliyorum sifir uyku
Çok zor iki çocuklu annelerin işi. Şimdi gözü açık zamanları kısa, uykular uzun... Ev işi, diğer çocukla ilgilen, bulaşık, ütü ve bebek derken iki gündür koltukta sızıp kalıyorum. Başka şeyler de var gerçekten sinirlerim bozulacak az kaldı... Tek mutluluğum bebeğim şuanda. Sağlıklı ve huzurlu olması.
Benimki baslarda oyleydi. Simdi de saat basi kalkiyor. Gogus uclarim tekrar acimaya basladi. Gece hic uyumadi 5e kadar. Öluyorum uykusuzluktan

Hirulti var bizde de cnm. Okyanus suyu almistim da bi kez yaptim daha. Kucuk diye cesaret edemiom
Yap canım ben sabah yaptım baktım acayip hırıltı geliyor çocuk uyudu rahat. Haftaya kontrole gittiğimde ilk isim doktora bunu sormak fena taktım kafaya...
Hemşirede ödem dedi canım ama ben ilk çocukta böyle birşey görmedim. Şimdi şaşırıyorum bu kadar tıkalı olurmu anlamadım. Annemde diyor başına şapka takalım diye. Çay duymadım ama serum fizyolojiyle temizleyin dediler birde temiz mendille sil dediler.
Valla fizyolojik serumda su değil mi zaten? Ben çok zorda kalınca 2 3 defa aspiratorle çektim burnunun ucundan ve baya sümük ve akinti geliyor. Bende çok arada kaldım bu konuda...

Kızlar bebek susturma yöntemleriniz varmı. Beyaz gürültü susmuyor kucakta susmuyor karnı yok altı temiz derdi ne anlamadım 1 saattir kucakta ağlamaktan helak oldu
Soy çocuğu bir masaj yap canım.
Veya duş aldır hemen 5 dakika belki iyi gelir.
Kucakta salla pis pis yap belki uyku moduna girer.
Beyaz gürültüyü yarım saat kadar açık bırakıyorum mesela, hemen kapatmiyorum, uykuya tamamen dalınca kapatiyorum.

Ayak baş parmahi havaya kalkiyorsa gazı var demekmis. Ama kesin gazi var onun benim ilk kızım öyleydi. Allah'ım saatlerce ağlardı ne yapsam susmazdi. Kolikti baya 3. Ay bitti ve hepsi geçti. Ama ilkinde tecrübesiz dün. Masaj yapmak, suya sokmak aklıma gelmezdi...

Selam kızlar 15 gün önce doğum yaptım bende
10.gün göbek bağı düştü
Ama akıntı geçmiyor
Gümüş nitratla doktor işlem yaptı
2 gün olmadı akıntı
Telrardan başladı yesilimsi sarı akıntı
Başına böyle bir durum gelen var mı

Hepsini denedim . Sanirsam kakasini yapmadığı için çok agliyo gaz damlasını verdim insAllah yapar

Masaj yapım dedim dedim daha çok bağırmaya başladı ya
Tekim tek başımada yıkamaya koymuyorum gaz damlası verdim insAllah kakasini yaparda rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…