2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebek susturma yöntemleriniz varmı. Beyaz gürültü susmuyor kucakta susmuyor karnı yok altı temiz derdi ne anlamadım 1 saattir kucakta ağlamaktan helak oldu
Kaldır yaşla omzuna dolaşın evin içinde öylede susuyor

Benim kızım uyanmıyor, meme vermek için 1 saat uğraşıyorum uyandırmaya. Memeden sonra da uyutmak en az 1 saat sürüyor. Bayılmak üzereyim, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Siz napıyorsunuz
Canım emzirmeden önce altını değiş, emzirirken de zıbınla bırak. Emzirme danışmanı öyle demişti bana.
Canım ben kullandım sütün tıkanıklığını açıyor. Araştır sen de. Bir zararı olmadı zaten kısa süreli kullanıyorsun. Bana hastanedeki emzirme danışmanı da önerdi. Ben bir arkadaşımdan duymuştum ilk.
Surekli agliyorum ben ya hep boyle mi olacak diye ..bazen yemek yemeye firsat olmuyor e ozamn da süt azaliyor
Canım ben de ilk başlarda çok ağlıyordum. Kaygı bozukluğu yaşadım. Beni uykusuzluk mahvediyordu. günden güne iyileşecek merak etme. Uyku sorunu yaşıyorsan bize emzik çok iyi geldi. Fakat yalnızca uyuturken kısa süreli olmak kaydıyla doktorumuz kullanın dedi. Meme reddi yapabiliyormuş.

Kızlar bebek susturma yöntemleriniz varmı. Beyaz gürültü susmuyor kucakta susmuyor karnı yok altı temiz derdi ne anlamadım 1 saattir kucakta ağlamaktan helak oldu
Emzirmeden asla susmuyor bizimki. Uykuluysa emzik, poposuna vurmak ve pışpış

Kızlar biz bu bebişleri ne kadar daha alarm kurup emzireceğiz? Ben şu an 3 saate bir kaldırıyorum gece. Ne zaman deliksiz bir uyku çekeriz acaba şöyle 6 saat falan.
Ben hiç kaldırmadım 5-6 saat uyuyo gece bizimki genelde tam doymuşsa doymamışsa uyanıyor iki saat sonra falan

Masaj yapım dedim dedim daha çok bağırmaya başladı ya
Tekim tek başımada yıkamaya koymuyorum gaz damlası verdim insAllah kakasini yaparda rahatlar
Masajda agliyorsa bence gazi var.ben karnini masajla ovup ayaklarini karnina itip cekiyorum ve baya büyükler gibi gaz çıkarıyor. Her karinina ittigimse once elimle ovuyorum oyle .dene istersen

Kizlar mama onerileriniz icin sağolun. Esim hipp kutu almis getirdi .anne sutune en yakin olani bu demisler.olcu ne kullanıyorsunuz. Ve mamadan sonra rahat uyuyor mu bebek

Ben hiç kaldırmadım 5-6 saat uyuyo gece bizimki genelde tam doymuşsa doymamışsa uyanıyor iki saat sonra falan
Doktorumuz yeni doğduğunda 2 saat, 2 haftalık olduğunda 3 saat demişti. Kulağa süper geliyor sizinki ama korkuyorum ben kan şekerinin düşmesinden.
Kizlar mama onerileriniz icin sağolun. Esim hipp kutu almis getirdi .anne sutune en yakin olani bu demisler.olcu ne kullanıyorsunuz. Ve mamadan sonra rahat uyuyor mu bebek
Üzerinde yazıyor canım ölçü bence ona bakabilirsin.

Bursa’daysan olabilir canım Valla bu resmi tatillere doğum denk getirmemek lazımmış, kimse senin durumunu sallamıyor.
Bursa değil afyon gerçekten öyleymiş benim doktorm önemli bir işim var dedi tatil demedi ama deseydi eşim daha fazla sinir olurdu galiba yarın tam günü cumhuriyet bayramı ama gelecek gibi durmuyor hiç belirti hissetmiyorum

Niyeyse önemli işi 3 gün tatile denk gelmiş Benim eşim de çok sinir oldu, söylenip durdu. Şimdi de bebek gelmesin diye hiçbir iş yaptırmıyor, tüm gün yatırıyor beni Ben de hissetmiyorum canım, inşallah şu haftasonunu atlatırız bir şekilde, sonra pilates topunda zıplamaya devam

Gazi vardir cnm. Her memeden ya da mamadan sonra gazi cikmadan yatirmamak lazim cnm ama bazen cikiyo bazen cikmiyi ama ben baya ugrasiyorum hatta bas parmagin takiliyo artik yakinda sakat kalcam. Her yemekten once de karnina masaj yapiyorum. Bacaklarini karnina dogru itip cekiyorum 10 kez biraz sert bi sekilde. Ama gazi varken masaj yapma daha cok agliyo o zaman. Gaz sancisi baslayinca pit pittan baska bi cozum bilmiom ben. Bilen varsa bana da soylesin lutfen
Kızlar biz bu bebişleri ne kadar daha alarm kurup emzireceğiz? Ben şu an 3 saate bir kaldırıyorum gece. Ne zaman deliksiz bir uyku çekeriz acaba şöyle 6 saat falan.
Bu sorunun cevabini ben de cok merak ediyorum ve o gunlerin gelmesini bekliyorum

İnşallah canım ya sağlıkla gelsinler beklemek çok zor doğumumuz kolay olsun inşallah

Kızzz ne diyorsunnnn bana da haber etsene doktor benim doğumu daha hiç yakında görmüyor olacak ki arama zahmetinde bulunmadı
İki üç gündür bel ağrılarım başladı, az önce de kasıklarıma karnımın alt taraflarına girip çıkan ani keskin ağrılarım oldu korktum. Anneme sordum sancı böyle mi oluyor diye benim sizde öyle oldu hiç belim ağrımadan doğurdum git doktora deyip durdu. Dedim öyle hemen gidilmez bi durumu takip edelim ki Meğer doktor yokmuş piyasada zaten

Bu arada kızlar bana doğum sancılarınızın nasıl ve ne şekilde başladığını nerelerde hangi bölgelerinizde hissettiğinizi tarif edebilir misiniz?
Biliyorum sanıyordum ama o kadar karışık şeyler yaşıyorum ki tanımlamakta ve ayırt etmekte zorlanıyorum

Valla canım benimki mamadan sonra hic uyuduğunu bilmem genelde hep meme verirsem uyur . Şuan iki haftamınsın 60 cc kadar verebilirsin

Hahah valla ben de seninkini yakında görmediğim için söylemek aklıma gelmedi Kafam gitti kız dünden beri zaten yoksa söyleyecektim. Hoş bana da söylemese daha iyiydi, dün telefondan sonra belime ağrılar girdi bugün geçti anca. İnsan ister istemez stres yapıyor.

Ayrıca o dediğin ağrılar bende de oluyor canım, bence doğum sancısı değil genelde doğum sancısı olunca kesin anlarsın diyorlar.

Kızlar ya ben yeniden doktorla görüştüm. Bebeğin kafasına büyük diyor, normal doğum sınırını geçmek üzere dedi. İçeride durduğu sürece sadece büyüyecek ve normal doğum şansını kaybetme ihtimalin yükselecek dedi. Pazartesi veya salı her türlü yatış yapmami istiyor suni sancı için Kilosuna da 3900 diyor bugün, daha üç gün önce 3700 demişti. Bebek büyümeye devam ediyor kısaca. Öyle kararsızım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…