Kaldır yaşla omzuna dolaşın evin içinde öylede susuyorKızlar bebek susturma yöntemleriniz varmı. Beyaz gürültü susmuyor kucakta susmuyor karnı yok altı temiz derdi ne anlamadım 1 saattir kucakta ağlamaktan helak oldu
Kesin temizle canım youtube dan bak. Çocuğu yan yatırıp sıkıyorsun boşaltıyor tüm burnunuÇok sevındım canım ya bnde temızleyeyım o zaman cocuk hırıl hırıl bı duzgun nefes alamıyo
Canım emzirmeden önce altını değiş, emzirirken de zıbınla bırak. Emzirme danışmanı öyle demişti bana.Benim kızım uyanmıyor, meme vermek için 1 saat uğraşıyorum uyandırmaya. Memeden sonra da uyutmak en az 1 saat sürüyor. Bayılmak üzereyim, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Siz napıyorsunuz
Canım ben kullandım sütün tıkanıklığını açıyor. Araştır sen de. Bir zararı olmadı zaten kısa süreli kullanıyorsun. Bana hastanedeki emzirme danışmanı da önerdi. Ben bir arkadaşımdan duymuştum ilk.Çok sağol canım allah razı olsun peki bunu heryerde veriyorlar mı bide bebeğe yada süte bi zararı var mı acaba sen kulandin bi etki oldu mu❣
Allah razı olsun bu güzel dileklerin için canım inşallah hepimiz biran önce toparlanirizb❣benimde nerdeyse her yerimde ağrı var bide bu sefer bebeğim emerken meme me can çekiştiriyor gerçekten seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer biz bu sıkıntılardan kurtuluruz biran önce çünkü çok zor bi süreç
Canım ben de ilk başlarda çok ağlıyordum. Kaygı bozukluğu yaşadım. Beni uykusuzluk mahvediyordu. günden güne iyileşecek merak etme. Uyku sorunu yaşıyorsan bize emzik çok iyi geldi. Fakat yalnızca uyuturken kısa süreli olmak kaydıyla doktorumuz kullanın dedi. Meme reddi yapabiliyormuş.Surekli agliyorum ben ya hep boyle mi olacak diye ..bazen yemek yemeye firsat olmuyor e ozamn da süt azaliyor
Emzirmeden asla susmuyor bizimki. Uykuluysa emzik, poposuna vurmak ve pışpışKızlar bebek susturma yöntemleriniz varmı. Beyaz gürültü susmuyor kucakta susmuyor karnı yok altı temiz derdi ne anlamadım 1 saattir kucakta ağlamaktan helak oldu
Sürekli zorluyom ağlıyo sonradan da mama veriyorum mecbur yoksa beslenemiyor 13gündür doğum yapmışım 3100di şimdi 3400 doktor iyi dedü alıyırNasıl besliyorsun peki
Ben hiç kaldırmadım 5-6 saat uyuyo gece bizimki genelde tam doymuşsa doymamışsa uyanıyor iki saat sonra falanKızlar biz bu bebişleri ne kadar daha alarm kurup emzireceğiz? Ben şu an 3 saate bir kaldırıyorum gece. Ne zaman deliksiz bir uyku çekeriz acaba şöyle 6 saat falan.
Masajda agliyorsa bence gazi var.ben karnini masajla ovup ayaklarini karnina itip cekiyorum ve baya büyükler gibi gaz çıkarıyor. Her karinina ittigimse once elimle ovuyorum oyle .dene istersenMasaj yapım dedim dedim daha çok bağırmaya başladı ya
Tekim tek başımada yıkamaya koymuyorum gaz damlası verdim insAllah kakasini yaparda rahatlar
Doktorumuz yeni doğduğunda 2 saat, 2 haftalık olduğunda 3 saat demişti. Kulağa süper geliyor sizinki ama korkuyorum ben kan şekerinin düşmesinden.Ben hiç kaldırmadım 5-6 saat uyuyo gece bizimki genelde tam doymuşsa doymamışsa uyanıyor iki saat sonra falan
Üzerinde yazıyor canım ölçü bence ona bakabilirsin.Kizlar mama onerileriniz icin sağolun. Esim hipp kutu almis getirdi .anne sutune en yakin olani bu demisler.olcu ne kullanıyorsunuz. Ve mamadan sonra rahat uyuyor mu bebek
Bursa değil afyon gerçekten öyleymiş benim doktorm önemli bir işim var dedi tatil demedi ama deseydi eşim daha fazla sinir olurdu galibaBursa’daysan olabilir canımValla bu resmi tatillere doğum denk getirmemek lazımmış, kimse senin durumunu sallamıyor.
Niyeyse önemli işi 3 gün tatile denk gelmişBursa değil afyon gerçekten öyleymiş benim doktorm önemli bir işim var dedi tatil demedi ama deseydi eşim daha fazla sinir olurdu galibayarın tam günü cumhuriyet bayramı ama gelecek gibi durmuyor hiç belirti hissetmiyorum
Gazi vardir cnm. Her memeden ya da mamadan sonra gazi cikmadan yatirmamak lazim cnm ama bazen cikiyo bazen cikmiyi ama ben baya ugrasiyorum hatta bas parmagin takiliyo artik yakinda sakat kalcam. Her yemekten once de karnina masaj yapiyorum. Bacaklarini karnina dogru itip cekiyorum 10 kez biraz sert bi sekilde. Ama gazi varken masaj yapma daha cok agliyo o zaman. Gaz sancisi baslayinca pit pittan baska bi cozum bilmiom ben. Bilen varsa bana da soylesin lutfenKızlar bebek susturma yöntemleriniz varmı. Beyaz gürültü susmuyor kucakta susmuyor karnı yok altı temiz derdi ne anlamadım 1 saattir kucakta ağlamaktan helak oldu
Bu sorunun cevabini ben de cok merak ediyorum ve o gunlerin gelmesini bekliyorumKızlar biz bu bebişleri ne kadar daha alarm kurup emzireceğiz? Ben şu an 3 saate bir kaldırıyorum gece. Ne zaman deliksiz bir uyku çekeriz acaba şöyle 6 saat falan.
İnşallah canım ya sağlıkla gelsinler beklemek çok zor doğumumuz kolay olsun inşallahNiyeyse önemli işi 3 gün tatile denk gelmişBenim eşim de çok sinir oldu, söylenip durdu. Şimdi de bebek gelmesin diye hiçbir iş yaptırmıyor, tüm gün yatırıyor beni Ben de hissetmiyorum canım, inşallah şu haftasonunu atlatırız bir şekilde, sonra pilates topunda zıplamaya devam
Kızzz ne diyorsunnnn bana da haber etseneBenim doktor tatile çıkıyormuş, beni aradı biraz önce. İstersen bu akşam yatışını yapalım fitille şansımızı deneyelim istersen de bekleyelim dediO yokken sancım gelirse de başka bir doktora yönlendirecekmiş beni. Ben de hastanede sefil olmamak için beklemek istediğimi söyledim. Kaç gündür bebek gelsin diye yapmadığım şey kalmadı, şimdi de 4 gün gelmesin diye dua etmeye başladım Hayırlısıyla bir doğursaydım artık offf
Valla canım benimki mamadan sonra hic uyuduğunu bilmem genelde hep meme verirsem uyur . Şuan iki haftamınsın 60 cc kadar verebilirsinKizlar mama onerileriniz icin sağolun. Esim hipp kutu almis getirdi .anne sutune en yakin olani bu demisler.olcu ne kullanıyorsunuz. Ve mamadan sonra rahat uyuyor mu bebek
Kız Ben bi kez uykuya kaldım bebek 5 saat uyudu diye kafama taktım. Seninki maşallah iyi uyuyor .Ben hiç kaldırmadım 5-6 saat uyuyo gece bizimki genelde tam doymuşsa doymamışsa uyanıyor iki saat sonra falan
Hahah valla ben de seninkini yakında görmediğim için söylemek aklıma gelmediKızzz ne diyorsunnnn bana da haber etsenedoktor benim doğumu daha hiç yakında görmüyor olacak ki arama zahmetinde bulunmadı
İki üç gündür bel ağrılarım başladı, az önce de kasıklarıma karnımın alt taraflarına girip çıkan ani keskin ağrılarım oldu korktum. Anneme sordum sancı böyle mi oluyor diye benim sizde öyle oldu hiç belim ağrımadan doğurdum git doktora deyip durdu. Dedim öyle hemen gidilmez bi durumu takip edelim ki Meğer doktor yokmuş piyasada zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?