2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim ben hamileyken kullandim amoklavin bid 1000mg B grubu bir ilac oldugu icin zararinolmaz diyerek yaziyor doktorlar. Şifa olsun inşallah emzirdigini bilerek yazmistir korkma

Gecmis olsu. Kan sulandırıcı kullandınız mı covitken

Ben de yakında sanmıyordum ama 2 gün önce karnım aşağı düştü bir gecede. bebiş kanala girdi sanırım öyle hissediyorum.
Ayy ben de anlarım kesin diye düşünüyorum canım annem de anlamazsın çok karışık herşey bir anda oluyor doktora git dedi durdu. Kadın beni telaşeye sürükledi resmen, hiç gelmese mi ne böyle yapacaksa normalde aşırı soğukkanlıdır annem ilk defa böyle gördüm çok şaşırdım

Kızlar biz bu bebişleri ne kadar daha alarm kurup emzireceğiz? Ben şu an 3 saate bir kaldırıyorum gece. Ne zaman deliksiz bir uyku çekeriz acaba şöyle 6 saat falan.
Ben artık alarmı bıraktmsarılıgı azaldı artık gece acıktıkca uyanıyo ki zaten 2 saati nadir geciyo
Doktorumuz yeni doğduğunda 2 saat, 2 haftalık olduğunda 3 saat demişti. Kulağa süper geliyor sizinki ama korkuyorum ben kan şekerinin düşmesinden.

Üzerinde yazıyor canım ölçü bence ona bakabilirsin.
Artık kan sekeri düşmez canım
Ya canım kızımın hep elı yuzundeydı
Doktr dogdugunda da böyle uyyyacak bak görürsün bu bı alskanlık demişti 20 gun oldu eller hala yuzde uyuyo
Kız bizimkide hep doğuma kadar öyleydi bi sorun olmadi . Doğdu bizimki halada iki eli ya yüzünde ya kafasında
Aynısını yazmaya geldm
Bence kılosu çok iyi elhamdulıllah
Alarm kurup kaldırılan cocuk derın uyumayı bılmıyo oğlumu sureklı alarmla emzırırdm cocuk 2 yıl uyumadı sonra

Bas aşağı olmasa bu haftada nasıl doğum tarihi versin bana. Çok karamsar bir yorum oldu bu
Ne bilim kız konuyu takip Edemedim benim kız 40+6 da baş aşağı değildi yan durmuştu su bitmişti sancım çektim ama birturlu firmedi kanala elleriyle doktor iteledi aşağı ama hanımefendi uyuyordu şaşırdım bende böyle bir ihtimal olabilir mi diye benim bebeklerde son haftalarda baş aşağı dan vazgeçiyor tekrar yukarı çıkıyorlar aman senin ki insalalh dönmez iyice aşağı basar da sancın gelir

Reactions: The
Agri kesici verilioda kesmiyo
İm gerçekten ulkeden ülkeye fsrk var tr de sezeryrn olmadım Almanya'da 4gun yattım gaz olmasın diye tablet hep verdiler 3ogun yemeklerden sonra birde hergun bacsgima küçük iğne yapıyorlardı enfeksiyon kalmayın diye ameliyatta dolayı hergin her öğün ağrı keisci ve düşük doz antibiyotik bunlar beni ayakta tutuyordu inşallah iyilesirsin Allah büyük ilk gunlwr öyle olur yarın hafiflersin canım küçük küçük yuruyis yap gaz için iyi gelir kan dolaşımı da olsun ağrıların hafifler

He anladım canım yok benimki 26. Haftadan beri baş geliş, sanmıyorum döneceğini. İnşallah bakalım canım o güne kadar kendi sancım gelir inşallah hayırlısıyla

Sağolun uzun uzun yazmışsınız. Benimde bebeğimin burnunda aynı problem var ne dedi doktorunuz acaba?

Burda 1 gece o da özel ve agrim var demedikce agri kesici vermiolar bebegimi yogun bakima aldilar bi anda nefes almada zorlandi hırıltı yapişti anlamadik ben ne kalkabiliyom ne dogrulabiliyom agrilardan bebekte ortada eger bunu sag salim buyutursem bi daha cocuk dusunmicem kesin net

Kiz sende nasil o yaralara bakabiliyordun. Ben hiç bakamazdim
Bakıyorsum,baktıkça da moralim bozuluyordu iyileşmeye başladıkça rahatladım şükür ya
Ne demek canım benim, inşallh hemencik şifa olur sanada atlatırsın merak etme benim yaram kapanmak üzere bile
Bazen ağlıyor bazen güzel emiyor anlamadım canım bende. Ağladığı zaman göğüs uçluğu deneyeyim birde iyi fikirmiş.

Benim annem kızım ev sıcak,fazla örtme bunalır diyor. Kayınvalidem aman kızım ört üşür hasta etme diyor. Bende napacağımı şaşırdım valla.
Canım benim doktorum anne sütüyle sil diyordu baya etkili oluyo
Benim kızın geçen gözüne süt kaçtı, bende korkup acele ile sildim. Faydası varsa iyi ya
Kızlar biz bu bebişleri ne kadar daha alarm kurup emzireceğiz? Ben şu an 3 saate bir kaldırıyorum gece. Ne zaman deliksiz bir uyku çekeriz acaba şöyle 6 saat falan.
Ben 15.günden sonra sanırım alarm kurmayı bıraktım canım. Kendi gazı olunca, altı kirlenince ya da acıkınca homurdanarak uyanıyor. Bende aman alarm geçmesin, saati kaçmasın stresi yaşamadığım için 2 saat bile uyusam stressiz uyuduğum için daha dinlenmiş oluyorum.
Canım benim kız hep öyleydi. Her kontrolde elleri iki yandaydı kafasının yanında. Şuan bile öyle uyuyor. Eller kundağın içinde durmuyoe hiç sıkıntı olmaz hiç endişe etme. Ama senin doktordan hiç haz etmedim nedense ya. Yazdıklarına göre çok mu olumsuz konuşup insanın moralini aşağı çekiyor acaba ?
Canım ben 3 kutu antibiyotik içtim enfeksiyondan dolayı. Bende korkuyordum ama bebek sapasağlm, endişe etme. Emzirdiğimizi bilerek veriyorlae zaten. Şifa olur inşallah.
Kızlar kalça ultrasyonu birde göz muanesine ne zman götüreceksiniz bebisleri
2. Ay kontrolünde çocuk doktoru yönlendirir dedi canım bize hemşire. 2.ayda çekiliyormuş kalça ultrason.
Kızlar sizin bebişler kaç dakika emince doyuyor
İlk 15 gün 15-20 dk hatta bazen 30 dk emiyordu. Şimdi 10 dk emince artık süt çekmeyi bırakıyor, emzik gibi kullanıyor bende memeden çekiyorım canım.

Naaptiniz ne kdr sonra doğum oldu

İyileşeceksin iyi olacaksın canım geçecek hepsi Allah analı babalı büyütsün inşallah şükür sağ salim kavuştunuz
Bence onun alışık olduğu uyku pozisyonu o canım benimki de ellerini çene altında birleştirip uyuyor doğmuş doğalı bence çeker ellerini ya
Gözün aydın canım Allah bağışlasın ilacı bilerek yazmıştır ihmal etme bence
Kızlar kalça ultrasyonu birde göz muanesine ne zman götüreceksiniz bebisleri
Geçen sağlık ocağı 2. Ayda kalça çıkığı kontrolüne götür dedi kızımı da sanki 2 aylık çektirmiştik
Kızlar sizin bebişler kaç dakika emince doyuyor
Uyku arası ise az emiyor 5-10 dakika ama benim minik 36 günlük uyanıksa çektikçe çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…