2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gozunuz aydin cnm. Malesef ilk gunler agrili oluyor ama agri kesici icmeyi ihmal etme biraz olsun hafifletiyor. Ben 10 gun parol ictim. Yuruyus zor biliyirum ama caresi de o cnm. Yavas yavas yuru dinlen yuru dinlen. Hafifleyerek geciyor gercekten. Biraz sabir. Seni cok ii anliyorum ben de cok agri aci cektim. Yururken ayri cocugu emzirmeye calisirken ayri ama geciyor gercekten
Hayirli olsun cnm gozuniz aydin
Ayni senin gibi yapiyorum gunduz 2 saat gece 3 saat ama gece zaten dogru duzgun uyumadigi icin 3 saat olayi biraz yalan oluyo bizim. 15 gunluk oldu bebisim.bugun

Him gününüz gelmiş de sancı çıkmış
Ben 32. Haftadaym 100 lerde çıktı dr erken olur dedi ben de ne kdr durur diye düşünüp duruyorum
Anladım canım hayırlısı olsun benim yüzlerde çok çıkınca doktor bugün yarın doğurursun diyordu bende ağrı hiç bişey yoktu 1 buçuk iki hafta geçti sonra gerçek doğum sancılarında o kadar ağrıya nst de 80 falan oluyodu yine 100 de oluyodu da yani ikisi çok farklı inşallah bebişin vaktinde gelir

Him gününüz gelmiş de sancı çıkmış
Ben 32. Haftadaym 100 lerde çıktı dr erken olur dedi ben de ne kdr durur diye düşünüp duruyorum
Anladım canım hayırlısı olsun benim yüzlerde çok çıkınca doktor bugün yarın doğurursun diyordu bende ağrı hiç bişey yoktu 1 buçuk iki hafta geçti sonra gerçek doğum sancılarında o kadar ağrıya nst de 80 falan oluyodu yine 100 de oluyodu da yani ikisi çok farklı inşallah bebişin vaktinde gelir

Ben bu gece yarım kundak yaptım deliksiz uyudu emzirmeye zor uyandırdım sizde bir deneyin

Bnm bebeğim 2dk emip bıraktığı için genelde daha erken emziriyorum tabi emmesi için dakikalarca ağlıyor sewmiyor bazen mecburen mama veriyom özellikle geceleri

Aminn Amin ama dr erken gelir dedi net bir sekilde

Bazi gunler çok bazen cok az o yuzden baslasam mi beklesem mi bilemedim.sagmadigim icin miktarini bilemiyorum tabi ...
Baslayimca bu kisir dongu den cikamiyosun canim. Sanirim bebek alisiyor ve istiyor. Eger dr kontrollerinde kilo aliminda problem yoksa dr basla demeden baslama. Etrafimdakiler hep bu cocuk ac yetmiyor moduna giriyor birde. Eger baslarsanda nacizane tavsiyem biberon verme hizli cektikleri ve bol geldigi icin hep aynisini bekliyorlar.

ADAM kalkmış gene sallamış benimki hep uyuyo

Çok gecmıs olsn canım nasılsnz suan?

Ay kızlar nezle oldum ya
Gözüm burnum akıyo hapsırık cabası
Oğlum nezle olmustu ondan babama sonra eşime gecti
Tam iyilestiler diyoduk beni felaket yakaladı bıtkısel bir sürü sey denedım gram faydası yok
Napsam ki

Kızlar ben uçlukla emzirmeye başladım aslında cop cop alıyor da sütüm de var ama sonunda doymuyor nerdeyse 60 cc mama içiyor bu normal mi ya anlamadım gitti

Kesinlikle nemli tutmayın. Kuru kalsın. Bir de doktora sorun muhtemelen batikon kurumasını hızlandıracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…