5 gün içinde götürmek gerekiyor sanırımNe zaman gitmek gerekiyor 2.topuk kanı için?
Gozunuz aydin cnm. Malesef ilk gunler agrili oluyor ama agri kesici icmeyi ihmal etme biraz olsun hafifletiyor. Ben 10 gun parol ictim. Yuruyus zor biliyirum ama caresi de o cnm. Yavas yavas yuru dinlen yuru dinlen. Hafifleyerek geciyor gercekten. Biraz sabir. Seni cok ii anliyorum ben de cok agri aci cektim. Yururken ayri cocugu emzirmeye calisirken ayri ama geciyor gercektenKızlar dogum yaptim sabah 8 bucukta sezeryanla yalniz felaket agrilarim var yatinca azaliyo yinr ama kalkip yurumek iskence ilk kalkisi yuruyusu yaptim ama yok hâla agriyo yurudukce ayagimi yetr bastikca bi de midemi bozmuşum gaz cikardim lağman yapılmadı buyuk tuvaletimde cikti afedersiniz ishal oldugum icin gazda bayagı cikariyorum ilginç sekilde bu agrilar bitmicekmi ben hic yuruyemicemmikanamam az bu arada napmam lazim bu agrilar icin
Hayirli olsun cnm gozuniz aydinAllahıma şükürler olsun kızımızı sağ sağlim aldık kucağımıza.normal doğum yapamıycağım anlaşılınca sezeryana döndü bi anda.çok ağrılarım var karnımda Onun dışında elhamdulillah herşey yolunda
Ayni senin gibi yapiyorum gunduz 2 saat gece 3 saat ama gece zaten dogru duzgun uyumadigi icin 3 saat olayi biraz yalan oluyo bizim. 15 gunluk oldu bebisim.bugunArkadaşlar emzirme aralıklarınız ne? Ben gündüz iki saatte bir gece üç saatte bir emziriyorum tabi çocuk kendi istersede saati beklemiyorum şimdi 11 günlük oldu hemşire kilo alımı iyi dedi sarılıkda olmaz artık dedi gündüz 3 gecede 4 saatte bir emzirebilirsin dedi. Ama kafam karıştı siz nasıl yapıyorsunuz
Anladım canım hayırlısı olsun benim yüzlerde çok çıkınca doktor bugün yarın doğurursun diyorduHim gününüz gelmiş de sancı çıkmış
Ben 32. Haftadaym 100 lerde çıktı dr erken olur dedi ben de ne kdr durur diye düşünüp duruyorum
Anladım canım hayırlısı olsun benim yüzlerde çok çıkınca doktor bugün yarın doğurursun diyorduHim gününüz gelmiş de sancı çıkmış
Ben 32. Haftadaym 100 lerde çıktı dr erken olur dedi ben de ne kdr durur diye düşünüp duruyorum
Ben bu gece yarım kundak yaptım deliksiz uyudu emzirmeye zor uyandırdım sizde bir deneyinGozunuz aydin cnm. Malesef ilk gunler agrili oluyor ama agri kesici icmeyi ihmal etme biraz olsun hafifletiyor. Ben 10 gun parol ictim. Yuruyus zor biliyirum ama caresi de o cnm. Yavas yavas yuru dinlen yuru dinlen. Hafifleyerek geciyor gercekten. Biraz sabir. Seni cok ii anliyorum ben de cok agri aci cektim. Yururken ayri cocugu emzirmeye calisirken ayri ama geciyor gercekten
Hayirli olsun cnm gozuniz aydin
Ayni senin gibi yapiyorum gunduz 2 saat gece 3 saat ama gece zaten dogru duzgun uyumadigi icin 3 saat olayi biraz yalan oluyo bizim. 15 gunluk oldu bebisim.bugun
Bnm bebeğim 2dk emip bıraktığı için genelde daha erken emziriyorum tabi emmesi için dakikalarca ağlıyor sewmiyor bazen mecburen mama veriyom özellikle geceleriArkadaşlar emzirme aralıklarınız ne? Ben gündüz iki saatte bir gece üç saatte bir emziriyorum tabi çocuk kendi istersede saati beklemiyorum şimdi 11 günlük oldu hemşire kilo alımı iyi dedi sarılıkda olmaz artık dedi gündüz 3 gecede 4 saatte bir emzirebilirsin dedi. Ama kafam karıştı siz nasıl yapıyorsunuz
Direkt götür hemşirenin yanına doktorluk durum yok çünkü genelde 4. Veya 5. Gün alıyorlar topuk kanınıKızlar 2. Topuk kanı için sağlık ocağından randevu almak gerekiyo mu yoksa direkt götürebiliyo muyuz bebişi
Anladım canım hayırlısı olsun benim yüzlerde çok çıkınca doktor bugün yarın doğurursun diyordubende ağrı hiç bişey yoktu 1 buçuk iki hafta geçti sonra gerçek doğum sancılarında o kadar ağrıya nst de 80 falan oluyodu yine 100 de oluyodu da yani ikisi çok farklı inşallah bebişin vaktinde gelir
Aminn Amin ama dr erken gelir dedi net bir sekildeAnladım canım hayırlısı olsun benim yüzlerde çok çıkınca doktor bugün yarın doğurursun diyordubende ağrı hiç bişey yoktu 1 buçuk iki hafta geçti sonra gerçek doğum sancılarında o kadar ağrıya nst de 80 falan oluyodu yine 100 de oluyodu da yani ikisi çok farklı inşallah bebişin vaktinde gelir
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah 36 yı geçerAminn Amin ama dr erken gelir dedi net bir sekilde
Aminnn aminnnAnladım canım hayırlısı olsun inşallah 36 yı geçer
Bazi gunler çok bazen cok az o yuzden baslasam mi beklesem mi bilemedim.sagmadigim icin miktarini bilemiyorum tabi ...Bende mama verdikce cok uzuluyorum ama sut umu sagiyorum max 20 cc bebis doymuyor mecbur kaliyorum
Tesekkurler cnm deniyim ben deBen bu gece yarım kundak yaptım deliksiz uyudu emzirmeye zor uyandırdım sizde bir deneyin
Baslayimca bu kisir dongu den cikamiyosun canim. Sanirim bebek alisiyor ve istiyor. Eger dr kontrollerinde kilo aliminda problem yoksa dr basla demeden baslama. Etrafimdakiler hep bu cocuk ac yetmiyor moduna giriyor birde. Eger baslarsanda nacizane tavsiyem biberon verme hizli cektikleri ve bol geldigi icin hep aynisini bekliyorlar.Bazi gunler çok bazen cok az o yuzden baslasam mi beklesem mi bilemedim.sagmadigim icin miktarini bilemiyorum tabi ...
ADAM kalkmış gene sallamış benimki hep uyuyoEvet vala dün gece sürekli ben baktım ve sersem oldum bebek her ağladığında eşim aşkım emzir zaten emziriyorum delimisin sonra arkasini dönüp yatiyor artık sabaha doğru halisulayson görüyorum uyuyorum ama bebeği emziriyorum zannediyorum sonra bi baktım bebek yokbaktım artık olmuyor kalk ayağında sala dedim biraz uyudum bi baktım beşiğe ip bagalmis salıyor o halime ragmen o yorgun aşkım şurası kirli burası kirli diye bide temizelmem için uyari yapiyor inan gerçekten yetemiyorum artık çok yıpranıyorum canım çıkıyor inşallah biran önce geçer tek temenim bu inşallah sartladigimiz gibi olur ♀❣
Çok gecmıs olsn canım nasılsnz suan?Burda 1 gece o da özel ve agrim var demedikce agri kesici vermiolar bebegimi yogun bakima aldilar bi anda nefes almada zorlandi hırıltı yapişti anlamadik ben ne kalkabiliyom ne dogrulabiliyom agrilardan bebekte ortada eger bunu sag salim buyutursem bi daha cocuk dusunmicem kesin net
Kız vala sabrım kalamdı artık aşkım emzir emzir lan zaten emziriyorumADAM kalkmış gene sallamış benimki hep uyuyo
Selam kızlar 15 gün önce doğum yaptım bende
10.gün göbek bağı düştü
Ama akıntı geçmiyor
Gümüş nitratla doktor işlem yaptı
2 gün olmadı akıntı
Telrardan başladı yesilimsi sarı akıntı
Başına böyle bir durum gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?