2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlı olsun kuzum bebeğin , sağlıkla sihhatle büyüt inşallah

Ne bileyim canım ya , doğum kanalına bu şekilde girmesinden korktu sanırım , bir de geçen muayenede de aynıydı ben de düşündüm hep mi eli aynı yerde. Hani o şekilde doğum kanalina girmeye çalışır mı diye. Ay ne bileyim doktorun tipi böyle çok ponçik bir şey gibi duruyor ama her muayenede beni endişe ettirecek başka bir şey söylüyor , daraldim artık

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende genel anestezi ile sezeryan oldum drun dedği tek şey bunun ilacı yürümek yürüdükçe iyileşeceksin. İlk yürüme en zoru sürekli yürümeye çalış.

Valla benim karnımı gördün, 1,5 aydır öyle düşük geziyorum bir şey olmazzz Anneler çok panik oluyor benimki de öyle oldu bu aralar. Bebeğin kilosunu duyduğundan beri “Sezaryen mi olsan acaba?” diyip duruyor Kıyamıyorlar bize yapacak bir şey yok.
Canım eli yüzünde olmayan bebek mi var, benimkinin bazen ayağı bile orada ve her gittiğimizde de elini ayağını yalarken görüyoruz Gerçekten senin doktor da insanı takmayacağı şeylere taktırıyor resmen. İnşallah sancın bir an önce gelir de suniye gerek kalmaz

Ay aman ne bileyim ya dediğin gibi saçma sapan şeylere takip duruyorum sayesinde amin inşallah canım bakalım birkaç günüm var, kendi gelmeyi tercih ederse

Bizim cocuk doktoru 1 ayda gel dedide

Öyle deme canım büyük konusuyorsunn inan herkez böyle zorluk çekiyo. Benim ilk oğlumda çektiğim zorlukları bilsen bende diyordum daha asla yapmicam büyük konuştum. Daha sonra o günleri unutup düşünmeye başladım ama bu sefer rabbim nasip etmedi uğraştık çatlama iğnesiyle hamile kaldım. Inşallah sende bu zorlukları atlacaksin

Naaptiniz ne kdr sonra doğum oldu
1 hafta sonra falan hatta biraz daha geçmiştir, ama o muayeneden sonra doğumdan bi gün öncesi çatı muayenesi yaptı o tetikledi galiba zaten günümde gelmişti 39+1 de geldi miniğim çatı muayesinin akşamı nişanım gelmeye başladı ertesi gün falan sürekli geldi ve gündüzünde kasık bel ağrılarım vardı, akşam 8 de düzenli şekilde sancılarım başldı

Çok geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni çok zor annelik bende de öyle her dogumum lohusaligim sıkıntı her doğumda diş kaybı yaşıyorum gecrn sene 2dis kaybettim bu senede iki diş çekilecek dün gittim randevuya obur dişim de çekilmesi lazım 2dis yanyana çok ozr dişsiz kaldım aşağı cenemde 9 tane dişim kaliyor bıktım diş ağrılarından eşimle her acı cektigimde kendime beddua eder yorum diyorum insalalh kısır olurum birdaha çocuğumuz olmaz o kadar kotu oluyirum onlar hiç birşey çekmiyor biz kadınlar çekiyoruz hala utanmadan 4. Cu dusunuyir tarihte veriyor dio 5yil sonra geldin sen çok çekiyorsun dio çok sıkıldım bu süreçten bebeğim hemen büyüsün istiyorum yeter lohusslik beni kötü yapıyor sürekli aksilikelr hemen randevum gelsin de bir korunma yöntemi bulayım spiral falan yeter ya biz de insallniz
İnsalalh bebeğin iyileşir hwmen kavuşursun ona Rabb'im birdaha ayırmasın size Rabb'im ikinizde sağlık şifa versin inşallah toparlanirsin hemen

Kizlar mama aldim ama kullanmak gelmiyor icimden.psikolojik mi nedir sutum artmaya başladı gibi 2 gündür tuhaf duygular düşünceler. ..
Bende mama verdikce cok uzuluyorum ama sut umu sagiyorum max 20 cc bebis doymuyor mecbur kaliyorum

Evet vala dün gece sürekli ben baktım ve sersem oldum bebek her ağladığında eşim aşkım emzir zaten emziriyorum delimisin sonra arkasini dönüp yatiyor artık sabaha doğru halisulayson görüyorum uyuyorum ama bebeği emziriyorum zannediyorum sonra bi baktım bebek yokbaktım artık olmuyor kalk ayağında sala dedim biraz uyudum bi baktım beşiğe ip bagalmis salıyor o halime ragmen o yorgun aşkım şurası kirli burası kirli diye bide temizelmem için uyari yapiyorinan gerçekten yetemiyorum artık çok yıpranıyorum canım çıkıyor inşallah biran önce geçer tek temenim bu inşallah sartladigimiz gibi olur ‍♀❣

Arkadaşlar emzirme aralıklarınız ne? Ben gündüz iki saatte bir gece üç saatte bir emziriyorum tabi çocuk kendi istersede saati beklemiyorum şimdi 11 günlük oldu hemşire kilo alımı iyi dedi sarılıkda olmaz artık dedi gündüz 3 gecede 4 saatte bir emzirebilirsin dedi. Ama kafam karıştı siz nasıl yapıyorsunuz

Him gününüz gelmiş de sancı çıkmış
Ben 32. Haftadaym 100 lerde çıktı dr erken olur dedi ben de ne kdr durur diye düşünüp duruyorum

Doğum kanalına yüzer gibi balıklama girmez kız bencr, hiç korkma
Bizim cocuk doktoru 1 ayda gel dedide
Hepsinin uygulaması farklı demekki canım.
Kızlar 2. Topuk kanı için sağlık ocağından randevu almak gerekiyo mu yoksa direkt götürebiliyo muyuz bebişi
Biz 5.gün direk sağlık ocağına gitmiştik canım

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…