2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Bazen öyle durumlarda kesi gerekebiliyormuş ancak sen kendini böyle şeyler için strese sokma. Nasıl doğması gerekiyorsa öyle doğacak düşünüp, vehme kapılmak sürecini zorlaştırıyor. Tabi hormonlar kendine gelmeye başlayınca insan anlıyor neden ona ağladım neden buna stres yaptım diye
Bir de kilosuna bakma baş çevresi ile çatı uyumu önemli.

Hanımefendi ne zaman isterse

Sezaryende ben de 1 gece kaldım ama ağrı kesici iğne sürekli yaptılar. Reçeteye de parol verdi doktor ki ağrım oldukça içtim. Siz ağrım var deyin. Zaten ameliyatlısınız, beklentinizi normal kalkmak, yan dönmek vs gibi tutmayın.
Nefes almakta ilk günler zorlanmaları normal, bebeğim doğar doğmaz hava verdiler bir kaç saat sonra geldi yanımıza. Gece de burnu tıkandı. Şimdi ilk doğum anı olduğu için streslisiniz ancak geçecek sakin olun. Burada ben dahil bir çok arkadaşımız çok zor süreçler geçirdik. Gerek gebelik sürecinin zorlulukları, gerek erken doğumlar, covidli gebelikler, gerek doğmayan bebişler... Çok şükür sağ salim nefes alıp geldiler dünyaya bundan sonrası sahip çıkıp güzelce yetiştirmek.

Kız vala sabrım kalamdı artık aşkım emzir emzir lan zaten emziriyorummemelerim çok acıyor geçer aşkım emzir diyor yemin etmişim ilk fırsata kocamjn memesini isramzsammo zaman anlar beni
Emzir diyolar cunku bi tek emziremiyolar. Geri kalan herseyi onlar da yapabilir. Gece cok yorgun oldugumda emzirip sana versen olur mu diyorum olur diyo. Emziriyorum vercegim zaman asla uyanmiyo. Bilerek yapmiyo yardimci olmaya calisiyo gercekten ama sadece calisiyo asla olmuyo

Canım bunu ben de sormuştum çoğu kişi uyandırmıyorum demiş, doktor bana bebek ne zaman isterse, ama maksimum 3 saat aralıkla dedi. 1. Ay dolduğunda bakıcaz tekrar dedi. 4 saate çıkarır belki.

Ne zamn istese bende veriyorum bazen memeden hiç ayrılmıyo ama meme boşalıyo boşa emiyo gibi geliyo

Bizim 9 günlük bugun . Birinci hafta dolduğundan beri yani 2 gündür uyandırmıyorm nezamn isterse ozamn emziriyorum. 4 saatten fazla da uyumuyo zaten

Evet gerçekten ama bende birşey beklemiyorum meslek yapsın ki eşimden allah razı olsun çok destek oluyor bana o olmasa heralde ayakta duramam ama tam anlamıyla yapmıyor yani bide dediğin gibi çalıştığı için çok yorgun oluyor kendim bile kıyamıyorum ama.bazen sınırımı birinden çıkaramam.gerek o da o oluyor tabi emzirmeden kastım mesela bebek gece emiş ama uyumuyor ağlıyor herşeye emzir diyor bebek emzirmekten patliycak eşime kalırsa

Onlara göre herşey kolay zaten
Evet gerçekten bazen çok destekler ama bazende hiç anlamıyorlar halimizi yani kolay değil hiç kolay değil ❣

Haklisin cnm insallah her sey guzel olsun herkes icinde benim icinde

Insallah insallah gecsin gitsin bu gunler daha guzel daha sakin saglikli gunler nasip olsun

Valla helal olsun masallah 3 tane ben dun 2.yi dusunenlerde nasi bi guc var dedim o derece insan bu acilarini unuturmu dedim 3 hatta 4 Allah yardim etsin bencede erkeklerin bu konuda cok soz hakki olmamali 3e kadar evette 3ten sonra susmali erkekler her seyi kadin yasiyo agrisi korkusu psikolojisi bebegi bakiki sut geldi gelmedi cevre baskisi erkekler anca gelip seviolar oyle olsak bende isterim 10 tane olsun etrafta dun eşime ddm bi teknoloji vs gelisip erkekler dogurmayana kadar benden pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…