Bir de kızlar bebeğin eli iki ultrasonda da kafasindaydi. Bu da dert mi diyeceksiniz belki ama doktor inşallah doğumda o elini ordan indirirsin falan dedi. Üç gündür eli aynı yerde, sizce sıkıntı olur mu ya başına gelen oldu mu benzer bir şey?
Arkadaşlar emzirme aralıklarınız ne? Ben gündüz iki saatte bir gece üç saatte bir emziriyorum tabi çocuk kendi istersede saati beklemiyorum şimdi 11 günlük oldu hemşire kilo alımı iyi dedi sarılıkda olmaz artık dedi gündüz 3 gecede 4 saatte bir emzirebilirsin dedi. Ama kafam karıştı siz nasıl yapıyorsunuz
Burda 1 gece o da özel ve agrim var demedikce agri kesici vermiolar bebegimi yogun bakima aldilar bi anda nefes almada zorlandi hırıltı yapişti anlamadik ben ne kalkabiliyom ne dogrulabiliyom agrilardan bebekte ortada eger bunu sag salim buyutursem bi daha cocuk dusunmicem kesin net
Emzir diyolar cunku bi tek emziremiyolar. Geri kalan herseyi onlar da yapabilir. Gece cok yorgun oldugumda emzirip sana versen olur mu diyorum olur diyo. Emziriyorum vercegim zaman asla uyanmiyo. Bilerek yapmiyo yardimci olmaya calisiyo gercekten ama sadece calisiyo asla olmuyoKız vala sabrım kalamdı artık aşkım emzir emzir lan zaten emziriyorummemelerim çok acıyor geçer aşkım emzir diyor yemin etmişim ilk fırsata kocamjn memesini isramzsamm o zaman anlar beni
Onlara göre herşey kolay zatenKız vala sabrım kalamdı artık aşkım emzir emzir lan zaten emziriyorummemelerim çok acıyor geçer aşkım emzir diyor yemin etmişim ilk fırsata kocamjn memesini isramzsamm o zaman anlar beni
Canım kalça 1. Ayda, göz 3. Ayda. Hastaneden o şekilde randevuyu oluşturup verdiler bana.Kızlar kalça ultrasyonu birde göz muanesine ne zman götüreceksiniz bebisleri
Canım bunu ben de sormuştum çoğu kişi uyandırmıyorum demiş, doktor bana bebek ne zaman isterse, ama maksimum 3 saat aralıkla dedi. 1. Ay dolduğunda bakıcaz tekrar dedi. 4 saate çıkarır belki.Arkadaşlar emzirme aralıklarınız ne? Ben gündüz iki saatte bir gece üç saatte bir emziriyorum tabi çocuk kendi istersede saati beklemiyorum şimdi 11 günlük oldu hemşire kilo alımı iyi dedi sarılıkda olmaz artık dedi gündüz 3 gecede 4 saatte bir emzirebilirsin dedi. Ama kafam karıştı siz nasıl yapıyorsunuz
Ne zamn istese bende veriyorum bazen memeden hiç ayrılmıyo ama meme boşalıyo boşa emiyo gibi geliyoBazen öyle durumlarda kesi gerekebiliyormuş ancak sen kendini böyle şeyler için strese sokma. Nasıl doğması gerekiyorsa öyle doğacak düşünüp, vehme kapılmak sürecini zorlaştırıyor. Tabi hormonlar kendine gelmeye başlayınca insan anlıyor neden ona ağladım neden buna stres yaptım diye
Bir de kilosuna bakma baş çevresi ile çatı uyumu önemli.
Hanımefendi ne zaman isterse
Sezaryende ben de 1 gece kaldım ama ağrı kesici iğne sürekli yaptılar. Reçeteye de parol verdi doktor ki ağrım oldukça içtim. Siz ağrım var deyin. Zaten ameliyatlısınız, beklentinizi normal kalkmak, yan dönmek vs gibi tutmayın.
Nefes almakta ilk günler zorlanmaları normal, bebeğim doğar doğmaz hava verdiler bir kaç saat sonra geldi yanımıza. Gece de burnu tıkandı. Şimdi ilk doğum anı olduğu için streslisiniz ancak geçecek sakin olun. Burada ben dahil bir çok arkadaşımız çok zor süreçler geçirdik. Gerek gebelik sürecinin zorlulukları, gerek erken doğumlar, covidli gebelikler, gerek doğmayan bebişler... Çok şükür sağ salim nefes alıp geldiler dünyaya bundan sonrası sahip çıkıp güzelce yetiştirmek.
Hipp combioticArkadaslar mama kullanmak istiyorum cunku surekli ac bizimki .hangi mamayi oneririsiniz acil cevap gelir inslalah
Bizim 9 günlük bugun . Birinci hafta dolduğundan beri yani 2 gündür uyandırmıyorm nezamn isterse ozamn emziriyorum. 4 saatten fazla da uyumuyo zatenArkadaşlar emzirme aralıklarınız ne? Ben gündüz iki saatte bir gece üç saatte bir emziriyorum tabi çocuk kendi istersede saati beklemiyorum şimdi 11 günlük oldu hemşire kilo alımı iyi dedi sarılıkda olmaz artık dedi gündüz 3 gecede 4 saatte bir emzirebilirsin dedi. Ama kafam karıştı siz nasıl yapıyorsunuz
Yok boşa emmiyo aslnda çektikçe yağlı süt geliyo . Yumusak memede yağlı süt olurNe zamn istese bende veriyorum bazen memeden hiç ayrılmıyo ama meme boşalıyo boşa emiyo gibi geliyo
Sağdığında daha az süt cıkar. Bebek emince daha çok süt emer ikisi kıyaslanamaz . İnstada emzirme psikoloğu sayfasını bi inceleBende mama verdikce cok uzuluyorum ama sut umu sagiyorum max 20 cc bebis doymuyor mecbur kaliyorum
Benim memede hep yumuşak süt oluyormuki öyle içindeYok boşa emmiyo aslnda çektikçe yağlı süt geliyo . Yumusak memede yağlı süt olur
Evet gerçekten ama bende birşey beklemiyorum meslek yapsın ki eşimden allah razı olsun çok destek oluyor bana o olmasa heralde ayakta duramam ama tam anlamıyla yapmıyor yaniEmzir diyolar cunku bi tek emziremiyolar. Geri kalan herseyi onlar da yapabilir. Gece cok yorgun oldugumda emzirip sana versen olur mu diyorum olur diyo. Emziriyorum vercegim zaman asla uyanmiyo. Bilerek yapmiyo yardimci olmaya calisiyo gercekten ama sadece calisiyo asla olmuyo
Evet gerçekten bazen çok destekler ama bazende hiç anlamıyorlar halimizi yani kolay değil hiç kolay değil ❣Onlara göre herşey kolay zaten
Herkes ayrı bişey diyor insanın kafası karışıyor.Bizim 9 günlük bugun . Birinci hafta dolduğundan beri yani 2 gündür uyandırmıyorm nezamn isterse ozamn emziriyorum. 4 saatten fazla da uyumuyo zaten
Ne zamn istese bende veriyorum bazen memeden hiç ayrılmıyo ama meme boşalıyo boşa emiyo gibi geliyo
Haklisin cnm insallah her sey guzel olsun herkes icinde benim icindeBazen öyle durumlarda kesi gerekebiliyormuş ancak sen kendini böyle şeyler için strese sokma. Nasıl doğması gerekiyorsa öyle doğacak düşünüp, vehme kapılmak sürecini zorlaştırıyor. Tabi hormonlar kendine gelmeye başlayınca insan anlıyor neden ona ağladım neden buna stres yaptım diye
Bir de kilosuna bakma baş çevresi ile çatı uyumu önemli.
Hanımefendi ne zaman isterse
Sezaryende ben de 1 gece kaldım ama ağrı kesici iğne sürekli yaptılar. Reçeteye de parol verdi doktor ki ağrım oldukça içtim. Siz ağrım var deyin. Zaten ameliyatlısınız, beklentinizi normal kalkmak, yan dönmek vs gibi tutmayın.
Nefes almakta ilk günler zorlanmaları normal, bebeğim doğar doğmaz hava verdiler bir kaç saat sonra geldi yanımıza. Gece de burnu tıkandı. Şimdi ilk doğum anı olduğu için streslisiniz ancak geçecek sakin olun. Burada ben dahil bir çok arkadaşımız çok zor süreçler geçirdik. Gerek gebelik sürecinin zorlulukları, gerek erken doğumlar, covidli gebelikler, gerek doğmayan bebişler... Çok şükür sağ salim nefes alıp geldiler dünyaya bundan sonrası sahip çıkıp güzelce yetiştirmek.
Ben eve ciktim ama bebek hastanede yogun bakimda kaldi enfeksiyonu yuksek cikmis antibiyotik tedavisine baslamislar 48 saat sonra etki ediyomu etmiyomu bakip ona gore yol izlenecekÇok gecmıs olsn canım nasılsnz suan?
Insallah insallah gecsin gitsin bu gunler daha guzel daha sakin saglikli gunler nasip olsunGozunuz aydin cnm. Malesef ilk gunler agrili oluyor ama agri kesici icmeyi ihmal etme biraz olsun hafifletiyor. Ben 10 gun parol ictim. Yuruyus zor biliyirum ama caresi de o cnm. Yavas yavas yuru dinlen yuru dinlen. Hafifleyerek geciyor gercekten. Biraz sabir. Seni cok ii anliyorum ben de cok agri aci cektim. Yururken ayri cocugu emzirmeye calisirken ayri ama geciyor gercekten
Hayirli olsun cnm gozuniz aydin
Ayni senin gibi yapiyorum gunduz 2 saat gece 3 saat ama gece zaten dogru duzgun uyumadigi icin 3 saat olayi biraz yalan oluyo bizim. 15 gunluk oldu bebisim.bugun
Valla helal olsun masallah 3 tane ben dun 2.yi dusunenlerde nasi bi guc var dedim o derece insan bu acilarini unuturmu dedimÇok geçmiş olsun canımçok iyi anlıyorum seni çok zor annelik bende de öyle her dogumum lohusaligim sıkıntı her doğumda diş kaybı yaşıyorum gecrn sene 2dis kaybettim bu senede iki diş çekilecek dün gittim randevuya obur dişim de çekilmesi lazım 2dis yanyana çok ozr dişsiz kaldım aşağı cenemde 9 tane dişim kaliyor bıktım diş ağrılarından eşimle her acı cektigimde kendime beddua eder yorum diyorum insalalh kısır olurum birdaha çocuğumuz olmaz o kadar kotu oluyirum onlar hiç birşey çekmiyor biz kadınlar çekiyoruz hala utanmadan 4. Cu dusunuyir tarihte veriyor dio 5yil sonra geldin sen çok çekiyorsun dio çok sıkıldım bu süreçten bebeğim hemen büyüsün istiyorum yeter lohusslik beni kötü yapıyor sürekli aksilikelr hemen randevum gelsin de bir korunma yöntemi bulayım spiral falan yeter ya biz de insallniz
İnsalalh bebeğin iyileşir hwmen kavuşursun onaRabb'im birdaha ayırmasın size Rabb'im ikinizde sağlık şifa versin inşallah toparlanirsin hemen
Benimde oyle oldu yogun bakima aldilar hastanedeKızlar bebeğimin hırıltısı var 2 saattir başlamış napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?