2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Haklisin cnm ama şu asamada insan ayni acilari dusunemiyo saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlarda insallah Allah herkese kac tane istiyosa nasip etsin

Ya çok geçmiş olsun . Sesli geliyordu bildigin büyük insanlar gibi hırıltısı var
Evet benimkide oyleydi genzi burnu tamamen tikali horluyo gibiydi sebebi bilinmio hala testler yapilio antibiyotik tedavisi baslandi 48 saat deneyip ise yariyomu yaramiyomu bakip ona gore yol izleyecekler

Eve geldim evimiz kucuk yurume alanim az ama tuvalete kalktikca 2 3 dakikada olsa yuruyorum cunku tum ev 3 4 tur atsam o kdr sürede bitio

Evet benimkide oyleydi genzi burnu tamamen tikali horluyo gibiydi sebebi bilinmio hala testler yapilio antibiyotik tedavisi baslandi 48 saat deneyip ise yariyomu yaramiyomu bakip ona gore yol izleyecekler
Aynen şuan bizimkide öyle valla çok takıyorum. Uyuyamiyorum bile biisy olur korkusundan

Ben sünni sancıyla doğum yaptım hala toparlanamadım çok yorucu ve yıpratıcıydı başlamamış bir doğumu sünni sancıyla başlatmak çıldırtıyor resmen duvarları yumrukladım ilk dogumumda normaldi ama sünni sancısız dı daha rahat geçti hiç bagırmadım bile bunda çığlık attım ya bence yıpratma kendini kilosu da fazla sezeryan ol derim

Kızlar bebeğimi acile götürdük yavrum yatamıyordu uykuda boğuluyordu şükür burun tikanikligindan dolayiymis ciğerlere inmeye az kalmış sürekli serum sıkman lazım dedi yoksa bronşite kadar gider dedi 2 gün sonra tekrar kontrol dedi . Hastanede burnunu temizlediler hortumla içim gitti yavrum ağlamaktan mosmor oldu

Direk sezaryen istemiyorum canım, suni sancı zor olabilir ama bunu denemeden sezaryen olmak istemiyorum. Herkesin acı eşiği farklı oluyor, çok kolay geçirenler de var hayırlısı inşallah

Bir arkadaş gaz sancısı için (ya da gaz sancısı olmasın diye) bir hareket / masaj önermişti, bulamıyorum, tekrar yazabilir mi? Ya da hatırlayan var mı?
Kızımın sanırım gaz sancısı var, bir türlü geçiremiyorum

Direk sezaryen istemiyorum canım, suni sancı zor olabilir ama bunu denemeden sezaryen olmak istemiyorum. Herkesin acı eşiği farklı oluyor, çok kolay geçirenler de var hayırlısı inşallah
Gecen konuşmuştuk lütfen suni samcı cekerkem bol bol yürü pilates topunda zıpla inan çok rahat gececek

Reactions: The
Gecen konuşmuştuk lütfen suni samcı cekerkem bol bol yürü pilates topunda zıpla inan çok rahat gececek
Aklımda canım çok sağol :) hatta hemşireye bile sordum dün . Dedim yürümek ve pilates topunda hareket etmek istiyorum suni sancı alırken. Tabiki yapabilirsiniz dedi, hazırlıkliyim bakalım inşallah güzel geçer

Aynen şuan bizimkide öyle valla çok takıyorum. Uyuyamiyorum bile biisy olur korkusundan
Hastaneye goturun vakit kaybetmeden testleri yapilsin crpsi yuksekse yatirirlar ne kdr erken o kdr iyi inşallah cok gecmis olsun Allah şafi ismiyle merhamet etsin bebeklerimize

buru
Hastaneye goturun vakit kaybetmeden testleri yapilsin crpsi yuksekse yatirirlar ne kdr erken o kdr iyi inşallah cok gecmis olsun Allah şafi ismiyle merhamet etsin bebeklerimize
Burun tikanikligiymis canım
Orda hortumla açtılar ama evde geldik gene aynı cocuk uykuda boğuluyor evde sürekli serum sıkın dedi burnuna ama evde yok şuan aspirator vede serum eşimde ise gitti ben 1 dakka bile uyumamisim halada basında nöbet bekliyorum diğer oğlumda hasta napcam hiç bilmiyorum eşim umursamaz bi halde işe gitti bizi böyle bırakıp çağıracak kimsede yok. Oturmuşum caresizligime ağlıyorum

Ben eve ciktim ama bebek hastanede yogun bakimda kaldi enfeksiyonu yuksek cikmis antibiyotik tedavisine baslamislar 48 saat sonra etki ediyomu etmiyomu bakip ona gore yol izlenecek
Allah şifa versin canım çabucak toparlansın bebişin
Canım çok iyi yapmışsın bebekler ağızdan nefes alamıyorlarmış burnun tıkalı olması ani bebek ölümüne neden olabilirmiş takipte kal muhakkak
Bulursam etiketleyeyim seni canım karnına saat yönünde sırtına tam tersi yönde masaj yapılıyor bi de bacaklarını dizlerinden bükerek karnına doğru bastır ya da alt temizler gibi dik iyice
Canım benim ya herhangi bir eczaneyi ara mahallenizdeki ücretli satılan reçetesiz olduğu için getirirler eve kapıda verirsin parasını

Valla hiç sanmiyom burdaki eczaneler yoğun oluyor . Hâlâ bebeğin basında bekliyorum çaresiz

Sezaryen derlerse de sakın korkma ben o kadar ağladım, korktum. Sonra çok şükrettim. Baya pratik oluyor bir de herkesin elbette vücut yapısı, acı eşiği vs farklı. Kiminde normal daha zor oluyor kiminde sezaryen.
Ancak normal doğumda yapılan dikiştense sezaryen dikişi tercih ederim.
Ben ilk gün ayağa kalktım eşimden destek alarak yürüdüm.
Ki biliyorsun kalp tansiyon ödem o kadar zorlamasaydı çok daha rahat ederdim.
Onlar yüzümde baygınlık halim vardı sürekli.
İkinci gün merdivenden çıktım alaturka tuvalete gittim yürüdüm.
Sadece yan dönerek yatamadım bir haftaya kalmadan o da geçti.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…