Ya çok geçmiş olsun . Sesli geliyordu bildigin büyük insanlar gibi hırıltısı varBenimde oyle oldu yogun bakima aldilar hastanede
Haklisin cnm ama şu asamada insan ayni acilari dusunemiyo saglikli sihhatli hayirli evlat olsunlarda insallah Allah herkese kac tane istiyosa nasip etsinÖyle deme canım büyük konusuyorsunn inan herkez böyle zorluk çekiyo. Benim ilk oğlumda çektiğim zorlukları bilsen bende diyordum daha asla yapmicam büyük konuştum. Daha sonra o günleri unutup düşünmeye başladım ama bu sefer rabbim nasip etmedi uğraştık çatlama iğnesiyle hamile kaldım. Inşallah sende bu zorlukları atlacaksin
Evet benimkide oyleydi genzi burnu tamamen tikali horluyo gibiydi sebebi bilinmio hala testler yapilio antibiyotik tedavisi baslandi 48 saat deneyip ise yariyomu yaramiyomu bakip ona gore yol izleyeceklerYa çok geçmiş olsun . Sesli geliyordu bildigin büyük insanlar gibi hırıltısı var
Eve geldim evimiz kucuk yurume alanim az ama tuvalete kalktikca 2 3 dakikada olsa yuruyorum cunku tum ev 3 4 tur atsam o kdr sürede bitioGeçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende genel anestezi ile sezeryan oldum drun dedği tek şey bunun ilacı yürümek yürüdükçe iyileşeceksin. İlk yürüme en zoru sürekli yürümeye çalış.
Aynen şuan bizimkide öyle valla çok takıyorum. Uyuyamiyorum bile biisy olur korkusundanEvet benimkide oyleydi genzi burnu tamamen tikali horluyo gibiydi sebebi bilinmio hala testler yapilio antibiyotik tedavisi baslandi 48 saat deneyip ise yariyomu yaramiyomu bakip ona gore yol izleyecekler
Ben sünni sancıyla doğum yaptım hala toparlanamadım çok yorucu ve yıpratıcıydı başlamamış bir doğumu sünni sancıyla başlatmak çıldırtıyor resmen duvarları yumrukladım ilk dogumumda normaldi ama sünni sancısız dı daha rahat geçti hiç bagırmadım bile bunda çığlık attım ya bence yıpratma kendini kilosu da fazla sezeryan ol derimKızlar ya ben yeniden doktorla görüştüm. Bebeğin kafasına büyük diyor, normal doğum sınırını geçmek üzere dedi. İçeride durduğu sürece sadece büyüyecek ve normal doğum şansını kaybetme ihtimalin yükselecek dedi. Pazartesi veya salı her türlü yatış yapmami istiyor suni sancı içinKilosuna da 3900 diyor bugün, daha üç gün önce 3700 demişti. Bebek büyümeye devam ediyor kısaca. Öyle kararsızım ki
Direk sezaryen istemiyorum canım, suni sancı zor olabilir ama bunu denemeden sezaryen olmak istemiyorum. Herkesin acı eşiği farklı oluyor, çok kolay geçirenler de var hayırlısı inşallahBen sünni sancıyla doğum yaptım hala toparlanamadım çok yorucu ve yıpratıcıydı başlamamış bir doğumu sünni sancıyla başlatmak çıldırtıyor resmen duvarları yumrukladım ilk dogumumda normaldi ama sünni sancısız dı daha rahat geçti hiç bagırmadım bile bunda çığlık attım ya bence yıpratma kendini kilosu da fazla sezeryan ol derim
Tabikide. Yumusak memede yağlı süt bulunr. Sert meme de ilk önce önsüt (sulusüt) sonra yumusayınca yağlı süt gelmeye baslarBenim memede hep yumuşak süt oluyormuki öyle içinde
Gecen konuşmuştuk lütfen suni samcı cekerkem bol bol yürü pilates topunda zıpla inan çok rahat gececekDirek sezaryen istemiyorum canım, suni sancı zor olabilir ama bunu denemeden sezaryen olmak istemiyorum. Herkesin acı eşiği farklı oluyor, çok kolay geçirenler de var hayırlısı inşallah
Sarılıık riski gectikten somra uyamdırmaya gerek yk . Bu kesin bilgiHerkes ayrı bişey diyor insanın kafası karışıyor.
Aklımda canım çok sağol :) hatta hemşireye bile sordum dün . Dedim yürümek ve pilates topunda hareket etmek istiyorum suni sancı alırken. Tabiki yapabilirsiniz dedi, hazırlıkliyim bakalım inşallah güzel geçerGecen konuşmuştuk lütfen suni samcı cekerkem bol bol yürü pilates topunda zıpla inan çok rahat gececek
Hastaneye goturun vakit kaybetmeden testleri yapilsin crpsi yuksekse yatirirlar ne kdr erken o kdr iyi inşallah cok gecmis olsun Allah şafi ismiyle merhamet etsin bebeklerimizeAynen şuan bizimkide öyle valla çok takıyorum. Uyuyamiyorum bile biisy olur korkusundan
buruAklımda canım çok sağol :) hatta hemşireye bile sordum dün . Dedim yürümek ve pilates topunda hareket etmek istiyorum suni sancı alırken. Tabiki yapabilirsiniz dedi, hazırlıkliyim bakalım inşallah güzel geçer
Burun tikanikligiymis canımHastaneye goturun vakit kaybetmeden testleri yapilsin crpsi yuksekse yatirirlar ne kdr erken o kdr iyi inşallah cok gecmis olsun Allah şafi ismiyle merhamet etsin bebeklerimize
Bundan aldik. Dün başladık ama dogru hazırladığıma emin degilimHipp combiotic
1 ölçeğe 30 cc olmalıBundan aldik. Dün başladık ama dogru hazırladığıma emin degilim1 ölçek mama 50 cc su
Allah şifa versin canım çabucak toparlansın bebişinBen eve ciktim ama bebek hastanede yogun bakimda kaldi enfeksiyonu yuksek cikmis antibiyotik tedavisine baslamislar 48 saat sonra etki ediyomu etmiyomu bakip ona gore yol izlenecek
Canım çok iyi yapmışsın bebekler ağızdan nefes alamıyorlarmış burnun tıkalı olması ani bebek ölümüne neden olabilirmiş takipte kal muhakkakKızlar bebeğimi acile götürdük yavrum yatamıyordu uykuda boğuluyordu şükür burun tikanikligindan dolayiymis ciğerlere inmeye az kalmış sürekli serum sıkman lazım dedi yoksa bronşite kadar gider dedi 2 gün sonra tekrar kontrol dedi . Hastanede burnunu temizlediler hortumla içim gitti yavrum ağlamaktan mosmor oldu
Bulursam etiketleyeyim seni canım karnına saat yönünde sırtına tam tersi yönde masaj yapılıyor bi de bacaklarını dizlerinden bükerek karnına doğru bastır ya da alt temizler gibi dik iyiceBir arkadaş gaz sancısı için (ya da gaz sancısı olmasın diye) bir hareket / masaj önermişti, bulamıyorum, tekrar yazabilir mi? Ya da hatırlayan var mı?
Kızımın sanırım gaz sancısı var, bir türlü geçiremiyorum
Canım benim ya herhangi bir eczaneyi ara mahallenizdeki ücretli satılan reçetesiz olduğu için getirirler eve kapıda verirsin parasınıburu
Burun tikanikligiymis canım
Orda hortumla açtılar ama evde geldik gene aynı cocuk uykuda boğuluyor evde sürekli serum sıkın dedi burnuna ama evde yok şuan aspirator vede serum eşimde ise gitti ben 1 dakka bile uyumamisim halada basında nöbet bekliyorum diğer oğlumda hasta napcam hiç bilmiyorum eşim umursamaz bi halde işe gitti bizi böyle bırakıp çağıracak kimsede yok. Oturmuşum caresizligime ağlıyorum
Valla hiç sanmiyom burdaki eczaneler yoğun oluyor . Hâlâ bebeğin basında bekliyorum çaresizAllah şifa versin canım çabucak toparlansın bebişin
Canım çok iyi yapmışsın bebekler ağızdan nefes alamıyorlarmış burnun tıkalı olması ani bebek ölümüne neden olabilirmiş takipte kal muhakkak
Bulursam etiketleyeyim seni canım karnına saat yönünde sırtına tam tersi yönde masaj yapılıyor bi de bacaklarını dizlerinden bükerek karnına doğru bastır ya da alt temizler gibi dik iyice
Canım benim ya herhangi bir eczaneyi ara mahallenizdeki ücretli satılan reçetesiz olduğu için getirirler eve kapıda verirsin parasını
Direk sezaryen istemiyorum canım, suni sancı zor olabilir ama bunu denemeden sezaryen olmak istemiyorum. Herkesin acı eşiği farklı oluyor, çok kolay geçirenler de var hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?