2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla hiç sanmiyom burdaki eczaneler yoğun oluyor . Hâlâ bebeğin basında bekliyorum çaresiz
Sen bi dene canım şansını kayınvalidem İzmir’de oturuyor orada da az bi yoğunluk olmuyor biliyorsun raporlu ilaçlarını arayıp söylüyor getiriyorlar kapıya

Benimde oğlum hasta sanırım yeni doğanların geneli hasta bn 3tane hastaneye götürdüm sonuç alamadm ilaç vermediler hırıldıyor göğsü dolu bi şekilde öksürüyor oazartesiyi beklicm bidaha götürmeyi düşünüyom

Geçmiş olsun canım çabucak toparlansın inşallah

Valla şuan yazarken bile ağlıyorum. Eşim sonunda eve gelmeye karar verdi artık ıyicene sinirlerim bozulmustu gelip ilaçları alçak insAllah iyi gelir
Lohusasın yalnızsın çok iyi anlıyorum seni bak ne zamandır dişim ağrıyor erteleyip duruyordum bırakacak kimsem yok diye pazartesi iki çocukla diş tedavisine gideceğim

Kızlar bebeğiniz banyoda sonra çok agliyor mu benim ki sudan sonra iki gün uyumuyor ya neden acaba gaz damlası zinco kullanmanız var mı onu önerenler var cevremde alsam mı karar vermedim bide hep agalyip emek istiyor bi saat dolmuyiror emzireli sonra kusuyor hep

Allah şifa versin canım çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyor
Öyle bide ilk çocuk olunca daha da tedirgin oluyor insan
Valla şuan yazarken bile ağlıyorum. Eşim sonunda eve gelmeye karar verdi artık ıyicene sinirlerim bozulmustu gelip ilaçları alçak insAllah iyi gelir
işden dolsyı belki gelemiyodur işi gelmeye müsaitmi ki

Canım ben metsil aldım acaba banyodan sonra midesini mi üşütüyor çok su da içiyor olabilir ondan rahatsız oluyodur

Banyo aslında rahatlatır ama banyo suyunun sıcaklığı iyi olmalı bir de beş dakika gibi bir sürede üşütmeden yapması çok önemli. Kulaklarına kaçırmayın mesela suyu.
Şu an gaz damlası kullanmıyorum ama sab simplex ve lactocol tavsiye ediyorlar.

Cook gecmis olsun cnm.

Kızlar gaz ilacı olarak gripe water orginal kullanın bitkisel hemde çok iyi geliyo tavsiye ederim ikizlerimde kullanmıştım hemşire önermişti sap simplex işe yaramıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…