- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sen bi dene canım şansını kayınvalidem İzmir’de oturuyor orada da az bi yoğunluk olmuyor biliyorsun raporlu ilaçlarını arayıp söylüyor getiriyorlar kapıyaValla hiç sanmiyom burdaki eczaneler yoğun oluyor . Hâlâ bebeğin basında bekliyorum çaresiz
Ararım denim sansimi. Diğer oğlumla bile ilgilenemiyorum onunda ciğerleri çok kötü. Ağlamaktan helal oldumSen bi dene canım şansını kayınvalidem İzmir’de oturuyor orada da az bi yoğunluk olmuyor biliyorsun raporlu ilaçlarını arayıp söylüyor getiriyorlar kapıya
Üzülme canım sabır az büyütelim inşallah geçecek çok iyi anlıyorum seniArarım denim sansimi. Diğer oğlumla bile ilgilenemiyorum onunda ciğerleri çok kötü. Ağlamaktan helal oldum
Geçmiş olsun canım çabucak toparlansın inşallahBenimde oğlum hasta sanırım yeni doğanların geneli hasta bn 3tane hastaneye götürdüm sonuç alamadm ilaç vermediler hırıldıyor göğsü dolu bi şekilde öksürüyor oazartesiyi beklicm bidaha götürmeyi düşünüyom
İnşşlh çok teşekkür ederim dua edelim birbirimizeGeçmiş olsun canım çabucak toparlansın inşallah
Allah şifa versin canım çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyorİnşşlh çok teşekkür ederim dua edelim birbirimize
Valla şuan yazarken bile ağlıyorum. Eşim sonunda eve gelmeye karar verdi artık ıyicene sinirlerim bozulmustu gelip ilaçları alçak insAllah iyi gelir
Lohusasın yalnızsın çok iyi anlıyorum seni bak ne zamandır dişim ağrıyor erteleyip duruyordum bırakacak kimsem yok diye pazartesi iki çocukla diş tedavisine gideceğimValla şuan yazarken bile ağlıyorum. Eşim sonunda eve gelmeye karar verdi artık ıyicene sinirlerim bozulmustu gelip ilaçları alçak insAllah iyi gelir
Öyle bide ilk çocuk olunca daha da tedirgin oluyor insanAllah şifa versin canım çocuklar söz konusu olunca akan sular duruyor
işden dolsyı belki gelemiyodur işi gelmeye müsaitmi kiValla şuan yazarken bile ağlıyorum. Eşim sonunda eve gelmeye karar verdi artık ıyicene sinirlerim bozulmustu gelip ilaçları alçak insAllah iyi gelir
Canım ben metsil aldım acaba banyodan sonra midesini mi üşütüyor çok su da içiyor olabilir ondan rahatsız oluyodurKızlar bebeğiniz banyoda sonra çok agliyor mu benim ki sudan sonra iki gün uyumuyor ya neden acaba gaz damlası zinco kullanmanız var mı onu önerenler var cevremde alsam mı karar vermedim bide hep agalyip emek istiyor bi saat dolmuyiror emzireli sonra kusuyor hep
Kızlar bebeğiniz banyoda sonra çok agliyor mu benim ki sudan sonra iki gün uyumuyor ya neden acaba gaz damlası zinco kullanmanız var mı onu önerenler var cevremde alsam mı karar vermedim bide hep agalyip emek istiyor bi saat dolmuyiror emzireli sonra kusuyor hep
Kızlar bebeğimi acile götürdük yavrum yatamıyordu uykuda boğuluyordu şükür burun tikanikligindan dolayiymis ciğerlere inmeye az kalmış sürekli serum sıkman lazım dedi yoksa bronşite kadar gider dedi 2 gün sonra tekrar kontrol dedi . Hastanede burnunu temizlediler hortumla içim gitti yavrum ağlamaktan mosmor oldu
Cook gecmis olsun cnm.buru
Burun tikanikligiymis canım
Orda hortumla açtılar ama evde geldik gene aynı cocuk uykuda boğuluyor evde sürekli serum sıkın dedi burnuna ama evde yok şuan aspirator vede serum eşimde ise gitti ben 1 dakka bile uyumamisim halada basında nöbet bekliyorum diğer oğlumda hasta napcam hiç bilmiyorum eşim umursamaz bi halde işe gitti bizi böyle bırakıp çağıracak kimsede yok. Oturmuşum caresizligime ağlıyorum
Müsait aslındaÖyle bide ilk çocuk olunca daha da tedirgin oluyor insan
işden dolsyı belki gelemiyodur işi gelmeye müsaitmi ki
Çok sağol canımCook gecmis olsun cnm.
Bize dr 5 günlükken başlattıKızlar 15 günden sonra D vitamini başladınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?