- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Biz bugün 15günlüğüz ve başaldık aslında diğer doktor hemen başlayın dedi ama ben yine de 15günü bekledmKızlar 15 günden sonra D vitamini başladınız mı ?
Mestil bizde aldık canım bebeğinin ağzına dökmeden cıngar cikartiyorCanım ben metsil aldım acaba banyodan sonra midesini mi üşütüyor çok su da içiyor olabilir ondan rahatsız oluyodur
Evet inan bende rahatlasın daha güzel uyusun diye haftada iki kez yıkıyorum havada soğuk diye okadar acele ediyorum ki ustmesin diye ama sağolsun sevgili eltim sayesinde hem kulağına şu kaçtı hem üstü bebeğim galiba kulağına şu kaçınca daha çok rahatsız oluyor pamuk tıkıyordum onun yüzünden pamuklar çıktı nekadar cabalsamda galiba su kaçtı insanlara laf analtamiyorsun ama birşey olmaz birşey olmazBanyo aslında rahatlatır ama banyo suyunun sıcaklığı iyi olmalı bir de beş dakika gibi bir sürede üşütmeden yapması çok önemli. Kulaklarına kaçırmayın mesela suyu.
Şu an gaz damlası kullanmıyorum ama sab simplex ve lactocol tavsiye ediyorlar.
Gececek emin ol fatma ana eli otunu unutmaAklımda canım çok sağol :) hatta hemşireye bile sordum dün . Dedim yürümek ve pilates topunda hareket etmek istiyorum suni sancı alırken. Tabiki yapabilirsiniz dedi, hazırlıkliyim bakalım inşallah güzel geçer
Bir arkadaş gaz sancısı için (ya da gaz sancısı olmasın diye) bir hareket / masaj önermişti, bulamıyorum, tekrar yazabilir mi? Ya da hatırlayan var mı?
Kızımın sanırım gaz sancısı var, bir türlü geçiremiyorum
Kızlar size bi tavsiyem olacak gaz sorunu yaşayanlar varsa eğerkaç gündür gazdan yana çok müzdariptik geceler hep uykusuzdu sürekli ağlıyodu gaz çıkartırken, gaz masağı yapmaya çalışıyordum karnına daha da öığırıyordu o an ağrısı olduğu karnı sert olduğu için, artık uyurken yani vücudu rahatkrn ve emerken sürekli elim karnında kaburgaların altı,leğen kemiğinin üstü o araya elimi açıyorum yanlardan sıkıp bırakıyorum dört parmak bi tarafta baş parmak diğer tarafta, dün akşamdan beri yapıyorum. Şükür yani inanılmaz bi fark var çok rahat uyuyo çığlık atmadan uyanıyo ve uyku süresi inanılmaz uzadı,gaz çıkartırken ağlamıyo sadece kızarıyo uyanıkken gaz için ağlamıyo çok uslu,yani ben buna bağladım tek değişim bunu uyguladım çünkü,sizlerde denemek isterseniz deneyin
1Bundan aldik. Dün başladık ama dogru hazırladığıma emin degilim1 ölçek mama 50 cc su
Aklımda canımGececek emin ol fatma ana eli otunu unutma
Topuk kanı alınırken hemşire başla dedi 5 günlükken başladık canımKızlar 15 günden sonra D vitamini başladınız mı ?
Valla çok üzüldüm bizimde enfeksiyon artiyo napacaz bilmiyorum dun iyiydim ama bugun cok kotuyum iyilesemicekmi diye ödüm kopuyoburu
Burun tikanikligiymis canım
Orda hortumla açtılar ama evde geldik gene aynı cocuk uykuda boğuluyor evde sürekli serum sıkın dedi burnuna ama evde yok şuan aspirator vede serum eşimde ise gitti ben 1 dakka bile uyumamisim halada basında nöbet bekliyorum diğer oğlumda hasta napcam hiç bilmiyorum eşim umursamaz bi halde işe gitti bizi böyle bırakıp çağıracak kimsede yok. Oturmuşum caresizligime ağlıyorum
Ne demek canım benim inşaAllah sizin bebişinize de faydası olurkelebek3333 Çok teşekkürler arkadaşım
4 gunlukken baslatti doktor cnm. Ama baska bi doktor 15 gunlukken basliycak demistiKızlar 15 günden sonra D vitamini başladınız mı ?
Iyilescek cnm Allahin izniyle. Kotu seyler dusunme cnmValla çok üzüldüm bizimde enfeksiyon artiyo napacaz bilmiyorum dun iyiydim ama bugun cok kotuyum iyilesemicekmi diye ödüm kopuyo
Aynn bizde 3 günlükken basladk cocuk doktoru baslattı kış şimdi ddi . Kızlar emilimi iyi bir d vit alın devletin verdiklerini almayın özelleri alınTopuk kanı alınırken hemşire başla dedi 5 günlükken başladık canım
Sadece pansuman yaptık baticonla canım kuru tutmaya çalış o bölgeyi hatta hemşire bana bir şişeye baticonu sulandırıp her tuvaletten sonra onunla silmemi söylemişti de uygulamadımKızlar dikişlerim çok acıyo ağrıyo, vajina bölgesindekiler iyi ama makat tarafındaki dikişlerim çok acıyo doğumdan sonra ne kullandınızKedilervekitaplar canım senin thiocilline dediğin kremi aldım direkt dikişlerin üstüne mi uygulıcam iyi geldi mi sana
Insallah cnm insallah tum bebekler iyilessin hasta olmasinlar benimkide iyilessin4 gunlukken baslatti doktor cnm. Ama baska bi doktor 15 gunlukken basliycak demisti
Iyilescek cnm Allahin izniyle. Kotu seyler dusunme cnm
Benim dış dikişler düştü, iç dikişleri de doktor almıştı canım. Ben açık yaraya sürdüm ama sür sıkıntı olmaz bence. Madecassolü dikişler düşmeden kullanmıştım.Kızlar dikişlerim çok acıyo ağrıyo, vajina bölgesindekiler iyi ama makat tarafındaki dikişlerim çok acıyo doğumdan sonra ne kullandınızKedilervekitaplar canım senin thiocilline dediğin kremi aldım direkt dikişlerin üstüne mi uygulıcam iyi geldi mi sana
Baticonu uyguluyorum ama hiç bana mısın demiyo yaSadece pansuman yaptık baticonla canım kuru tutmaya çalış o bölgeyi hatta hemşire bana bir şişeye baticonu sulandırıp her tuvaletten sonra onunla silmemi söylemişti de uygulamadım
Evet evet dediklerin hep aklımda uyguluyorum hepsini eşim baktı ama çok anlayamıyo sanırım o da ve evet bi gerginlik hissi var ondan mı ki acaba, kullanıyım mı sence o kremi bi sıkıntı olmaz dimiBenim dış dikişler düştü, iç dikişleri de doktor almıştı canım. Ben açık yaraya sürdüm ama sür sıkıntı olmaz bence. Madecassolü dikişler düşmeden kullanmıştım.
Eğer iyileşiyorsa canım gerildiği içinde acıyor olabilir. Eşin filan baksın bir, açılma,akıntı sızıntı filan var mı dikişlerinde. Büyük tuvaletinden sonra çok çok iyi temizlen canım. İdrar sıkıntı olmuyor da. Saç kurutma makinesi ile her tuvaletten sonra kuruttum ben. Pansuman yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?