2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben metsil aldım acaba banyodan sonra midesini mi üşütüyor çok su da içiyor olabilir ondan rahatsız oluyodur
Mestil bizde aldık canım bebeğinin ağzına dökmeden cıngar cikartiyorvala öyle dikkat ediyorum afedersin her tarafimdan ter akiyor sariyorumda neyden oluyor bilmiyor geçen kendim yıkadım bebeğim gayet güzel uyudu ama o günde eltim geldi ve ben ila yardım edicem dedi bebeğimi o üstü galiba bin kere ağzına su kaçırdı kırmakta istemdim ama olan bana oldu bide bebegime
Evet inan bende rahatlasın daha güzel uyusun diye haftada iki kez yıkıyorum havada soğuk diye okadar acele ediyorum ki ustmesin diye ama sağolsun sevgili eltim sayesinde hem kulağına şu kaçtı hem üstü bebeğim galiba kulağına şu kaçınca daha çok rahatsız oluyor pamuk tıkıyordum onun yüzünden pamuklar çıktı nekadar cabalsamda galiba su kaçtı insanlara laf analtamiyorsun ama birşey olmaz birşey olmaz tesekur ederim canım sağol tavsiyen için

Gececek emin ol fatma ana eli otunu unutma

Reactions: The

Valla çok üzüldüm bizimde enfeksiyon artiyo napacaz bilmiyorum dun iyiydim ama bugun cok kotuyum iyilesemicekmi diye ödüm kopuyo

Sadece pansuman yaptık baticonla canım kuru tutmaya çalış o bölgeyi hatta hemşire bana bir şişeye baticonu sulandırıp her tuvaletten sonra onunla silmemi söylemişti de uygulamadım

Benim dış dikişler düştü, iç dikişleri de doktor almıştı canım. Ben açık yaraya sürdüm ama sür sıkıntı olmaz bence. Madecassolü dikişler düşmeden kullanmıştım.

Eğer iyileşiyorsa canım gerildiği içinde acıyor olabilir. Eşin filan baksın bir, açılma,akıntı sızıntı filan var mı dikişlerinde. Büyük tuvaletinden sonra çok çok iyi temizlen canım. İdrar sıkıntı olmuyor da. Saç kurutma makinesi ile her tuvaletten sonra kuruttum ben. Pansuman yapıyor musun?

Evet evet dediklerin hep aklımda uyguluyorum hepsini eşim baktı ama çok anlayamıyo sanırım o da ve evet bi gerginlik hissi var ondan mı ki acaba, kullanıyım mı sence o kremi bi sıkıntı olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…