2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Suyu ya sıcak ya soğuktur yada ev soğuktur bizimkide banyodan çıkarınca ağlıyor hatta bugün havuz ve boyun simidi aldım ona suyu sıcak olunca ağlıyor mesela soğuk olunca da ağlıyor tam istediği gibi olması lazım bide az daha soğuk yada az daha sıcak dene bence

Dpktor antibiyotik
Ağrı kesici ve 2 lt solüsyon su verdi her tuvaletten sonra ilk once normal su ile sonra o su ile yıkıyorum her tuvalette de ped değiştiriyorm hijyen acısındsn çok onemli normal doğumda hemen iyileşmesi için
Hatta ilk 4 gün depend kulot kullandım tek seferlik gazlı pamuklu bezler vermişti hastane onları her tuvalette kullandım filan oyle iyileşti çok şükür

Bana da antibiyotikle ağrı kesici verdi ama benim yırtıklar fazla diye böyle zorlanıyorum sanırım ya

Ne kadar nazlilar ya kıyamam sizler böyle yazınca hem komik geliyor hem tatlı. Resmen dünya etraflarında dönüyor , bebek olmak varmış

Sağol canım belkide sıcaktı o olabilir bu sefer öyle yapım dediğin gibi bizim evi de önceden istiyorum ama ister istemez üşüyor galiba

Kızlar benim de dikişlerimin bi tanesi iki gün önce düştü ama yanma var bide bi yerde kırmızı et daha var sanki bi çıkışım daha duruyor heralde düştüğünden beri biri de yanma ve acı var neden acaba baktım birseyde yok ama benim ki çok geç iyleşiyor heralde 25 gün oldu daha aynıyım nerdeyse bazen iyi bazen kötü

Gecmiş olsn canım bnde nezleyım ve bebegime de bulastı( sürekli serum fızyolojıkle temızlıyrm
Valla çok üzüldüm bizimde enfeksiyon artiyo napacaz bilmiyorum dun iyiydim ama bugun cok kotuyum iyilesemicekmi diye ödüm kopuyo
İyi olacak inşaAllah canım
Yakın zamanda covid gecırdıgn için olusmus olabılır hızlıca toparlanıp gelecektir inşaAllah miniğin

Sağol canım belkide sıcaktı o olabilir bu sefer öyle yapım dediğin gibi bizim evi de önceden istiyorum ama ister istemez üşüyor galiba
Bide ben çıkarır çıkarmaz havlusuyla biraz emzirip sakinleştiriyorum ısınıyor da o arada öyle giydiriyorum daha sakin oluyor o zaman

Benimde dikişlerim düştü sanırım ama benimde tam geçmedi acılar sızlamalar bence çok daha uzun sürecek bu normaldir diye düşünüyorum internetten baktım tam normale dönmesi 1 yılı buluyormuş 4 ünde karantinam bitiyor kontrole gidicem sorcam bakalım bunlar ne zaman geçiyor bitiyormuş

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallah

Geçmiş olsun canım. Bende temizliyorum ama sanki faydası olmuyor . İzotonik suyla temizliyorum sen günde kaç kez kullaniyorsjn

Banyodan sonra direkt havluyla kurulaniyorum ben. Egitimde havlunun icine muslin battaniye koyun once onla kurulayin vucudu kivrim yerlerini sonra muslini alin havluyla kurulayin demislerdi. Bana da mantikli geldi hem muslin ince ya kivrimlara daha iyi giriyo hem de bebegin vucudu islak havluyla az temasta kalmis usumemis oluyo. Dene istersen cnm ben hep oyle yapiyom

Direkt havluyla kurulamiyorum olcakti yanlis yazmisim

Baticonu uyguluyorum ama hiç bana mısın demiyo ya
Birkaç güne epey hafifler inşallah canım
Benim de öyle olmuştu canım biliyorsun düştükçe gerginlik yanma kaşıntı hissediyordum o bölgede

Merhaba tekrar arkadaşlar ve ablalarım
Ya bir şeyi merak ediyorum normal mi değil mi diye.
Benim bebiş böyle pek bi sakin. Yani bir sorun teşkil etmiyorsa maşallah diyeyim tabi ama. İki kez cıyak cıyak ağladığını duydum 17 gunde. Birinde mememi reddetti aç kaldı diye ağlamıştı 2.gününde bi de geçen gece gazını çıkarırken zorlandı (ilk kez) o zaman ağladı.
Acıktığında da uyanır ama bazen gözlerini açar bazen de açmadan sadece mıkırdanır homurdanır öyle anlarım acıktığını. Açlığı 4 saati bulsa da ağlamıyor. Homurdanıp duruyor
Gece de gündüz de hep bu düzende ilerliyoruz.

Gün içinde gözleri açık olduğunda öyle sakin sakin etrafı izliyor. İnşallah hep böyle sakin bir çocuk olur ama, eve nadir insan alıyoruz, onların da hepsi "maşallah hiç böyle ağlamadan saatlerce duran çocuk görmedik" dediler o yuzden aklıma takıldı.

Böyle bu günlerinde bu kadar sakin olması normal dimi? 40ından sonra falan açılır diye düşünüyorum ama öyle mi gerçekten

masallah cnm Benimkide 15 günden sonra kudurmaya başladı ne uyur ne susar simdide hasta daha betet

Insallah cnm evet ondan olabilir saglikli sekilde donsunde psikolojim per agrilarim bi yandan cocuk bi yandan her sey ters gidio duzelmeyecek gibi gelio bazen çok zormuş dogum ve yok bebegi gordum agrilarim bitti falan valla bende öyle olmadi olanlari tebrik ediyorum dogum kelimesi duymak istemiyorum artik o derecedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…