- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bizim doktor bize hiçbir şey söylemedi .Sinir oldum .İnternette dolaşırken gördüm bilgiyi .Kaç gün üst üste doktora gittik bir allahın kulu söylemedi4 gunlukken baslatti doktor cnm. Ama baska bi doktor 15 gunlukken basliycak demisti
Iyilescek cnm Allahin izniyle. Kotu seyler dusunme cnm
Merhabalar dediğiniz gibi içtim ben de yumuşar gibi olmuştu devam ediyordum bir anda ağrı ateş şişlik kızarıklık oldu doktora gittik ultrason çekildi mastit denildi şu an iki paket antibiyotik kullanacağımMerhaba, lesitini alın 1 adet için hemen. Ben ilk gün sabah öğlen akşam 1 er tane içtim. Emzirirken de göğsünüze masaj yapın. Göğüsler yumuşayacak hemen. Lesitini 3 gün falan içtim 1-2 tane günde. Durumunuza bakarak kaç tane içeceğinize bakarsınız zaten. Mesajınızı geç gördüm uyguladınız mı?
Ay canım ne güzel rüyaymışThe canım nasılsın, doğum yaptın mı? Gece bebeğe bakmaya uyanınca ansızın sen geldin aklıma. Rüyamda gördüm galiba buraya doğum yaptım diye yazıyordun, sorayım bi dedim
Hadi o zaman,hayırla, sağlıkla kolay bir doğum olur inşallah canımAy canım ne güzel rüyaymışama malesef yapmadımm. Yarın sabah 7.30 da yatis yapacağım hastaneye canım
Canım benim bebişte öyleydi tahmini doğum tarihinden önce doğdu .Doğum zamanını tamamladıktan sonra açıldı şimdi baya gür sesle ağlıyorMerhaba tekrar arkadaşlar ve ablalarım
Ya bir şeyi merak ediyorum normal mi değil mi diye.
Benim bebiş böyle pek bi sakin. Yani bir sorun teşkil etmiyorsa maşallah diyeyim tabi ama. İki kez cıyak cıyak ağladığını duydum 17 gunde. Birinde mememi reddetti aç kaldı diye ağlamıştı 2.gününde bi de geçen gece gazını çıkarırken zorlandı (ilk kez) o zaman ağladı.
Acıktığında da uyanır ama bazen gözlerini açar bazen de açmadan sadece mıkırdanır homurdanır öyle anlarım acıktığını. Açlığı 4 saati bulsa da ağlamıyor. Homurdanıp duruyor
Gece de gündüz de hep bu düzende ilerliyoruz.
Gün içinde gözleri açık olduğunda öyle sakin sakin etrafı izliyor.İnşallah hep böyle sakin bir çocuk olur ama, eve nadir insan alıyoruz, onların da hepsi "maşallah hiç böyle ağlamadan saatlerce duran çocuk görmedik" dediler o yuzden aklıma takıldı.
Böyle bu günlerinde bu kadar sakin olması normal dimi? 40ından sonra falan açılır diye düşünüyorum ama öyle mi gerçekten
Canım benim doktor 4 günlükken başla dedi tabi ben unuttum 15 günde baslattik.Bizim doktor bize hiçbir şey söylemedi .Sinir oldum .İnternette dolaşırken gördüm bilgiyi .Kaç gün üst üste doktora gittik bir allahın kulu söylemedi
Hadi hayırlısı canım, sağlıkla kolaylıkla alırsın inşallah yavrunu kucağınaAy canım ne güzel rüyaymışama malesef yapmadımm. Yarın sabah 7.30 da yatis yapacağım hastaneye canım
Aynen ya bnm oğlumada etki etmiyor sanki burnunu bile açmıyorValla canım çok sıkıyoz ama hapsirmiyo. Doktor çektirin dedi gerci çektirmeye rağmen tikaniklik hala devam ediyor
Götürdunmu doktora ben siringayla sıkıyorum . Öksürük basldimi seninkinded3Aynen ya bnm oğlumada etki etmiyor sanki burnunu bile açmıyor
Ya gaz olabılır mı kiAynen bende çekiyorum arkadan yine hırıltılı geliyor. Ben çok korktum bu sabah kanı görünce dahada ellemem. İlk işim Braun un burun aspiratoru var otomatik basıyorsun o zarar vermeden çekiyor burnu ondan alicam valla ben ellemem çok korktum canım. Bizim nefesimiz kuvvetli farkında olmadan ha gelior sümük ha geliyor akıntı derken fazla yukleniyoruz sanırım.
Tikanikliktan değildir o canım, gaz probleminden olabilir mi? Başladın mı gaz ilacına?
Banada dedi hemşire hatta bende arkadaşlara söyledim burada ama öyle tıkalı gibi ki kayıtsız kalamiyorsun çocuk çekince gerçekten rahatlıyor. Ama hapşırma olmuyor, sıkıp bekliyorum hiç hapsirmiyor.
Bir kaç gün 3 ten fazla yap her tuvaletten sonra yap göreceksin yanma hissi kaybolacak ve iyileşmeye başlayacak ihmal etme mikrop kapar canım
Astronot gibi tulumlardan almıştım ilk kızıma herhalde kışın onu giydirin. Şimdilik battaniye ile kundak yapıyorum kafasını da ortuyorum canım
Canım benım bebeğimde dogar dogmaz nefes sıkıntısı sebebıyle küvöze alındıBizde burun tıkanıklığı ile uğraşıyoruz inşallah gecerde bi an once rahat ederler bebisler
Yaaa bu benım aklıma neden gelmedi kiCanım benim bebişte öyleydi tahmini doğum tarihinden önce doğdu .Doğum zamanını tamamladıktan sonra açıldı şimdi baya gür sesle ağlıyor
3doktora götürdüm işaç vermediler yarın tekrar götürücem Bizde çoktan vardı öksürük hemde affedrsnz balgamlı öksürüyor krize giriyor sanki sonra midesini bulandırıyor çıkarmak istiyor çıkaramıyorGötürdunmu doktora ben siringayla sıkıyorum . Öksürük basldimi seninkinde
Sıktıktan sonnra omzunuza alıp pat pat yapmayı deneyin bi inş işe yararAynen bende çekiyorum arkadan yine hırıltılı geliyor. Ben çok korktum bu sabah kanı görünce dahada ellemem. İlk işim Braun un burun aspiratoru var otomatik basıyorsun o zarar vermeden çekiyor burnu ondan alicam valla ben ellemem çok korktum canım. Bizim nefesimiz kuvvetli farkında olmadan ha gelior sümük ha geliyor akıntı derken fazla yukleniyoruz sanırım.
Tikanikliktan değildir o canım, gaz probleminden olabilir mi? Başladın mı gaz ilacına?
Banada dedi hemşire hatta bende arkadaşlara söyledim burada ama öyle tıkalı gibi ki kayıtsız kalamiyorsun çocuk çekince gerçekten rahatlıyor. Ama hapşırma olmuyor, sıkıp bekliyorum hiç hapsirmiyor.
Bir kaç gün 3 ten fazla yap her tuvaletten sonra yap göreceksin yanma hissi kaybolacak ve iyileşmeye başlayacak ihmal etme mikrop kapar canım
Astronot gibi tulumlardan almıştım ilk kızıma herhalde kışın onu giydirin. Şimdilik battaniye ile kundak yapıyorum kafasını da ortuyorum canım
Ya öksürük çok önemli diyolar bizde dün başladı öksürük bakalım bizde tekrar yarın kontrol insAllah biisy yokturda çocuklar rahatlar . Valla çok zor çocuklar hasta olunca ne iş güç yapabiliyon ne kendine bakabiliyon çok çaresiz kaliyo insan3doktora götürdüm işaç vermediler yarın tekrar götürücem Bizde çoktan vardı öksürük hemde affedrsnz balgamlı öksürüyor krize giriyor sanki sonra midesini bulandırıyor çıkarmak istiyor çıkaramıyorözellikle dün gece hiç uyumadı ve uyutmadı o yüzden yarın tekrar doktora gidicz
Çok teşekkür ederim canım , Allah'ın izniyle doğum yapayım da ben de artık bebekle ilgili şeyler yazayım burayaHadi o zaman,hayırla, sağlıkla kolay bir doğum olur inşallah canımgüzel haberlerini bekliyoruz
Amin amin inşallah canımHadi hayırlısı canım, sağlıkla kolaylıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına
Ayy bir doğurmayan ben kaldım sanırım, bu gidişle çocuğu doğunca direkt ilkokula yazdırıcam
Kizmakta haklisin cnm. Duzenli kullanirsan bi sorun olmaz ins cnm. Canini sikma hicBizim doktor bize hiçbir şey söylemedi .Sinir oldum .İnternette dolaşırken gördüm bilgiyi .Kaç gün üst üste doktora gittik bir allahın kulu söylemedi
Masallah canim benimki uyanirken bile ciyaklayip ben uyandim gibi bagiriyorMerhaba tekrar arkadaşlar ve ablalarım
Ya bir şeyi merak ediyorum normal mi değil mi diye.
Benim bebiş böyle pek bi sakin. Yani bir sorun teşkil etmiyorsa maşallah diyeyim tabi ama. İki kez cıyak cıyak ağladığını duydum 17 gunde. Birinde mememi reddetti aç kaldı diye ağlamıştı 2.gününde bi de geçen gece gazını çıkarırken zorlandı (ilk kez) o zaman ağladı.
Acıktığında da uyanır ama bazen gözlerini açar bazen de açmadan sadece mıkırdanır homurdanır öyle anlarım acıktığını. Açlığı 4 saati bulsa da ağlamıyor. Homurdanıp duruyor
Gece de gündüz de hep bu düzende ilerliyoruz.
Gün içinde gözleri açık olduğunda öyle sakin sakin etrafı izliyor.İnşallah hep böyle sakin bir çocuk olur ama, eve nadir insan alıyoruz, onların da hepsi "maşallah hiç böyle ağlamadan saatlerce duran çocuk görmedik" dediler o yuzden aklıma takıldı.
Böyle bu günlerinde bu kadar sakin olması normal dimi? 40ından sonra falan açılır diye düşünüyorum ama öyle mi gerçekten
Ben normal kiyafetlerini giydirip ustune 2 kat olan battaniye ile ortuyorum. Arabaya inip binerken de ustune orme tarzi battaniye sariyorum. Araba icinde orme battaniyeyi aliyorum ustundenArkadaşlar, bebeğinizi dışarı çıkarırken ne giydiriyorsunuz? Ben bi dış kundak almıştım, ama şu anda kızıma bayağı büyük, onu giydirirsem pusete düzgün girmez bence. Acaba bir mont gibi bir şey mi almak lazım üşümemesi için? Siz napıyorsunuz doktora filan götürürken?
Ben 2 saate bir uyandirmiyorum canim. Bunu doktoruma da sordum. Yenidogan lar icin ilk 3 gun sonrasi 3 saat olabilir demisti. Yine her ihtimale karsi sarilik ihtimali gecince mantikli bence 3 veya 3 bck saat. Acikinca kendileri uyaniyirlar cunkuMasalah cnm sanslisin bence. Emmesi iyise kakali cisli bezi yeterliyse sorun yoktur. Ama 4 saat aclik fazla bence sen uyandirmiyosun galiba. Acaba bizimkileri 2 saatte bi uyandiriyoz diye mi agliyolar. Gerci gaz probleminin uyandirmakla alakasi yok. Masalah cnm darisi hepimizin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?