2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
The canım nasılsın, doğum yaptın mı? Gece bebeğe bakmaya uyanınca ansızın sen geldin aklıma. Rüyamda gördüm galiba buraya doğum yaptım diye yazıyordun, sorayım bi dedim

Reactions: The
4 gunlukken baslatti doktor cnm. Ama baska bi doktor 15 gunlukken basliycak demisti

Iyilescek cnm Allahin izniyle. Kotu seyler dusunme cnm
Bizim doktor bize hiçbir şey söylemedi .Sinir oldum .İnternette dolaşırken gördüm bilgiyi .Kaç gün üst üste doktora gittik bir allahın kulu söylemedi

Merhabalar dediğiniz gibi içtim ben de yumuşar gibi olmuştu devam ediyordum bir anda ağrı ateş şişlik kızarıklık oldu doktora gittik ultrason çekildi mastit denildi şu an iki paket antibiyotik kullanacağım çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

The canım nasılsın, doğum yaptın mı? Gece bebeğe bakmaya uyanınca ansızın sen geldin aklıma. Rüyamda gördüm galiba buraya doğum yaptım diye yazıyordun, sorayım bi dedim
Ay canım ne güzel rüyaymış ama malesef yapmadımm. Yarın sabah 7.30 da yatis yapacağım hastaneye canım

Canım benim bebişte öyleydi tahmini doğum tarihinden önce doğdu .Doğum zamanını tamamladıktan sonra açıldı şimdi baya gür sesle ağlıyor

Bizim doktor bize hiçbir şey söylemedi .Sinir oldum .İnternette dolaşırken gördüm bilgiyi .Kaç gün üst üste doktora gittik bir allahın kulu söylemedi
Canım benim doktor 4 günlükken başla dedi tabi ben unuttum 15 günde baslattik.

Ay canım ne güzel rüyaymış ama malesef yapmadımm. Yarın sabah 7.30 da yatis yapacağım hastaneye canım
Hadi hayırlısı canım, sağlıkla kolaylıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına

Ayy bir doğurmayan ben kaldım sanırım, bu gidişle çocuğu doğunca direkt ilkokula yazdırıcam

Ya gaz olabılır mı ki
Eger öyleyse hemen baslayayım valla şaştm kaldım şimdi yatrdm ki uyuyalım yıne aglıyo oğlumu da ıyıce ıhmal ettm annem ilgilenıyo sürekli kendım nezleyım moralim duzelmıyo ki ona buna üzülmekten ne kendıme iyi gelebılıyorm ne evlatlarıma
Bizde burun tıkanıklığı ile uğraşıyoruz inşallah gecerde bi an once rahat ederler bebisler
Canım benım bebeğimde dogar dogmaz nefes sıkıntısı sebebıyle küvöze alındı
Bu hırıltı ve tıkanıklıkta benı en. Cok korkutan o nefes sorunuyla baglantılı bısey olma ihtimAli inşaAllah hemencecık gecer yavrulRımızn sıkıntıları
Canım benim bebişte öyleydi tahmini doğum tarihinden önce doğdu .Doğum zamanını tamamladıktan sonra açıldı şimdi baya gür sesle ağlıyor
Yaaa bu benım aklıma neden gelmedi ki
Hakıkaten cocuk normal dogum suresını doldurunca bı değişti İlk 15 günlük bebe gitti yerıne baskası geldi

Götürdunmu doktora ben siringayla sıkıyorum . Öksürük basldimi seninkinde
3doktora götürdüm işaç vermediler yarın tekrar götürücem Bizde çoktan vardı öksürük hemde affedrsnz balgamlı öksürüyor krize giriyor sanki sonra midesini bulandırıyor çıkarmak istiyor çıkaramıyorözellikle dün gece hiç uyumadı ve uyutmadı o yüzden yarın tekrar doktora gidicz

Sıktıktan sonnra omzunuza alıp pat pat yapmayı deneyin bi inş işe yarar

Ya öksürük çok önemli diyolar bizde dün başladı öksürük bakalım bizde tekrar yarın kontrol insAllah biisy yokturda çocuklar rahatlar . Valla çok zor çocuklar hasta olunca ne iş güç yapabiliyon ne kendine bakabiliyon çok çaresiz kaliyo insan

Hadi o zaman,hayırla, sağlıkla kolay bir doğum olur inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım , Allah'ın izniyle doğum yapayım da ben de artık bebekle ilgili şeyler yazayım buraya
Hadi hayırlısı canım, sağlıkla kolaylıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına

Ayy bir doğurmayan ben kaldım sanırım, bu gidişle çocuğu doğunca direkt ilkokula yazdırıcam
Amin amin inşallah canım
Benim bebeğimin şu kafa muhabbeti olmasaydı ben de beklerdim kendi sancilarimi kesinlikle canım, geç değil yani merak etme

Kizmakta haklisin cnm. Duzenli kullanirsan bi sorun olmaz ins cnm. Canini sikma hic

Masallah canim benimki uyanirken bile ciyaklayip ben uyandim gibi bagiriyor gerci gaz sorunu 15 ten sonra basliyormus belki bi iki gune degisir.
Okadar agliyorki agiz tadi ile alt degistiremiyoruz

Ben normal kiyafetlerini giydirip ustune 2 kat olan battaniye ile ortuyorum. Arabaya inip binerken de ustune orme tarzi battaniye sariyorum. Araba icinde orme battaniyeyi aliyorum ustunden

Ben 2 saate bir uyandirmiyorum canim. Bunu doktoruma da sordum. Yenidogan lar icin ilk 3 gun sonrasi 3 saat olabilir demisti. Yine her ihtimale karsi sarilik ihtimali gecince mantikli bence 3 veya 3 bck saat. Acikinca kendileri uyaniyirlar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…