2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben 2 saate bir uyandirmiyorum canim. Bunu doktoruma da sordum. Yenidogan lar icin ilk 3 gun sonrasi 3 saat olabilir demisti. Yine her ihtimale karsi sarilik ihtimali gecince mantikli bence 3 veya 3 bck saat. Acikinca kendileri uyaniyirlar cunku
Benimki gunduzleri uyanmiyo cnm. Gece uyumadigi icin gunduz gozunu acamiyo. Ben de 2 saatte bi uyandiriyorum mecburen. Biraz uzatsam 2 bucuk mu yapsam acaba? Beni cok yoruyo

Hanımlar psikolojim çok bozuk göğüslerim çok yara, yarıklar içinde, emzirirken çığlık atarak ağlayarak emziriyorum, emzirme vakti yaklaşınca ağlamaya başlıyorum. Dişlerimi sıkmaktan damarlarim patlayacak sanki. Göğüslerim yanıyor. Kahverengi yer kırmızı olmuş. Ucu kesik kesik , kesikler derinleşiyor, emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyorum. Garmastan, lansinoh, kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli herşeyi denedim. Geçmiyor geçmiyor, napicam ben

Benimki gunduzleri uyanmiyo cnm. Gece uyumadigi icin gunduz gozunu acamiyo. Ben de 2 saatte bi uyandiriyorum mecburen. Biraz uzatsam 2 bucuk mu yapsam acaba? Beni cok yoruyo
Ah kiyamam ya yorgun savasci olabilir canim kac gunluk oldunuz 15 gunu gectiyseniz yavastan uzatsan sorun olur mu acaba ? O gecmeyen saatler cok cabuk geciyo artik dimi gece hic mi uyumuyor acaba beslenmesi mi yetersiz geliyor. Veya gece gunduz ayrimi icin farkli odalarda mi yatirsan acaba

E vitamini kapsüllerinden denedin mi canım? Geçen bir eğitimde kremler etki etmiyorsa bunun denenmesini tavsiye etmişlerdi, denemediysen bir dene istersen.

Ahh kıyamam ya seni okadar iyi anlıyorum canım kıyamam ya vala ben o haldeydim daha hastanede ilk gün göğsüme koydular emzirmem.icin Mahf oldum acıdan neden bilmiyorum benim ki uçta yoktu iki gün süte yoktu canım çıktı krem falan aldım ama yarik oldu dediğin gibi bebeği emzirdikçe geçer canım az sık dışını bende her emzirme vakti ödüm kopuyordu var ya bebegime bile sinirleniyordum şu an da tam iliştirdim derken göğsümde süt kaldı makineyle sağdım tekrar yara oldu daha tam iylestirmedim ve gerçekten işkence gibi emzirmeidgim zamnda da sızlıyor tahin üstündeki yağ faydalı diyorlar onu bi dene vazelin diyorlar hiç denemedim sadece bi krem kulandım bide doğru azgına yerleştir ucunu verme kahverengi kısmı köy ağzına o şekilde daha az canın yanar rabim şifa versin inşallah biran önce atlat

Canim naptin bebis geldi mi yoksa doktorun tatilden donmesini mi bekliyor
Ay yok canım yaaa, benim oğluş uslu çıktı doktorunu bekliyor ama bana fenalık gelmeye başladı Eşim de hareket ettirmiyor doktor gelene kadar doğurmayayım diye iyice sıkıldım, neyse ki bugün son

Salı doktora gidicez bakalım ne diyecek, inşallah kendi gelmeye kalkar da beni uğraştırmaz.

17 gunluk oldu cnm. Bilmiomki uzatsam sorun olur mu? 3e 4 e kadar ciglik cigliga gaz cikarmaya calisiyo. Beslenmesi yeterli diye dusunuyorum ac olunca araniyo zaten. Aksam olunca odanin isigini acmiyorum gece oldugunu anlasin diye ama hic bi ise yaramiyo

Canım hemen madacassol krem al kullan ben onu kullanıp kurtuldum Allah razı olsun doktorumdan

Bebek emerse sıkıntı olur mu
Ahh meme ucu ağrısı en zoru...gecer sabret biraz daha ..memeucunu her emzirme sonrasi akan sütle bir guzel masaj yap parmaginla ve buzdolabi poseti kesip ustune koy kapat .bu islem yumusak tutup iyileştirecek inşallah. En son bu bana care oldu diyebilirim. Ben de netten ogrendim uyguladım. Emmedigi zamanlar pisik kremi surup poset koy bir de hizlansın iyilesmesi

Ben battaniye ile sarıyorum araba pusetimiz çıkarılabiliyor bebek arabasına da takılıyor o pusete örtü diktirdim iç ve üstüne üstündeki örtü de battaniye gibi kalın pek rüzgar soğuk gireceğini zannetmiyorum öyle çıkıyoruz dışarı çıkacaksak
Kızlar özellikle geceleri bebeğim uyurken ıh mıh yapıyor aç da değil tam olarak uyanmıyor da ama böyle olunca ben uyuyamıyorum neden olabilir gazdan mı ki?
Muhtemelen gazdandır canım

Evet canım benimde ayni sekilde hizli nefes alip veriyor bazen korkuyorum hemen

kızlar siz süt sağıyor musunuz buzluğa falan atmak İçin iki göğüsten ne kadar çıkıyo bu nasıl birikecek ya artık çok sık sağıyorum çoğalmadı bi türlü bende az az biriktire biriktire gidiyorum napim asla çoğalmadı sütüm yani

Çok teşekkür ediyorum aminn canım Rabbim senin de herşeyi gönlüne göre versin inşallah

Ahh ahh ilk bebeğim, bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ederim deneyeyim

Canım gümüş kapak denedin mi? İlk başta benim de yaralarım vardı bana çok iyi geldi. E bebekten almıştım baby mom marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…