2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben yazdım sandım bir an o kadar aynı şeyleri yaşamışız. Earth mama angel baby diye bir krem biraz rahatlattı beni, umarım yardımcı olur. Lansinoh zaten evlerden ırak. Gumuz kapak da kullan lütfen Allah onu bulandan razı olsun

Gümüş kapak denedin mi ben hiç çıkartmıyorum sadece emzirirken ilk günler çok acımıştı takmadığımda direk ucu kabuk bağlamış gibi yara oluyodu şimdi hep takıyorum yumuşacık be emzirirken o acıyı yaşamıyorum

Gümüş kapak deneyebilirsiniz. Ben baştan beri takıyorum. Hep evde olduğum için çok az çıkarıyordum. Hiç ağrı sızı çekmedim. Son birkaç gündür takma şansım olmadı ve bugün meme uçlarımdan birinde bir sızı başladı, emzirirken canım çıkıyor sanki. Hemen geri takmaya başladım. Belki bana iyi geliyordur ama mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Bebek bakmak çok zormuş hele o uykusuzluk anlatamam bide bebeğim hasta kendimi yetersiz buluyom artık bunalıcak gşbiyim sürekli ewdeyim ne zamn büyücek ne zamn iyleşecwk ve ben ne zaman dışarı rahat rahat çıkabilşcem bi kış boyu ewde mi kalıcamağlamak istiyorum çok sıkıldım

Kızlar merhaba ben bebeğimi emziremiyorum biberona alisti süt sağmakla da süt yetmedi bir müddet sonra mamaya başladık. Acaba burada biberondan memeye geçişi başaran bir kızçe varmıdır nasıl yaptiniz? Kaşık biberon siparişi verdim ama sorun ne olursa olsun anne ve baba olarak bizim sabırsız oluşumuzda biraz. Almıyor diyip biz de hemen biberona koşuyoruz. Bir sistem oluşturamadik

Kimyon cayi iciyormusun canim. Faydasi oluyor denemediysen dene istersen

EDS sistemini duymuşsunuzdur. Ben internette rast gelmiştim birkaç yerde. Biraz araştırayım dedim. Baktım kadın göğsüne biberon asmış, kabloyu yapıştırmış falan. Bununla uğraşılmaz diye düşündüm. Ama bir gün hastanede bir hemşire hiç öyle uğraştırıcı olmadığını gösterdi. Sadece bir beslenme sondası gerekiyor. Bir ucunu biberona, bir ucunu da bebek emerken ağzına sıkıştırıyorsun, bu kadar basit. Biz hem meme hem mama veriyoruz. Bu şekilde sonda kullanınca, hiç meme reddi yaşamadık çok şükür. Sondalar medikalcilerde satılıyor. Trendyolda da vardı sanırım. Bize 5 numara griyi önermişti hemşire. 1 ay civarında o uygun. 2 aydan itibaren 6 numaraya geçeceğiz. Bence işe yarayabilir. Bir denemenizi tavsiye ederim.

Canımmm senı o kadar iyi anlıyorm ki
Smrjj madecassol fatda ettı demıstı ben garmastan tahin yagı lansinoh kullandım boşa para gitti Sanırm gecmesı için zamana ihtiyacı var bıde bı göğsüm hemen düzeldi sag göğsümde hala yara var ve o yara olan yerden süt akısı saglanamadıgı için göğsümün üst tarafında mastit olustu Elınden geldıgınce mastıt olusumuna fırsat verme inanıyorm bı kac gune rahatlayacak inşaAllah
Evet canım benimde ayni sekilde hizli nefes alip veriyor bazen korkuyorum hemen
dogduklarında o sorun olmasaydı bu kadar korkmazdık canım ama gececek inşaAllah mini minnacık prematureler kocaman cocuk oluyo
Allah’ın ıznıyle bızım mınıklerde buyuyecek
Canım benımde eşim ve annem sabırsızdı sürekli biberona ittiler beni bende eds işe beslemeye gectim sonra bunla ugrasılır mı dedıler şimdi de göğsümde mastit olustu diyolR ki mama verme meme ver e siz bı rahat bırakıp yaparsn kızım yada eşim deseydıniz belkı bu kadar zorlanılmayacaktı‍♀
Sen sabırlı ol mama vereceksende emzırme sonrası vero zaman göğsünü asla yabancılamayacak

Canim ayni durum bende var. Ilk gunler emmeye calisti ama yetersiz oldugu icin biberona alisti. Mama veriyorum herzaman ama surekli meme de deniyorum. Smdi yavastan kizsada memeyi kabul etmeye basladi az da olsa. Ilk basta tokken keyfi olarak vermeye basladim veya mama yetmediginde aranmaya basliyor ya o sekilde denedim bazen yine kabul etmiyor ama en azindan tutmaya kavramaya fln calisiyor ve ogreniyor

Canim bu mesajina cevap vrdimmi hatirlamiyorum. Bizde suan antibiyotik krem kullaniyoruz 1 hafta icinde gecmezse yakicaz dedi
Kızlar bebeğimin yüzünde küçük sivilceler çıktı
Alın bölgesi özellikle
Neden olur acaba
Sanirim senin yedigin burseyler alerji yapiyor. Minik minik dimi bizde de oluyor

Iciyorum cnm. Hergun iciyorum herseyi deniyorum inaniyorum illa ki bi cozumu vardir da ben bulamadim. Cok saol cnm yardimlarin icin
Bana cocuk doktoru gobegine sabah ogle aksam beslenme den yarim saat sonra masaj yap dedi. Gobek cevresi 1 parmak bosluk birakarak bende musade ettigi surece 1 damla zeytinyagini hafif elimde isitip o sekilde masaj yapiyorum. Aslinda sanirim bu bebisler alttan gaz cikarmayi basarsa daha kolay olucak.

Evet minik minik
Bide karnı gurul guru
Canim bu mesajina cevap vrdimmi hatirlamiyorum. Bizde suan antibiyotik krem kullaniyoruz 1 hafta icinde gecmezse yakicaz dedi

Sanirim senin yedigin burseyler alerji yapiyor. Minik minik dimi bizde de oluyor
Baticon kullanıyorum iyi geldi

İnşallah canım benim valla canim ikiye bolundu oglumunda saçları dökülüyor sanki elimi attigimda iki uc tel geliyor oyle üzülüyorum ki bi götürüp saglik ocaginda vitamin demir falan baktiricam onada. Gecen haftada boynundaki lenf bezleri şişmisti onun icin götürmüştum normal demislerdi arkasına hemen saclarini farkedince çok korktum valla

B
bençok zorlandım tabi sürekli ağlıyodu gündüzleri mama hiç vermedm hep emzirmeye çalıştım şuan tutuyor ama hayla zor tutuyor mamayı tamamen kesmiş durumdayım bnce sende gündüz mama verme aç kalsa illa ki öyle böyle tutuyor tabi ağlıyoda

Canım göğüs kalkanı kullan göğüslerin iyleşene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…